Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Anonim

E le mafai ona ou fai atu e le masani ai i tulaga faalemafaufau i faiga faatekonolosi o loʻo faia e faʻaaoga ai se tufuga. Sa ou tutoʻatasi i le fau o loʻu fale ma na fesoasoani mai ia te aʻu i lenei mau, na ou iloa ai puipui i totonu o le fale i lalo o le faʻataʻitaʻiga, pe o le a le eseʻesega, pe a iai . Ae a lelei, ma afai e tatau ona unafopefo e le taunuuga mo le galuega, e na le lima lava, pei ona ia malamalama i le mea e saʻo ai, ae leai? O le manatu lea ou te manao e tusi mai ia te aʻu i mea uma na ou aʻoaʻoina e uiga i le fasi ie ma le eseʻesega i le va o le upu tuufua ma le SHHATLAnia.

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Pa puipui

Aisea na aliali mai ai le lua

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

E tupu le Stutty mo le muamua o le shthacking o laufanua (amata) ma mo le maeʻa galuega (faʻauma)

Ou te le manaʻo e toe foʻi i le Malo o Roma, aua o lenei vaitaimi na aliali mai, ma ou te taʻuina loa e tatau ona e toe faia mai ai i le amataga. O le a le mafuaʻaga e le mafua ai i le faʻasologa atoa ma le faʻaupuga? - E saʻo, o le mea faigaluega o loʻo faʻaaoga i luga o le sipuni, tuʻu ma punou - spagata. O loʻo mafua mai i se gaioiga, ina ia tuʻu ese, o lona uiga e saʻo le fatuluga, o le faʻailoga e leʻi iloa lelei le upu o le sipeta.

Manaia! Afai e te faʻatatauina i le suʻesuʻega o tapuaiga, ua mafai ona e vaʻai i ai o Deal ei ai se umi tele, e iai le upu "Tuuese", ae o le ShthlowKA ma Pathlovis Peitai i le lolomipaga o OzHegov, o upu "tosaga" ua le o iai, ae isi filifiliga o loʻo i ai, faapena le tusitusi saʻo.

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Pa puipui i lalo o le pepa puipui

I, Faʻataʻitaʻiga, vavalalata i le si a le sipela, ae i le tusitusiga, lea o loʻo faʻaaogaina lelei e faʻaaoga le uluaʻi filifiliga, ma i le tautala ua le o toe aoga. I le ala, ua uma ona e manatu e gauai atu i lena nofoaga e le gata i le ituaiga faauma mea, ae o le aafiaga foi o le apaau i luga!

Mataupu i luga o le autu: mautu suauu ma kesi boailer

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

O le ata ua mamanuina e tapunia ai le taʻe o le tino, o loʻo faia ai e le au fai mea eseese, faʻapea foi ma le fatuina o le lamolemole lelei lamolemole.

Ae o lenei ua mafai ona e toe foʻi i le fausiaina ma malamalama poʻo le a le eseʻesega i le va o Shhkothesa mai le sima? Ma:

  • O le Plaster o se paluga o le tele o vaega o micro amio lelei. Afai o le vai o loʻo popole ai, o lona uiga o le lapoʻa maoaʻe. Ma afai o loʻo iai se pepa faʻapipiʻi, ona o se mea o loʻo avea ma sipini alava
  • Ma le isi, o le eseesega i vaega o le faʻaaogaina - e mafai e le Plaster ona faʻasaʻo ai ni faaletonu ogaoga, ae o le putty e talafeagai mo le maeʻa ai. Ou te i ai se faataitaiga, ua tapena puipui i lalo o le atavali, ma muamua le pelelo unaia ave uma pine ma eseesega na fesoasoani i fasi laiti, pola ma chips
  • Ma o le sili ona taua fua i le va o latou o se vaega o mea atofaina. Afai e le sili atu le 5 mm, ona mafai ai lea o le fofo o le fofo i le mafiafia o le 5-7 cm - e te iloa, manaia. I le auala, pe a fai o le vaega o le sipuni tele lava, ona manaʻomia lea e faʻamalosia le laʻasaga i le uʻamea poʻo le fiberglass grids

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Splice Wall

O lea ua manino nei ua manino le mafuaʻaga e lava e tutusa ai le faʻamasinoga. Ma o le mea moni, o mea uma e sili atu le faigofie - o le tele o le saito latou ua tumu i latou ma o le autu autu. Sei o tatou vaʻai i le faʻataʻitaʻiga:

