Uafu le maoae ma fusi

Anonim

A o talanoa pe toe faʻaleleia uaea, e tatau ona e mumia le uaea ma uaea. Faʻapea foi pe manaʻomia, o le faʻapipiʻiina o le fou malosi o le aʻoga e tatau ona toso ese ai se isi laina mai le masini eletise. I soo se tulaga, e manaʻomia i le pa o uaea i luga o le pa poʻo le taualuga. O le a le mea e avea ai ma uapati le ipu lipeatia mo nei tulaga ma o le a faaauau pea ona malamalama.

Lautele Lautele

Ma le nanaina poʻo le faʻapipiʻi o loʻo ueala, i totonu o le auala poʻo luga o le auala e tele tulafono lautele:

  • O le sili mamao i le va o le saoasaoa o le 40-50 cm.
  • Afai e fao le fao, fao, ua leva ona faʻaaogaina, o loʻo latou mimilo seʻia taofia - ina ia le faʻaleagaina le pulou.
  • O le uaea o loʻo faʻatulaga e faʻapipiʻiina, aunoa ma le Humps. Afai e manaʻomia se faʻasoa, ua tuu i totonu o le mea sili ona matauina nofoaga.

    Uafu le maoae ma fusi

    Taofi le uaea e sili atu i le laina sao - sima pe tafao

I mataupu faavae, o fautuaga o. E lautele ma faigofie. O le mamao e mafai ona faʻaititia pe a manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o suiga o le ala, o le saoasaoa o loʻo faʻapipiʻiina i se taimi puʻupuʻu mai le Belt nofoaga - 5-10 cm. O le galuega o le faʻamautinoaina ai le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o le puipuiga ma puipuia le puipuiga o le puipuiga ma puipuia le puipuiga o le puipuiga ma puipuia le puipuiga o le puipuiga ma puipuia le puipuiga ma le puipuia.

Metotia mo le faapipiiina i luga o luga

Puipui ma pine e faia mai mea eseese ma eseese fausaga ma le malosi. Fuafua i luga o lenei uiga, o le metotia o fesuiaiga o suiga:

  • Depse - fafie i soo se ituaiga, plaster ma malu ai le plaster fofo (aofia ai gypsum). I nei mea uma, o le faʻatiga poʻo se faʻatiga o le tagata lava ia. I nisi - Chipboard, OSP ma isi e sili atu - e sili atu le sili atu ona faʻaalu se pu laititi teisi nai lo le faʻapipiʻiina. O fao e sili atu ona e masani ona tapunia e aunoa ma le tafao faamasani.

    Uafu le maoae ma fusi

    O le tagata lava ia o tagata e fao i luga o laupapa ma oloa. Naʻo le faʻapipiʻiina o le uaea e sili atu ona ave i latou ma se pulou mafolafola.

  • Mautu. O le vaega lea o mea e aofia ai ie fai ma pulumuga, sima, pulumu, taua. Ia i latou, tusa lava ma se pu e leʻi faʻaiʻuina muamua, aua le faʻasusu le fao. Mo mea faapena, faletalimalo-nals o loʻo faʻaaogaina (latou te taua foʻi ni fale mama). O le tala sili atu o loʻo aofia ai i vaega e lua - o se palasitika pulou-o loʻo i ai ma metallic (i nisi taimi palasitika). I ia tulaga, o se pu e toilalo i mea ma le lapoa o le aua le tutusa pe laititi atu nai lo le lapoa o le faletalimalo. Ua faaofi le pa puipui i totonu o le pu. O lona pito i luga e tatau ona i ai i le tulaga tutusa ma luga (pe a tatau ai, e mafai ona tuʻituʻi i le samala i ni nai taimi e faʻatusatusa ai le sili atu ma le sili atu o le naifi ma le sili atu ma le sili ona lelei i le sili atu. Ma o le atigi fusu e sili atu le maualuga (ipu, patipati, ma isi mea), o loʻo faʻapipiʻi atu i le faʻaofi i luga e faʻapipiʻi ai.

    Uafu le maoae ma fusi

    Toe faapipiiina

  • Manifinifi pe vaivai. O le palasitika o le palasitika, o le prevernboard, I totonu o latou, e le taofiofi metotia masani, e te manaʻomia se faʻapitoa, lea o se "toe faʻalauteleina" tua ". E i ai se vaega tele o le lagolago, ona o lea e mafai ai ona lafi pusa. O ni faʻataʻitaʻiga o se faʻavavevave (faʻamalu, o le mea e sili ona ola ai ma le solo ma o se mea e fai i le ata) o loʻo faʻaalia i le ata.

