Tatala uaea i le Redro Style

Anonim

I se vaitaimi talu ai, na pau le uai o le uai - o fualaau faasaina na solia e faasaga i le puipui, ua faapipii uepita. Ona o ai lea o le lele i le malaia natia. Sa taumafai tagata uma e nana le uaea i se tele pei o le mafai, ae o le tuʻua naʻo le vaega o faʻafiafiaga ma fesuiaʻi i fafo, ma e le mafai foʻi ona vaaia pe a mafai. Ae o le tala fou fou e toe faʻaleleia atili ai le avanoa matala o uaea. Na ia fetaui lelei i totonu o le LOFD Style, foliga matagofie i fale laupapa mai le ogalaau. I le va o le toese o le retro-uaea e sili atu le lelei e sili atu nai lo le faʻaaogaina o le palasitika cable channels. Ma le uaea i totonu o le laupapa puipui e faigata tele, toetoe a le mafai i le tupe faaalu.

Tatala uaea i le Redro Style

Faatasi ai ma ni sitaili, retro uaea ua tuʻufaʻatasia atoatoa

O mafuaaga na filifilia ai le uaea i fafo

O le mea muamua e manino - Manatu o Athethetic. Le lona lua o ni faʻafitauli faʻapitoa pe a fai e faia le uaina o le uaea i fale ogalaau. E tusa ai ma tulaga manaʻomia o le tau i fale fou (puipui laupapa), e mafai ona faia le paʻu o le paʻu i le tutuli (aunoa ma le faʻamalosi) uʻamea pusa. O le filifiliga lona lua o le le-le-le-le-sipela. E le gata i lea, o le avetaavale e tatau ona siosiomia e le 1 cm vaega. Ia faamutaina le mamatia, e faigata ai.

Tatala uaea i le Redro Style

Agavaa faia retro ware wireve tautua o se teuteuga totonu

O le faʻafitauli i totonu o le faʻapipiʻiina o le uaea uaea i uamea pusa e le gata o le a tatau ona faia ni seevae loloto. O le faigata tele o le fale laupapa e suia lona maualuga i taimi uma. Tusa lava pe a o le mea autu na faia, e iai suiga ma o latou o vaitau o le natura i le natura - i taimi susu o le puipui e maualuga, i le mama mama. O le eseesega i le maualuga e mafai ona oʻo atu i le 5-7 cm i le fola. Talu ona uʻamea pusa e le tosoina, e avea ma faʻafitauli matuia. I se aotelega, e amata i le uaea uaea e faigofie ona fai. Ia, talu ai o le uaea o le a faʻaloaloa i luga, ona mafai lea ona e faia se teuteuga o loʻo avea pe a e manaʻomia le faʻamalologa.

Mai le tulaga o le saogalemu o afi, na te tausisia aiaiga i le sili atu o le 12-18 mm mai puipui afi, e le ofi i totonu o pa. O le uaea mo le taʻoto o loʻo faʻaaoga e teʻena ma faʻaititia le suauu mafaia. O lea e leai se faafitauli mai lenei itu.

Tatala uaea i le Redro Style

Afai e te faia mea uma i se tasi sitaili, e foliga lelei tele

Socket, suitulaga, dispensrs (stations) pusa e mafai ona faaaoga masani - palasitika. Ae o le foliga o mea uma i le okeni, e fetaui ma le procelain poʻo uʻamea ma o loʻo i totonu o le "retro" contol. Latou te fetaui foi ma le saogalemu manaoga, pei ona faia mai mea le taua.

Mea mo Retro Wire

Mo le tagata redro-wirey masini, e manaʻomia se cratived sterd ma tagata faʻatau (rollers). O vaega o totoe o loʻo afifigaina pusa, fesuiaʻi ma paketi mo teuga e mafai ona faia ni palasitika masani. E taua lo latou faʻamalieina o manaʻoga: E tatau ona i ai i latou i lalo puipui mai mea le masani ai. O lona uiga, e mafai ona e aveina i latou e faʻatagaina e faʻapipiʻi i luga o le puipui puipui.

Ua mimilo uaea

Ua faia e le Comp ma Freo le Willo Wilt i luga o le faavae o se 'apamemea o le' ava a le pa puipui, lea e afifiina i le PVC Crefes. O iai ni laupepa se lua. O le atigi pusa e faʻaaoga i luga o le lona lua. E masani lava o se faʻaʻoleʻole sili ona lelei o loʻo tumu i mea e te aloalo (faʻaititia le faʻatumu). Atonu e i ai le leaga o le cotton.

