Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

Anonim

Ua leva ona mafaufau loloto e le aofia i puipui o lona fale. E malulu fafine, ma sa mananaʻo le fale o Woodens e faia mea uma lelei ma lelei. Ina ia maeʻa ona faia galuega, latou te le salamō i mea sese e aʻoaʻo ai atili e uiga i le puipui mai totonu o le fale laupapa. O a mea e faaaoga? Amalena e uiga i le tele o misses ma pros? Faia uma le vevela inisinia fuafuaina. O le a sili atu le malosi o le le fiafia?

O le a le mea e sili atu pe sili atu le leaga i totonu o le vevela vevela?

E toatele tagata atonu latou te iloa o le vevela o le vevela o loʻo sili ona fetaui lelei mo fale laupapa. Mo lou fale, sa ou manaʻo ou te le tatalaina le fua o le fale, o lea na vave lava lava le fesili ma le puipui o le laupapa mai fafo.

I mataupu faʻavae, faʻapitoa faigata e le tatau ona tupu pe a fai o se tulafono faigofie o le a ausia.

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

Muamua, mulimuli uma, i le amataga o le galuega, e tatau ona matua tele faitau ma faitau le faʻailoaina o le faʻamatalaga ma faʻaaloalo i fautuaga uma.

Lona lua, e manaʻomia le faasaoina o le avanoa o le va i le va o le puipui ma le utiuti. O le mafuaʻaga o lea lava, afai o lenei tulafono e le usitaʻi i lea mea, o le a aliali i taimi uma le patele e faʻataʻavaleina leo.

E faapefea ona faamafanafana?

O se fesili talafeagai e tupu i le taimi lava e amio ai uma o le amio ma ua sauni e amata galuega. O le filifiliga lava o mea ua lava lo latou lava, na pei lava ona malamalama i ai mo le faalumaina o pa i totonu o le fale laupapa, o uiga nei e tatau ona amanaia:

  1. O le mea autu i le faʻaauauina o faʻamau, o lea, o loʻo faʻaaoga e mea o loʻo i ai se faiga o le vai vevela.
  2. Aua le galo e uiga i auala saogalemu saogalemu. Mo lenei mafuaʻaga, o mea uma e faʻaoga tatau ona usitaʻi uma manaʻoga.
  3. Aua le galo e uiga i le malosi o le malosi. Uma taʻitasi ma le tuʻufaʻatasia ma le mamanu atoa e tatau ona e mautinoa i le malosi.
  4. O le mea moni, aua neʻi galo e uiga i le siosiomaga faauo. O mea uma o loʻo faʻaaoga i totonu o le faʻamafanafana o puipui i totonu o le fale laupapa e tatau ona faia i le siʻosiʻomaga o uo faauo lalelei, lea o le a le afaina ai lou soifua maloloina poʻo o le a le leaga le afaina o lou aiga.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o tamai cuiisii ​​ma o latou lava lima, fausaga o tamai cuisine

Talu ai o le fale faigaluega o loʻo ofoina mai ai se ata tele o mea eseese mo le faʻaauuina o pa i totonu o le fale laupapa o loʻo tele auala.

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

E tele lava suiga i fausiaina, o papatusi mai le minerale baraliral timu. O le lalagaina o lea auala o lenei mea e mama ile siosiomaga ma le mama, ma maua ai le maualuga o le ulaula.

O le lona lua lauiloa auala e manatu o le ogatasi o puipui i totonu o le fale laupapa ma se foma (polystyrene fomu). Ae i le faʻaaogaina o alagā o 'au e iai mea e le tatau ona faagaloina.

Faatasi ai ma le faaletonu, polystyne o papatusi mea taua e mafai ona iloga ni mea leaga, o le mea lea o le faʻaaogaina o na o le overmodyred polysyrene o le afu, g1 ua faʻatagaina. Mo le faʻaaogaina o polysstyrene o le taua o loʻo manaʻomia ai le felelei o le mamanu.

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

O LE LALOLAGI LELEI E masani ai o loʻo faʻaogaina i le o loʻo iai le pa puipui i totonu o le fale laupapa o le tioata gamema. Faatusatusa, ma le tutusa basalt fulufulu, o le tau o le tioata gameble e sili maualalo maualalo.

Auā o le faʻapalepale o puipui ma tioata gūsega, e manaʻomia le manatua o nei tamaʻi fasiga e matua leaga lava, ina ia tatau ona faia uma galuega i le puipuiga. Ma o mea atoa e tatau ona natia e ata. Aua nei galo e uiga i le tapunia fausaga.

