Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Anonim

Vaʻai o le mamanu o se faapaʻuloga ma se vaega o le 4 sikuea mita. M o le mea e fuafua i le lelei o mea e faʻaaoga e faʻauma ai le totonu o le potu tapunia. Se Fauga o Faifaatoaga E faʻatapulaʻaina le filifiliga o le totonu o le Logsia ma le faapaologa pe a faʻaaogaina uma avanoa o mamanu faʻaonapo nei. Peitai, o nei o aso tatou te vaʻai ai ni faʻataʻitaʻiga, pei ona matagofie pei o se pa o le paologi o le lua ma le tolu sikuea mita. Mafaufau i filifiliga eseese mo le faʻamaeʻaina o le totonu o le paneta o se tamaʻi eria.

Glazing

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Glazing loggia

O kamupani faʻapitoa i le taimi o le aso faigaluega e mafai ona faʻapipiʻiina ni faʻamalama faʻalua i luga o le faapaologa. Tapuni ma glazed stude tatalaina ma itu itu o le faapaologa. O nisi tulaga, na latou tuu le suʻimomo o le suʻesuʻeina, ma i itu o pu ua tapunia ma palu vailaʻau. Talu ona o le Logginia o loʻo na o se galuega faʻavae, e faigofie ai ona faʻatino lona glapi.

Faʻalua-Glazed Windows o loʻo faʻapipiʻiina i luga o muamua-faʻapipiʻi faʻavaʻa mai se uʻamea talaaga. Ua tumu uma slots faataamilo i le glazing ua tumu i le kilia o Aam. O le le mautonu o le 'au o loʻo tipiina, ma ua sauni le uunaiga saunia o loʻo feagai ma sima poʻo polymer toty. Vaevae slot i totonu ma fafo atu o le potu. Mulimuli ane, fafo atu fafo repleme luga o loʻo faʻagasolo soʻo. O le faʻaaliga o loʻo faʻapipiʻi i luga o faamalama, ma plums o le a faʻasaʻo i le pito i lalo o le auala.

Faamalama faavaa mafai ona eseese lanu. I le faʻaopopoina o le paʻepaʻe paʻepaʻe, e mafai ona e faʻapipiʻiina faʻavaʻa e faʻataʻitaʻi ai le tele o ituaiga laupapa.

Fola

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Ia mautinoa e faamama le laualuga mai lapisi

O le loggia folasaga masini i le fa sikuea mita o pei ona taua:

  1. O le malae sima o le tau o le tau o le palu e fufulu mai le tele o lapisi tele ma le gaogao. Uma pisi, aemaise lava i nofoaga o le fola fola i potu o le pa, e latalata i le sima sima. Afai e leai se potu gatete i lalo o le faken stab, o le foloa e tatau ona musuia.
  2. O le sima o loʻo tatagi i se vaega ma le mafiafia o le 2 cm. O le pito i luga o le faʻalumaina o loʻo faia se sima o le 2 cm mafiafia. O le fola mafanafana e mafai ona faʻaofi i lalo o papatusi polyturethane o le vai poʻo isi faʻafilemu le vevela o mea.
  3. Ina ia maua se lelei lelei le lamolemole, suavai paluga o le tele-tulaga o le a le masani ai o le tagata o loʻo faʻaaogaina. I totonu o le masini o le tele o fuʻa, o le pulupulu faʻaseʻe ma se spatila ma sikuea nifo ua faʻaaogaina. O le spatlala e faʻaaoga se vaega o vaifofo o le laualuga o le faʻaseʻe. O le suavai faʻafefiloi ua toe tutū mai i le tutusa spatula. Ona o le faʻaseʻe ma le umi o le 'au o loʻo aofia ai le siʻomaga o le siʻomia o le scred, aveese le ea ea mai le fofo.
  4. O le eletise eletise e faia ai falaoa e fai ai le faapaologa ma se potu atoa. O le faʻamafanafana o le fola o loʻo iai se pepa faʻapipiʻi ma se malosi o le malaia malosi. O le laupepa na tuu i luga o le faasee ma tapuni ma se ata. Faatasi ai ma le fesoasoani a se Pule Faatonu faʻapitoa, i soʻo se taimi, e mafai ona e setiina se potu mafanafana i totonu o le vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: puipui puipui puipui mo pupuni: ituaiga o mamanu ma ituaiga

Fola

O le fola e aofia ai ua faatulagaina mai ia mea o:
  • linouum;
  • kapeta;
  • laumoa;
  • CEMARIC TILE.