Tatala uaea i le Redro Style

Mimilo uaea mo le retro uaea

Ituaiga o uaea

Uaea mai le 2, 3 pe 42 tagata tausi. Ina ia faia le retro uaea i tulafono uma, o le a e manaʻomia se faʻailoga uaea o le tolu uaea: O le tagata e toatasi e faʻatautaia, lona tolu (le faʻaituau ").

Ua iai le uaea o loʻo avanoa ma se vaega o le 2.5 MM2 ma 2.5 MM2. E leai ni vaega tetele. A oʻotia se polokalame, e manaʻomia le tatau ona amanaia ma mamanu uaea e le ituaiga o leo tele. I luga o tulaga o le a aveina se uaea ma se kolupi vaega o 2.5 MM2, e mafai ona e "tautau" 2-4. Peitaʻi o le mana o le faʻatau meafaigaluega e le tatau ona sili atu ma le 3 kw, ma o le tau foʻi o le faʻaaogaina o le taimi nei ona faʻaaoga e sili atu nai lo le umukuka. A o le umukuka, e masani ona latou filifilia se faaputuga e pei o le faʻauma, ma ua faʻatumuina o ia i luga o le pupu papu. I luga o le togafiti o le mimilo o le a le foliga mautinoa, o lea e fetaui ai ma le faia o se uaea.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni artectils mo le faʻafefeteina ma ou lava lima?

O le moli e alu ai se uaea uaea ma se koluse vaega o 1.5 MM2, i le tasi laina maualuga avega 2 kw poʻo le 10 o se taimi nei faʻaaogaina. Mo lenei moli, e masani lava sili ona sili ifo nai lo le lua potu - e mafai ona aofia ai 20 fasi laupepa eleemu, ma le faʻatulagaina o le fale.

Tatala uaea i le Redro Style

O le Redro-Wiring Corrd e tatau ona filifilia e le o le tele i foliga mai e sili atu ona lelei faailoga

Tagata gaosi

Tau aoga Cable Gaosia mo Retro Window o loʻo ofoina atu se sili atu lautele Palette o Braid lanu e filifili mai ai. E leai ni faʻafitauli i lenei mea. O le aso nei o loʻo i ai se kapeteni o Europa ma Rusia gaosiga. E sili atu ona taugata Europa i le tusa o le 20-30%. O Kata sili ona lauiloa i Kamupani o Gambabareki, o le tala a le tala a le tala a le gagana. O nei e toatolu gaosi, o Gambarelsi o le uaea sili onaea. O ia o le pito sili ona faigata, ua pa'ū i le au epikopo. Ae o le ua matala o punou uma: o le mita 3 * 1.5 tau e tusa ma le 2-4 $, ma le 3 * 2.5 o le a tau $ 3-5 i le mita. E i ai le Siamani gaosi fafine o Rellikata, ma le tele o isi, ae e leai ni a latou ofisa i Rusia, e manaʻomia le oka i le "Native". Moni, o le faʻatonuga faʻatasi ai ma le tilivaina tau toetoe lava 2 taimi taugofie nai lo le faʻatauina o se tutusa oloa "i le nofoaga." E aoga tele.

Tatala uaea i le Redro Style

Retro Etktroke Redrot of aite ma le gaosiga o aiga

O loʻo iai foʻi le fale gaosi Rusia: Fale gaosi o oloa eletise "Gusev", Villaruis (Rusia-Sipaniolo), Gemini Poto. O lenei tau e sili atu le tauagafau: o le tau i le mita o le tolu-autu midus cable 3 * 1.5 - mai le 87 rubers (121 MMS2 - 121 M .

Auala e Sefe ai

Tusa lava pe e te faia se paʻu taugofie mo le toe maua o le uafu o le gaosiga o Rusia, o le aofaʻi i le faʻaiuga e maua ai le tele o le tasi. Na alu ese laina, aua e tatau ona toso ese faʻataʻatimilo taʻitasi mai le talita. E aliali mai le metra. Ina ia sefeina, e mafai ona e fuaina le uafu tutoʻatasi mai i le maea ai. E lua filifiliga:

  • Bpvl. Uaea i luga o le laupapa, apamemea. O alavai uma ua logo. Atigi - PVC papatusi, i luga o le lacquared hb matagi. E tupu ai lanu eseese, ae o le uaea faʻatekinisi, e le o manatu, e manaʻomia ona e matamata poʻo fea lanu o loʻo i faleoloa. O le tau o se mita o le uaea ma le vaega o le 2.5 mm2 (podolkskkabel) - pe tusa o le 8 orllas). Ia e faʻatatau i le mea moni i le tasi Cable e te manaʻomia i le 3 alatoto, ma o le a umi le 25-30% umi mo le mimilo, e iloa ai o le mea e sili atu ai le oti. E moni, e manaʻomia le amanaia o le tau o le "luluina".

