O le a le cable channels (pusa, fata)

Anonim

O se tasi o auala o le tatalaina o le uaea o uaea i totonu o le uaea ma fale - cable channels. O loʻo faʻaaogaina i mataupu i le mea na natia ai le gas natia mo nisi mafuaʻaga e le mafai pe le manaʻomia.

Faʻauiga, fale, mafuaʻaga

Cable Channels o palasitika po o uʻamea pusa mo le natia pe tatala le sitaili o uaea ma uaea. Mafai ona faʻaaogaina uma i luga o le auala ma totonu. Valaau i latou e sili atu ona mafai ona totogi ma pusa, o nisi taimi e faʻaopopo le upu "Taeao"

Aofia ai fale ma tapuni. Ole vaega ole satauro e masani ona masani ai ma sikuea, ae o loʻo i ai foʻi isi mea, sili faʻapitoa (e uiga ia i latou o le a talanoaina lelei atili). O le fale e mafai ona mautu, atonu na vave. O mea e sili ona lelei e seasea manaʻomia mo le sili ona lelei mo le vave tele.

Ufiufi ma mataupu channel cable fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga faʻaaoga le loka - snap. O nei auala uaea e faigofie - e mafai ona e tatalaina i soʻo se taimi, siaki, prave se fou pe aveese le uaea le talafeagai. A faʻatau mai, faʻaeteete i le fausaga ma le lelei o le tulaga taua o loka - o le faigofie o le faʻaaogaina e faʻalagolago ia latou. O le sili, i lenei tulaga, e manatu o se pou faaluaina. E maua ai lava le faʻavae ma faʻatagaina oe e masani ona tatalaina / tapuni le tapuni.

O le a le cable channels (pusa, fata)

O nisi ituaiga o cable channels mafai ona vaeluaina i totonu o le vaega

O le avanoa i totonu o le cable channel e mafai ona vavaeeseina e ni vaega. O lenei ua faia ina ia mafai ona vaeluaina le mana (uaea) ma le laititi (televise, initaneti, telefoni, ma isi) uaea. E manaʻomia le faʻatasia e ese ai ina ia latou le faʻalavelaveina le tasi i le isi. O nisi kamupani ua fausia se mamanu ina ia mafai ona tutoʻatasi vaega tutoʻatasi. O loʻo faʻatau atu i latou ma ofuina i luga o le tufuga i totonu o le malae (o se faʻataʻitaʻiga o ia toega i le ata i le itu taumatau).

Mea - uamea pe palasitika. Afai e te filifilia le palasitika cable channels, faʻamolemole faʻailoa mai e tatau ona avea o se le-afi poʻo le le lagolagoina le afi (faitau i le faʻamatalaga). Lelei, afai o ia e le lava lea e avatu ai le asu - i le mataupu.

Manatu ma lapoa

Ituaiga o auala auala ese mai le tasi ma le isi i le ituaiga autu, naʻo nisi faʻaaogaina mea faʻapitoa - mo se faʻataʻitaʻiga, manino le palasitika poʻo le somininu.

O le a le cable channels (pusa, fata)

E eseese faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni tulaga eseese.

Plunv Cable Channels

Afai e te manaʻo e nana le palu ma aua le sasaina puipui i le taimi e tasi - vaʻai i le prean gilen channels. O mea taua nei o le palasitika, i totonu o tulaga i totonu o le uaea ua faaputuputu. O loʻo i ai i nofoaga eseese, talafeagai mo le mamanu i siʻosiʻomaga eseese.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Plastic Cable Channels Preving Typen

O tagata gaosi atoa faiga o le pro pronv cable channels vagana ai ni fata uumi e maua ai se numera o isi masini e faʻatagaina ai le mamanu o soʻo se ituaiga. O i latou nei o fafo ma totonu o tulimanu, eseese foliga. Tep, pipiʻi, fonotaga ma le tele-module pusa, o le mea e mafai ona faʻapipiʻi ai faʻaliliu.

E i ai foi le filifiliga i le faʻatulagaina o sone i le pronʻa tulaga. Mo tagata matutua, o lenei filifiliga e le o le sili sili lea, ae mo talavou o talavou e le o se faʻafitauli. Ae e le tosina mai ai.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni palu o laupapa ma o latou lava lima?

