Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

Anonim

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

I le faʻagasologa o le taimi umi o le taotoga o soʻo se boiler faapipiiina, o le boler ma le vevela e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma vai o loʻo i ai le tele o mea o solo ai. O nei vailaʻau - Salts o le uʻamea ma isi - nofo i luga o le vevela vevela o vaega, e mafai ona oʻo atu i le faʻavae o le fua o le le taliaina.

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

E tolu metotia mo le fufuluina o le boler: hydrodynamic, inisinia, lavelave.

Faʻaolotau mautinoa faʻaititia le puipuia o le vai o loʻo faʻatautaia atoa o le system, e oʻo atu i le faʻateleina o le eletise eletise, i le solia o le faʻasaʻo lelei o le Coller.

O le mafuaʻaga lea o le fufuluina o Boilers mai le fua o se taua tele le taua e manaʻomia ona faia.

Ituaiga autu o boiler flushing

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

Faamamaina o le combime o le polero.

I lalo o le fufuluina o tagata faigaluega, e manaʻomia le malamalama i le tele o mea na tutupu, i le taimi, ma le fesoasoani o le tino poʻo le vailaʻau e aveese atoa. I le aso, e lua ituaiga autu e iloga: faaleleia ma masani ai. Faatasi ai ma le fufuluina o tagata fai pisinisi ma vaega o le biler biler faʻapipiʻi, o sina laʻititi o le siʻitia o fua ua aveʻesea. O le faafoe galue e masani ona faia soʻo, o lona uiga, i le taimi o le toe faʻatamaʻia e le toe i ai.

Faatasi ai ma nofoaga masani e fufulu e le manaʻomia le faʻateʻaina o le tino. O gaioiga uma o loʻo faia e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa. Faʻafetai i lenei metotia, e mafai ona taofia le faʻaalia o le tele o aofaiga o le tele. O lea e te mafai puipuia tulaga tau faʻafuaseʻi. E masani ona maua e le masani ai tagata faigaluega i luga o tagata faigaluega, e fesoʻotaʻi ma le siʻitia o le mamafa i totonu o le system. O le teʻa e masani ona tapena i ni nai tausaga, ae i lalo o aiaiga o soʻo se faʻagaioiga o le faʻamasinoga, o lenei vaitau ua manaʻomia e faʻaitiitia. O lenei taotoga e mafai ona faia i luga o le nofoaga, lea e faʻaititia ai le tau o taʻavale vaʻalele.

A toe faʻaleleia le fufuluina, e tatau ona e faafesuiai atoa le tino. O lenei taualumaga e faia pe a fai o le isi faʻagaioiga o le faiga o loʻo faʻatatau i le le saogalemu. O sea taotoga e masani ona faia e le tino auala, ae o le faʻaaogaina o vailaʻau fufulu e mafai.

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona e faapipiiina le pepa puipui i luga o le vai-vela vali: ata pepa pepa, vitio, pe faʻapefea ona sipima, ata

Faʻapipiiina faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mo le fufuluina o tagata faiʻai, poʻo le-taʻua o boosters. O lenei faʻapipiʻi o se faiga lautele e aofia ai lua poloka. O le galuega o ia boosters e iai se faigofie mamanu e matua lavelave ma manaʻomia le faʻamaoniaina mo le tele o mea laiti. O mea faapena e tatau ona aofia ai ia vaega o le Desigumar faʻapipiʻiina lava ia lava, faʻasolo ina ia fetuunaia ia tapulaʻa ma le faʻamalosi o fofo i le stam i le stad.

O le mataupu faavae o le fufuluina e faaaoga ai boosters

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

Polokalame o le boair masini.

O le rinsging mataupu faʻavae e faʻaaogaina boosters o loʻo mulimuli mai: O se faʻapitoa faʻamamaina faʻamamaina mo le fufuluina o builers o loʻo liligi atu i totonu o le faʻapipiʻi tane. Sosoo ai, o le pule o loʻo i ai nei pu o loʻo fesoʻotaʻi ma le boaile na faʻapipiʻiina, ona amata ai lea o le pamu, o le mea e faʻafiafiaina ai le mea faigaluega i totonu o le boair. Ose tali e oʻo i le atoa faiga e faʻateʻa ai. Ma le isi, o le tali atoatoa ua aveʻesea e le faʻapipiʻiina, mea uma ua fufulu i le vai. O lona uiga, e mafai na finau mai o le poloka autu o le booster o le pamu e sili atu ai le pamu e sili atu ai le tele o galuega uma i le fufuluina o tagata faitoso. I se faʻaopopoga, o isi elemene o loʻo faʻataʻitaʻi foi i se vaega taua, o le tane mo le toefasaga, faʻamafanafana elemene (sefulu).

O le Booster Tank o se fatu Hermiatic, lea e faia e faʻaaoga ai mea 'ai vailaʻau. O se tulaga talafeagai lenei mo le faʻaaogaina o le tane, aua o le container e umi se fesoʻotaʻiga ma le faʻamalosi a ala o faasalalauga. O le booster e tatau ona tafia ai le maualuga o le vevela. E masani ona faʻapipiʻiina le vevela o le paʻu i le tane, o le tubular eletise. O lona galuega o loʻo taoto i le fofoina o le fofo mo le faʻamamaina o tagata faipisinisi i se vevela. O ni faiga faʻapitoa ma ni togafiti e i ai le sili ona lelei le lelei ma le saoasaoa o galuega.

