Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Anonim

O loʻo lauiloa nei, ua lauiloa, ma i le taimi e tasi e le o se metotia lelei mo le mauaina o le tele o vaega o tagata uma ma faʻalelalolagi o le latou foafoaga patino. O le aso o le a tatou faamatalaina ai mea aluga. Ae maise lava, o le aluga o loo i le fale uma, ma e taʻitasi lava ia latou maua faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga. Ae ua matou iloa o le aluga e mafai foi ona avea ma elemene sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua alu atu i le auopuʻe ma au oe lava lima, lea e mafai ona faia e aunoa ma le tulaga ese o lou fale.

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Ie faavae mo le aluga ma le aufana;
  • filo i le pito i luga;
  • Portnovo nila;
  • seleulu;
  • masini suisui.

Sej manava

O lenei manaia o le aluga ma le aufana ma ou lava lima o le a avea ma se moa teuteu o lau totonu. Muamua o mea uma, fuaina lou aluga ma tipi lua sikuea o le tutusa taua. Oti le lautele o le taotoga mai le ie. Ona gagau lea i le afa. Taofi i luga o le umi ma puʻupuʻu itu, tuʻua se tamaʻi matala matala. Aveese i le itu i luma. Na ou mauaina le galuega ma le faapogai le pu. O le tele o le toe fuata. Ona tipi ese lea o le isi tafatafa mai le ie, ae laiti. Gagau i le afa ma tulei i itu uma, tuu se tamai pu. Aveese le faatafafa i luga o le pito i luma ma oomi ai le pu. O le a avea ma aufana autu. Oomi lona nofoaga tutotonu ma ou tamatamai lima ma teu i luga o le masini suisui. E tatau ona maua harimonica. O le taimi nei o le faia o se fasi pepa o le a uu le aufana. Oti ese mai le ie o le taimi mulimuli o le sili atu le tele o le tele. Gagau i le afa ma tulei i luga o itu mamao. Aveese le faatafafa i fafo ma gagau faatasi pito i luga. Faʻaloaloa i luga o le masini suisui i luga o le puʻupuʻu itu ma tipi tele. Ona togafitia lea o le itu itu ma le zigzag laina po o le sili atu. Faaofi lua tafatafa i totonu o se tamai fasi. Muamua tele, mulimuli. Tuu le fasi i le ogatotonu.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i luga o le pepe meataalo ma ona lava lima: decorator ma bereguin

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Lafo i le aluga

O lenei ua e fiafia i se aufana i le aluga. Puipuia le Porto Pins i le pito i luma i le ogatotonu o le aufana tele. Tuu pito i le va o le pito i luma ma le itu i tua. Aveese i le itu sese. Salu i autafa o itu uma o le aluga, tuu le pu e tape le oloa i le pito i luma i le pito i luma ma faʻapipiʻi le aluga. A uma ona vaeluaina uma itu, liliu i fafo. Faaofi le kuka kuka i totonu o le pu. Faasee le pu o le pu. Sauni! Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻafiafiaina zipper pe fai se aluga ma le manogi.

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Aluga ma le aufana ma ou lava lima

Faitau atili