Linosum

Tuuina mai ni mea gaosi oloa e momoli atu i se fefaatauaiga netting o lanu eseese ma luga o sima. O le lanu ma le mamanu o linoleum ua filifilia e amanaia le aotelega o le tofo o le faapaologa. O le omo o le fola o le fola e maua ai se foliga matagofie o le fola o le fola e ufiufi ma puipuia mai le mimilo i luga o lona luga.

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Afai o le fola o se faigata geometric foliga - ave le linoleum ma se laina

Linoleum o loʻo faʻapipiʻiina, mafua ai ona faʻasolo lemu i le taʻavale, e pei ona ki le lisi. Afai o le foloa ei ai se lavelave foliga foliga, ona faʻatau ai lea o le linoleum ma se tupe teu o le 5 sikuea mita. mita. O lenei taui mo tupe leiloa ma le faʻapipiʻi ma le fetaui lelei o mea.

Kapeta

Linoleum ma kapeta Top Coutting e taʻua o kapeta. E sili atu le taugata nai lo linouum. O le kapeta e maualuga o uiga. O le fola e ufitia i le kapeta, e maua ai le faapapeta i totonu o le tomai faapitoa o se tomai faapitoa. O ia fola e mafai ona ma le palu pito maualalo pe maualuga. Tuu i luga o le fusi o le fola i le auala tutusa e pei o linouum.

Laminate

Ua tuu le fanua ua faʻapipiʻi i se mea e tupu mai ai le foua papa. Ona o lona fausaga, o le mea sili e faia ai le matafaioi a le vai vevela ma faʻaitiitia ai le leo mai le savali i le tamaʻi laupapa. Parquet 2 vasega o loʻo faʻaaogaina mo le fola e ufiufi masini: 22nd ma 23rd.

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Faʻaofi le faʻapaʻu o le tasi laupapa i le Grove o le isi

O le Laminate e tatau ona pipi aunoa ma le fausiaina o se tasi "floting disk". E le manaʻomia e le ogaumu le faʻaopopoga o le faʻavae o le fola o le fola. O lona le agavaʻa o i lalo o le malosi o le susu, e matua faʻatisuina ma ia le talafeagai mo isi faʻagaieʻe.

O le lalaga o le fanua e tupu i le ulufale o le proptiody o le tasi laupapa i le Tama. I totonu o le faitau selau lanu e mafai ona filifilia i taimi uma le paolo manaʻo, o le a aumaia lona tusi i le aotelega o le lautele o le totonu o le ata o le glashed pakete.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga le paʻu o se mea mamafa

Fale paga e tatau ona faʻaalia i se auala e tumau ai i le va o le va o le fola ma puipui, a itiiti 5 i lona tino. O le a puipuia ai le mafanafana mai le vevela o le vevela.

Ceramic faaputuga

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Ceramics - lelei mea mo le fola vevela

Fua i totonu o tumutumu tele o eseese ituaiga. Tile 5x5 cm o lanu eseese e mafai ai ona e faia se masani masani

Ata i luga o le fola o le faapaologa. Tile fola e sili atu le talitonuina o se polofesa. E aunoa ma le faʻaaogaina o tomai i lenei ituaiga o galuega, e mafai ona faʻaleagaina mea uma. O le taʻele o loʻo tuʻu i luga o se faʻapipiʻi faʻapitoa paluga. O le auala tumu i se tulaga faapitoa. O le laualuga o le au o loʻo faia e le faʻalauteleina. CerAMaccs o le lelei atoatoa mo le fola ma le vevela. Fufulu le lelei faaliliu o le vevela i totonu o le potu.

O Paulo i luga o le faapaologa e mafai ona tuufaatasi. 2 sikuea mita. O le mita e mafai ona tolopoina ma ceramoric fafie ma le o totoe o le 2 sikuea mita. mita ufiufi i le laminate. O nisi taimi 3 sikuea mita. O le mita o loʻo ufitia i kapeta, ma o totoe o le foloa o le faʻatumuina o linosum i lalo o le komepiuta komipiuta.