    Uafu le maoae ma fusi

    Mo faʻamaligiina o le paʻu i puipui manifinifi manaʻomia faʻapitoa

O le mea moni, o nei mea uma o loʻo maua ai i totonu o le fale pe a ta le uaea. Ae o nisi taimi e tatau ona faʻapipiʻi i le pou, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaletonuina le eletise mai le pou i le pa o le fale.

I le sima pou

Ina ia faʻamalosia sima sima, o le uaea o loʻo nonoa i le uumi palasitika uliuli. Latou te tautua e uiga i le 5 tausaga.

Uafu le maoae ma fusi

O le tasi auala e faʻaititia ai le uaea i luga o le faʻamalosia sima faʻapitoa

E mafai ona e faʻaogaina ata vali mo le nanaina o paipa laʻau ae i lalo o latou e talafeagai e faʻatamaʻia pu, lea e faigata tele. O le isi filifiliga o loʻo iai pe afai o loʻo iai le eleele uaea i luga o le pou - o le lapotopoto uaea ma le lapoa o le 5-6 mm, ona mafai lea ona e faʻasaʻoina le nonoa i ai. O le isi filifiliga o le saogalemu o le uʻamea faʻapipiʻi i luga o le pou - ia faia se mea pei o ni faʻamalamalamaga, ma ua lelei le uaea ia latou.

I le paipa paipa

Afai o le uaea o loʻo paʻu i luga o le pa o le fale i le uʻamea paipa, ua naʻo le faʻamalosi i totonu. Talu ona iai uaea mautu ua faʻaaogaina mo le uaeapu i fafo, e masani lava ona manaʻomia le sili atu pe itiiti ifo i totonu o le paipa.

Uafu le maoae ma fusi

Tagi uaea i totonu o se paipa. Faʻamau le paipa, ma uaea naʻo le alu ese atu i le puipui

Mai luga ma lalo ifo o le paipa ua tapunia ma nisi ork (e mafai ona e tipi ese mai le vela ma vali faatasi ai ma le paipa). O lenei vai o le a faʻasoasoaina le tulaga o le uaea (ae le o fetaomi atu i le pito), ma e le faʻagasolo i totonu o le paipa, e tumau i le puipui e o ese ai.

Ia uaea

Uamea faʻapitoa uʻamea ma le palasitika malosi e faʻaaoga e faʻamau ai le uaea i le uaea. Latou aofia ai ni vaega se lua - e iai se pu cable ma sili atu - mo le uaea uaea.

Uafu le maoae ma fusi

Faʻamalolo mo le faʻasaʻoina o le uaea i le uaea

O le a le mea sili - uʻamea poʻo palasitika? Uamea e sili ona fuafuaina, ae ua tu i le umi - e manaʻomia le mimilo le sikulu. Ole palasitika e tusa tusa lava ma le 5 tausaga, ae ua faʻapipiʻi vave - o le "sil" toso i totonu o le pu talafeagai, ua tuai. Pau lava lena.

O faʻapipiʻi mo uaea ma uaea: ituaiga ma ituaiga

Faatasi ai ma le muaʻi ituaiga o le eletise eletise ma uaea, o le tutusa ituaiga o faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina. O loʻo filifilia i luga o le faʻavae o mea nei o loʻo i ai, e mafai e tagata ona faʻamamaina. O le galuega autu o le tuʻuina atu o le maualuga-lelei faʻatulagaina ma e le faʻalavelave i le taimi o le faʻapipiʻiina, poʻo le tele o galuega ma gaioiga. Ma piki le ituaiga o faʻamau mai i filifiliga e mafai ai. E tele naua mea ia i latou - e iai faʻapitoa, lea e gaosia faʻapitoa mo uaea, e nono mai i isi vaega, e i ai le fale.

