Pusa pateta i luga o le faapaologa

Anonim

Aisea e te manaʻomia ai se pateta pateta i luga o le faapaologa? O le tali i lenei fesili o le a le mafua ai faigata. O pateta o le meaʻai meaʻai autu i soʻo se taimi o le tausaga. O le teuina o pateta i le taumalulu e maua ai le avanoa lelei o meaai mo kuka. O lenei oloa e pei o le lima, e te le tau alu i le pito i lalo o le faletaavale, alu i le maketi pe i le faleoloa. I lenei tusitusiga, o le a matou taʻuina atu pe faʻafefea ona fai se isi tane pateta i luga o le tino.

Mataupu Faavae o Talek Tulaga mo Fualaau

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Faigofie Pateta teuina pusa

O le manaʻoga autu mo le tulaga o le anotusi o fualaʻau 'aina o le taumalulu o le mea e fausiaina ai i totonu o le pateta o loʻo teu ai le pa o le pateta. O le sili ona fiafia le auala o loʻo tu i le eria mai le lua i le lima tikeri o le vevela. O lenei vevela o le oloa oloa o le a faʻatagaina o ia e aʻea ma i le taimi lava e tasi o le a le mafua ai lona galueina.

Ina ia fausia ituaiga aiaiga o mea, oe manaʻomia le faia o se pusa pateto i le faʻavae o le au foaʻi. O lona uiga, o le pito i totonu o le tane tane e tatau ona musuia e puipuia mea o le pusa mai le itu i fafo o le vevela o le vevela.

Faʻafefea ona fai se faʻamalosi e te faia ai oe lava

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Faʻafefea e le Pateta Pusa i luga o le faʻapaologa fai oe lava? O le a matou taumafai e tali lenei fesili auiliili. Ae e te leʻi amata i le fausiaina o le faʻatauina atu, e tatau ona e iloa le tele o le koneteina ma i ai mea mo lona gaosiga.

Fua o se pusa fualaau 'aina

Muamua o mea uma, e tatau ona e fuafuaina le fua mai fafo o le koneteina. O le gafatia le itu pito i tua i le tasi o le lua itu o le felelei o le faapaologa. Ona tuu ai lea o se tasi o itu o le atigipusa o le a taoto i le puipui o le fale, ma le lona lua i le feeega o le nofoaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia e le au faʻatau galuega

Afai o le itu o le fusi ua faʻatapulaʻaina le tele o le pa oona, o le maualuga o le koneteina e fuafua lava e faʻatatau i oloa o teuina oloa.

Mea e fai ai le teuina o fualaau 'aina

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Mea mo le gaosiga o pusa e tele lava o le laupapa ma laupapa. Mai le pa e fai ai se faʻavaʻa o tane ma se tapuni. O le faʻavaʻa e faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa o laupapa.

E mafai ona e nonoa se laupapa ma le palasitika, ae e tatau ona e mafaufau i ai, le mea moni o le laʻau ua leva ona lelei le lelei o le fale i ona uiga.

O le mea lea, o le filifiliga sili ona lelei o le fgotaina atoa, na faia atoa ai laupapa.

Fai se atigipusa mo pateta i le faapaologa ma ou lava lima o le a le mafua ai faigata tele i le i ai o le poto masani ma mea faigaluega.

I Polo faaonapo nei, e i ai le tautua o le tipiina o laupapa ma se pa, o le mata manaomia. Iloaina tamai, e mafai ona e mauaina auiliiliga o le pusa e aunoa ma le poto masani faigata faigata.

Fausia pusa

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Fai se container mo pateta i luga o le faapaologa ma ou lava lima o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o gaioiga faapena e pei: hammer, hacksawer, haulette.

Mo le faapipiiina o pusa pusa, o fao ma fao o loʻo faʻaaogaina.

Uma ona potopoto le faavaa, e ufiufi i laupapa. O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a le faitotoʻa o le faitotoʻa po o le "piano".

Tele le ita

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Vevela le pusa pateta e mafai ona i ai se saito mea.

O le Countered container i le taumalulu faʻatagaina oe e faʻatumauina se vevela sili ona lelei mo pateta. A o le auala e fai ai le kapoti ma ou lava lima, tilotilo i lenei vitio:

Tele taimi uma, o le pateta pateta i luga o le faʻatupu o le tino i luga o latou lava lima ma le aiga o le aiga. Mafai ona faʻaaogaina le polyarethane osam ma isi mea.

E tatau ona e mafaufau lelei i le ata o le pa. O le koneteina pauna ma le uʻamea o le a manaʻomia le sili atu o le faʻamalieina nai lo le container i luga o le faapaologa ma le faʻalavelave o le faʻamalosia sima.

Mo le faʻalumaina o fualaʻau fualaʻau, o le foma mai lalo o le afifiina o le afifi o mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina.

O le faasee, faʻasaʻoina i luga o le pito i totonu, e tatau ona tuaoi ma ie puipui poʻo se palasitika. Palasitika e tatau ona leai se mea e leai se mea, a leai se isi o pateta o le a le talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Gate mai le pepa faapolofesa Fai oe lava: Ata Lipoti + Vitio

Pusa pateta i luga o le faapaologa

Mafanafana tapuni pe leai - o le pule o le tagata na te filifilia. E mafai ona e taofia pateta ma mea tuai pe le aoga cotton pluket. O nei mea e sili atu le fiafia i le piniki o le malulu ea i totonu o le tane.

O le Boot Cover e tuʻufaʻatasia tutusa ma le Bloding mataupu lava ia. O le pito i luga e mafai ona ufiufi i luga o le laupepa pepa po o isi susu. I le taumafanafana-puipuia mea e mafai ona faʻaaogaina o se nofoa.

Vaega o le pusa mamanu

O le fagu na mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. Mo lenei, e lua tuʻutuʻu paʻu ma faiva o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pusa. I totonu o nei fale e faʻaofi ai se vaega mai soʻo se pepa talafeagai (palasitika, pepa malo). Mo auiliiliga o le tagata gaosi oloa mo pateta ma o latou lava lima, vaai lenei vitio:

O seuta, i se tasi o ofisa, e mafai ona e teuina pateta, ma tuu le kapeti po o aniani o le isi. A manaʻo, ua faʻamamaina le vaega o loʻo faʻamamaina, faʻateleina le pepa mo le tasi ituaiga o oloa.

Pusa pateta i luga o le faapaologa

I le taumafanafana, o tamaiti o lana fanau, o Seates ma isi mea tau taumalulu e mafai ona tuu i totonu o le konateina.

Fai se atigipusa pateta i luga o le paneta i le taumalulu, o lona uiga o le laveai o tupe alu a le aiga ma faʻamama le galuega a Fale.

Faitau atili