O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

Anonim

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

Taaloga a le kesi o tagata o tagata o tagata o loʻo faʻamalosia ma le faʻatuatuaina ma le atoatoa gaioiga e tusa ai ma faʻatonuga ma, ma le faʻaeteete tatau, atonu mo se taimi umi. Ae ui i lea, o masini uma e mafai ona toaitiiti pe tuai gagau, toitino ma umi le toe faaleleia. Faapitoa fautuaina le toe faaleleia o kesi kesi e talitonuina ai polofesa o lenei mataupu.

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

Kesi suka tautala - o le faʻamafanafanaga ma le faʻatuatuaina o le malosi ma, i le faʻatinoina lelei ma talafeagai, e mafai ona tautua umi.

Peitaʻi, o nisi mea malepe e mafai ona aʻoaʻoina e fuafua ai ma aveʻeseina le taunuʻu mai o fomaʻi faʻapitoa ma o latou lava lima.

E uiga i mea e mafai ona vaevaeina, o le a se tamaʻi moa, le mataeselavae ma le mea e fai pe a oʻo mai le pou kesi, o le a faʻamatalaina i lalo.

O le a le mea e fai pe a fai o le kesi konn alu i fafo

O le mafuaʻaga autu mo le fanaina o le afi i totonu o le spary koluma mafai ona maualalo pe o le leai o le leai o le ventraim. O se tasi o mea e sili ona masani ai o se fusi matala matala palasitika. E leai se lio o le ea, ma o le mea lea o le koluma luga ma le Hormal Project o le kesi kesi mai le le fiafiaga ua faigata. Afai o le a tatalaina le faʻamalama poʻo le faitotoʻa pe a uma le 10-15 minute, o le koluma e faʻamau ma e le alu i fafo, o le mafuaʻaga o le fulafula o le koluma.

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

O le tulaga sili ona masani ai o le leai o le le mautonu i le kesi o le kesi o le tapuni tapunia faamalama.

Auina atu e mafai ona faʻapipiʻi le chimney i oloa e maua pe a uma le faʻamalosi pe o se mea mai fafo na lavea ai, o le puipuiga o le kesi ma le kesi o le vai vevela. Faʻafefea ona siaki le i ai poʻo le leai o se toʻilalo i Chimney? Ua lava na matala le faʻamalama ma faʻapipiʻi se moli uila poʻo se alofilima i le chimney pu. I le i ai o le malosi, o le afi o le a tupu, ma le alofi o le ae lagona le lavea.

Faʻafefea ona aveʻeseina le le lelei? O le tali e faigofie: faamama le chimney ma ventipelation auala. E mafai ona fesoasoani i le kamupani i le kamupani o loʻo taunuʻu mai tagata faʻapitoa i lau talosaga ma fai lau laʻasaga.

O le isi mafuaaga e afu ai le afi o le kesi brener atonu o le faagasologa o le lafoai o le sapalai elemene. Afai o lau koluma o loʻo otometi ona otometi mai le Generatons poʻo ni maa, ona e tatau lea ona sui i latou ma fou, pe a maeʻa le "liliu"

Tusitusiga i luga o le autu: Bunk's's moega o tamaiti e faia oe lava: O le gaosiga gaioiga

Lipea o le vailaau o le kesi a le kesi

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

O le leai o le malulu vai poʻo lona vaivai o le mamafa o se isi mafuaʻaga pe aisea ua tape ai le ato kesi.

O le isi mafuaʻaga e mafua ai ona tape lau ato kesi o le leai o le vai poʻo lona ulu vaivai. Afai e te tatalaina se crane ma le vai malulu ma vaʻai le le lava le faʻamalosi, pei o se vai vevela vevela, i ai le mafuaʻaga i le vai atoa vai.

Tuʻuina atu o le mamafa o le vai malulu o le a sili atu le malosi i le vevela, o lona uiga o le mafuaʻaga o loʻo taoto i le vai node o lou tuʻufaʻatasi. O le mafuaʻaga o le faʻafitauli atonu o loʻo puʻeina faamama i le ulufale o le node o le node poʻo le faʻauiga o le membrane. Atonu e totogi le mafuaʻaga ma pupuni o paipa o le vai vevela. A iai ni au puʻeina o le vai vai mafanafana, taimi pe a latou pupuni, e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o le vai.

Faʻafefea ona aveʻeseina se le lelei o le pe a oʻo mai le kesi kesi?

