O ato e faia oe lava

Anonim

O ato e faia oe lava

Faʻafefea ona fai se ato ma ou lava lima pe a naʻo nusipepa, pepa, poʻo vine Orgrigs? Faigofie!

E le o mea taua, ae o le metotia lea, ona faʻatinoina ma, ioe saʻo ma taumafaiga.

Faatasi ai ma se ato o se vine, e mafai ona e alu ma le toʻagatu o tamaika, ae o le ato o pepa poʻo nusipepa o le a teuteuina lelei lau totonu ma avea o se vafaʻatino.

O le a le mea e mafai ona fai ai se ato:

  • ato;
  • fai se ato o nusipepa;
  • Ato mai le vine.

Faʻafefea ona fai se ato mai nusipepa

Ina ia faia se ato o nusipepa tubes, o le a aoga oe:

  • nusipepa;
  • Ma le manifinifi foliga pe lamolemole.
  • Faakelu mo loka ato mai nusipepa;
  • Lotoa pusa pusa pusa pusa.

O lea, amata. Muamua matou te ave le nusipepa, tipiina i luga o le tutusa fasi ma le mafiafia o 2-3 seneturi. O le iʻuga o le uila e mimilo i le paipa i totonu o ni pulupulu, amata mai i le tulimanu. O lea e le milo, e manaʻomia le faʻaseseina o latou mai le faʻasologa i taimi uma i nisi nofoaga.

Ona matou ave lea o le atigipusa, matou te apalai i se faitotoʻa tasi i le tuoa o le pito i lalo, faʻalelei, ona tatou faʻapipiʻi lea i ona itu mamao (mo se faataʻitaʻiga, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm, 6 cm,

Le isi, matou amata loa ona tui. Matou te ave ni pusa e lua, toe faʻaleleia faʻatasi ma le itu i lalo o le vai, o le a tautua ai o tatou pito i lalo ma pa, ona totogi lea o moli e lua i le isi itu, ona gaosia ai lea i lalo o le tiʻetiʻe, o loʻo i lalo ifo o le tiʻetiʻe, o loʻo i lalo ifo o le tiʻetiʻe.

A maeʻa se faasologa, matou te ave ni isi lua tele ma fai le mea lava e tasi, naʻo le a le faʻafeagai e fai i lalo o tatou faʻavae i lalo o tatou faʻavae i lalo o tatou alavai.

Aua neʻi galo e manaia ni auupega mai nusipepa, e aofia ai ato, manaʻomia tumau le faʻamaufaʻailoga: O laina taʻitasi e tatau ona faʻatonutonuina ma gelu ina ia le paʻu ese le mamanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le tasi itu mo le umukuka ma potumoe - o le atoatoa fofo

A maeʻa ona matou i le tulaga manaʻomia, o le tatou galuega autu o le lelei o le faʻailoga o fautuaga. Tupe faʻaalu ai se tasi o paga taʻitasi o Ubersical Ubes e tatau ona teuteu ma fafaga i lalo o le pito sili ona lata mai o le faagaau, faʻasaʻo, pei ona masani ai, kelu.

O tapuoto o totoe e fesoʻotaʻi ma i latou lava, ina ia fausia le faʻata. O loʻo manaʻomia foʻi ona lalata ma le faʻaeteete o le siʻitia o aʻoga, o le lipine keke.

O lea la o le glue i le pito i luga e vave ma sili atu o se mea leaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina ie mo le afa itula. O le isi o loʻo tapena le pito i lalo o le cardboard, o le sili atu e tipi i le taimi mulimuli.

Ina ua uma ona faʻaaoga le pito i lalo ma lima, matou te maua se ato uila sauni.

O ato e faia oe lava

Faʻafefea ona fai se ato pepa

Le faia o se ato ato, e tatau ona e mafuta ai:

  • pepa malo;
  • kelu;
  • laina;
  • penitala;
  • gaogao fugalaau ulo;
  • faupupuni;
  • Uaea mo le faavaa o ato ato;
  • Soʻo se pepa asoa i le ituaiga o aufana, lipine (filifiliga).