O le vaega autu o lenei faʻapipiʻi o le pamu. E maua ai le galuega lea: 'aina se vai mama mai le tane o le faʻapipiʻiina lava ia i totonu o le system, maualuga-lelei faʻamalosiʻau i le stad ma le vaega mulimuli e faʻaalu ai le suavai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pomusa i luga o le moega

Le mafai ona faia e le booster pamu

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

Fanaina le pamu tusi ata.

Faavae i luga o nei galuega, o le booster pamu e tatau ona i ai ni foliga nei:

  1. Le avanoa o le galue pe a galue ma le malosi o faasalalauga. O le pamu e tatau lava ona mautinoa le faʻaitiitia o le faʻamalosi o vai mai fafo o le siosiomaga.
  2. Tomai e pulea ai le mamafa. Ina ua maeʻa le booler, o nisi tusi o kesi e amata ona iloga, lea amata ona faʻateleina le mamafa i totonu o le tino, o lea e tatau ona i ai le pamu o le faʻaititia o le mamafa.
  3. O le pamu e tatau ona i ai se galuega o le taotoga i se auala faafefete. O lenei suʻesuʻega e manaʻomia e aveese le faʻamamaina o le suavai mai le boler system. Mai lenei faiga tuʻusaʻo faʻalagolago i le faʻagaioia o le polokalama atoa.
  4. O le pamu e tatau ona mafai ona fesoʻotaʻi i le sapalai vai. O le faʻaiuga mulimuli e aofia ai le fufuluina o le faiga ma tap vai, e tatau ona sau mai le ogatotonu o le vai.

O loʻo iai pea le tele o mea taua meafaigaluega meafaigaluega (bosters). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faapipiiina o le faapipiiina ma le alavai i totonu o le coliler o le boailer system e tatau ona faamauina atoa. Ma le isi, o le faʻamamaina o tali e tatau ona iʻu ai i lalo o le au fouvale aʻo leʻi avea o ia ma se eleelea. Aua le galo e uiga i le saogalemu auala. O lenei metotia ua manatu o le sili ona lelei ma le tamaoaiga filifiliga mo le fufuluina o le poler.

Toe faʻaleleia solo e tatau ona faʻaaoga i le tele o mataupu pe a fuaina le fua e puipuia ai le saʻo o le faʻataʻamilomilo i le boler system. O lenei ona o le mea moni o le mea moni o le fufuluina o tagata faiʻai o le sili atu taugata nai lo le fufuluina masani, o lea e faʻaaogaina i tulaga faigata ma isi tulaga.

Metotia mo le fufuluina o le boiler

O le asō e tolu auala e fufulu ai le boeir:

  • Hydrodynamic;
  • inisinia;
  • Lautele.

Faʻafefea ona fufulu le boioler mai le fua

Le polokalame o le poler.

O le muamua ma le tolu metotia ia sili lona lelei. A faʻapea o le flashing e mafai ona teuteuina tutoʻatasi, o le taimi lena o le toe faaleleia e sili atu ona talitonuina o tagata faʻapitoa, aua e tele lamatiaga e faʻaleagaina ai lenei poʻo le vaega o le poler.

O le masini o le fufuluina o le booler system o le aveese lea o mea ua afaina e faʻaaoga ai o latou tino gaosi faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa. Uamea Scarapers poʻo le pulumu e mafai ona faʻaaogaina o ni mea faigaluega, faʻapea foi ma le ulu o fafo ma le ea poʻo le eletise eletise.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se umukuka puʻeina le laulau ata?

Faatasi ai ma lenei ituaiga fufuluina, e tatau ona e faʻalototele Atu le filifiliga o mea faigaluega. E mafua mai i le mea moni o le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o le boailer lava ia e maualuga. Lenei e le mafai ona faʻatagaina, ona o le faʻagasologa o le 'aina o uʻamea vaega o le boler system faigofie tele. O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai le faʻalagolago i tulafono o faʻagaioiga o meafaigaluega filifilia.

O le itiiti ifo o le matau o le hydrodynamic kiliaina o tagata fai pisinisi mai le fua. I totonu o lenei embodiment, o le fua ua aveeseina mai vaega o le boiler e faaaoga ai le vai malosi o le vai maualuga. E sili atu le maualuga o fua iinei nai lo le muamua ala. O lenei metotia o le siosiomaga faauo, vailaʻau ma mea leaga e le faʻaaogaina iinei.

O loʻo i ai se auala lona tolu - o se lavelave faʻafefeteina o tagata fai pisinisi mai le fua. Lenei, pei ona manino mai le igoa, o le tuʻufaʻatasiga o metotia ua faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, masini tau le faʻamamaina o loʻo faʻaaoga i totonu o le lavelave.

E aoga le matauina o le vailaʻau o loʻo mulimuli mai: o vaega ua afaina ona ave mai le bouler system ma tuu i totonu o se pusa mama mo le tele o itula. Le isi, ua fufuluina i latou i le tafe o vai ma faʻaseʻe i tua i le system.

Faavae o vailaau toese

Fufulu le Boiler ma fofo e faavae i le masima, sulfur, phosphic po o le atric acicking: latou te maua ai le maualuga o tupe maua. Ina ia sauniaina lenei tulaga, e manaʻomia le faʻamamaina o le amu i se isi aoga i le vai.

Ma o le au maapulea, ma le manino o le vailaau o le booler o le boailer mai le fua o loo faia i le tele o tulaga. E taʻitasi oi latou o le a faʻalauiloaina isi tui o le toese. E mafua mai i le taumafaina o Amid: faʻaleleia le tali i mea o loʻo aofia ai i le faʻavaeina o le ACID, na leiloa e le ACD ana mea autu.

Faitau atili