Aisea o le vai mai le boair o le manogi o le hydrogeen sulfide?

Anonim

Aisea o le vai mai le boair o le manogi o le hydrogeen sulfide?

O le fesili o le a le manogi o vai mai le poler e mamao mai le paie, e le mafai ona le fiafia i le lagona o le manogi. I le galuega a le aiga, hemobacampibe o le le tusa ai ma le le tusa ai ma se tagata. O le osofaʻiga o le kesi o le faʻailoga o le faʻagasologa o le toe gaosia o pathogenic microminism.

Boauler masini.

Cuning o sulfiuroortor

E valaʻauina Sulfur Hydrogen, Sulfur Hydride, Hydrogeen Sulfide. H2S hydrogen sulfide forlala. O le tasi lea o le mataʻutia le kesi, o loʻo iai se manogi le manaia o fuamoa o fuamoa fuamoa. E sili atu le saʻo, liʻo fuamoa, o loʻo i ai le sulfur-o loʻo i ai ni pofiture ua faʻaleagaina, faʻailoga h2s. I le mamao, o le le lelei mo meaola ola, e mafai e se tasi ona faamasinoina se faʻataʻitaʻiga. O le sami uliuli e mafanafana, ae o le plankton ma le iʻa e le mauoa tele. O le mafuaʻaga ua leva ona maua: i le loloto o le 200 m o le sami o loʻo i ai le tele o le hydrogen sulfide.

Aisea o le vai mai le boair o le manogi o le hydrogen sulfide?

Taumafanafana polokalame.

Herry Toto i le natura ma le tamaoaiga e sili atu le sili atu nai lo tusitusiga e uiga i totonu o tusitusiga. Le tele o faitioga e uiga i le faʻavae o le sulfur hydrogen e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le eletise o le eletise. SLLFULUM Hydrogen faʻateʻaina leaga, o le tagata faʻaaoga vave lagona le iai o le h2s flitter mole i le ea e sau i le ea. O le faafitauli e faapea, o le manogi e foliga mai o lea, tusa lava pe a uma le clolociation o le polero. E le gata i lea, e le tulia e ia, e aunoa ma le soa i le tagata, i le isi itu, ua atili ai ona faateteleina le tulaga.

Afai e le o aofia ai le Plumping poʻo le lelei o le Hulfur Hydride, o le a le mea o loʻo aliali mai ai le manogi i ni aofaiga i totonu o le boair? O le tali o se tasi: i le eletise eletise, h2s sytheshes e tupu mai ia fesoʻotaʻiga e avanoa. O ai poʻo le a le mea o le vaega o le vailaʻau o se vailaʻau - o tagata atamamai o nisi taimi e faigata ai ona faia se tali le mautonu. O le vaega o le "Amataina o Tauvaga" mo Faife o le S Hydrogen Sofo e mafai ona avea o se vai vevela, vailaʻau, microscopic hemobacterlia.

Leaga o vai vai

I punaoa uma o le taumafaina o le vai taumafa, o se auala e fausia mo meaola faʻatoʻaga na o i lalo o le microscope. E mafua ai ona "fugalaʻau lanumeamata" ma isi faiga, o loʻo faia le lelei o le inu vai vai. O le vailaʻau ma le Gacteriorates faʻalauiloaina o sauniga o loʻo faʻatinoina i totonu o le faiga fuafuaina o fomaʻi ma sui o loʻo taua. Mo se pili, latou te faʻatautaia suʻesuʻega vai vailaʻau e tusa ma faʻamatalaga a faʻalapotopotoga ma atunuʻu.

Mataupu i luga o le autu: BAMBO CRURTINS I le faitotoa

Aisea o le vai mai le boair o le manogi o le hydrogeen sulfide?

Chemical Surlocess o le Water Seace Systems maua Fomai o le Hygiene Centers ma le Esteimiology i lea faafuasei.

O le a fautuaina e le CGI le faʻatu i totonu o le vai o le vai o vai, vaitaʻele ma vai vai tane. Nai lo le chlorine pae, o le vave o laulau o loʻo faʻaaogaina. O loʻo latou aofia ai foʻi le churrine i totonu o latou faʻapitoa, ae le o le agaleaga, pei o se paluga o le hypochlorchite ma kalisiu chloride. Mo le faia o se mea lelei i nuu i tua, o le tasi laulau e lava, o le au atamamai o le a manaʻomia le tolu pili o se sili ona lelei.