  1. O le tau o le faʻapipiʻiina o se vaega o loʻo i ai i taimi uma e itiiti ifo nai lo le tuʻuga - e mafua mai i le tele o 'eseʻese o le taugofie
  2. Stucco fefiloi sili atu tumau
  3. O le fofo e tuu i totonu o se vaega sili ona mafiafia nai lo le vaega o le punou

Filifili le sili ona lelei

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Putty plasterboard i lalo o le vali ma puipui

Ma o le mea moni, pe a na ona tatou mauaina le saʻo o le faaleaogaina ma le tusia o le vaitaimi ma le gaioiga, e mafai ona e talanoa e uiga i le palu e sili atu. Ma tatou amata i le stutty:

  • Gypsum ma polymer - tuu i luga o se faʻasologa o loʻo faʻaaogaina i totonu o le pito i totonu o le laufanua o le susu ma le sima. Gypsum Putty fesoasoani e aveʻesea ai le le talafeagai ma le poloka soʻofaʻatasi, faʻafetai ia te ia, o le lamolemole e lamolemole ma lamolemole. O tuusaunoa e faʻaaoga mo le teuga tupe - Faʻamaeʻaina papa ma pou, mo se faʻataʻitaʻiga. Polymer Stutty, o se vaega o loʻo i ai se pipili ma polymers o loʻo faʻaaoga i totonu o potu ma sina pasene o le susu. O lona uiga o le vave malulu pe a uma ona apalai i luga. Afai o le polymer statty o loʻo faʻaaogaina i totonu o le potu ma se maualuga o le le fiafia, e mafai ona gagau le microclite ma faia se sao i le faʻamamaina o le susu. O le polymer e pei lava o le faʻaititia o spar le mafai ona o se palasitika e pei o le faʻapipiʻi faʻavae, ma e sili atu taugata o le tau. O le mea lea, o le tasi e sili atu, polyrimer poʻo gypsim e fofo oe, aua e fuafua uma lava i le galuega

Mataupu e uiga i le autu: O le galuega te au tekonolosi solofanua i luga o Marylalat

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Punou naifi

  • Lataʻoina poʻo le Acrylic Statety - o le au polofesa e sili ona fiafia i le tuai ona o le sili ona lelei tomai faʻapitoa. O le malosi ma le polymers e puipuia ai mea uma i luga o le susu. O le tuai o le paluga e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i se mea manifinifi tele ma i le taimi e tasi e le maua ai meatotino ma le malosi, ma se lautele o le lanu o le paleti e sili atu ona sailia. O le mea e tatau ona faʻaogaina ai le mea i fafo o le valevale i fafo ma i le galuega i totonu, ae sili atu e pei ona faʻauma i lalo o le lelei. O le soʻona sili ona e fai i le mafiafia, a leai e le faʻaititia le malosi i le laʻititi, ae faʻafetai i le faʻata e maua ai se faʻata. O le acgerlic pargats e le fefe i le susu ma e sili atu pe sili atu pe sili atu nai lo le moa pe a faalagolago i le mea o le a faʻaaoga ai le fofo. E mafai foi ona e feiloai i se acrylic bientx statty, o loo i ai le silicone

Faʻafefea ona fai mai o se pu poʻo le totini? E iai se eseesega i lenei

Spike Wall

  • O loʻo faʻaaoga le Skicer Plaster e ofi i luga o le piliki, sima pe faʻapipiʻi ma e mafai ona faʻaaogaina uma i fafo atu o le fale ma le potu i totonu o le fale. O se gaioiga o le saunia lea o le pisia o le sili alecate vali. O le Simite Spacire e iloga i le Assist lelei, tetee i le susu, tetee i mataua vevela vevela. Ma i totonu o lenei mea ma o loʻo saogalemu foʻi le siosiomaga. Afai e filifilia se ofu fitty, ona sili atu lea pe a faʻaaoga le ituaiga o tavern - o loʻo faʻatau atu i le pepa mulimuli ma e talafeagai mo galuega i totonu. E faigofie ona faʻatumuina foʻi nofoa ma soʻotaga, aua e ma le matagofie i le aulelei. O ia manaia e fausia ai se tulaga mautu e mafai ona faia ni avega eseese. O le ala lea, afai e te filifili e fai se galuega ma ou lima, ona mafai lea ona fai sau lima oe lava, ua lava ia e iloa ai le vaega.

Faitau atili