Taiala Ata Napkins

Anonim

Taiala Ata Napkins

O le auʻauna mai le solosolo i luga o le laulau o le a teuteuina i soʻo se aso malolo. O le matagofie o le tuʻuina atu o le solosolo o le a tuʻuina atu le laulau le maeʻa o le tautua ma faia se uluaʻi faʻamafanafanaga o le siosiomaga.

Lelei tele e sau e asiasi ma vaʻai e le gata aulelei ma suamalie ipu, ae o se laulau matagofie teuteuina.

Aua le faʻaʻaisa ma mea taulima. Manatua o le solosolo e tatau ona faʻaaogaina lelei.

Faʻafefea ona teuteu le laulau ma le solosolo

O le lautele o le solosolo e mafai ona eseese:

  • O le sili atu o le fafaki mo bondictrafts 35x35 cm po o le 45x45 cm;
  • O le pito i luga o le tupkin o 25x25 cm.

O le tamai solosolo na faʻaaoga mo le kisa e inu ai, meaʻai suamalie poʻo le buffet. Ma le mea foi, o nei mea e tutupu e masani ona filifilia lanu solosolo.

Ua tatau ona tuʻufaʻatasia le solosolo ma le lanu o le laulau ma ipu. E mafai ona e pikiina X i le tasi leo pe o le lelei lelei o le anchocnic lanu (lanumeamata laulau - moli lanumeamata lanumeamata po o lanu moana lanu moana).

Afai e te filifili e ufiufi le laulau ma se lua ie laulau, o le lanu o solo solo e tatau ona tutusa pei o le lanu o le laulau autu.

E masani lava, napkins o loʻo tuʻuina i le itu tauagavale o le ipu pe i luga o latou. Faatasi ai ma lenei nofoaga, e mafai ona tuu le solosolo i se mama mama.

Taiala Ata Napkins

Faʻafefea ona teuteu le laulau i le solosolo, pe a fai e vaʻai i le pito sili ona masani o solosolo? Sei o tatou vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o le tele o filifiliga manaia:

  • Faʻafefea ona teuteu le laulau ma le solosolo "laulau Fan";
  • "Yarny agles";
  • Solo ese le poto.

Soʻo se oloa mai ia napkins liliu lou aso malolo i se mea e le mafaagaloina ma ia mautinoa o le a talisapaia oe e le au malo.

Fafie afi napkins "laulau Fan"

Ina ia faia se kesi, e manaʻomia e aumai ai le solosolo i le afa o foliga i fafo atu. Aoina tolu kuata o lona umi i le harmonica ma gaosia lalo o le muamua lafu. Aua le faʻapipiʻiina vaega o le solosolo e gagau ata o le mea lea o le tulaga.

Taiala Ata Napkins

Teuteuga o le laulau "Yarry tulimanu"

Matou te gagau le fa-fa vaega ma le spraxing o lona muamua vaega o le taimi nei o lea o le tulimanu o le itu tauagavale. O le vaega lona lua o le faʻaititia o le 2.5 cm mai le muamua. Toe fai tutusa ma mea uma. I le faaiuga, punou itu i lalo ma tuu i luga o le laulau.

Tusitusiga i luga o le autu: moega mai le fafie fafie. Ata o laupapa laupapa

Taiala Ata Napkins

Fafie afi napkins-preschokes

Na matou tuʻuina le solosolo ma se pulufana i luga ma punou uma tulimanu i le ogatotonu. Toe o le a matou punou uma tulimanu i le ogatotonu ma liliu le solo. Toe, punitia uma 'olo atoa ma toso ai fautuaga i le solosolo, sa i totonu o le quadrangle. Ona tosoina lea o le isi o le tele o fautuaga.

Taiala Ata Napkins

Faʻafefea ona teuteu le laulau ma ni togafiti mai le faʻalalu

Crafts mai le solosolo o BUPKET O fugalaau

O le tulafono, o fugalaʻau o fugalaʻau foliga manaia i luga o soʻo se umukuka ma kofe laulau, o lea, tatou amata i lenei lomiga lautele.

O le ae manaʻomia:

  • 10 Napkins o soʻo se lanu (e mafai ona e ave ni piniki ma sina paʻepaʻe);
  • seleulu;
  • uaea;
  • penitala;
  • se tapuni ma le lapoa latalata i le ituaiga ma se solosolo;
  • Pepa lanu meamata mo faʻataʻitaʻiga mai solo i luga o le laulau;
  • Feltolsters (piniki ma Lilac, mo se faʻataʻitaʻiga);
  • kelu.

Ua amata loa ona tatou faia o tatou foliga mai o lanu mai stalks. Ina ia faia lenei mea, ave le uaea, togi i luga o le tele o itu a o matou i ai fugalaʻau, ona faʻapipiʻi lea ma le pepa lanumeamata. Ina ia mafai ona toe pau le pepa, e manaʻomia le punou i ai ma se tulimanu, ma o loʻo faʻatumuina e masani ai.