15x15 cm cermicics ma sili atu faigofie e faigofie ai ona faigofie atu nai lo pou lelei.

Puipui

O le teuteuina o puipui o le faapaologa e faia mea e faia pei:
  • laupapa;
  • palasitika;
  • Plasterboard.

I lenei vitio, matou te ofo atu e vaʻai i le auala ma o a mea o loʻo iai a pa o longgis ma balconies:

Laupapa

Laupapa laupapa o loʻo tumu mo le faʻapipiʻiina o puipui. O laupapa faʻavae e faʻamautuina ai i nei alavai, e fesoʻotaʻi ai i latou i le va o le fesoasoani a le "proof). O pa puipui o le laupapa ua valiina pe faʻatonutonu ma le faʻanoanoa, ona ufiufi lea i meaola gaosi.

Palasitika

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Muamua faʻapipiʻi se ata malamalama malamalama

Muamua faʻapipiʻi se faʻavaʻa na faia o le uʻamea malamalama malamalama. O palasitika potu o loʻo fesoʻotaʻi e ala i le ulufale atu i le urorane o le tasi laupapa i le lauʻeleʻele o le isi vaega. O le pito i fafo ma le pito i totonu o puipui ua tapunia ma palasitika Naschelniki. Palasitiga, faʻataʻitaʻi le fausaga o ituaiga eseese o meaola, teuteuina ai le totonu o le tino o le faapaologa.

Tusitusiga i luga o le autu: Tali faʻapitoa: E mafai ona e faʻasusu le pepa puipui i luga o pepa puipui

Palakalafa

Plasterboard pepa faʻapipiʻi i se uamea talaaga faʻavasegaina ma tagata taʻitoʻatasi.

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Plasterboard faapipii i le faʻavaʻa o le tagata lava ia

O le fusi o loʻo oso i se vali lipine. Ina ua uma lena, o le ulu atoa o puipui ua puipui oneone. O le mea faʻaiʻu o loʻo ufitia i le vai-maualuga vali poʻo le pipiʻi ma le puipui. I luga o le paneta, ua tuuese ai pa e le susu susu pepa.

O le ata o puipui e mafai ona teuteuina e ala i faapipiiina o se mita tuaoi i le taimi atoa o le faapaologa. O le auala e faia i laufanua palasitika, ma o le pito i luga o puipui o loʻo ufitia i puipui poʻo le faia mai i se isi mea.

Ina ua maeʻa le puʻeina o puipui faataamilo i le tino, o le plinth o loʻo faʻapipiʻiina.

Taualuga

O le taualuga o le faapaologa e sili ona lelei na faia mai palasitika panels po o plasterboard. Sa faapipii metallic stal i luga o le taualuga. I totonu o le faʻavaʻa o le vaʻa o vaʻa mo le moli moli. Afai o le taualuga o le ogaumu o le pito i luga o le pito i luga o le faapaologa, o le mea lea o loʻo i totonu o le faʻatulagaina fulufulu mamoe minerale, foam po o isi ituaiga o mea vevela faʻaʻesega mafai ona faaaoga o faʻaʻesega.

E aoga le matamata i se vitio i le mea e iloa ai le Claeal Clated Tekonolosi ua faailoa atoa:

Ona ufitia lea o le faʻavaʻa i le palasitika poʻo le palakalafa. O matagi Joseum e vavaeʻese i le auala lava e tasi e pei o puipui o lenei mea. I le taualuga o le ogatotonu, o pu i luga o le auala e faʻapipiʻi ai moli.

O le taualuga ma le fola o le 3rd foloa o le palu e le manaʻomia le faʻamalosi, pe a fai o le paleni o le lua ma le fa o fola.

Pupuni ma le tauaso

Filifiliga mo le uma o Balcony ma Loggidia 4 sq.m

Ie pupuni poʻo le tauaso - o se tasi o le vaega autu o le palaʻai i luga o le faapaologa

O se nofoaga taua i totonu o le tino o le paneta o loʻo nofoia e pupuni. E filifilia pupuni i lalo o le fua o le tofo o totonu o le potu. EAves, o se tulafono, e pipii atu i le 'autū o le faʻapalepale.

I le tulaga o le faʻaaogaina o tagata tauaso, o lenei ituaiga o teuteuga ua tautau i luga o le faamalama faavaa, lea e matua faigofie lava

Faitau atili