Gaosiga o se laulau i totonu o le faletaavale ma ou lava lima

Anonim

I le olaga o le tietie uila, o le faletaavale na ofi mamao mai le nofoaga mulimuli. I le avea ai o se fafine taua le mama o le fale ma mo se tamaloa ua manaʻomia le pule i lona faletaavale. O uiga faifai pea o lenei nofoaga o tagata eseese e eseese o le Kapeneta, malu ma, ioe, o se laulau tele.

Gaosiga o se laulau i totonu o le faletaavale ma ou lava lima

A faʻaputuputu le falefaigaluega, e manaʻomia le amanaia o le laualuga o le laulau e tatau ona mafiafia ina pe a le mafai ona toe faʻaaogaina.

O le laulau, e pei o le mea moni, ma le isi vaega o meaafale, e mafai ona faia tutoatasi. O le faigofie faigofie o le a fausia o se laulau mai le laau i le faletaavale ma ou lima.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

O meaaʻoga nei e manaʻomia:

  • Soʻo se mea tusitusi i luga o fafie;
  • Wood Hascksaw;
  • rofautte;
  • Sikulukalaiva ma avetaavale;
  • tulaga;
  • Totigilima, palatusi tioata ma isi mea saogalemu.

E tatau ona ou fai atu o isi mea faigaluega e ono manaʻomia.

O mea nei o le a manaʻomia:

  • kelu i luga o fafie;
  • fafie;
  • Fao, pulou, fao fafie.

Gaosiga o se laulau i totonu o le faletaavale ma ou lava lima

Galuega faigaluega.

A o ni fafie, e mafai ona matou talanoa e uiga i mea uma e uiga i:

  • 2 laupapa i le tulaga 0.9 * 0.1 m ma 2.5 cm mafiafia;
  • 4 laupapa ma tulaga 1.7 * 0.1 m ma 2.5 cm mafiafia;
  • 17 plays ma digensions 1 * 0.1 m ma 2.5 cm mafiafia;
  • 2 laupapa ma fua o 1.6 * 0.1 m ma 2.5 cm mafiafia;
  • 4 pa ma itu o le 0.75 * 0.1 m ma 5 cm mafiafia.

E tatau ona maitauina pe a faʻapea o loʻo fuafua le laulau e avea o se nofoaga o le teuina o soʻo se vaega o soʻo se vaega, mea faigaluega e filifili ai le mafiafia, pei o vae, 75 * 10 * 10 cm.

Ole mea lava lea e tasi e tatau ona fai mai e uiga i le umi o laupapa ma, e pei o le laulau lava.

Vaega o le aulotu

O le faʻagasologa atoa e mafai ona vaevaeina i sitepu nei:

  1. Faaopoopo laulau laulau pito i luga.
  2. Lona Faamalositino.
  3. Faapipii laupapa i le faavaa.
  4. Faapipiiina o vae.

O le taimi lava lea e tatau ai e faʻamautu ai le mea o le a: '' '' '' '' '' BLAS-CHENNUNDESS POO.

O le eseʻesega o le va oi latou e naʻo fusi faʻapipiʻi mo elemene taʻitasi.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻafefea ona sasaina le puipui i lalo o le uaea

Afai e te fuafua e faʻafaigofie le laulau, ona e tatau lea ona e faʻaogaina ni fusiua ma nati, pe a fai e le faʻatagaina, ona faʻaaoga lea o le faʻaaogaina ma fao.

O lea la, o loʻo amata le faʻapotopotoga tuʻusaʻo ile mea moni o ni laupepa ma pa o loʻo tipi mai i le punavai mea. Ma o loʻo latou maasiasi uma faʻatasi ai ma ni vaega faʻapitoa. Talu ai o le laulau o le a faʻaaogaina i le faletaavale, ona faʻaulu ai foʻi ona elemene i le afi - o le faʻaputuputu puipuia o fafie mai le afi mumu.

Naʻo le mea e mafai ai ona faʻaputuputu le faʻatulagaina o le tino. O le mea muamua i le pito o loʻo tuʻuina ai laupapa 1.7 * 0.1 m i se mamao o le 90 cm i le va o ona pito i fafo.

Gaosiga o se laulau i totonu o le faletaavale ma ou lava lima

Fausia galuega galue.

A maeʻa lena mea, e lua isi fonotaga na tuʻu i le ogatotonu i le va o le muamua lua lua i taimi tutusa.

I le itu o nei lua laupapa 0.9 * 0.1 M e muta laupapa. Latou te tautua mo nisi fusi ia sili atu ai taavale uma o faaputuga i totonu oi latou lava.

Ma e manaʻomia le faʻasaʻoina o le tasi ma le tele o le 1.6 * 0.1 m i le sili atu ma le ogaoga o laupapa. O nei elemene o le a avea ma faʻaopoopoga i le malamalama atoa.

A uma lenei sitepu e faia, ma le pito i itu uma o le a tumau le 5 cm. O le mea lea ua lava e faʻasaʻo ai vae. Peitaʻi, afai o filifilia mea ma le sili sili, ona tatau lea ona tuʻua sili atu.

Ina ua maeʻa le faʻavasegaina ma lona faʻalauteleina, ua manaʻomia le amataina o le tipiina. O laupapa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le paʻu o elemene. E te manaʻomia 17 o ia elemene ma le lautele o le 10 cm.

E manaʻomia le vave fai mai o le laulau pito i luga e tatau ona lautele nai lo le faʻavaʻa, o le mea lea o laupapa e le o faia 0.9 m, ae e le o se tasi. E le gata i lea, ae le o le 17, e mafai ona ave le 18, e mafai ona e 18 laupapa: O le a fesoasoani e nana le faʻavaʻa ma le pito.

I le iʻuga o le a tumau pea faʻapipiʻi vae. E pei ona taua, e mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani i fusi po o fao.

Mataupu i luga o le autu: mea e fai ai mea e oso ai

Afai e faʻaaogaina bolts e pei o faʻamau, ona faʻaaoga lea o latou e pei ona taua: O pu o le tagata manaʻomia o le tagata manaʻomia ona galueina i le muamua, ma o loʻo feoaʻi muamua I le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia le faʻaaogaina o paʻu paʻu ma mai le itu o le emo, ma i le itu o nati. E manaʻomia lenei mea, ina ia mafai ai ona maua le faʻavave nofoaga.

Fautuaga mo le gaosiga o laulau

A o mafai ona e vaʻai, faʻaputuputu le laulau faigofie mo lau faletaavale e le faigata tele, e pei o le vaʻai muamua. Ae tausia mama - o le luʻi lea sili ona faigata.

Mo le faʻalautele o le ola o le laulau ma o loʻo iai i lona tulaga muamua, o ona eseʻese vavaeʻese elelaʻa laupapa o loʻo ufiufi i va va eseese. Mai lona laufanua, aveese soʻo se filogia e faigofie tele nai lo le mama laau.

O le isi mea taua o le faigofie lea o le faʻaaogaina o ia meaafale. Naʻo fuaitau e tuʻuina mai iinei. Mo le tele o itu, e faatatau i le maualuga o vae. E tatau ona faia i luga o lo latou maualuga.

E iloa ai ona iai o vae i latou le mafai ona i fafo atu o le faʻavaʻa, ae i totonu ai. Faʻamau i latou i le tulaga lea, e manaʻomia le faʻaauau o le feaveaʻi o nofoaga tetele ma pito i tua.

I se faʻaopopoga, e leai se tasi e mobish ua maualuga le vae, o le a mafai ai ona fausia se laulau e le tasi le laupepa, ae lua.

Faitau atili