    Tatala uaea i le Redro Style

    Uaea o BPVL mai lea e mafai ona lalagaina le uaea reable

  • Rkgm. O le apaʻau o le apamemea e tasi i le lua-vaega o le anicone orcober, i luga o le braid boberglass ma le faʻaaogaina o le telekoon. E lelei. O se uaea i totonu o le mea e taofia ai le vevela i le 180 ° C, ae o le leaga - le i ai o le fila. E mafai ona paʻepaʻe pe lanu efuefu. E sili atu le tau - tasi le mita i le kolosi vaega o 2.5 MM2 - mai le 30 Rubles / m. Lea iinei o le tau o le mita o le maeʻa oloa o le 117 rubras, e tutusa lelei i le sauniaina o oloa na faia Rusia. Ae o ia lava uaea e sili atu lona taua o le saogalemu. Ae o le mea e pei o ia o loo i ai - o le fesili.

    Tatala uaea i le Redro Style

    O le uaea rgcm

E le gata i le teuina, o lenei filifiliga e lelei i totonu, pe a tatau ai, e mafai ona e fuaina le corater cord. O nei uaea e 4 ma le 6 MM2. O lea e mafai ona e taofia. O le lua faʻaopoopo - e le lava le faʻasino le maea, ma e i ai se mea, e oʻo lava i se masani masani. E moni, o le togafiti leaga o le a sili atu, ae o le manatu e aliali mai le galu.

Laʻee sili atu i le nofoaga - tipi ese le fasi o le umi umi. Ina ua uma le faʻaopopoina o le 20-30% alu i se mimilo (1.2-1..3 mita o le uaea uma). Lafoina i le pito i luga, sili atu le mimilo i le faʻapipiʻi nofoaga o le muamua anulator ua faasolosolo. Sa latou savavali faataamilo i le le mautonu, ona mimilo lea i le isi itu - e masani ai foi ma isi. O le a le lelei lenei filifiliga? E le manaʻomia le tigaina ma le tagata toa, ua latou faʻaputuputu i le 'otometi ", ma, pe mafai ona tuʻua le fale teu oloa, e mafai ai ona ia faʻaitiitia le lapisi.

Tagata solitulafono

I lalo o le faʻasaoina o le uaea uaea, e manaʻomia poʻo fitafita e manaʻomia. Fai ia i latou mai agaleaga, e mafai ona latou vali i lanu eseese. O le faavae lapoa atonu e 18-22 mm, maualuga - mai le 18 i le 24 mm. O le vaega pito i luga o le lua lapopoa: vaapiapi ma lautele.

Afai o le uaea o le a faʻaaogaina mai le lua uaea, e mafai ona e faia i latou ma se vaapiapi i luga pe a o uaea e toʻatolu - e sili atu ona talafeagai ma lautele. A leai e leai se manaʻoga ma tapulaʻa.

Tatala uaea i le Redro Style

O le vaega pito i luga e ono vaapiapi pe lautele

E faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le atoa oaslator o loʻo i ai le pu. Faʻalagolago i le tele o le Insulator, e manaʻomia le filifilia o se fao mo se laʻau poʻo se solo mo maa poʻo puipui. O le saoasaoa lanu e filifilia e faʻatatau i le lanu o clamics, ma le umi - e tatau ona alu i le pa le itiiti ifo 2/3. O lea e tatau ona e sailia umi ma manifinifi. O nisi tagata gaosi faatau faʻatau atu pepa faʻatumu. Sili atu le talafeagai ma tele le taimi.

Sokest, switches ma tuu pusa

E pei ona fai mai, e mafai ona e faʻaogaina ni taʻaloga masani masani / fesuiaʻi, ae o le Retro Windo ia e foliga ese o se mea uiga ese. O le mea autu o loʻo i totonu o nei mea ese ma le le masani ai, lea na o le tuʻuina atu le siaki atoa tutusa.

Tatala uaea i le Redro Style

Sili ona manaia faasologa o le Rusia kamupani Bronan bironi (Biron)

E i ai le eletise retron i luga o le maketi toe mai i Europa, e i ai le gaosiga a Rusia. Afai, e uiga i le resitalaina, o tagata gaosi a le atunuʻu e maualalo ifo le maualalo, o le tulaga o le eletise o le eletise e sili atu le tutusa o Europa o loʻo tutusa uma Europa. E mafai foi ona e mauaina ni oloa o le gaosiga a Saina. Lenei foi, i foliga vaaia, atonu e le leaga i foliga, ae o le lelei o fesootaiga o le a le laki (moni, pei ona masani ai).