Uafu le maoae ma fusi

O le SALATED Steed filifiliga

Faʻataʻitaʻi mo le faʻasaʻoina o le uaea

Faatasi ai ma le fesoasoani a ata, e mafai ona e faʻaogaina le uaea i luga o le puipui, lona taualuga, luga o le fola. E tatau ona e filifilia le mamanu saʻo, ma o loʻo tele na mea. O le uaea manifinifi o ata o se auala sili ona lauiloa - e mafai ona galue ma le faʻaeteete ma toetoe lava tatau. E ui lava lea pe a le mafai ona manatu se avanoa o le tatala.

O puʻe mo le satia uʻamea o uʻamea ma palasitika, ma eseʻese foliga. O tagata faigofie e i ai se foliga o le sulugatiti, mai le tasi ma luga o le isi itu o loʻo i ai pu mo le faʻafefeteina o le tino poʻo le solo. E tatau ona lelei uma, ae o pu e lua e tatau ona galulue mo le faʻapipiʻiina, ma e tele se taimi.

E i ai le filifiliga e mafai ai ona e faia le afi afi pe a faʻapipiʻiina le mana uaea i luga o le malosi i luga (i le ata i le itu tauagavale). O le saoasaoa o le saoasaoa o le tasi o le fusipaʻu o le faʻauiga i luga. E lelei aua, pe a tatau ai, e mafai ona e faʻaopopo filo i le fusi e tasi. Ina ia faia lenei mea, o le a le tatau ona e fanaina, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina le fao o loʻo uuina le pito i luga o le ata.

Uafu le maoae ma fusi

Uʻamea uʻamea mo le faʻasaʻoina o le uaea

O le filifiliga lona tolu o le sili atu o le tino o se uamea fasi. Faʻapipiʻi muamua, e tatau ona amata amata le uaea i totonu, ona tuʻu ai lea o pu ma faʻalelei i luga.

O nei fasi pepa e mafai ona faʻaaogaina uma i luga o le puipui ma luga o le taualuga. Ae a o faʻamamaluina le tele o filo i luga o le taualuga, latou te le malie i ai - sili ona manaʻomia pu mo le nanaina. E faia i le uamea, o le vaega ua pisia - ina ia o lea ma le kasa i fafo o le fusi ua uma ona faasao.

Uafu le maoae ma fusi

Faapipiiina i luga o palasitika kilipa

O le palasitika kilipa ua faʻaaoga tele mo le faʻasaʻoina o le uaea i le palapala. E eseese a latou ituaiga mo eseese lapoa o corrugroution. E mafai ona faʻapipiʻi uma le tasi i le pule i le pule - mo sili atu le saʻo o le faʻapipiʻi o lapoʻa o pa pupuni. O lenei ituaiga o ata e faʻaaogaina tele mo le kesi natia, ae a faʻapea o loʻo faataatia le saito faʻaiʻu i fafo, e sili atu ona talafeagai e faʻatino ma a latou fesoasoani.

Desffie Pic

O le sili le le talafeagai pe a faʻapipiʻiina o se pepa o le toese. O lenei o le fusi saito o palasitika ma uiga uiga i pito, lea e ala i le malosi o le o le a tausia fusi i totonu o le puipui po o lela. O le ituaiga o nei oloa e mo lapotopoto ma mafolafola pulou o eseese ituaiga. Ae latou te le faʻamaloloina oona matuiā - e le lava. Ae vaʻai totoʻa i le 'au faʻapaʻaga vaega, e aofia ai televise, telefoni ma mo le Initaneti.

Uafu le maoae ma fusi

O mea e puʻeina mo le uaea o foliga eseese foliga

Ua faapipiiina naʻo: O le pu o le stumen o le spameter e galulue, o le a amata le 'ave i totonu o le kilipa, o loʻo faʻaaogaina le faʻaiuga i le pu ma le taumafaiga iina. O se filifiliga lelei tele - vave ona faʻapipiʻi, ua e foliga manaia. Faaaogaina aemaise mo tatala uaea.

O le faletalimalo

O le isi filifiliga mo le vave faalauiloa le uaea o se au o loo malaga. E faatinoina mai le le masani ai o le le mautonu, faʻataga oe e vave faʻateleina laina cable. E mafai ona faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi uma ma nana.

Uafu le maoae ma fusi

O le toe lalagaina - o le laga - o se vave ma faigofie auala e faʻamau ai le uaea i le sikaina o sima, piliki ma isi luga

E i ai le toso ma se ese ma le-pito loka. O le plug-in loka mafai ona e suia le numera o uaea pe a tatau ai. O le metotia o faʻapipiʻi e tutusa ma o se tagata masani masani. O le eseesega o le mea lea e palaaiina iinei le palasitika.

