Faʻafefea ona faʻaleleia nofoa laupapa i ou lava lima?

Anonim

I le aluga o taimi, o le a le maluelue ma mautu lelei le nofoa laupapa laupapa ma mautu. O le sili ona masani ai le tele o le faʻafitauli o le tatalaina o le nofoa. Pei o se tulafono, ua amata ona le faʻalagata pe a faʻaalia le fesoʻotaʻiga i se nofoaga. Faatino le toe faaleleia o nofoa ma ou lima lima atonu o le le fautuaina.

Faʻafefea ona faʻaleleia nofoa laupapa i ou lava lima?

O fale laupapa i luga o taimi na leiloa ai o latou goto ma faʻamatalaina, o le iʻuga latou te manaʻomia le toe faaleleia.

O le vaega autu o le tuai laupapa laupapa o loʻo latou aofia ai le tele o vaega laiti o loʻo fesoʻotaʻi e le kelu. I le aluga o taimi, o le laʻau e maligi ma solomuliese. O nofoaga o le tuufaatasia i lenei mataupu e masani ona faʻasolo atoa pe faʻapipiʻiina atoa. Ma le isi, o le fesoʻotaʻiga e ono faoa ona o le mea moni o le kelu o le kelu. I le taimi lava e tasi, o elemene uma o le nofoa o loʻo tumau pea i tulaga mautu, o le a le faigata ona faʻalelei.

Faavae tulafono o le toe faaleleia

O le mea e sili ona faigofie mo le toe faʻaleleia o le mamanu e aofia ai le 4 vae, o loʻo faʻaofi i totonu o fale i le pito i lalo o le nofoa, o le tasi lea o le laupapa e lava le mafiafia. E oʻo lava i le faʻavae e tasi, o loʻo fai lea o fatu. I le taimi lava e tasi, ua lava lea e aveese ai le vae le toe faʻateʻa, mai le faalolotoina, faamamaina le mea e faamamaina ai le laga. Ina ua mavae lena, i luga o le vae, e tatau ona e momoli atu se tala fou i se vaega ma toe faaola mai i totonu o le togavao.

Faʻafefea ona faʻaleleia nofoa laupapa i ou lava lima?

Fausiaina o se nofoa faigofie laupapa.

O le sili atu le faigata o mamanu o nofoa ma crossbars i le va o vae po o le tupu i lalo o le nofoa. O lenei mamanu o loʻo i ai le tele o le tele o faʻamaʻi mafiafia e tumau ma le kulimi. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina auiliiliga o le taʻitaʻi, e tatau ona e vaʻaia lelei le mea. A faʻapea o loʻo tatagi le glie i le nofoaga e tasi, aua le suia atoatoa le nofoa. E mafai ona e faia le pu i totonu o le mea ua leaga ma le fesoasoani a se manifinifi manifinifi mai totonu (e faasao ai foliga foliga) ma liligi kusi i totonu. E mafai le faʻaaogaina o se faʻailoga i le tui faasee.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau ie puipui i le puipui ma latalata i le taualuga

A faʻaleagaina le PIN (Spikes i le pito i luga o le vae mo le fesoʻotaʻiga), e mafai ona e faʻaaogaina se fasi pepa e faʻafetaui ai. I le tulaga lea, o le fasi pepa e manaʻomia ona malepe ai ni taimi se tele o taimi e le masani ai nai lo le pine. O le a faʻatagaina oe e puʻupuʻu le fesoʻotaʻiga. E sili le fufuluina o le pepa ma le pisa ina ia mafai ai ona tumau le fesoʻotaʻiga i lona faʻaaogaina. A maeʻa le gaosiga o se mea uiga ese, e manaʻomia le kelu le vae i totonu o le slot i le nofoa.

Toe faʻaleleia le nofoa ma vae mataʻutia e tatau ona faʻatinoina aemaise lava. E fautuaina le lalagaina o vae vae. Afai e te taumafai e tuu uma vae i le taimi, ona maua lea o le tulaga saʻo o le tulaga o le faʻailoga o le a faigata tele.

Foliga o galuega

Faʻafefea ona faʻaleleia nofoa laupapa i ou lava lima?

O le polokalame malolo o se pou laupapa tuai ma le vai vevela.

Afai e malosi le Tsaza e soli malosi, ona e tatau ai lea ona tuu le wed i totonu. Muamua, ua aveese le itu mai le togavao, ona mama lea o le pito i luga o le pito i lalo e ala i le matamata i ai. E tatau ona manifinifi ae le o le umi lava e tautala ai mai le laualuga o le lavea i le aupito itiiti. O se wedge, e sili le faʻaaogaina o laʻau laupapa. O le iʻuga o le tsupf, o le fesoʻotaʻiga o le a faʻalauteleina atili.

Afai na atoa le Tsazapa, ae na malosi i luga o le laupepa, ona mafai lea ona alu ese ai mai le togavao. I lea tulaga, e tatau ona e taumafai e tuleia vaega o le nofoa i le tele o le mea e mafai ai ma tuiina le kusi i le taunuuga. Peitaʻi, e fautuaina e aveʻese le vae mai le togavao.