Peitaʻi, e masani lava e masani ona faʻataʻapeʻape saito ma rusia. E tele naua le eseesega i le tau. Tasi Ceraratic iunite o Sock stiket / switches mai Europa tau mai le 20-30 € (e sili atu ona taugata). Lusia-faia switches e mai le 1000 torbles (tusa o le 14 €).

A faʻapipiʻi, e mafai, e mafai, pei o le ata, faʻaaoga faʻavaʻa poʻo le laina. O latou foi i le lautele lautele. E mafai ona e filifilia i latou i le leo o puipui, e mafai ona e faʻatauina mataga ma luga o le nofoaga e fuafua e te manaʻo ai. I mataupu faavae, e mafai ona e faia e aunoa ma i latou, ae na o le pili o le fale tausi.

Tatala uaea i le Redro Style

O le pusa umi mo le toese

E i ai foi ni pusa tipi mai ofisa. E masani ona lapotopoto, ae e laititi foi tamai ituaiga. Naʻo le Spanish Company Logas o loʻo umi le poplalin stating pusa. I le tutusa auala, e ala i le ala, laʻititi tau mo isi mea o totoe o oloa e tusa ma le 30% (pe a faʻatusatusa i le ogatotonu), ma e lelei tele le uiga.

Tulafono masini

I se aotelega, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono lautele mo le faʻamamaina o le uana:

  • Ua maea le lala o le au paia i le Mauga o le Laoa (Tuputuputuauni) pusa;
  • Mai le atigipusa e le laina e alu ifo i lalo agai i lalo;
  • O le tulaga maualalo o Rosette / Taui le mamao mai le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama o le 10 cm;
  • Mamao mai fesoʻotaʻiga (suavai sapalai, kesi paipa, vevela) - le itiiti ifo) - ia le itiiti ifo ma le 50 cm;

E tusa ai ma tulaga faaonapo nei, o le maualuga o le faʻapipiʻiina o ni taga ma fesuiaʻiga e le masani ai, faʻapea foʻi ma le uaea mai le masini e mafai ona alu i lalo o le totonugalemu pe i le fola. E toʻatele latou te le fiafia i se toʻatele o uaea e tatau ona tosoina i luma. Peitaʻi potu taʻitasi, i lalo ifo o le faʻataoto e tatau ona lua tulaga eseʻese - e faʻamaligiina ma luga o le eletise. Ua tele naua o le tele o uaea e faigata ona manaia. O le mea lea, o nisi tagata e fiafia e nana le suamalie i tua o le faauma i tua o le tapuvae. O iina, o le lesitala masani a se koluse talafeagai koluse, e faʻamalosia e le masini faʻapipiʻi i luga o le fale talitaimi. O loʻo faʻapipiʻiina vave le pusa tipi i lalo o le taualuga, ae e le mafaafitia), o loʻo tuʻuina i lalo ma le uaea uaea e sui pe o se pefu.

Tatala uaea i le Redro Style

Tatala Redro Wir Caring Tulafono

Ae o tulafono lautele na. O le mea moni, e mafai ai ona laʻuina le mimilo i le eletise. Muamua tuu tagata solitulafono. O le maualuga maualuga i le va o latou o le 80 cm, sili ona lelei - tusa ma le 50-60 cm, i nisi taimi e tatau ai le faia o le log i le pale lua. O le filifiliga sili lea.

E pei ona faʻaalia i le ata i luga, o le socket poʻo le ki seti pe tusa o le 50 cm mai le isolator mulimuli. O lenei mamao e mafai ona faia sina mea itiiti, ae e sili le aua le siʻitia - e mafai ona sefe le uaea. O le mea moni, o mea moni, e mafai ona e tipiina ma toe fesoʻotaʻi, ae ou te le manaʻo i taimi uma e faʻaleaga.

Tatala uaea i le Redro Style

Norms o le faʻapipiʻiina o faʻafitauli mai le tusi tuai

I le ata i luga, o loʻo faʻaalia i le mamao ese mai le tasi ma le isi e faʻapipiʻi ai tagata faipule pe a e liliu le uaea. O isi mea e maisms mai le tusi aoga tuai, ae e ono tutusa.