Uaea fusi i lalo o le nofoaga i lalo o le solo (sps)

O le isi filifiliga mo le faʻapipiʻiina vave. E aofia ai se solo ma se filo ma se tulaga ma se fasi ma le tosoina faʻapipiʻi i ai. Muamua, o le faletalimalo e faʻapipiʻiina, o le tulaga o le screy ma le sikulu ua feoaʻi. Uaea ua faʻapipiʻi i le alavai.

Uafu le maoae ma fusi

SSP - Cable Step ma Signing Statements i lalo o le toe foi

Mea - e le o le le mautonu o le palasitika, lanu - efuefu, faʻaaoga le vevela - mai le -45 ° c + 85 ° C. Mafai ona ulagia i luga o sima, piliki ma laupapa laupapa.

Kilipa (puipui) ma fao

O se filifiliga lelei mo le faapipiiina o le uaea i le mafiafia o luga o luga - fafie ma lona tamaoaiga, plaster. I le itu o le palasitika puipui o lo oi ai se pu lea o le sysnetions ua faaofiina. O le ituaiga o le puipui o le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo - i lalo o tagata eseese.

Uafu le maoae ma fusi

Palasitika puipui ma fao mo le tatala uaea

O le Cable Contentening i na puipui e vave ona vave ma ae le o le le mautonu. E masani lava, o loʻo faʻapipiʻiina tutusa peed ituaiga lapoʻa - televise, telefoni, mo le Initaneti.

U-foliga stapler puipui

E oʻo i le pito sili ona laʻititi o puipui ma kilipa ua matauina foʻi. E i ai le auala e fai ai faʻapipiʻi e le mafai ona vaʻaia, i soʻo se tulaga i nisi tulaga. Afai o loʻo i ai se fau fale faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa poʻo le sipuni, o uaea ma telefoni e mafai ona faʻapipiʻi i puipui faʻapitoa. E uumi o latou vae ma tua. E i ai puipui faʻapitoa mo se vaega, ua fuafua e faʻapipiʻiina se uaea ma palasitika tapulaʻa (averesi ata). Latou te le faʻatagaina le uaea e lafoa le uaea, e tupu pe a galulue faʻatasi ma puipui masani, pe a na tele ni taumafaiga i le Triggerasm.

Uafu le maoae ma fusi

Faapipiiina Cables ma le Puppler ma Special Brackets

O se auala lelei e maualuga ai le saoasaoa - na o le tasi le fetaomi i luga o le staple Leve ma ua uma ona faʻapipiʻi le puipui. Mo le itula, e mafai ona e faia metront metara. O le isi taimi lelei - o fusiua o le laititi, ma le le fiafia i le laupapa O i ai ni tamai pu, o loʻo tau le vaʻaia foi. Faatasi ai ma le Plaster ma Chipport, o lesp e sili atu le faigata - e mafai ona maitauina, latou te le mafai ona matauina nai lo fao, e oo lava i le sili.

O le le lava o le faapipiiina o le cable stapler e faʻatapulaʻaina tapulaʻa i le tele. E le tele ni staples. Le maualuga maualuga i le lautele o le puipui o le 12.5 mm, ma e le o mea uma. Lenei sili atu nai lo le lava o le faʻapipiʻi o telefoni "noodles", o le initaneti cable poʻo isi tagata faʻatau atu, ae ua i ai le vvg poʻo le nym i le auala e sili atu le saoasaoa e mamao ese. I se faʻaopopoga, o nei uaea o loʻo uʻuʻeseina, lea e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le puipui.

Fusi mo le faʻatulagaina o le utupoto

E le o le uaea i taimi uma e tatau ona faʻasaʻoina. I nisi o itu, e manaʻomia le sola ese mai fusi fusi - ina ia latou le fenumiaiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o mala e masani ona oʻo mai i le desktop. Ina ia faʻasaʻoina i latou i se mea i se mea - pe a uma le a ona latou ono manaʻomia ona suia, ma o pu e tumau i fao, o fea le laulau e le faʻamatalaina ai se tasi i luga o le laulau. O nei faʻamoemoe o loʻo i ai ni masini ese. E masani ona taʻua o latou uaea e umia pe uaea.

