Sliding Gate: aoga i le taotoga

Anonim

O fale o le Instarban O fale i soʻo se mataupu o loʻo faʻaaogaina i se ulufale matala matala, ae masani ai o le swang ituaiga e le manaʻomia le tomai i le faʻapipiʻi. Peitai, o alavai o vase o le faitotoa e le faigata ona faia ma faapipii, ae o le sili atu aoga.

Vaega o faʻaseʻe o ie: lelei ma le le atoatoa

Sliding Gate: aoga i le taotoga

O faʻaseʻe faitotoa o le sili lelei mamanu ma le faʻatulagaina o le avanoa o le ulufale atu i le teritori, aemaise i tulaga faʻapena e faʻatapulaʻaina ai le taotoga. I se isi faaupuga, e masani ona faʻatagaina e le tele o teritori e faʻaalu ai le pasese ona o se tamai vaega ona o se tamai eria e mafai ai ona e foloina le Upega tafaʻilagi o faʻafanua.

O faʻailoga nei o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga i mea lelei i le ata o le ulufale atu

  • Ina ia mafai ona fausia ni sluding tapoleni o le faitotoʻa ma o latou lava lima ma faʻavaeina i le nofoaga o faʻagaioiga, e le manaʻomia tele le talitonuga faʻapitoa i le fanua o fausia.
  • O le faʻamafanafanaga o faʻagaioiga o le faʻaaogaina o faiga masani e oʻo i le otometi atamai e le mafai ona tatala ma o latou lava lima e oʻo lava i tamaiti.

O lenei mea moni o loʻo tuʻuina mai e Roller Pacrams ma le maualuga-lelei taʻiala faʻamatalaga. I tagata uma, o faitotoʻa faitotoʻa e le manaʻomia le faʻamamaina o le teritofe o le kiona, ina ia mafai ona faʻailoa le fuaitau.

  • O le tulaga maualuga o le fausaga ua faʻaititia i le maualuga-lelei vaega o elemene, o le a faʻaaogaina pe a faia se faitotoʻa i ona lava lima.
  • O le saogalemu o faʻavae o loʻo faʻamauina i le tulaga lelei o le tui.

Ma o le matagi o le a le alualu i luma ma le le fiafia o le ea o le a le mafai ona gagau le ash. O le mea e te le mafai ona fai e uiga i fiaʻai.

  • Saogalemu le teritori.

I le sliding pasviss latalata atu i le taavale e mafai ona taofi latalata.

  • Lautele o fofo tau faigata pe a mamanuina.

Faʻatupeina le ata o le ata puʻe o ia lava, e mafai ona mafai ona fausia se faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le faʻaaogaina uma le faʻaaogaina ma mo le sili atu o femalagaaiga i totonu o pisinisi. I se faʻaopopoga, e tele lava le tele o fale ua fuafuaina, e faʻatagaina ai oe e fausia le faʻatuatuaina o tupe tufaina i le mea moni.

  • O le asthetics ma le teuteuga o le sluding systems o le ituaiga ma vaʻai i le faʻaaogaina o mea e fai ai poloka poloka ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: O le a le itu e tatau ona iai faitotoa i le snip

I le avea ai o se maʻa, o le tele o fale e mafai ona faʻaogaina, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina mo galuega i fafo: laupapa, talaaga poʻo le pepa uʻamea, na o loʻo faigaluega ma isi oloa.

  • O le tasi o le fale o le atunuʻu e ono faʻamamafaina le ulufale atu o le teritori.

O poloka uli e mafai ona mafai ona fausia i le faia o le pule faaletagata ma le tofo, lea e mafai ona faʻaalia i kulupu, ituaiga ma ata ma, ioe.

O faasee vase, pei o soʻo se oloa tele, e i ai mea leaga, ia, mea e lelei ai, naʻo le lua:

  1. Pe a faʻatusatusa i le faʻasilasilaga o le ulufale atu i le ulufale atu i le teritori, o le toe faʻatulagaina o faiga e sili atu ona taugata i le faʻatulagaina.
  2. Mo gaioiga maualuga-lelei o le Free Rolling Balldrop o le tapoleni i luga o le faʻapipiʻi fausaga, o nisi avanoa e manaʻomia, tusa ma le lautele lautele.

Afifi poloka ma mea faigaluega

Sliding Gate: aoga i le taotoga

O le ata faasee e aofia ai ituaiga elemene:

  • Totonu ma fafo tino, lea ua fautuaina e fausia mai i tubular backl.
  • Schweller mo le faavae.
  • Vaega autu o faʻamatalaga: rollers, tagata leoleo, taʻitaʻi, ma isi mea
  • Otometi, pe a fai o le faitotoʻa o loʻo faia i lalo o le otometi faʻaaogaina. I se isi ana upu, e faʻatagaina e faʻapipiʻi ai le au faʻatau ma mulimuli ane.
  • O le fasiga o le faʻavaʻa ua filifilia o ia i le manaʻo ia lava. E faʻalagolago uma lava i le stylistics o le fausaga ma le nuʻu lata ane. E masani ona faʻaaoga le ata tusi, e fetaui i le faʻavaʻa o le tagata lava ia.