O le mea muamua e mafai ona e faia o le fufuluina o le faamama oe lava pe sui i latou ma fou. O le lona lua o le faʻatinoina o tagata tomai faʻapitoa e iloa ai le leai o le suavai o le vai i lau system. O tagata atamamai o le a fesoasoani ia te oe e fufulu le paipa, pe faʻamamaina le koluma mai le faʻafaileleina oloa ma mai le paʻu. Ma atonu foi e tatau ai ona sui le membrane i luga o le vai node.

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

E le mafai foi ona le maaleale i le faʻauiga o le afi o le paʻu

E tele taimi e amata ai le kamela kesi ma vave ona alu ese. O le fofo i lenei faʻafitauli o le faʻatonutonuina o vai vevela ma le malulu. E leai se mea e le mafua ai le malulu ole vai malulu, pei o le a taulia atu i le mea na tupu mai i le afi o le afi, ae o le sese foi lea ole taotoga ole kesi. Ina ia fetuunai le tafe o le vai malulu, e manaʻomia le faʻaitiitia lona sapalai i le popo i le liliu o le alatoto.

O le faʻafitauli o le taimi o le kesi koluma liliu ma cotton ma le fufulua, e mafai ona mafua mai i le leai o se paʻu, zero gykler ma isi vaega o le koluma. E faigofie ona iloa pe faʻapefea ona faʻaitiitia ni faʻafitauli i luga: Suia le pese, valaʻau tagata tomai faʻapitoa e faʻaitiitia eseʻesega.

Lipea o le kesi afi ma otometi puipuiga puipuiga

Sili atu faigata mafuaaga mo le aveeseina o le kesi koluma ma se otometi teuina faiga o le a faamatalaina i lalo.

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

Ina ia toe faʻaleleia le Lotoa kesi, e manaʻomia le manino o faʻailoa mai le galuega a le puipuiga.

I ni koluma kesi ma se faiga otometi o le kesi i totonu o le pa, e tatau ona susunuina faifai pea, e ui lava i le tulaga o le 'au, o le vanu lea o peni ma vai. O le faigofie faiga o le otometi puipuiga o le kesi o le kesi e aofia ai le tolu elemene: O mea le lelei, o mea o le fale gaosi, eletise. E alu i fafo o le vaipuna o le kesi o le kesi i mataupu o le faʻatupuina o elemene o le puipuiga poʻo le taimi o le thermocouple poʻo le pupuni o le leaga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se leo tuai ma ou lima?

Afai e le mafai e le otometi ona iloilo le tulafono, o le faiga o le taimi o le kesi kesi e alu i fafo pe a taofi le kesi pasa. Ina ia faʻatino galuega toe fai, e talafeagai le mafaufauina o le puipuiga o le faiga o le tulafono a le faiga o se gaioiga.

Masini ma mataupu o le thermocontracractor, tormocouples ma alatoto

O le au o meaʻai e lua e lua kuka mai le alumini ma chrome. O le thermocople ua faʻaaoga e faʻatautaia ai le eletise eletise. E seasea ona le mafai ona ou le mafai. O le vaapiapi o le nofoaga i le ulufafo o le fale ei ai se ofisa tutotonu. O loʻo faaesea le avetaavale, ae e mafai lava ona latalata mai ma o lea o le pou lea e mafai ona alu i fafo.

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

O le thermocopup e seasea lava le leaga ma atonu foi o le mafuaaga foi o le mea na alu ai le kesi.

Afai o le fesoʻotaʻiga ua solia i nofoaga o le faʻamalu o le tolose, e le mafai ona toe faʻafoʻi, talu ai o le afi o loʻo tumau i le nofoaga o le spike. Ua fautuaina le thermocople e sui le fou.

O le electromagnetic alatoto o se keli o le apamemea uaea. Totonu e tuu ai se metallic cylinder - o lennoid. E mafai ona fesoʻotaʻi ma le alatoto i luga o le kesi tafe i le tagata gaoi.

A faʻamafanafana le lalagaina, o loʻo gaosia ai se taimi nei, o loʻo alu atu i le faʻaaunoa, o loʻo faia ai se fanua maneta, e toe faʻafoʻi le solnnoid i totonu o le faʻaseʻe. E fesoʻotaʻi le tuʻuga o le alatona i le alatoto, ma o le alatoto e faʻaseʻe, ma e toʻalua, o le kesi ulufale i le manava.

Saunia e le malamalama le kesi, o le thermocople malulu ma o le taimi nei e le o faia. O le soia o le tulaga o le amataga, ma le kasa o le kesi i le stobble taofi. I lenei auala, o le saogalemu ua faʻamautinoaina i le faʻagasologa o le kesi kesi. Afai e le susunuina le povi, o nisi taimi e le mafai e le matagi e le mafai ona tuʻuina atu i le pa, a o le mea o loʻo maua ai le vai, e le maua le vai i le taʻavale.