Uafu le maoae ma fusi

Velcro cable pepa

Mo se faʻataʻitaʻiga, o fale lava lea e tasi, ae o se isi fale. I le itu taumatau i luga o le ata i luga e te vaʻaia ai se uʻamea uʻamea, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua o le faʻapipiʻi faʻalua-lima-fasi. Mo faapipiiina i luga o meafale po o palu palu, e matua fetaui lava - o le kelu e mafai ona fufulu, ma o loo tumau pea le laualuga. I le ogatotonu - o le filifiliga lona lua ma le manatu e tasi, ma i le itu tauagavale o le sa taʻua o le mauga mo fusifusi palemea fusi. I le taimi muamua, o nei nofoaga ua faʻapipiʻi i luga - o loʻo i ai foʻi velcro i tua. Ona faʻapipiʻi lea o le utu o uaea i pu i totonu o le palasitika ma se palasitika palasitika. E le faigofie ma sili ona lelei (siʻusiʻu o le o loʻo tautau solo), ae mafai foi ona faʻaaogaina.

Uafu le maoae ma fusi

Plassted Cable Un i luga o le laulau

O nai isi filifiliga mo le faapipiiina o le harness o le eletise uaea oe vaai i le ata i luga. O le aano o le tino, o le metotia e ese.

Cable Trays - mo le nanaina o le tele o utupoto

Pe a o le masini pito i tua, o le tele o le uaea e tatau ona mafai ona talia, ma ua latou tumau i le taualuga o luga. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i fale mautotogi, o loʻo sili atu le masani i le taimi nei - o se sima sima. Ina ia viliina pu i totonu e faigata ma umi, faʻaleleia naʻo ia poʻo se laʻititi uaea vaega e le sili atu le faigofie. Mo ia tulaga, ua faʻamaloloina nofoaga uaina ua faʻaaogaina. Faia i latou e masani ai mai le uaea uaea pe fufusi uamea.

Uafu le maoae ma fusi

O le faʻamaloloina o le Castpered mo uaea

E tele a latou ituaiga, e tele ituaiga eseese o manoa - luga o atigilima faʻapipiʻi i le taualuga, i luga o le taofia "T"-g "-g"

O le faʻasologa o le faʻapipiʻi o: Muamua le mamanu o le a alu ma tagofia i luga o le taualuga, ona koleni lea o uaea i totonu. A e manaʻo, e mafai ona latou tuʻufaʻatasia ma ē e feoaʻi i attitis, ae masani ai ona leai se aoga.

E le gata i lea, e iai uʻamea tusi mai le faʻaosoina ma le teteʻe foi. O le mea mulimuli e manaʻomia nai lo ua tuʻua uaea o uafu i totonu o pa faʻafailele lelei - i le faʻatulagaina fale, mo se faʻataʻitaʻiga.

Uafu le maoae ma fusi

Uamea Care Calls

O tala e tasi e mafai ona faʻaaogaina pe a faʻaofuina uaea i le pito i lalo ole vae. Ae o lea e mafai ona e faʻaaogaina se filifiliga faʻapitoa. E ofo foi le makel ma le ese o rodents ma faalavelave faafuasei.

Fale i le fale

Tele masini fale gaosi e iai se tau maualalo, ae a o le selau e manaʻomia, o le aofaʻi e pa'ū tele o le tele o tupe. Ma afai ua natia le uaina - e manaʻomia, mo se faataʻitaʻiga, fusi le uaea i le stroke, aisea e faʻaosofia ai tupe faʻaopoopo, pe a mafai ona e faʻapipiʻiina auala mamafa. O le mea lenei o le mea na maua ai le uaea uaea na faia:

  • Fasi fasi o tin + fao po o faleʻoloa - faʻalagolago i mea o le puipui. E sili ona togavao, ma e mafai ona "mis" mai le uo. Oti i fasi ma le mafiafia o le 7-10 mm, i le ogatotonu fai se pu lea na faia ai se pu. Muamua, i le auala ma le sitepu o le 60-100 cm, fusi faʻapipiʻi, ona uaea lea poʻo uaea o le pamu i luga o nonoa. Ina ia faʻamautuina le uaea e faʻatuatuaina, o pito e sili ona faʻamalosia i totonu o le maota.