O le a le cable channels (pusa, fata)

Rosette e mafai ona faʻapipiʻi lelei i le PROGIN

O lenei ituaiga o channel cable e avanoa i eseese lanu eseese - mai le paʻepaʻe, efuefu ma uliuli i le lanu o le faʻataʻitaʻiga laupapa ma uʻamea. O le le faʻaletonu o se tau maualuga lea, e ui lava e le faʻatusatusa i le totogiina o le tamoʻe o puipui.

Avanoa SL SLAGER Oloa - 20 * 50 mm, 20 * 70 mm, 15 * 100 mm, 25 * mm. Leagand (Leegrand) e lua faasologa: Mini tele - 20 * 12.5 mm, 32,5 mm, 7 * MM, 60 * MM, 60 * 20 MM . O le lona lua faasologa - DPL o loʻo i ai itu nei: 35 * 80 mm, 35 * 105 mm, 50 * 80 mm, 50 * 150 mm, 65 * 150 mm.

Tele vitio e uiga i le isi faiga o le prenv cable channels.

P;

Fafo

O lenei ituaiga o cable pusa e ese ma le pepa ma le faʻapipiʻi metotia. E faʻapipiʻi i luga o le fola, aua i luga o le itu e tasi e iai foliga lapotopoto, o le a le faʻalavelave i le feita. Avanoa mai le shockproof proptic po o le alumini. O le fomu i le taimi e tasi e tutusa.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Fola cable channels e le faalavelavea

O le folasaga fola mo uaea o loʻo faʻaaogaina o se vaega o le system - pe a manaʻomia ona e lafoina le uaea i le laulau poʻo le moli masini, lea e mamao ese mai i puipui. Ua faʻamanuiaina ma le manuia o loʻo taumafai ma faʻalautele maea.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Faʻafefea ona lapoʻa o le fola o le fola cable channels

E mafai ona e mauaina ni vaega nei e faʻatau atu:

  • 50 * 12 MM;
  • 75 * 17 Mm;
  • 92 * 20 MM;
  • 160 * 65 MM;

O le lanu lanu e le iloga i se ituaiga: e masani ona lanu efuefu, paepae ma uliuli. O soʻoga o le lua fusuaga, o tulimanu ma fesuiaʻi e mafai ona tuʻuina atu i le faʻaaogaina o oloa mamanuina o le tutusa. Muamua, o le vaega pito i lalo o loʻo paʻuʻu, e faʻaputuputu faʻamalosi, ina ua uma le tapuni.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Faapipiiina o tulafono o fola cable carnels minend

Ona faʻapipiʻi lea o mea mea faigaluega i nofoaga saʻo - itu, sooga. Ua faia i se auala faapea ua uma ai ona latou aumaia e ala i le faʻaalia o ni puipuiga mausali. E na o le lavelave o le puipuiga (masani IP40).

Papetai

O le pamu o le kapeta o le cable channels (valaʻau i latou lava ogalaau) luga o le fausaga e tutusa ma le upu. Sina eseʻese foliga, ae tele le mea o loʻo tuʻuina atu i luga o le fola. E aofia ai foʻi ma le tele o elemene e faʻatagaina oe e aoina soʻo se fetuunaiga.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Parapete Plastic fata mo uaea

Faʻaaogaina tele i ofisa poʻo pisinisi. Afai e tutusa o ni ata i fale tumaoti poʻo se fale mautotogi, ona taumafai lea e filifili i le lanu o puipui puipui. E masani lava ona tapunia auala e fesoʻotaʻi ai le fafo atu o le ea ma totonu o le ea.

O le itu atonu o:

  • lautele 80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm;
  • Maualuga 40 mm, 55 mm, 60 mm.

O ituaiga vaega o se vaega o se seti o elemene o elemene - fafo ma totonu o tulimanu, pupuga, vaeluaina, ma isi Atonu e tele ni lanu, ae o le paʻepaʻe paʻu ma susu. O le isi vaega e matua faigata.

Mini

O le faʻaititia o le faatapulaʻaga o le kapeta cable o loʻo mafai ona teuteuina isi tagata fai konekarate - televise, telefoni, mo le Initaneti.