O le vevela vevela o se paipapa. Ina ua taunuʻu le vevela i le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le Humarmal Mana Fesoasoani 90˚ o loʻo faʻapipiʻiina, o le ipu o loʻo punou ma o le eletise eletise e gau ai le prod. O le fale moe o le tagata lava ia e fesoʻotaʻi i le polokalame o le mea e fai ai le masini. Ona o le lavelave o lona fuafuaina ma le le lelei-lelei gaioiga gaioiga, e mafai ona gagau.

Metotia mo le aveeseina o se malologa o se otometi puipuiga faiga

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

O se dus o le faʻailoga mulimuli ane mafai ona pupuni i le paʻu, o lona uiga o le mea e le lava le afi ma o le afi atonu e le malamalama i luga ma le afi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai Will Condom Condows oe

Lipea o le kesi o le kesi ma le puipuiga o le fale gaosi

Ina ia mafai ona siaki le soifua maloloina o mea o lotoa, e manaʻomia le aveeseina o tulaga ese mai lea, ona e puʻupuʻu ai lea o le tasi ma le uamea ma se faʻataʻitaʻiga, o le kilipi.

Afai o lau koluma lau kesi amata galue i taimi masani, e aunoa ma le puipuia, ona aveeseina lea o le le maina. A o le i faʻatauina le vevela vevela, e mafai ona e tuʻua le faʻatupeina o le ata, e tusa ma le faʻatapulaʻaina o lona paʻi ma uamea vaega ma afai o le iunite e sili atu.

Siakiina o le sonenoid alatoto konwn

Afai e le fesoasoani le fesoasoani a le auvae, siaki pe o le eletise eletise e galue, o le fea e le ogatasi o le 0.2 OHMS. Siaki i totonu o le auala lea: Fafaga i le faamaapeina o se voltage ma se malosi o le 20-30 mv i le taimi nei o 100. O lenei faiga e faigofie ona faia e se tamatamailima maa pe o le maa ma le tetee i le 100 m. Fesuiai lau mea mai le kesi fetuutuunai le kesi. O le Faletifi e tatau ona faaauau pea ona mumu. A faʻateʻa le maa, e tatau ona i ai le afi. E iai foʻi le tulaga o loʻo 'nei, o lona uiga o le electromogignetic alatoto o loʻo faʻataʻitaʻia. O le mea lea, o le iʻuga: Ua motusia le thermocople. Afai e te le mauaina se puʻupuʻu puʻupuʻu poʻo le leaga fesoʻotaʻiga, o le thermocople ua fautuaina e sui.

Toe faaleleia le fiafia

O le a le mea e fai pe a pa'ū se kesi kesi?

Taumafai e fufulu le ea sapalaiina o le ea ma le manifinifi uaea matasele, o lau faʻasalalauga e tatau ona toe faʻaauau.

O nisi taimi ma le taimi o le mau, o le faʻailoga e mafai ona pupuni ma fulufulu, aʻo le afi e le lava ma le afi e le mafai ona malamalama i luga ma alu ese. Kasa kesi, ma o le afaina e ono tupu. E manaʻomia le faʻamalieina o le paluga.

Atonu o le burner o le stobble ua liu i le afa samasama, ae tatau ona susunuina lanumoana. E tupu lenei mea ona o le leai o le okesene i le fefiloi o kesi. Scot ua tatalaina, e nofo ai i luga o le vevela vevela. I lea tulaga, o le faʻamamaina o le pu i totonu o le nofoaga mo le sapalaiina okesene o le okesene i le taʻavale e manaʻomia mai le palapala.

Ina ia aveese le pa, e tatau ona e faʻaoʻoloto le nati, o loʻo taofia le paipa, o le sapalaiina o le kesi, ma e le aunoa ai le lua o le fao. Le isi, o le fuafuaga ua tuuina atu ia te ia lava ma siitia. O le jackler e tatau ona fusi i le pa o le taliga, pe a faalotoloto ina ia paʻu. Faʻamama le ea o le Air Shop Tead ma le manifinifi uaea matape - o lau faʻasalalauga e tatau ona toe mauaina.

O le mea sili ona taua i le aveeseina o le faʻafitauli o le taimi o le kapeteni o le kesi o le kesi o loʻo alu i fafo, le mafai ona faʻalogoina le au o lou gaoi. Afai e te le o mautinoa e uiga i ou tomai ma e le mafai ona faʻaoʻoina tuusaʻo, faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa. Ma le kesi e fai ai le malie!

Faitau atili