    Uafu le maoae ma fusi

    Faʻataʻitaʻiga o tagata faʻatau faʻapitoa mo le uaea

  • Mai le uʻamea uʻamea, tipi i totonu o fasi ma le mafiafia o le 1 cm. E mafai ona e faia le faʻapipiʻi U-ata. I le pito, faʻaoʻo, faʻaaoga e pei o le tele o puipui - kapelaina o le 'auala i totonu o le 50-80 cm. E mafai ona e faʻaaogaina mo le fusifusi uaea.

    Uafu le maoae ma fusi

    Faʻafefea ona ou faʻasaʻo le uaea ma se fasi pepa

  • E mafai foʻi ona faʻaaoga le fasi pepa e faʻapipiʻi ai le uaea i le matasele. O le fasipepa e aofia ai le uaea ina ua uma ona faʻapipiʻi le fasi pepa i le puipui (vaʻai ata i le itu taumatau). O lenei filifiliga e mafai foi ona faʻaogaina e toe faʻaleleia ai le au o loʻo iai ni avetaavale i le stroke. Mai le masani ai i fafo atu o loʻo faʻapipiʻiina o le a iloga i le sitepu o le faʻapipiʻiina o clamps - e masani ona taufia, pei o le galuega o latou o le a tapunia. I lea lava auala lava e tasi, o uaea i le sheat sheath - corgugation, paipa, e mafai ona faʻasaʻo. Na o le a manaʻomia le sili ona manaʻomia le sili atu o le umi ma, mafai ona lautele - mo le sili atu faʻatuatuaina o le puipuiga. Mo fafie, o se fao poʻo se faʻauiga o le faʻapipiʻi e fetaui lelei mo piliki ma sima o le fale o le fale.
  • E mafai ona faʻasaʻoina le taimi o le uaea ma le utupoto. O le toesea o pusa o apa tao e mafai ona unaia se mea e latalata i isi tagata faatau. E sili atu le talafeagai mo lenei mea e faʻaaoga ai le uamea uamea (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamagoina o le faʻamalologa mo faamalama taofi), ae mafai ona e faia ni mea masani ai o apamemea.

    Uafu le maoae ma fusi

    Faatulagaina o le utupoto o uaea

O ituaiga autu ia o fusifailima mo se uaea e mafai ona faia ma ou lava lima. E moni lava e iai isi filifiliga - mata o le mafaufau e le mafaamatalaina, ae o mea lava ia.

Fusi mo le natia gasket

Afai o le kalea o loʻo i ai i le toe faʻafouina, ua matuai faʻateleina lava i latou i foliga o loʻo i totonu o puipui, foloa po o le taualuga. Talu ai o le iʻuga o le galuega e le itiiti ifo, ua totogi ai le aiesthetics i le laʻitiiti o le gauai. Ae tele le manatu ua totogi e le amanaʻia ma le saogalemu - o le avanoa mo le galuega e matua faigata ma faigata. O lea, o fusi e mo le uae i totonu pe a taoto i totonu o le pa, tulaiese, lalo o le fola o loʻo filifilia e taliaina. E mafai ona:

  • Faasologa o soʻo se ituaiga - ma solo, ogalaau nofoaga, ma isi.
  • E mafai ona e filifilia se lelei o le lapoa o le kilipa.
  • Fai mea faapipii i fale.

    Uafu le maoae ma fusi

    Afai e te faia se faʻafefeteina o le mimilo o le digwall, o le uaea mafai ona tuʻuina atu mo faʻamalologa poʻo le taoto i totonu o faʻamatalaga. Na o le faʻapipiʻiina o le uaea e le faʻapipiʻi latalata i le ata o le puipui - e le faʻaleaga pe a galue

Mo le vaeluaina o le uaea o uaea i luga o le faʻataotoga e sili atu faigofie ma televave e faʻaaoga fata, ae e mafai uma ona tutusa uma. Pau lava le mea e leaga - e tatau ona e viliina le tele o pu mo le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi i le sima i le sima poʻo piliki. E matua le talafeagai pe a galue i le taualuga. E maeu le sili ona lelei le galuega i lenei mataupu e laititi ifo maualalo.

