Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

Anonim

Uamea-palasitika faamalama ma faitotoʻa o le faapaologa o se tasi o sili ona lauiloa fofo. I le taimi lava e tasi, ua le mafai ona taofia le loggiina, ae o i mai foi i mataupu na liliu ai le mamanu o Poromon. E na ona faʻamatalaina: O le tioata afifi e iloga e faʻailoga maualuga o le vevela ma le pisa i ai.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

Aoao e faatonutonu ai se fale palasitika

Ae e ui lava o faitotoa o le palakalafa e iloga i le onosai ma le faigofie o taotoga, i le taimi e mafai ai foi ona latou tofoina.

Mafuaaga o puapuaga

  • O le mea e sili ona taatele e fesoʻotaʻi ma le faʻavaivaia o lopale. O lenei gaioiga e masani lava, peitaʻi, pe a iʻu le itula e ono i le itula pe a maeʻa faʻapipiʻi, o lona uiga o le faʻapipiʻiina o mea sese na faia. Pei o se tulafono, ua matauina le uta i le tele o tausaga o taotoga, pe a le o le mauga i luga o le matasele i lalo o le mamafa o le sash vaivai. O le maualuga o le mamafa o le tioata afifi o se tele tele o le tapoleni, faaluaina lua sioa, le le-ipu tioata mafiafia - o le vave e taitaia ai le faitotoa o le faapalepale. I le ata - o le sash ma se faʻalu faʻalua.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

  • O le lona lua foliga o le faʻamoemoe o le vevela ma le le fiafia, aemaise le maitauina i luga o le le-faʻamafanafana poʻo le tatala faapalepale. Loa o loʻo iai le taofia o le potu, ae o ia lava o loʻo i lalo o le gaioiga a se vevela maualuga maualuga i totonu o le potu ma maualalo fafo. O ia faʻaaliga, faʻapea foi ma le eseesega i le va o le tulaga o le faʻamasua i totonu lea ma fafo atu o le fale, e aʻafia ai le ola o le oloa.
  • O loʻo vaʻaia sese mea sese - i le faʻataʻitaʻiga i mataupu sa i ai, o latou taunuʻuga e faigofie ona iloa vave. Ma afai o le oloa o loʻo i lalo o le faʻavae, e fautuaina e faʻasino i le tagata faʻapipiʻi.
  • Maualalo tulaga - o le le lelei o le oloa e aafia vave. Taumafai e tutoʻatasi le aveeseina o le le lelei o mea i totonu e leai se mafaufau.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

Masani masani

Tele e masani ona gauai atu i soo se mafutaga i le taotoga masani o le faitotoʻa pe a fai e matua le mautonu o ia. I le faʻatulagaina o le aua neʻi o mai le mataupu i tulaga maualuga, e fautuaina ai le faʻalogo i le tulaga o le faʻamaufaʻailoga - fasipepa faataamilo i le lautele o le salu. I totonu o le faitotoʻa o le faapaologa, o le tau faʻailoaina atu i le faʻaseʻe poʻo le faʻaupuga na atili ai ona aafia ai le faʻamaufaʻailoga - ua suia ma fetaomi atu i nofoaga o loʻo sefe ai le afu. I le ata - deforetation o mea.

  • O le faitotoʻa o le faapaologa pe a oʻo i le faʻatiga e afaina ai - le taunuʻuga o le uaea o le tapoleni i lalo o lona lava mamafa. Ina ua le amanaiaina le faʻafitauli, o le sash e mafai ona faʻasaoina i le faʻavaeina o rates i le va o le faʻavaʻa ma le upega tafailagi. Faasee e ala i le fetuunaiga o faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moega mai le plywood? Fatu Ata

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

  • O le tapoleni e lavea le ogatotonu o le faavaa - o se faʻailoga o le itu o le itu. Pei o se tulafono, faʻatasi ai ma le leaga galuega o faʻalelei.
  • Faigata poʻo le tele o mea e te fesoʻotaʻi ai o le faigofie faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le maota.
  • O se mea e fetaui lelei - o se taunuuga o le ea malulu pa'ū i totonu o le potu. I lenei mataupu, e manaʻomia le faʻaavanoaina o le taua o le ie a le faitotoʻa o le faapaologa palepa.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

Fetuunai le faitotoʻa o le faapaologa i le taimi o le sagging.

