Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Anonim

I le taimi nei, o le maketi o loʻo ofoina atu i se tele o mea taua e faʻapipiʻi i luga o le palasitika Windows e mafai ona faia e le gata o le puipuiga puipuia, ae o le teuteuga). O ituaiga faʻatekinei o le vaʻai, o ituaiga uma o Rollers e tasi le mamanu - o se ie o se ie poʻo uʻamea, ma le fesoasoani o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai ona motusia ma toe foi i lona tulaga muamua. I lea tulaga, o le agai atu i le auala taʻele i luga o taiala faʻatonutonu mafai ona faʻamautu i soʻo se tulaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Alu i luga o le faamalama

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Ituaiga o matafaioi

  1. Puipuiga uamea na tapunia tapuni. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le palasitika obs mai fafo, aua o o latou uiga e le maualalo i luga o le agemac tele.
  2. Galuega faatinoga. Latou faia se teuteuga teuteu, o lea e taua ai ie puipui. A o le itu, naʻo le ituaiga o pupuni e mafai ona faʻapipiʻiina, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le auala i le itu o le tulaga o le tulaga. O nei metotia e matua faʻaosofia la le ata i luga o le laulaau, lea na faia ai, na faia e ala i ata lolomiga.

O nei au matafaioi e vaevaeina i ni faamoemoega aoga:

  • mo pouliuli;
  • Mo le le malamalama o le malamalama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o faʻamalama palasitika

Ma o fale puipuia ma faʻatonutonu galuega e mafai ona faʻapipiʻi uma i se ato matala ma ma se paʻu na nana i totonu o le pusa.

Le lelei o lenei ituaiga o pupuni

  • I le lē fiafia, mo se faataʻitaʻiga, mai tauaso, ie ie na faʻatuina i faamalama palasitika e mafai ona faia o soʻo se aano o loʻo iai i totonu.
  • E le pei o pupuni masani, o taavale solofanua e le o ō i le la, pei o ie mo le latou gaosiga e faʻamamaina i ni vaega faʻapitoa. Faʻafetai i ia na faʻaletonu, o vaega o loʻo i ai le paʻu o le pefu.
  • I le fesoasoani a le pogisa tisu, e mafai ona e puipuia mai le ofi o le ao o le ao i totonu o le potu. E matua moni lava lenei mea mo potu a tamaiti.
  • Lisi ie puipui faʻatagaina oe e tapunia naʻo sina vaega o le faʻamalama e puipuia ai oe mai le susulu o le la.
Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faitotoʻa mai se filifili Grid mo le tuʻuina atu - sitepu-i-sitepu gaosi oloa

Faapipiiina o le faʻapipiʻi i fafo o le ufiufi ma ou lima lima

  1. Ia mautinoa o loʻo i totonu o le pusa o loʻo i ai mea uma e tatau ona e faia le ofi i luga o faʻamalama palasitika. O le faia o lenei mea, e le faʻatagaina ai le au matafaioi ma le teuina o le atoatoa ma le lisi e faʻamatalaina i le gaosiga faʻatonuga.
  2. Auina atu i puipui e ala i le tuʻu i luga o puipui i totonu o puipui ma fesoʻotaʻi ma latou ma le ato.
  3. Faʻamuta atoa le lautele mai le paʻu. Faʻapipiʻi le saoasaoa i le faʻamalama (i le tulaga o le faʻauiga faʻapipiʻi) ia mautinoa o loʻo tapunia uma le ipu.
  4. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le faʻafanua o oe lava, e tatau ona e faʻapipiʻi se puipui e le pulea.
  5. Aveesea ma le faʻamalieina o ie, faʻasaʻo se isi puipui (ma le puleaina) ma le lima saoloto, siaki le leai o ni luga o le ova. A i ai se mea, ona faʻapipiʻi ai lea o le faalava o le ato.
  6. O lenei ua mafai ona e faʻamalosia ma fao ma le puipui lona lua.
  7. I le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina, o le maualuga o le filifili ua fetuunai, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o le faʻatapulaʻaina o elemene o loʻo taofia le tulaga i se tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻamautu le lautele i le pito i lalo, o elemene faʻatapulaʻaina i luga o le filifili lava ia faʻapipiʻi.

Faapipiiina tapuni ituaiga vaega ma ou lima lima

  1. Ina ua uma ona suʻe le afifi o masini faʻatau na faʻatauina, o le tikeri o le fuafuaina o le faʻavaeina o le laʻau ma le taʻiala e faʻaaoga ai se fasi ie ma 'ava.
  2. O ni taʻiala o le itu taumatau ma le itu tauagavale e ese mai le tasi ma le isi ma tipi o le itu o le itulagi. Faʻafetai i nei tipi, o le faʻatulagaina o le a le aveʻesea pe a o le mauga i le pito o le pito i lalo o le faʻamalama. A maeʻa ona faʻaaoga se tasi o taiala i le faamalama, maka lona pito i luga (taumatau ma le agavale) ina ia le tatau ona faʻaputuputu le puipuiga puipuia.
  3. A o le i amataina le faapipiiina o le tagi, e manaʻomia le aveeseina o autafa mai ai, ae le o solia le palasitika palasitika.
  4. Ina ua uma ona aveʻesea le ata e puipuia ai le pito i lalo o le faʻavae, alu i le faʻapipiʻi o le pusa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona e faʻasoaina le ato, penitala, sikulu sikulufiti ma tasi lava-ata.
  5. I le faʻaaogaina o filifili, tuʻu atu ie pupuni e liliu ai i taʻamilosaga ina ia ufitia atoa le tioata faʻamalama.
  6. Lemu, ina ia aua neʻi faʻatagaina le mafaufau loloto, faʻapipiʻi i le faʻamalama i le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai, ma fetuʻunaʻi le tafailagi ma le ogatotonu o pupuni puipui.
  7. O le Sillar The Clock le nofoaga o le fusiina o le fuata e oe lava ia-tusi (muamua i le itu o fea e leai se pule malosi). Ina ua maeʻa faʻamautu, ia mautinoa e saʻo le ie puipui, siaki i le faʻapupeina ma le toe soli ma le filifili (o le ie e tatau ona alu malosi o le faamalama).
  8. Maua le puipui lona lua e le tagata lava ia.
  9. Faapipiiina pusa palasitika. Afai e tatau ona e tipiina nei mea, o le mea e manaʻomia e faapuupuuina ai latou mai luga, e le o le paʻi atu o le pito i lalo itu fasi. Afai e lelei mea uma, ona keʻe ai le taʻiala e ala i le aveeseina o le ata e avea ma puipuiga mo le pito i lalo o le faavae.
  10. Amata amata ona faʻatonutonu le filifili i le pito i lalo o le auala. I le taimi lea, e manaʻomia foʻi le faʻatuina o le faʻatapulaʻaga o le faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o le lautele i soʻo se tulaga.
  11. Seti le isi o le fale puipuia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

I le tutusa algorithm e te faʻapipiʻiina tiute ma ou lava lima i luga o isi uma palasitika faamalama i totonu o le fale. Mo se manatu saʻo o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o pupuni, matou te fautuaina le matamata i le ata o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafailagi.

Faitau atili