Afai e leai se fautuaga o puipui sese poʻo le faʻauma i itupa, o uaea ua loloto - seevae. Na latou tuu le uaea, ona latou manogi ai lea i se fofo ma pe a uma ona e faia uma le faaiuga. Stacks o manatu o Asthetics Version Atoatoa. Mai le itu o le vaʻai, o se faʻafitauli, e pei ona toetoe a le mafai ona suia pe toe faʻaleleia le uaea. E ui i lea, o le uaea ua faia i lenei auala, na ona taumafai e faʻapaʻiaina ai le maualuga-lelei uamea, ma e oʻo lava i le mana o le margin poʻo le numera o paga.

Uafu le maoae ma fusi

Kesi ma fusifusi uaea i le stroke

E tusa ai ma le saogalemu tulafono i puipui afi (laupapa, laulau ma faʻavaomalo), o le uaea i totonu o le atigi faʻapipiʻi pe o le fata uʻamea ua uma o loʻo teu. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se atigi faʻapipiʻi, o le taimi lenei e masani lava o se saito e le lagolagoina palasitika mumu. I le tulaga lea, o le atigi mea moni na lagona, i totonu o le uaea o loo i ai. E le sili ona aʻafia ai le filifiliga o le faʻavaveina ituaiga, ae afaina ai le filifiliga o faʻamau - e naʻo le manaʻomia o le loka e mafai ona ufitia le atigi.

O le lalagaina o uaea i totonu o puipui o pa o loʻo fesoʻotaʻi ma faigata: o manaʻoga e matua faigata tele. E mafai ona faʻatino i totonu i faʻavao ma fale o nusipepa, ae e faigata tele i le pa poʻo i totonu o le tipi. E manaʻomia le faʻatumuina uma o uʻamea i totonu o puipui. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le puʻeina o se lapoʻa o fafie e le faʻaleleia ai le vevela afi ma foliga e le lelei, e le mafai. O lea, i fale laupapa, e tele lava, e masani ona latou faaaogaina i le auala matala o faapipiiina - luga o puipui.

Fusi atu mo le tatalaina o le uaea

Faatasi ai ma se i fafo atu o fafo o le ogaumuga, e sili atu le faʻamalosia o manaʻoga e faʻatatau i foliga o le nonoa. Talu ai o tagata uma o loʻo vaʻaia e manaʻomia le filifilia o filifiliga sili ona le mafaamatalaina poʻo le sili atu, o le sili sili ona lelei, e pei o le uaea. O se autu tele lea ma faʻamatala auiliili ii. Isi filifiliga:

  • Faapipiiina i Cable Rounnels. O ni mea palasitika nei ua pipii i puipui. O le metotia e le sili sili i le tuʻutuʻuga o arethetics, ae a manaʻomia, faʻatatauina le tele o uaea i fale laupapa, toe faʻasaoloto ma faʻaleleia.

    Uafu le maoae ma fusi

    E mafai ona tuu le uaea i le cable channels

  • Faʻatapulaʻaina se aofaʻi o uaea i le tulaga faʻapitoa.
  • Faʻaaoga le puipui faʻapipiʻi. O le sili ona le atoatoa le televave, e ese mai le faʻapipiʻi vave.
  • Faafefe ma puipui ma pipili vali i le leo ma le uaea.

E i ai se filifiliga, ae o auala uma e le lelei atoatoa, aua e filifili uma tagata mo i latou lava pei ona lelei ma pe faʻapefea ona faʻatumau le apa.

Faailoga faʻapipiʻi i le taualuga

Faʻamaumau le uaea i le taualuga e tupu pe a fai o le 'olo o le ita poʻo le tau o loʻo faia i palasitika pane ma drywall. I le tulaga o le nofoaga o loʻo lelei, o mea uma e faigofie: E i ai se faʻamalologa faiga e mafai ai ona e faʻasaʻoina le uamea o loʻo i ai ma palasitika. I isi tulaga, o mea uma e sili atu le faigata: E tatau ona e faʻafefeteina le tele o pu mo fusi, aua o fasipepa uma e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se faleʻaiga.

Uafu le maoae ma fusi

O le kamuta uaea i le taualuga e manaʻomia le umi

E mafai ona e saoasaoa le faʻapipiʻiina i le tele o auala:

  • Faʻaaogaina fata cable (faʻamatalaina i luga).
  • I le faapipiiina o ni laina i le taualuga, o le tautau laititi o le uamea o le uaea ma palasitika.
  • Faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o se umi uamea uʻamea fasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui i luga o le chipport: galue malosi

Faitau atili