Ia faʻaletonu le galuega o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e te manaʻomia se seti o le hex kines, fuaitau ma sikulukalaiva. O le galuega o le toe faʻaleleia o le tulaga masani o le vaʻa, o lona uiga, e manaʻomia le toe suia le ie i le pito i luga o matato.

  1. O le faitotoʻa puipui e tatalaina (e le o le ventilation).
  2. I le faaiuga o le faapaologa i luga o le pito i luga o matasele. Ina ia fetuunai le tulaga tulaga e mimilo ai le pito i luga. I le ata - o le pito i luga faitotoa.
  3. Faʻaaogaina le ki o le 4 mm, o le sikuli e liliu faʻasolosolo - 2-3 taimi. O nisi faʻataʻitaʻiga e ono manaʻomia se ki faʻapitoa - "Star".
  4. O le pito i lalo o le matasele ua ufitia i se pito i totonu o le faatanoa. O le mea mulimuli e aveʻesea, o le pito i luga o le faʻaliliuga ua suia i luga o le ki i le 4 mm ina ia mafai ona siitia le ie.
  5. Afai e sefe pea le faapaologa, e tatau ona e toe faia le taotoga.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

I luga o le vitio pe faʻafefea ona fetuunai le faitotoʻa pala palasitika, o loʻo faamatalaina i auiliiliga.

I ni nai gaioiga, o faiga e le lava. Ma e fautuaina e taofi le "toso" o le lau faitotoa.

  1. Mai le pito i luga o le tioata fasi ua aveese.
  2. I le va o tioata ma le talaaga, na o le pito i luga o le oloa, kesi pa puipui ua tuu.

O le metotia e manaʻomia ai le saʻo lelei. E le fautuaina le faʻaaogaina pe a fai o le oloa o loʻo i luga o le taimi faʻatulagaina.

Fetuunaiga o le Vervel Fratting

I lea tulaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia o le tulaga o le faapaologa flarp rate-lea o le itu itu o itu o loʻo faʻaaogaina.

  1. Tatalaina le faasee (e le o le ventilation).
  2. Amata fautuaina mai le pito i lalo. O le ki o loʻo faʻapipiʻi i le itu o le pito i lalo o le sikulu ma liliu e tafe.
  3. Afai e le lava lenei, o le gaioiga lava e tasi e faia ma le pito i luga o le fao.

Mau i luga o le Autu: Puipuiga, ie puipui, ie puipui i luga o le faamalama mulilua - o le a le mea e filifili ai?

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

O se filifiliga toe fetuunai e mafai pe a oʻo mai le sash i le faʻavaʻa i le ogatotonu. I le tulaga lea, e tatau ona tatalaina matamuli. I le ata - tuai pito i lalo o le siku. =

Fetuunai le faitotoʻa faitotoʻa

I le tele o faʻataʻitaʻiga, ua faʻapipiʻiina le lokaina o mechanisms e tatalaina pe faʻalauteleina ai ni kilipa. I le avea ai o se tulafono, ua latou tuʻuina i le pito o le sash ma ia i ai foliga o le Tsuna. Ina ia mafai ona fetuunai le fetuunaiga o le malosi, ua lava lea e suia ai le axle i le tulaga manaomia.

  • Vertical - vaivai le tausisi.
  • I le tulimanu o 45 tikeri - tulaga.
  • Tafailagi - Degse tuaoi.

Faʻafefea ona fetuunai le palasitika badcony faitotoʻa: Fautuaga poto masani

O lenei taualumaga ua fautuaina e faʻatino le vaitau, ua faʻatuina se maualuga maualuga o le usitaʻia o le taumalulu mo le taumafanafana - maualalo.

Troubleshooting mea faigaluega

Talu ai o le 'au o le tele televave, ma aluga lava taimi, o lona laupepa faʻapipiʻi. Fetuunai e matua faigofie.

  1. O le pulou ua liu i le pito i lalo o le 'au, a o le fetuunaiga o le fetuutuunai.
  2. Fao ma se sikulukalaiva afifi i le taofi.
  3. O le pulou e faʻapipiʻiina i le nofoaga.

O le vitio o loʻo i ai le faʻagasologa o le fetuʻunaʻiga.

Faitau atili