E taua le manatua o a togafiti mai le solota i le taimi o le faatulagaga o mea e tatau ona iai ni mea o le a tusia, ma e mafai foi ona faia ni uila ma manifinifi Pepa lanu meamata. O lenei ua faia mo lenei e faʻasaʻo ai le paʻu.

Ma le isi, matou te suʻeina le tulauvale i le pepa faʻapipiʻi, e aunoa ma le faasalagaina. Matou te faʻaaogaina se pulou e fai ai le tele o le solosolo i le tele e mafai ai, ma suʻe i totonu o se penitala lio.

Ae le i faia ni seleulu e tipi ese ai, e tatau ona e faʻasaʻo mea uma ina ia latou le paʻu ese.

Ona matou sapalaiina lea o le pito o le ua uma ona tipi solo ma se peni-mamafa. Ole a fesoasoani lea e toe faʻafoʻi a tatou fugalaʻau ma toe maua se isi mea muamua lava.

Na faia le tele o le galuega. O loʻo totoe mo i matou e maua le Beaden Center ma fai se pu mafanafana i lea, ma lea o le a faʻataʻamilo ai le faʻailoga i le laina faʻailoga.

Tusitusiga i luga o le autu: vai lafoai i tafatafa o le fale

TAU: E le tatau ona matua tele le pu, e sili le faia e pei o sina mea e mafai ai, a leai o le fuga o le a tulaueleele.

Fautuaga: Valivali ma ituaiga o lanu mai sololo e mafai ona faʻaaogaina e matua ese lava. Afai na e atiaʻe se totonu i luga o le faʻailoga o le zodiac, e aoga le faʻaaogaina o lenei metotia ma pe a faʻatupuina le au fai pese.

A maeʻa ona e tuʻu le saoasaoa o fugalaʻau i luga o le stem, punou luga o le pito i luga o le 'au ma alu i le faia o ni peleni.

Afai o le faʻaalia paʻu pa'ū pe taofia le pepa, i nisi nofoaga, faʻasaʻo le faaputuga i le kulimi.

Taiala Ata Napkins

Fasiga mai le solosolo - polo

E teuteu le potu, e mafai ona e tuʻuina atu i se manatu i se manatu pe faʻapefea ona faia se polo mai le solosolo. Ae le na o se polo, ae fuga. Peitai, afai matou te talanoa e uiga i teuteuga, tele elemene i le mamanu o solosolo e faavae i le fausiaina o elemene o elemene.

O a mea tatou te manaʻomia:

  • Fugalaau mai le popkins;
  • polo polo;
  • kelu.

I le tala faatusa ma le teuteuina o le laulau, matou te faia le tele o lanu tutusa. Ole aofaʻi e faʻaosofia ai le faigata tele, ona o lenei tulaga e faʻalagolago ai mea uma i le a le lautele o le polo. O le mauaina o le faʻatau atu o le polo, e mafai ona ou tepa i le faleoloa lea e faʻatau ai le au faipisinisi ma asoa.

Ma, ua leva ona fausia fugalaʻau na matou saunia, matou te taumafai e fai pusa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e siiina se paepae paepae i le ogatotonu o fugalaau taʻitasi, o le a atagia ai le malamalama teisi ma tuʻuina atu le matagofie o le oloa.

E le pei o le filifiliga i le lanu i luga o le stalk, o fugalaʻau mo le polo atonu e le mafai ona ave e faʻasao pe a e fuafua e faʻatulaga ai i latou. O le mea taua o le iloa o le fua ina ia le foliga le o le oloa.

Ma le laasaga mulimuli - Glue malosi i isi fugalaʻau taʻitasi i luga o le polo. Pau a le mea e mafai ona e faia i lou lava manaʻo o le faʻapipiʻiina lea o se maea, o le a faʻapipiʻi le polo i meaafale, kaneli ese.

Tusitusiga i luga o le autu: toese faitotoa: faia ou lava lima

E tusa ai ma lanu e mafai ona faʻaaoga o se faʻavae, ona ono mafai ai lea ona i ai le maualuga o le lua, a leai se mea e ono afaina ai o se foliga valea.

Taiala Ata Napkins

Taaʻaiga ma Lou Lava Lima, o se Tulafono, e enaena, pe a iai o se potu e faʻapea, e tatau ona teuteuina i le moli poʻo le lanu enaena. O se uluaʻi filifiliga o le a faia ai se umukuka ina ia tautau polo i nofoa taʻitasi.

Taiala Ata Napkins

Oka se filifiliga e fai ai aupega e te le filifilia, anoa o se Kerisimasi o Kerisimasi, o se foliga mo le maaleale, o le ballerina i totonu e mafai ona faia i totonu umukuka.

E le tatau ona e ova le laulau i vaalele, ua lava mea e tatau ona faʻataʻuina i latou i se faʻasologa matagofie ma tuʻuina ia i latou le uluaʻi tulaga.

Faitau atili