Pepa puipui mo venetian plaster

Anonim

O le pepa puipui mo le venetian Plaster o le matagofie ma le faʻamamaina o le mafaufau i lou fale. O lea ua maeʻa puipui, e amata lava ona le 10 senituri, ma e oʻo mai i le taimi nei lenei metotia e leʻi leiloa lona lauiloa ona o le matagofie. I luga o le maketi e mafai ona e faʻatauina pepa puipui mo le venetian Plaster, lea o le a faʻaavanoaina le avanoa ma na o lou fale matagofie. Lenei o le a ou taʻuina atu ia te oe le aoga uma o na puipui, faʻapea foʻi ma le tulaga o le faifai pea ma fausia togafiti.

Aoga o pepa puipui mo venetian

O le pa puipui o le venetia o le venetian e talafeagai ma lelei. Ona o le mafiafia vinyl vaega, latou te faʻataʻitaʻia foliga ma fausaga o le veonetia. O a latou faʻavae e aofia ai foi le faavae o pepa.

Pepa puipui mo venetian plaster

O tagata puipui na e faigata ia, o lea e te manaʻomia ma le faaeteete le kulimi, o le a mafai lea ona tausia i latou i luga o le pa. Naʻo le pau lea o le lapataʻiga i le galulue faʻatasi ma latou. O le taimi o totoe o le faʻagasologa e faigofie atu ma vave.

O tulaga lelei autu o ia mea o:

  1. Maualuga le mimita maualuga.
  2. Tumau.
  3. Fufulu lelei (mafai ona faamamaina e tusa lava ma le fesoasoani mo ni vailaau, nai lo le chlone).
  4. Latou te le olia pe a fai o le faasao tuusaʻo o le la ma ia maua le tetee lelei i le malamalama.
  5. E le tosina mai le pefu.
  6. O soʻoga o le tapoleni e lelei tele i le tasi ma le isi ma ua malie i luga, e fefaʻasoaaʻi i le taufaasese o se malaia malosi.
  7. Faigofie ona galue.
  8. Taugofie Tau (pe a faʻatusatusa, ona o le 6 o le pa puipui o le a avea 3 taimi taugofie nai lo le sipuni).
  9. Siosiomaga faauo mea.
  10. Paʻu i luga o pepa e atagia ai le eletise ma le ao. O lenei mea e mafai ai ona vaʻai totoʻa i le faatupu manatu. Ona o lenei, e foliga mai o avanoa e sili atu nai lo le mea moni. E fautuaina faapitoa tagata atamamai e faʻaaoga ni mea uma lava lea o ni mea mo mataupu-sala.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻavaivaia ma vavaeʻese le faʻavae

Faatatau i totonu

O le lautele lautele e mafai ai ona e faʻatau ni puipui o le a faʻataʻitaʻiina lelei ai soʻotaga.

E mafai ona:

  1. Faataʻitaʻiga o le Bad-Grant
  2. Faataʻitaʻiga o stucco
  3. Faapipii Faapipiiina
  4. Faaipoe Lolomi

E le gata i lea, o loʻo iai lava le tele o filifiliga.

Oklayka

Pepa puipui mo venetian plaster

E pei ona ou fai atu i luga, o le pepa puipui i lalo o le venetian plaster mafai ona faapipiiina i le tutusa tekonolosi o le vinyl. Ou te faamanatu atu ia te oe e filifili se kelu talafeagai.

E le tatau ona misia le taimi o le sauniuni o le sauniuni o le a faia e ou pa puipui i le faia o latou vave lamolemole. Mai i le le talafeagai o puipui e faʻalagolago i le tele o le faʻaumaina o mea o le a mulimuli ai. Ae o ai e manaʻo e fai le toe faʻaleleia sili atu nai lo mea e mafai ai e ni avanoa, ma manaʻomia le manaʻoga? Afai e te manaʻo i le fale mautotogi e i ai se vaʻaiga i le sili atu ma le tasi le tausaga, e tatau ona e tausia le vaega sauniuni - tele e faʻalagolago i ai.

