Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Anonim

O le taimi nei, o loʻo tuʻuina mai e le 'mea fai mea ma gaosia se tele o finauga mo togafitiga o puipui ile faʻatonutonu, lea e eseʻese ma ituaiga.

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Suavai vai

E ala i se lisi umi o le lelei, o se vai o le vai o le tino. O lenei mea e masani ona faʻaalia muamua i luga o le maketi ma o le toʻatele e le masani ai. O lea ia tatou manatu tutusa, o le mea e lelei tele e avea ma uati mo puipui, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina i le galuega.

O le a le mea e iai le mea i totonu o le vai?

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Suavai vai mo le puipui puipui

O se vai vai vai o se vailaʻau o se vailaʻau, e lona soʻotaga e pei o le afaina kulimi. I le tuʻufaʻatasia o le tali o loʻo iai ni faʻaopopoga faʻaopoopo i a latou faigamalofaʻatasi, ia faʻaleleia mea lelei uma o le mea e faʻasino i ai ni mea e maua ai i le teuteuina o puipui. E faigata tele ona faʻapaʻiina se fofo i ou lava lima, talu ai • uʻu le tekinolosi manaʻomia le faʻaaogaina o fale gaosi faʻapitoa.

Afai e te filifili pea e faʻaaoga se mea fou o le a latou toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻatauina i se galuega sauniuni i totonu o se faleoloa fa fale.

Ina ia mafai ona faʻatau le tali saʻo, e manaʻomia le taofia o le a le ituaiga ituaiga e i ai ma mo mea e talafeagai ai galuega.

Faʻamolemole matau pe a uma ona tatalaina le fale gaosi afifiina ma se fofo, e mafai ona faʻaaogaina mo ni masina, ae i lalo o le tulaga o le teuina o se atigi pusa i se paʻu ua tapunia.

ATA O Mea

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Punou mo le puipui puipui

Ona o le mea moni o lenei vailaʻau ua gaosia e le faʻaogaina o isi mea, o le faʻamoemoe o ituaiga taʻitasi o le fofo e matua faʻamaoni.

O lea, o le punou i le suavai o le tino e tupu:

  1. Tuai

O polofiti tuai e sili ona fetaui lelei mo le maeʻa ma le gaosiga laiti avanoa ma nila i luga o laupepa laupepa. O le fofo e tatau ona faʻapipiʻiina i se manifinifi manifinifi ona o le mea moni o loʻo i ai se galuega lelei. Lauga o le fefiloi - o se fesoasoani sili ona taua pe a maeʻa ona faʻapipiʻi matala ma niches.

  1. Acrylic

Mataupu i luga o le autu: Underhlstey o le ulu o le moega o ia te oe lava: foliga

Acrylic mea e mafai ona faʻaaogaina mo le lua i totonu ma fafo le teuteuga. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻatusatusaina se sima luga, latalata tele le faʻaleagaina o luga o laupepa sima. O sea fofo e faamatalaina i le saoasaoa o le magogo - ua lava i le 4-7 itula, e fuafua i le maualuga o le tingeal.

  1. Fausaga

O le mea e iloga ai le veso i lona sese, o lenei ua aofia ai le mamanu i lana fesoasoani e le faamalosia ma le atinaeina o tagata fungas. O sea mea e sili mo le faʻatinoina o galuega i nofoaga susu, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o le faʻaleagaina o fale.

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Pa puipui i le Spacire Offlements

O le tautala e uiga i ituaiga o mea, e taua le faaaogaina o le tagata gaosi tagata e ofoina atu mea sili ona lelei i se tau tau gafatia (vaai le laulau).