Mataupu oi luga o le autu: matou te faʻaaogaina se KEL mo ata vali

O le a le cable channels (pusa, fata)

O filifiliga i potu fanau ma fale e masani ai lava.

A faʻaaogaina lenei oloa, o le a le faia o tulimanu e le o ni tagata le talafeagai, ae faʻamalosi le pusa i le itu manaʻomia (° naʻo le faia o le totonu poʻo fafo).

O le itu atonu o:

  • Lautele 10 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm, 25 mm, 40 mm, 60 mm, 100 mm, 100 mm.
  • Maualuga - 10 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm, 25 mm, 40 mm, 60 mm.

Tuʻufaʻatasiga o nei vaʻaiga maua ai se tele o filifiliga. E lautele ma maulalo, i ai vaapiapi ma maualuluga, o lea e iai le filifiliga ma e mafai ona pikiina.

Tulimanu

O le tulimanu uaea ona o le latou fuafuaga e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui o le puipui ma le taualuga pe leai foi ile upu. Faatasi ai ma le faʻaeteete le faʻatinoina o itu (e tatau foʻi ona tipiina ma se hackswaw i lalo o le manaʻomia o le tulaga manaʻo) latou te foliga pei o se mea teuteu.

O le a le cable channels (pusa, fata)

O lenei ituaiga o cable channels o loʻo tuʻuina atu i tulimanu - i le maualuga o le taualuga ma le puipui

O le le mautonu e le tele avanoa i latou e pei o le ili, ma o puipui e manifinifi, o lea e ono leaga ai pe a taoto i lalo. O le tele o lapoa lapo le 40 * 40 mm, ina ia le faaeeina ai e le tele o uaipa i totonu.

Mo le ki

O le ituaiga lea o tulimanu o le au cable fata. Latou eseese i le mea moni o le tapuni o loʻo faia o le manino poʻo le palasitika palasitika.

O le a le cable channels (pusa, fata)

O nisi ituaiga o fata mo le taitaia o lipine

Ulutala i lalo o le taualuga i tulimanu, luga o le vaega o umukuka kamuta po o le kapeneta latou ma kapeneta. O le uaea e le faʻatonuina i latou, aua o le faʻapotopotoga o le avanoa i totonu e matua ese lava - latou faia le tulaga e talafeagai e faʻapipiʻi ai le lipine. O lona tulaga ua filifilia i luga o le faavae o le manaʻomia o le fetu o le malamalama.

Uamea fata mo le uaea

O lenei ituaiga o oloa i fale tumaoti e faʻaaogaina tele e tuʻu ai le uaea i pa afi lelei - i le taimi o le fausiaina o nofoaga poʻo fale. I totonu o le puipui ma pine Overland o loo i ai togi, latou te faʻalautele pulou i nofoaga saʻo, sasaʻa e ala i puipui o puipui poʻo le faʻauiga.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Faʻataʻitaʻiga o uamea fata: mautu, o loʻo lelei, uaea, uaea

O nisi foi, o nisi ituaiga (uaea cable channels) o loʻo faʻaaogaina pe a fai o le vevesi poʻo le faʻamaloloina o le sifi i luga o le masini faʻaaoga. Faatasi ai ma le latou faʻaaogaina, o le taimi ua faʻaititia ai le faʻapipiʻiina, aua nai lo le faʻapipiʻiina o se tele o mea sili atu lelei, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni solomuli mo fata, ona togi uma lea i latou.

Tele o namea cable fata:

  • Lautele mai le 50 mm, 80 mm, 100 mm, 150 mm, 200 mm ma sili atu i le 600 mM i avanoa 100 mm;
  • Maualuga - 50 mm, 80 mm, 100 mm;
  • O le umi o le tasi fasi e 3m.

O lea e liliu ai e piki mo soʻo se numera o tagata faʻatautaia.

Mentaja Tulafono

O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina e fuafua pe o oloa foliga - angles, o le a faʻaaogaina ma pupuʻu ma le pupuʻu. Afai o latou, o le gaosi oloa e maua ai faʻamatalaga manino e uiga i le a le tele o le mamao e tatau ona tuʻua mo le faʻapipiʻi lelei. E tatau ona faia i latou ma le sao o se fale mautotogi. Ona foliga manaia mea uma. E uiga i le faʻavae faʻavae o le faʻapipiʻiina o le Cable Channels o le masani masani ituaiga tala i lalo i sili atu auiliiliga.