O le a e manaʻomia ni mea faigaluega ma mea:

  1. Fata
  2. Palasitika spatila
  3. Siva-ladder
  4. Suafa vaapiapi
  5. Faasee le lautele
  6. Kelu
  7. Puipui puipui

Pepa puipui mo venetian plaster

Lafo i totonu o nei sitepu:

  1. Sauniuniga o le puipui. Taulimaina le puipui ma le Asbabracial Special Extrasttation.
  2. Sili pe a e galue i le vevela o le 20 tikeri. I le mataupu lea, o le iʻuga o le a faasaʻoloto mai toeitiiti lava atoatoa.
  3. Tipi le ie i le vaega e te manaomiaina.
  4. Special Gliue apalai lava i luga o le puipui faaaoga se vaa. Faatali mo sina taimi: O le kelu e tatau ona i ai le taimi e ave ai, ae le mamago.
  5. Faʻapipiʻi le muamua le fasi muamua. E le manaʻomia le na folau i tulimanu, aua ua latou o ese mai pea le faʻamalosiʻau lautele. Optimomp filifiliga: Faʻaaogaina se pamu, tusi se laina faʻapipiʻi mafolafola ma galulue faʻatasi ma ia.
  6. E ui ina tele lenei mea ma, ma galue i le taua o pito sili ona malie, ae le o le mafaufauina e ala ile faamalama. Lenei o le a fesoasoani i ai e mafai ona o ese ma toetoe a le malamalama.
  7. Pipii o pepa puipui ma se ata, ia mautinoa e lamolemole i latou mai le ogatotonu i itu e faaaoga ai se palasitika spatila. Afai e i ai sau tasi-photon, ona e tatau lea ona lamolemole i lalo mai luga i lalo. Mo faʻaiʻuga e manaʻomia le faia o le averesi o 3-4 cm, ma le le sili atu nai lo 1.5 cm latalata i le taualuga.
  8. I le taimi o le gaioiga e te ono matauina ai le mea e le manaia le manaia o le mea. O le pepa puipui i lalo o le uunaiga o kelu faapitoa e mafai ona faʻaliliuina, ona e gagau ai lea. O le mea ua le taia, ua mama ma mauaina le uluai foliga. Ina ia aloese mai faalavelave, manatua nei foliga, mulimuli atu i le tele o avanoa i le va o fasi fasi.
  9. Aunoa ma le ea o le ea, Vinyl Wallpaper o le a mago lelei. I se mea moni o le mea moni o loʻo soʻona faʻatasi ai ata, pe a maeʻa mea faʻapipiʻi, tapuni faitotoʻa ma faʻamalama.

Mataupu i luga o le autu: lanumoana puipui i totonu o le potumoe

Pepa puipui mo venetian plaster

Ua manatu faʻapitoa i le sauniuniga o faʻaemu faʻapitoa. O le galulue faʻatasi ma ia e tupu pei o lenei:

  1. O le moe mago kelu i totonu o se koneteina talafeagai.
  2. O loʻo suʻesuʻeina ma le totoʻa faatonuga i luga o le afifi, faʻaopopo vai mafanafana i le manaʻomia o vaega.
  3. Fefiloi lelei e fai ai se miloni. I le taimi o lea faiga, o le a faasolosolo lava lava ona faʻaseʻe malie GLe.
  4. Faatali i le tolu minute ma e mafai ona e galulue saogalemu ma le faʻatumu lelei.

TAUA! I le taimi o le galuega, ave le pepa puipui e te manaʻomia, alu saʻo i luga o le puipui. Ona o le mea moni e leai ni papae i le kelu, lea faiga e mafai ona faia faʻatasi.

E masani lava, 6-8paper Wallpaper e lava le tele o kelu e tasi.

O le faʻavasegaina, o le a ou fai atu ai o le pepa puipui mo venetian Plaster o se sui matagofie ma le lelei sui mo le inisiua o le sili ona faʻapipiʻi. Ma le latou fesoasoani i lou fale o le ai ai o le lagona o le matagofie ma taugata. O le latou mea tele, o soʻo se foaʻi e mafai ona feagai ma se faʻamaeaina o mea.

Vitio "Punnin Blislin, Vinyl ma pepa puipui"

Sailia o se faʻamaumauga, o le a e aʻoaʻo pe faʻapefea ona gluepapers i le fale.

Faitau atili