A maeʻa soʻo se gaioiga ma faʻamautu, o le atoatoa faiga e tatau ona toe fufuluina ma pamu. E mafai ona e toe lafoina faʻataʻitaʻiga mo suʻega i Cgie, faʻaalu le umi o le Hydrogeen Sulfide Suʻega.

Suʻega:

  1. Liliu i luga o le crane ma tuu mo le 5 min. Ia o le vai tafe.
  2. Tuu se fagu palasitika ma faʻatumu i le afa.
  3. Tapuni ma lulu lulu le tele o taimi.
  4. Tatala le tapuni ma syiff le ea mai le fagu.
  5. Afai o iai le SLLFUR Hydrogen, o le manogi o le a lagona vave.
  6. I le maea ai o se auala e tolu taimi, o le SLFUR Hydride i le ea e le o tufatufaina atu, o lona uiga e leai.

Faʻafefea ona puipuia le eletise eletise mai H2S

Afai o le tuʻufaʻatasiga o le vai e leʻo le mafuaʻaga o le faʻakeriso, ona tatau lea ona suʻesuʻe i le anotusi o le siteki. A umi a latou faʻaaoga mo sina taimi, aua le faliu i luga o le upega tafailagi, atiaʻe ma faʻateleina siama, pei o soʻo se agavaʻa poʻo se mea masani ai ma vai masani. I heaters eletise, o se e mafai foi ona tupu faagasologa faaletino-vailaau i le va o magnesium anode ma le vai, o se fofo o electrolyte mea ma lē electrolytees (chlorides, sulfates, carbonates). E mafai ona foʻia le faʻafitauli a le sumega sumelo i le suiina o le AGDE mai le tasi uʻamea i le isi, o loʻo iai foʻi le puipuiga ile soligatulafono. I luga o lenei mataupu e tatau ona fesiligia mo fesoasoani mai tagata tomai faʻapitoa.

Afai o le vai vevela ei ai le manogi, e tatau ona e mafaufau lelei i lona vevela.

Aisea o le vai mai le boair o le manogi o le hydrogen sulfide?

Afai o le vai vevela e i ai se manogi le fiafia, e aoga tele le taliaina o lona vevela.

Mau i luga o le Autu: Potu a tamaiti o le potu o tamaiti mo tama i le maota o le gataifale: lapoa 10 ma le 12 sikuea mita. M.

Serobacter ala legionella dropes pe a fai:

  • Lagolagoina le "Mautinoa" mo Chemobacterial vevela 50 ° C;
  • Le faʻaaogaina uma le tele o vailaʻau vevela;
  • I totonu o le tane o loʻo i ai sone o loʻo i ai ni vaega fou o vai e le sau.

Puipui ma le Puleaina o Hemobacteria:

  1. Faʻaaofia se eletise eletise i le vevela o le 70 ° C ma maualuga atu ia le itiiti ifo ma le tasi i le masina;
  2. Aveese ma faamamaina le faaputuga, aveese le fua.
  3. Fufulu mo le fufuluina mai siama ma a latou galuega.
  4. Faʻamaoniga o le vai o le vai o le sodium o sodium hypochlorite (ua faʻatau atu, o se vaega o le peleni). O le a aveese le manogi.

Gauai atu! O le saoasaoa vai vevela e oʻo atu i le 90 ° -100 ° C e mataʻutia! I lenei mataupu, e tatau ona e feutagai ma le fale gaosi o le fale gaosi po o se isi tagata agavaa.

O le isi mafuaʻaga mafuaʻaga mo le foliga mai o le Hydrogeen Sulfide o loʻo fesoʻotaʻi ma se faamama e le saʻo ona fesoʻotaʻi i le sologa. E ono lamatia ai, mafua ai faʻamaʻi pipisi. Ma se umi-umi stroke o le vai ma ova le faamamaina ma le bacteral systener, o se manogi le fiafia e tupu. I le tulaga o faʻafitauli tutusa, e manaʻomia e lafo ai le faʻamama ma sodium hypochlorite. O le le mautonu faʻamalosi i mea e le mafai ona faʻamalieina ai le faʻamamaina ma le vevela o le boeir o le a faʻaititia ai le lamatiaga ina ia manogi ai le manogi o le manu.

Faitau atili