O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Anonim

O le mea lea e masani ai i le tau i taimi uma, o le mea lea, i le lio o totonu o nei tagata mamanuina, na lauiloa lava e fausia ai le fatafata i luga o luga, faʻaaogaina le umi-masani-masani-foliga masani ai. E mafai ona e faia lenei faiga ma ou lava lima, o le mea autu o le i ai o le fatufatu mafaufau o le fale teu oloa, faʻafanofo ma le itiiti ifo tomai laiti i le ata.

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Ina ua maeʻa mago, tuʻufaʻatasia le laufanua ma le oneone ma faʻaaoga le ata, e mafai ona e faʻaogaina le leoleo.

Fai ni ata vali mai le putty - o le galuega e le mo tagata paie, ma e umi se taimi. Ae o le iʻuga o le a ese le tulaga ese ma le taugata tele na faʻaalu uma taimi e faʻaalu ai.

E teuteu le laufanua, e mafai ona e faʻaaogaina mea i se isi tulaga. O le sili ona lauiloa o tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

FaaaligaO se ituaiga o le teuteuina o le fefiloi
MineraleAcrylicAnucateSilikicone
O le faavaeSima, lio, gypsiumToe sau mai le acrylavai tioataSenocone Resonin.
Tau le vaega (Crud / 25kg)520-9401240-25001070-29502130-3800.
Tulaga lelei tulagamaualaloumiogatotonuumi
Olaga Tinopuʻupuʻuumiumiumi

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Volumardric mamanu ma le punou

Leai se mea e filifili ai vave ata. Ia amata i le, e sili atu le faʻaaogaina o nisi tomai i luga o le ata i luga o le ata i luga, ona amata loa lea ona faʻauma le punk i luga o le puipui.

Le fatuina o se ata ma ou lava lima, o le spalala e le masani ona manaʻomia. Ia mautinoa e te manaʻomia ni mea filemu e puipui ai le paʻu o lima mai le tele o le fofo, ae o lea, latou te lagona le faigata tele o le a sili ona faigata. O le mea lea, e taua tele le filifili poʻo le a le mea taua: paʻu mago ma faʻaititia le fofo mai lima poʻo le umi o le faʻatinoga o loʻo faia ai elemene.

Faʻaaogaina foʻi ou aʻu lava tamatamai lima, e mafai ona e fausiaina ni ituaiga eseese ma le toega o mea e ono iai mea tutusa ma penivali a Roma.

Mataupu i luga o le autu: anticorrosive ma vevela-tetee o vali le chrome mo uamea ma palasitika

Le isi, o le a tatou taʻuina atu le mea e mafai ona faia i se tulaga masani e mafai ona faia ai galuega a faatufugaga ma o loʻo faʻaaogaina pea metotia o loʻo i luga o mea.

Faʻafefea ona saunia se laualuga mo le ata?

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Valivali mai Putin e faia oe lava

Ioe, i se isi faiga i le paoa o pa, ma saga fausiaina o le mamanu e manaʻomia ai sauniuniga faifai pea i luga. Ae le i faia le fale, o le puipui e tatau ona tuu ma tuʻu maualuga ai e tusa ma le lumanaʻi, ina ia suia ai le tele ma faʻaleagaina le ata eseese.

Mo Sauniga i le amataga o le Luma Saunia, e tatau:

  • O le laualuga o loʻo fuafuaina e faʻaaoga ai le ata e tatau ona muamua-mimilo ma le tali o le phili;
  • A ave e le tagata talaʻi, o le a manaʻomia e fausia se faʻavae o loʻo i luma mo se lumanaʻi;
  • Ina ua maeʻa faia o gaioiga muamua, e mafai ona faʻaliliuina le ata i luga.

Faamolemole ia maitau pe afai ua e filifilia se mea faʻavae e faʻavae, e vave ona faʻaʻaisa, tusa lava pe 2-3 itula e mafai ai ona aveina le tusi o le lumanaʻi ma le fesoasoani o puipui.

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Puipui puipui ma o latou lava lima

I se ata, atonu e i ai uma ituaiga pepe, manulele, fugalaʻau ma laʻau, ma isi mea, pe a fai o lau ata tifaga, o le faʻataʻitaʻiga o le ata o le taulaga, ata , laufanua, etc.

Ma le mea e mafai ai ona tago le ata i luga o le puipui o le kopi, ae aua le aua le filifilia se ata faigata lava, faʻapena foi pe a faʻaaoga e folasaga, e leai ni faʻafitauli.

Foafoaga auala i se spatila

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Fatuina o nilaina o mamanu ma le punou

Ina ia mafai ona aliali mai i luga o le puipui o le puipui, e mafai ona faʻaaogaina le vaega 2 metotia mo le faʻatinoina o galuega.