Ina ia faʻaumatia vaega faʻaputuputu, atonu e manaʻomia e faʻamaluluina ai galn. Afai o le toe faʻaleleia o le nofoa ma crossbars i le va o vae o loʻo faia, o le a mafua ai foʻi ona fuafuaina. O le manoa malosi e fautuaina ai le ausa o le vai. O ulugalii e aoga lava tusa lava pe o le maualuga-lelei tapuni tapuni gliu. Ina ia fausia se auala tafe, o le a manaʻomia e le steam se manifinifi manifinifi (6-7 mm i le lautele), 2 fasi uʻamea. I le faaiuga o le Hose e tatau ona e tuu i luga o le paipa, faʻaopopo se tasi o latou i totonu o le pu na tuliloaina i totonu o le taʻavale o le 'au. O sea mea faigofie o le a faʻatagaina ai le lafoina o le ausa i le Seam.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻatonuga mo le vali puipui o vai-emulsion valivali

Ae le i faia le masini Steam, ae ua fautuaina le faʻatuina o le nofoa e latalata i le ogaumu e latalata i le ogaumu ta te tapunia e mafai, e manaʻomia le tuʻuina atu i le nofoaga gaosi. Ina ua uma ona malulu, o le a liliu paga i le vai, lea e manaʻomia e tape. E le mafai ona faʻatagaina le paʻu i luga o isi vaega laupapa po o luga o le luga. E manaʻomia le faia o le steam faʻagasologa i totigilima. E tatau ona e ofuina ia le itiiti ifo i le tasi i luga o le lima lea o le a iai le mea. O le a puipuia oe lava mai le vevela vevela. I le avea ai o se tulafono, ua lava lea e 1-2 minute o le Steam gaosi e vaevae ai elemene laupapa. E mafai ona e toe kopiina i latou pe a uma ona mago.

Lipea o nofoa ma mea teuteu lelei

Faʻafefea ona faʻaleleia nofoa laupapa i ou lava lima?

Metotia mo le faʻaleleia o le tele o taimi e tutupu mai ai nofoa: 1 - O le faʻaleagaina o vae; 2 - O le faatafunaina o le Tsargi; 3 - sui o le tatalaina o le vae o le vae; 4 - suia le pou o le Tsarga; 5. 'Aua le tosoina aʻiliʻili o le palapala ma le faʻamalosia o le spike faʻapipiʻi; 6 - Faamaufaailogaina o se lautele lautele.

O le taimi e alu ai le toe faʻaleleia o le toe faaleleia o nofoa, o loʻo fesootai tupu i le pito i lalo o le nofo ma vae o le mafiafia o le maʻi. I totonu o nei fausaga e i ai isi vaega sili ona tele - checks mai le fale mautu laupapa. E mafai ona i ai i foliga o se trapezoid po o tafatolu.

Faatasi ai ma se mau tuʻufaʻatasi, vavaeeseina o le 1 mukuvae o le sami, e pei o se tulafono, e le lava. E manaʻomia le faʻavaivaia ia le itiiti ifo ma le faʻailo, ma i nisi o gaioiga - ma le atoa faʻavae. E le mafai ona e faʻaaogaina le malosi e vavaeʻese ai se fesoʻotaʻiga. I lea tulaga, e mafai ona leaga pe malepe atoa pe atoa le pamu o le Tsargi. E mafai ona tuu vaega e faʻaaoga ai le steam e faʻamamaina ai le kulu. Ma le fesuiaʻiina o meaʻai, e taua tele le matauina o le tulimanu. I le au i luga o tupu e mafai ona e faʻaofi ni uʻamea laiti e fetaui ma le fesoʻotaʻiga.

I nisi tulaga, e manaʻomia le faʻamalosia le falelotu.

Atonu e manaʻomia pe a fai o le laina nofoa e le o malosi ma faʻamatulalo ma le saogalemu ma le faʻavaʻa. Ina ia faʻamalosia sea mamanu, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se tafatolu poʻo se ata trapengular poʻo se ata mai totonu i totonu o le tulimanu tulimanu. I le aluga o le taimi, i avega sili i luga o le nofoa, e oʻo lava i ni ituaiga o faʻamalologa mafai ona faʻalavelaveina. I lea tulaga, e tatau ona e faalua mimilo fao pe sui i latou ma mea fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faleoloa faitotoʻa mo le taele: Filifili le sili filifiliga

O nisi taimi e tatau ona sui le checks. E manaʻomia pe a fai o latou gatete, gagau, tatalaina pe vaeluaina. O faʻamatalaga fou e tatau ona fetaui lelei ma le tuai. E le gata i lea, e taua tele le mataʻituina o le itu a poloka o loʻo i lalo o le faʻavaʻa. Afai e le fetaui le auker fou i le matua, i le atoa o le atoa mafai ona faamamaina. E tatau ona muamua agai atu i totonu o le aufaipese i totonu o le faʻavaʻa, ma e le toe maua ai le fao.

A maeʻa ona faʻaputuputu le faʻavaʻa, ae tatau ona faʻasaʻo e ala. E le fautuaina le fausiaina o se tele omiga tele ina ia aua neʻi oomiina le lapoʻa tele mai le au. Mo feteʻenaʻiga, o le a faia pe tusa o le 12 itula. E taua tele le matauina le tulimanu sao mo le nofoa ma puipuia. O le mamafa i le taimi o feteʻenaʻi e tatau ona toniga.

E tusa lava poʻo le a le poto masani, e i ai le taʻutaʻua i le amio sao ma le saʻo, e mafai ona faia le toe faaleleia o nofoa. Oe mafai ona faʻaaogaina le tele o taumafaiga i le Tofi Taitai, pei ona faʻaleagaina ona vaega. Mo le lafoaia o isi mea faʻapipiʻi, atonu e manaʻomia mo le togafitiga o le ausa.

Faitau atili