Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Anonim

Foiaina o le fesili i le auala e teu apu i luga o le poletito, e aoga e suesue aafiaga oi ai nei e teu i le taumalulu vaitaimi o fualaau aina ma fualaau faisua i totonu o le fale. O le teuina o fualaʻau ma fualaʻau i luga o le faapaologa e umi lona talaaga. I le vaitaimi o le tau o le tau, ae le o le toʻatele o tagata nonofo e mafai ona faʻatauina se pusaaisa. Mo se taimi umi, o lenei oloa o se mea taugata. I le taimi e tasi, o le sauniuniga o fualaʻau ma fualaʻau ma le taumalulu e ono tu ma aga umi. O le mea lea, o le faʻafitauli o le teuina o le seleselega o le seleselega e masani ona tupu tele. Mo lenei, toto ma togavao sa faʻaaogaina i totonu o fale mautotogi. O le seleselega na teuina i luga o le faapaologa i le tau malulu, pe a leai se isi auala i fafo.

Nichh i le puipui

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

A atiaʻeina galuega masani o fale mautotogi o fale mautotogi, le manaʻomia o le teuina o fualaʻau ma fualaʻau i totonu o le fale mautotogi. I le tele o "KHRUSHCHOV faasologa" i le Pa i lalo o le faamalama, na manatu le NICCHO i mea na faataatiaina. E iai lava le faasologa o fale ma faamalama o fusi, i le ogatotonu o le sa faamalieina i se atigipusa vaapiapi mo oloa. Faʻavave ma foliga mai o le tausiga ma foliga i le tele o tagata niataga, o le manaʻoga mo mea faiʻaga na faʻavaivaia.

"Fallcon Cellar"

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

O se mea fou e fiafia i ai i le teuina o filifiliga o le faʻatoʻaga i le taumalulu na aliali mai ma le atinaʻeina o faiga faʻapaʻaga i le atunuʻu. O le vaaiga o le fiafia na paʻu'ū i le 90s, pe a fai o meaʻai i nisi aiga e faʻalagolago i le faʻasaoina o le seleselega. Ona latou mauaina lea o se vaega tele o le "Fackey Cellars". I nai mea fai mai, na faapena foi le meataalo. O fanua ia ma puipui faʻa lua, o le va o le faʻamaʻi ataʻau, pei o se tulafono, o mea leaga. O le puna o le malosi mo le vevela o le celland i se le lelei le vevela o le eletise. O le tele o mea na faʻaaoga o le tele o le tele poʻo ni mea laiti. Na maopoopo le au talaloa a Homemitmator, e tausisi i se vevela faifai pea. O le mea leaga tele o sea cellar o lena i le taumalulu latou te le o fetaui i le taumalulu. I totonu o se koneteina, e mafai ona teuina fualaʻau fualaʻau: pateta, beet, kateti. Saves apu i le taumalulu i le tulaga fou e manaʻomia ai se faʻamatalaga faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: aʻoaʻoga: Faʻafefea ona tuu le laumua - faʻatasi pe i ai

Foliga o le aoina ma le teuina o apu

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Medi poloka auala

E uiga i le teuina o apu mo le taumalulu i le tulaga o le taumalulu i le tulaga fou, e tatau ona e mafaufau, amata i lo latou aoina. O asini na aoina ma le faaeteete, ma le faʻaleagaina o le tali, o loʻo i ai nei, ua le afaina ai le teuina umi. E faatatau lea o se ituaiga o fua tele o lo latou teuina tele, pei o le:

  • Anatoovka;
  • Mac;
  • Knight;
  • Bogatyr;
  • moli ava;
  • Zhigulevskoe;
  • Kolama;
  • Le fetaiai;
  • Mebba;
  • Matuitui.

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Faʻasalalau le Apple amata i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma fualaʻau 'eseʻese

O apu e teu i pallets, i totonu o pusa, isi tane papaʻu. O le tele o vaega o apu e taoto ai le tasi i le isi, o le sili atu le leaga o le faʻasaoina o fua. Faʻasalalau le Apple amata i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma fualaʻau 'eseʻese. O lea la, o le mamafa o fualaau faʻaaoga le tasi i le isi e manaʻomia le faʻaititia pe toe tufatufa. O le faʻalauiloaina o omiga o loʻo faia e ala i le faʻaopopoina o se lapoʻa mea. O mea nei mo le magoto o apu e iloga:

  1. Na.
  2. Chips o laau fau fale.
  3. Oneone i lefulefu.
  4. Luka husk.
  5. Moss.
  6. Pit.
  7. Mago lau.
  8. Husk bucks gofie.

O fua tetele o ituaiga taua e le milo.