Tusitusiga i luga o le autu: taualuga mai le glk i le lua tulaga

Auala e Filifili ai Lautele

Afai e te filifili e faʻaita o le uaea i luga o le Cable Livenesi, muamua na manaʻomia le filifiliina poʻo le a le tele latou te manaʻomia. O le fuaitau e filifilia i luga o le faavae o le numera ma le tele o tagata o loʻo manaʻomia e faʻapipiʻi ma faʻaopopo nisi tupe maua i le lumanaʻi - ina ia mafai ai ona faʻataʻatia, tasi pe e mafai ona faʻataʻapeʻapela ai, tasi pe lua uaea.

O le a le cable channels (pusa, fata)

A o le filifilia o se tele, e manaʻomia le amanaia le numera o uaea o le a manaʻomia ona tuʻuina

O le numera o tagata faʻatau atu i le cable channel e le masani ai. O le mea autu o le mafai lea ona tapunia le tapuni e aunoa ma faafitauli. O le faʻatapulaʻaina o mea e ono manaʻomia mo soʻotaga eseese o le mana ma le uaea laiti. I lea tulaga, filifili le vaega ina ia i ai le itiiti ifo ma se tamai mamao i le va o le cables vaega.

Poloaiga ma foliga o le faʻapipiʻiina

E tusa ai ma tulafono, o le uaea o loʻo puʻeina o le sipela i luga o le lautele, e le mafai ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina i luga o le faasitepu. I isi mataupu, e le mutatuia tulafono e le o soloia ma uaea. Ina ia maua se fasi mafolafola pe a faʻapipiʻi auala pipiʻi kesi ma fasi faaputuga, faʻaaoga seleulu mo uʻamea poʻo isi, ae o le pito pito i luga e tatau ona maloloina. Alumini ma uʻamea fata ua tipi ese ma se uʻamea ma se uamea. O le mafiafia o palasitika e mafai foi ona tipiina i le mea faigaluega tutusa - o le ai ai o se pito lamolemole ma le talaaga o le a le toe tumu.

A e manaʻomia se vaega o se umi - e aveese le malae, faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le tipiina i lena faʻatonuga: Ina ia maua le tapuni, e faʻaaoga ai faʻailoga i le taimi lava e tasi. Pe a uma ona e tipi ese. Faatasi ai ma lenei faʻatonuga, o le umi o 'aʻai uma o le a tutusa.

Faʻaliga, ina ua pasi le tulimanu, e le o oti le lifi i ni vaega se lua, ae naʻo le tipiina o puipui i le itu - ina ia mafai ona punou. Aua neʻi galo lena mea pe a oʻo i le pito i fafo o le pito i fafo, o le faavaa e tatau ona umi atu nai lo le fata lea e sili atu le tuʻuina o nofoaga o tipi pe a o le uaea o le tino ua faʻasaʻoina.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Tulafono mo le mutiaina o palasitika palasitika calle

E le o se laupapa laupapa laupapa o loʻo tuʻuina atu i fao i le pulou lautele (e mafai ona e faʻaogaina le fao), i luga o le predwall puipui - i luga o le siku. Mo le mutiaina i luga o piliki po o sima pa puipui e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le toese. O le saoasaoa laʻasaga e tusa ma le 60-70 cm, i le fanua o le pito o le talaaga ma le soʻoga o le soʻoga soʻofaʻatasi o loʻo setiina i se mamao.

Afai e lua fasi o laina o auala ua 'auai ai, o le ufiufi e tatau ona tuleia ina ia le o se soʻoga o le fale ma le l ide. A leai, o le, o le, o le a faʻailoa mai ai foi ni tulaga faʻapitoa, e mafai ai ona faia se mea, o le a faʻamamafaina le nofoaga o le faʻatasi.

O le a le cable channels (pusa, fata)

Poloaiga o le lalagaina o uaea

I le ata o mata, matou te tuu i le avetaavale. O puipui o auala o auala e le i teena, faʻapipiʻi le lagolago lagolago ma ni laʻasaga, pe a latou faoa le laga. I luga o lenei kameta kamela i le cable counnels mafai ona mafaufauina.

Faitau atili