Redro wire i totonu

I se tulaga lautele, ia foliga lelei ua lelei ua o oe, e tatau ona e taumafai tele. Ae maise lava, o loo i ai mea uma, o mea leaga uma e lavea. Afai e faia le uafu o le uafu i se fale laupapa, ona toe amata ai lea o le oso mai le fao o le oso mai o le sikulu, lea e faigata ona fesuiai. O le mea lea, a o le i amataina galuega, tusi mea uma i luga o le fuafuaga, tufatufa uma le maka i puipui ma na o le amata. Afai e te le o mautinoa pe na e tuʻuina saʻo pe faʻasolosolo saʻo, aua le iloa pe o le a foliga pei o lenei nofoaga, taumafai e faʻatino le taʻele. Ma e mafai ma soʻo se mea e sili ona le mafai ona iloa pe faʻapefea ona vaʻai faʻatasi tagata uma.

Tatala uaea i le Redro Style

Filifiliga Filifiliga - i paipa ma aunoa

Se isi taimi. Afai o le fale laupapa o loʻo iai pea "nofo i lalo", o le uaea faʻaliliuina. Afai o le fale ogalaau ua uma ona tu i ai pe faigata mai le pa puipui ma le tolopoina e le tatau ona faamoemoeina, e sili atu le aua le tosoina le uaea. E le tatau ona faʻaolaina i latou, a faʻapea foi e afaina foʻi. I le lautele, manuia! Ma o le musumusuga, o nisi ata o le auala e mafai ai ona e faia reuro peea.

Ata i totonu

E sili atu le fiafia i le vaʻai atu i nai "sauni-sauni" nofoaga. E faigofie ona malamalama i le mea tonu e te fiafia i ai, ma o le a le mea e leai, e fai ai se manatu muamua o le auala e mafai ai ona foliga uma mea uma.

Tatala uaea i le Redro Style

O se faʻataʻitaʻiga o se uamea mai lalo - E alu ifo le uaea i lalo o le fola fola i totonu o le uʻamea pusa, naʻo maea na aʻe i puipui i le nofoaga faʻapipiʻi ma fesuiaʻi.

Tatala uaea i le Redro Style

Valivali o Peravern mafai ona feteʻenaʻi ma faʻaaloalo i le puipui, ae e tatau foʻi ona i ai foi i nisi auiliiliga o totonu

Tatala uaea i le Redro Style

E foliga lelei ma i luga o le pepa puipui, o lea o le tagata redro ua mafai ona faia i le fale mautotogi, ae e tatau ona fetaui le sitaili ...

Tatala uaea i le Redro Style

O le filifiliga lea ma le palasitika le faʻapipiʻi pusa ma fesuiaʻi.

Tatala uaea i le Redro Style

O le Retro uaea e mafai ona faia i paipa. O le ua masani lava ua taoto i totonu.

Tatala uaea i le Redro Style

E pei o le redro wiring mai paipa i totonu

Tatala uaea i le Redro Style

Faʻafefea ona e faʻatulaga se RUSETTE Rsesette i se vaʻai faigofie i le va o faʻamalama

Tatala uaea i le Redro Style

I le umukuka uaea i le Redro Style e foliga tutusa

Aoina o Sowket / Suiga i le Redro Style

E masani lava, i luga o le manatu o le fuafuaina o nofoaga atoa e mafai ona tulei se mea patino. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o oloa eletise eletise i le Redro sitaili, o se mea e mafai foi ona avea ma soʻu soʻu poʻo le ki. Soʻo se faʻaputuputuina ma manaia faʻataʻitaʻiga o eseese gaosi oloa o le a faʻamauina i lalo. E ese a latou i le uaina, atonu o le ae manaʻo i se mea.

Tatala uaea i le Redro Style

O le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o le redro switches o le ua taʻua o le pata

Tatala uaea i le Redro Style

Lusia Kusev kamupani e gaosia ai le popcelain faaputuga / sui ma vali

Tatala uaea i le Redro Style

O a latou eletise lea i le paepae ma elemene elemene

Tatala uaea i le Redro Style

Se isi nofoaga lelei-faamaonia - salvador

Tatala uaea i le Redro Style

Nei o o latou fiafia lelei pollet.

Tatala uaea i le Redro Style

Valivali pea foliga lelei, ae manaʻomia le sitaili e feiloaʻi

Tatala uaea i le Redro Style

O lenei porcevin twatses e lauiloa tele i le lega. Sitaili atoatoa

Tatala uaea i le Redro Style

E i ai. O le a latou tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le faiga o aso nei poʻo le toe

Tatala uaea i le Redro Style

Ma lenei filifiliga. E foliga mai e aofia ai i le vasega

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, faʻalelei nofoaga faʻapitoa

Faitau atili