Teu Apples i le Atitory O le amio ese mai isi fualaau aina ma fualaau faisua, faʻapea foi ma mea faitino. O apu ma le loto malie e maua ai le manogi o manogi. Aua neʻi e paie e siaki ma le totoʻa i le apu i luma o le taʻoto i le taimi uumi. Mai le tasi le feeseeseaiga o le fitus, o le mea lea na vave ai ona toe fai i tuaoi o nuu. O ni faavae faavae faavae o apu. Faʻavae ia latou, e mafai ona e faʻaiuina le auala e teu ai apu i luga o le faapaologa.

Apple teuina masini i luga o le faapaologa

O le teuina saʻo o fualaʻau 'aina e faatinoina i nisi auala. E tofu i latou ma ona avanoa ma mea le manuia.

Kapeneta ma fata

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

O le mea sili ona faigata i le teuina o apu i luga o le faapaologa o le faʻatuina lea o le tulaga manaʻomia vevela

E mafai ona teuina apu i luga o le faapaologa? O le loloto o pusa e le talafeagai mo le teuina o apu. Mo le maeʻa o le teuina o nei fua i le taumalulu vaitaimi, o se masini i luga o le palu o se laʻau maualuga ma fata e manaʻomia. O fata e faʻatino i le ituaiga o fale mafolafola, o loʻo iai i le auvae o le lapoʻa faʻapitoa. Poʻo le amataga o fata e faia i le ituaiga o taʻavale. E faigata tele le faʻatumauina o le vevela i le tau malulu i se maualuga, e mafua mai foi le kapoti. Faatumu le tulaga o le aveeseina o apu mai le kapoti, aua e faigata le tapunia o le kapeneta, e le pei o le cellar ma le tamai hach, o le a e aau. A o tatalaina le salu, o se faʻaititia foʻi o le tapulaʻa i totonu o le Kapeneta o le a tupu. O lea, o mea laiti tautupe ma galuega tautupe e faʻatagaina e faʻasaoina fualaau aina, o le teuina o apu i luga o le faʻapope.

Mataupu i luga o le autu: umia mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Faasaleina le faapaleni

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Mo le alualu i luma o le teuina o apu, e tatau ona faʻamalieina e le feutagaiga ma le faʻamalieina o le pa ma faʻamama le pa. E faigofie ma sili atu ona talafeagai le faʻatumauina o le saʻo le vevela i totonu o le panisi i le vale.

O le auala sili o se mafanafana eletise eletise. O le faʻaogaina o lenei faiga o lona lelei ma le i ai o le hermostat o le a fausia ai se sili ona lelei vevela mo le teuina o lau seleselega. Afai e te faitauina le tinoitupe tau mo se masini o sea fale teu oloa, ona mafai ai lea ona taofia ai apu i luga o le faapaologa o le a mou atu. Peitai, ma foliga manaia, o le a avea manino ma e tele naua aoga nai lo le sese. O le masini o le siʻusiina o le paʻu o le pamu o loʻo i totonu o le agavaʻa e teu ai fua o le a fatuina atili ai le mafanafana tulaga i le mautotogi. O fua o loʻo i ai i tulaga sili ona lelei o le a saofaga i le faʻasaoina o le tofoina o le tofo ma le aoga.

Fetuutuunai atigipusa

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Afai e le fuafuaina tau tautupe, e sili atu le faʻaaogaina o le paleni o le paketi i le taumalulu i le tau malulu - o loʻo fetuʻunaʻi ai le vevesi ". Latou te faʻatagaina oe e teu apu i le vevela o le 0 i le +7 tikeri C. I le taimi e tasi, o aso taʻitasi taumafaina e le sili atu nai lo le faʻaaogaina o le eletise e sili atu nai lo le taumafaina o le eletise Pusa pusa e tusa ma le 100 lita. O le le le suʻesuʻeina o le le faʻaaogaina i se vaega o le atunuʻu e oʻo mai i luga o le avanoa. Le poto o le teuina o apu i le taumalulu, vaai lenei vitio:

Faʻaaogaina tanne pe a atiaʻe apu

Teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

Afai e te teuina apu i luga o le pito sili ona leva i totonu o le pusa malosi, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻapisinisi o avanoa o avanoa vaʻalele ma le Horpotat. O le sili sili ona faʻamalosia mo sea koneteina o le vaia ma faʻalauteleina polysyrene. Tuu le koneteina masani i luga o le pito i fafo o le fale. Lenei o le a faʻaititia ai le ono taumafaina mo le faʻamamaina, ona o le mea moni o loʻo faʻamafanafana le laufanua o le puipui. O le fagu ua fuafuaina mo le teuina o apu e le tatau ona sili atu le maualuga e aloese ai mai le malosi o le mamafa i luga o fualaau. Afai e faʻatagaina le avanoa, e sili ai le faʻamalamalamaina ma lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: O le moega o le mea fou e faia oe lava: Faamatalaga mamanu

Ina ua maeʻa faʻatulaga le vevela eletise, ma mulimuli i le afi ma eletise eletise. Tuu se vaega o le koneteina vaega lea e i ai le sefulu o loʻo i ai, e le o ni mea faʻapitoa.

Faitau atili