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

I totonu o fale o aso tau aso, e mafai ona e gauai atu i le isoplat. E aofia ai se vaega o le papupuni o le fulafula ma le valevale ma le mafiafia o le sefululua i le luasefulu-lima mm. Ona o le malosi o le masini eletise, e leai se manaʻoga tele mo fausaga o fale.

O le isi auala faaonapo nei e mafai ona taʻua o le faʻaaogaina o polyturethane o le asa. Ae mo ana apamau, e manaʻomia le faʻamautinoaina o le faʻaleleia o masini ma mea faʻapitoa meafaigaluega.

Sauniuniga

E tusa lava po o le a le mea na fausia ai le fale, a o le taimi na ia tuuina mai ai se eleelea. E i ai ni fua eseese e manaʻomia ona tifiesea aʻo leʻi faʻamafanafanaina. Talu ai o le taimi umi o le a nana ai le puipui, e manaʻomia mai totonu o le laau e tatau ona togafitia i se lelei mumū fuatia.

O lenei gaioiga o le a faʻaauau pea ona puipuia au pa mai foliga o faʻailoga eseese. FESILI FUA, pe tatau foi ona togafitia laupapa i sea teuteuga.

Parosolation papupuni

Ina ia mafai ona liliu le vai i le vai, ma e le tumau i luga o le laufanua ma le finauina, e manaʻomia le faʻatuina o se papupuni, ona e aunoa ma le faʻapipiʻi o le pa puipui e mafai ona afaina ai le pa puipui. O loʻo faʻaaogaina le faʻapipiʻi o le Komiti o le Eco-komunisi, e leai se mea o le laupapa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona valivali moli i luga o faʻamalama i le fale mautotogi ma ou lima?

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

O le faʻapipiʻiina o le Ventiplation Griller, o le Vaora Barrier ata tifaga ua nonoa ma faʻamautuina e se fau fale. O le ata e tatau ai ina ia mafai ona avea o se vateatea vap.

Faapipiiina o le fefiloi

Ae le i faʻatuina le faʻamalosia, e manaʻomia le faia o se faʻailoga faʻafefe. E faʻapipiʻiina o mea uma o pa uma, e tatau ona togafitia muamua ae e te leʻi faʻapipiʻiina e leai se faʻavae. I le avanoa i le va o fale e tapunia ai, o le le mautonu e faaputuputu. Le itiiti ifo o papatusi a minerale fulufulu ma tauemu le saoasaoa, ae e tatau ona sili atu ma le malu.

Fausiaina o se stinting system

Afai ua faia muamua le faitotoʻa e ala i faamalama ma eseese avanoa i puipui, o loʻo ia le aofia ai o ni faaletonu, ae e le o lona uiga e le tatau ona faia le vela o le vela o le vela. Talu ai ona o le isors e tatau ona i ai le ea fou.

Mo lenei mafuaʻaga, maualuga-tulaga tulaga masani o loʻo faʻaauau ai ona o faatasi ma le veli. Naʻo le mea lava e te maua ai le sili ona lelei Micromolite i totonu o le fale. Mo lenei mafuaʻaga, pe a faʻapipiʻi le faʻamaufaʻailoga, e tatau ona i ai se avanoa i le minerale fulufulu ma le pa e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia fua le ea.

Auala lelei o le faʻalumaina o puipui mai totonu o le fale laupapa

I le faaiuga, sa ou manao e fai sina laititi e uiga i le susu. Afai e te faʻapipiʻi ni mea teuteu meamata e mafai ona faʻaogaina le talanoaga, ona mafai ai lea ona faʻamalosia le faʻamalosi faʻaaogaina o se vaega vilipalu. Na te tautuaina se faʻailoga faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e gaosia le au faʻatauga, ae le o le tuʻuina atu le vai e ulufale ai.

O le aso na ou ofo atu ai ia te oe i auala lelei o le aufaila o loʻo faʻaaogaina e mea. Ou te faʻamoemoe e faaaoga ia fautuaga o loʻo e faitauina i totonu o laʻu tusitusiga e te faia e faia mea uma ma e aunoa ma faigata.

Vitio "mafanafana i luga o le fale laupapa mai totonu"

O le ata vitio o loʻo faʻaalia ai le faʻagasologa atoa o le feteʻenaʻi o le fale laupapa mai totonu. Faʻaaogaina polytarthhane foma faʻatiga.

Faitau atili