O le tusa ai ma le fuafuaina o mea o loʻo manaʻomia e mafai ona faʻatagaina e faʻaitiitia ai faʻailoga lata mai, talu ai o le tele o mea e fuafua i le maualuga ma lautele o le lumanaʻi mamanu:

Meafaitino

Le tele

Mo le faʻaaogaina o faʻamoemoe

numera

tasi

Sikuea sikuea

20x20x2 mm

Nofoaga Faʻavaloa - Geate Faʻavaʻa

~ 40 PM

2.

Sikuea sikuea

60x60x2.5 mm

Mo pou

~ 10 PM

3.

Paipa (sikuea)

40x20x22 mm

Mo le tino i fafo

~ 40 PM

fa

Tala Faapipii Itulau Ituaiga C-8

2000x1200x0.5 mm

E fausia ai se vaalele o ie

~ 7 pepa

Vaega o gaioiga

Sliding Gate: aoga i le taotoga

Mo le amataga o le tutoʻatasi galuega, e taua le iloiloina o le aano manaʻomia o le fausaga tumau e ulufale atu i le teritori o le tasi poʻo isi felauaiga.

Mataupu i luga o le autu: aia tatau o le DICEQET Board ma pou

E taua le matauina o le lautele o le lautele o se uiga tele. O lea mo auala vaapiapi e fautuaina e faia le ulufale lautele nai lo masani, ina ia mafai ona saoloto le felauaiga

Sliding Gate: aoga i le taotoga

Ua maeʻa ona fetaui ma le lautele o le Pass, e aoga le amataina o galuega lava:

  • O le amataga o galuega e amata i le faʻapipiʻi i le nofoaga o maufuapau mau, lea e mafai ona faia mai le piliki, sima poʻo uʻamea. Lagolago e tatau ona faʻapipiʻiina i le eleele i le loloto e tutusa ma le faʻaputuga, faʻatatau i itulagi itulagi. Isi lagolago.
  • Sosoo ai, ua togi le faavae i lalo o le mamanu, lea e manaʻomia e faʻasaʻo ai le utupoto o loʻo faʻapipiʻi i luga o pou.

Faatasi ai ma le tele o tapoleni, seʻi o tatou fai atu 4 mita, e mafai e le faavae ona tulia eli le 2 mita le umi, lea o le a lava. O le loloto o le utu i lalo o le faʻavae e mafai ona oʻo i le 0.5 mita. Le isi, o le utu ua tumu i toʻotoʻo o le faʻamalosia ma sasaa ma se siʻosiʻomaga paluga. Mai luga, o se auala o loʻo faʻapipiʻiina (mokesi), o loʻo faʻataʻotoʻoina i luga o le (lalo ma vae), o le a le toe faʻaleleia o le trolley.

  • A o le i amata ona fausia se faʻavaʻa o le tapoleni ma ou lava lima, e taua le tusiaina o se polokalame ma mea uma e tatau ai i le faʻailoga o le tulaga o le le atoatoa o le nofoaga o le le atoatoa o le nofoaga o le le mautonu ivi o le mea leaga.

Sliding Gate: aoga i le taotoga

E tusa ai ma le ata ma le aofaʻi na maua, o le faʻamatalaga o loʻo tipi ma le atoa i totonu o le siaki siaki. O le faʻasologa masani o le faʻamasani e le faʻatagaina ai le ata i le taimi o le faʻatasiga ma o latou lava lima e sui ai.

  • Sosoo ai, o le faʻaputuputu o le laufanua i nofoaga e faʻaaogaina o loʻo vaʻaia ma ufiufi i le pritate.

Sue sundwing slut, fautuaina pe a tautau i le nofoaga o faʻagaioiga, aua o le a leai, o le ata o le a i uta mo tagata.

  • Roller Carriages i le auala e faʻatagaina e malupuipuia ai le faʻaaogaina o soʻoga poʻo le faʻaaogaina o bolts.

Apisinisi ou te fautuaina le faʻaaogaina o le ulding masini i lenei mataupu, aua o le taʻavale e faigata tele ona fai le taʻavale. Muamua, latou te taua sina taimi e uu ai le ufiufi.

  • O le isi ua setiina i mokesi (mai le paipa) e malupuipuia vaega. I le tasi tutusa, e aoga tele le faʻaaogaina ma le magelia masini (pito i lalo ma luga), faʻapea foi ma le pito i luga o faiga.
  • I le faaiuga o le taiala taiala, o nofoaafi o le fauina o le faʻaiuga o le faʻaaogaina o se commpī.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faʻatonuga o le faʻapipiʻiina o se pa laupapa - tauaso

Fautuaina vaega pito i le timu e tuʻuina atu ma suavai, ina ia leai ni au apercherac e le pa'ū iina, ma e le ose mea e faʻavaivaia ai le tino.

  • A uma ona siaki le mamanu i le lelei o le faatinoga, Roller Carriage na amata ai ona uia ma le mapuea, e mafai ona talia i le taimi e te manao ai.

O le ufiufi o le faʻavaʻa, e pei ona matauina muamua, e faʻatagaina e faia mai ni fale o loʻo faia e lua, i itu uma, o loʻo i fafo, e tuʻuina atu ai ni a -elics o le faitotoʻa o le faitotoʻa tuʻi.

O lenei mea e iloa ai o faʻalutulifi ni faʻataʻitaʻiga e le faigata ma faigata, o le faigata tele o loʻo i le onosaʻi ma le tonu o gaioiga.

Faitau atili