O le muamua tekonolosi ei ai le faasologa nei:

  • O loʻo tusia le laulau i luga o le laina, toe latalata i ai, pe a maeʻa le mea faigaluega ma lona umi, a o le apala e tatau ona faʻapuʻu ai le vailaau o ia lava e ala i le vaega o le penitala o loʻo iai ma tuʻu i ai le ituaiga o le 'olo i luga o le umi o le stem.
  • Afai e tatau ona e tele mea, e tatau ona aveʻesea le faʻaaogaina o se fua fua (o se tulafono, o le sili atu ua faia mai le isi itu e faʻatatau i le spalala);
  • Ma o le laualuga e tatau ona maua se taimi mo le faʻamalu ma faʻamalosi i le tekonolosi e tasi e faʻaauau pea ona galue i luga o isi vaega.

Mataupu i luga o le autu: homemide tripod mo le mea pueata po o mea pueata faia oe lava (ata, vitio)

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Ata i luga o puipui o le pu o le faia oe lava

O le filifiliga lona lua e le iloga foi i faigata:

  • O le spalala ma se fofo o loʻo faʻaaogaina i le tutusa i luga o loʻo tusia ai le ata o le lumanaʻi o le lumanaʻi, ae e manaʻomia le faʻatonuina i luga o le laina, ae masani ai i ai;
  • Ua aveese foi ni paluga e le tele foi o le spamala, i le auala muamua;
  • Ma le isi, ma le fesoasoani a le lona lua Spaule, ua faʻatino le tuʻuga, ona o le mea faigaluega i luga o le penitala otootoga.

I lenei auala, e mafai foi ona e fausia popsils o lanu.

I le po o uma vaega o vaega o loʻo lelei ua sauni, o loʻo totoe le ata mo le kale, pe a maeʻa, pe a manaʻomia, vali vali.

Afai e te manaʻomia le faʻatumu o lou lima, o se fetuunaiga o Tavas mo le Galuega Galuega Assict Wort Cyreboard cards, lea e mafai ai le metotia, ona faʻagaoioi lea mo le faasa o le puipui.

Faʻafefea ona tusia se ata ma se faʻailoga?

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Teuteuina o puipui i le fale mautotogi

O le isi auala e fatu ai se fale teuteu o le puipui i luga o le puipui o se ata o se ata ma le punou faʻaaogaina se tui. O sea metotia e lelei ona e le mafai ona toe toʻesea uma tuaoi ma ulutala o le lumanaʻi foliga, tuu lou lima mama.

O le tekonolosi o le faia o galuega ma le syringng foliga pei o lenei:

  • A maeʻa, e manaʻomia le aveese o le pistton mai le tui, faʻatumuina o le cavrete ma le fofo ma toe foʻi le Priston;
  • Sosoo ai, faasolosolo ona faʻamalosi le tufuga mai le tui, e taʻitaʻia i luga o le laina taʻi o le laina;
  • Pe a fausia otootoga o le ata o le a fausia ma se meamea, e mafai ona e alu e tusia ai le isi vaega o vaega laiti;
  • Ona tuu ai lea o le vaega mo le faamago i se taimi;
  • I le isi tulaga, o le vali ua pa i luga o le vai-emulsion faavae ma eseese pigges lanu ma faʻaaoga i se ata e faʻaaoga ma le faʻaeteete (fasimea laiti e mafai ona maitauina ma le faʻaeteete);
  • Pe a faʻaaogaina ma ua alualu i luma le talaaga, e mafai ona e uia le tamaʻi fasi fasipepa e faʻaaogaina pulumu manifinifi ina ia tausia le faʻaaogaina ma le saʻo o laina.

Mataupu i luga o le autu: O le a le lanu pepa e fautuaina e piki i luga mo le potu

O atavali mai le pu e faia oe lava - fausia oe lava totonu

Ata o le faasao

O le pisia atu o le fale o le lumanaʻi, e manaʻomia le agai atu i mea ofoofogia, faʻaaogaina uma o lau fatuga ma se lagona o lau fua e mafai ai, e mafai foi ona e faia se faataʻitaʻiga faʻaaogaina eseese.

Tele taimi, o le galuega e faʻataunuʻuina i le mauaina o le pule le masani ai le pule mai le loto mautotogi. Ae, afai o le taumafaiga muamua e tusia se ata i luga o lau puipui sa le tumu i le manuia, aua le faaloalu ou lima. Siaki atu lesona vitio o se aofaiga tele o le aofaʻi i luga o le initaneti, aveese le tomai i luga o le ata luga ma o mea uma o le a tupu ai!

Faitau atili