FaaaligaTagata gaosi
SonisiteTagata tafafaoNovol
Fautuaina le sili atu le mafiafia (mm)1-70.2-2tasi
Taumafaina (kg / m2)1.2-1.60.8-1,21-1.6
Asthesion i le aso (kg / cm3)7.lima6.
Aofai o Talosagaaso o fafo atu ma totonu o le fale puipuiMo galuega i totonu ma le gaosiga pepa o le laupapaMo galuega i totonu ma fafo, faʻapea foi ma le faʻagaioia laupapa laupapa
Vaega o meaVave maua le malosiUa i ai le kiona paʻepaʻe, pe fetaui lelei ma fetaui lelei mo le galuega.Faataga oe e gaosia se maualuga-lelei faʻaumaina o nofoaga ma maualuga tulaga o le le fiafia.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Ua maeʻa le faʻaumaina o le vai

E pei foi ona matou tautala, o mea leaga e tumu i fua faʻapitoa, lea e mafai ai ona faʻaaogaina se pulevaivai i le taimi o faʻauma, ae faʻapea foi:

  • fausaga laupapa;
  • Planuster chiss;
  • palasitika;
  • avea;
  • Aluminim;
  • Polyester, etc.

Ma le isi, ona o le maualuga o mea o polymers, o le fofo e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le susu ma isi siosiomaga malosi. Lea faʻatagaina le faʻaaogaina o mea mo le gaosiga puipui puipui, faʻapea foi ma le gaosiga o le fale.

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

O le pa puipui i totonu o le potu

Ua i ai le mea i totonu o le vai

  1. O le vailaʻau e salalau solo i luga o le laufanua, o le ili atu e oʻo i le tele o mea laiti ma paʻu. Lea e mafai ai ona e faʻaaogaina se fofo ma le mea itiiti manifinifi, ma faaititia le aofaʻi o mea na faʻaaluina, sefe au tupe teu.
  2. E faigofie ona salalau i luga o le pito i luga o le fausiaina o se pa lelei, e galue ai i nofoaga tetele. Ona o lenei vaega, o le vai o le pauna e mafai ona faʻaalia i le vaega o le maualuga o le tagata lava ia.
  3. Ole saoasaoa ole faʻamamaina ole fofo faʻatagaina e faʻaititia ai le tau mo le maeʻa o galuega.
  4. Ina ua uma lona mago, o mea nei e le ufitia i totonu o papupuni ma e le foliga mai, e iloga lava i se uumi taamilosaga olaga, malosi ma le susu mai le susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Glue Phlizelin Walpapers: Meter, Spring ma Lou lava Lima, vitio, Faʻataʻavale, lautele

Ou te fia matauina o lona uiga ona o lona maualuga faapitoa tulaga, o mea faapena e le gata i galuega faʻalea, peitaʻi o taimi foi e te iloa ai, peitaʻi o lea, e pei ona e silafia ai masini maualuga.

Ae paga lea, o se mea lelei o se mea e sili ona i ai se tasi minus - maualuga tau. Ae, faatusatusa i se mea matutu poʻo le pasty paluva, tuʻu i totonu o le vai o loʻo tumau pea i le malosi e taui ai le sili atu ona puipuia ma mea totino.

Faʻafefea ona galue ma le paʻu o le vai?

Pa puipui

Faʻagaioiga o le laufanua o se vai tuʻutuʻuga, e mafai ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga ma le alatele, pe faʻatino lava galuega lava.

Ae latou te leʻi faaaogaina le fofo i pa, e manaʻomia le faaʻena o le laufanua ma aveese e totoe o mea o lapisi ma le pefu.

Mulimuli ane faatinoga o galuega e le manaʻomia le tausisi i le tekonolosi faʻapitoa. Mo galuega lelei, o le a lava lau mea e te masani ai ia te oe lava i le faʻatonuga na faʻaalia le gaosi oloa i se koneteina ma se fofo. O le a le sili atu i le taimi o le faʻatauga o se fofo e talanoa ai ma le tagata faʻatau.

Suavai spacing mo puipui - o le a lea?

Pa puipui ma le suavai

A uma ona taʻu le tali a o le pa e vave, o le a talafeagai e faʻagaoioia le faʻaaogaina o oneone papaʻe saito.

Matou te faʻamoemoe o loʻo mai faʻamatalaga i luga na e mautinoa ai o le vai vai mo le tuʻu i luga o puipui o le sili ona lelei o se mea tuai o le tuai o le palu pe mago. E ui lava e taugata sea vaisu, ae e aoga.

Faitau atili