O le mea muamua mai le mea e tatau ona amata ai o le faʻasalalauina le pepa malo mai le itu sese e tutusa le umi ma le mafiafia o le fasi pepa ma tipiina. Le isi, matou te ave le ulo ma le lua fasi mea, faapipiiina i latou i le vaeluaga o le vaega.

Ona matou faʻaaoga lea o isi fasi pepa i le mamao ma faʻasaʻoina i latou ma kelu. Ina ia faʻasaoina lo tatou pito i lalo, o se vavaeʻese eseʻese na faia e ala i le tasi lipine i le taimi atoa.

E le gata i lea, e pei ona mafai ona vaʻaia i le ata i luga, ua ave lemu le uaea ma faʻalu lemu i le foliga o se ulo. O pito o pito o le pepa saito ia o le faʻaaogaina o le uaea, lea ua lelei foi ma le kulimi.

Fautuaga: ina ia le paʻuesea le fuafuaga, ma faapipii fasi pepa tusi i le taimi o la latou faʻavae, faʻalelei le sikolatisi.

Le isi, e mafai ona e agaʻi i le siʻosiʻomaga. E matua faigofie mea uma: o le pepa pepa ua ave, e faia i lalo o se tasi o le faasalaga, ona luga o le isi ma isi mea.

A maeʻa se faasologa, e tatau ona malupuipuia mea uma ma kulue, ma i le pito i tua o le laina pe tipi ese le fasi ma nana lona lua, pe nonoa ona o le aufana. Mo fetuʻutuʻu le lanu ato ato, e mafai ona e faʻaogaina pepa o ni lanu.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o le pupula o le digwall i le puipui

Ina ua maeʻa ona maeʻa le galuega mai le isi faʻamaumauga, e mafai ona fai sau 'au, pe a lalagaina mai ni mea malolosi i foliga o le feapo, mo se faʻataʻitaʻiga.

O ato e faia oe lava

Faʻafefea ona faia se ato tupe

O ato io latou lava lima e mafai ona faia mai le toʻotoʻo. Faʻatusa i ato o nusipepa ma pepa, o nei galuega o le a avea umi ai, o le a latou eseese ai tulaga sili o loʻo i ai ma faʻaupuga, pe a talafeagai mo oe.

Ina ia mauaina le tusi faʻamau i le we'ā, ua lava le feoaʻi solo i nuu i fafo, lea e iai ni nai aso uma. Peitai, e le talafeagai uma tagata uma mo se ato o se vine.

Fuafuaina pe tatau ona talafeagai le mea, oe manaʻomia le punou i ai 90 tikeri. Afai e le i solia le lala, e talafeagai mo le alagaina, pe a fai e taupuga - o se lala ia mea.

I le avea ai o se tulafono, iva ma le paʻu o le mumu, moli poʻo le lanu samasama e talafeagai mo le lalagaina o ato ona o le asthetic foliga.

O ato e faia oe lava

Ia saunia le toʻotoʻo e faʻaaoga, e tatau ona e faʻasusu i latou ma susu. O nisi taimi o faiga e avea ma faiga e tele ni nai aso, ona e tatau ai ona taofi le ipu o lou moega, ma avatu ia solo atoa.

O le mea moni o le vine ua sauni mo le faʻaaogaina, e mafai ona vaʻaia e lo latou maanuminumi. Afai e le faʻatalitonu lea ma amata lalagaina, ona muta loa lea o le ato ato ua leiloa le pepa.

O ato e faia oe lava

Pei o moss i totonu, o ato o le pruhva o le a talafeagai pea. Laʻu ma o veliage e masani ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, ona o le teuteuina o le potu poʻo se togalaʻau e mafai ona e faʻaogaina le moss i totonu o le ato mai le ata.

O le lalagaina o mea totino (vine) e pei o le tasi na taitaia lava i le taimi o le lalagaina o pepa fagu, e tatau ona e faʻaogaina le tele o lala o le tele. E maua ai le isi malosi ma fesoasoani e taofi le foliga o le uma oloa.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona maua le GLee Wallpaper mo vai-vela vali, puipui sauniuniga

Faitau atili