Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Anonim

Tuʻufaʻatasiga o foliga mai o le fale ma le fesoasoani i le nofo, e manaʻomia le faia o galuega sauniuni. I lalo o lenei uiga o le faapipiiina o le apalai o le auala lea e faia ai le faapipiiina o le sivine o le a faia. Mo le maualuga-lelei puipuiga o puipui o le fale mai le le lelei o le tau, e manaʻomia le faʻaitiitia faʻapitoa i le tino, o le a tatou vaʻai saʻo i le taimi talaaga, o le a le amataga ma le maeʻa faʻamatalaga.

Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Oti Taiding

Masini masini

Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Fautuaga mo Tagi

I le faʻatulagaina o singdise sursed o loʻo i ai, e na aʻafia ai i lalo o le faʻapipiʻiina o paneli i le uamea. O le tekonolosi mo le faʻapipiʻiina o ia e faigofie tele, o lea e oʻo lava i le moni o tagata moni e mafai ona faʻafetaui ma lenei faiga. E mafai ona faʻatinoina le ato mai le laupapa laupapa, ae ou te fautuaina oe e faʻaaoga se uʻamea faʻamatalaga mo le sivisi. E le pei o fafie, e le fefefe le uʻamea i le susu ma e le logoloina o ia i lalo o lenei faatosinaga, ma e le o faʻailoaina foi i le teuteuina o lenei faatosinaga. E ui i le mea moni o loʻo mafai ona togafitia ni poloka laupapa i ni mea seseʻe faʻapitoa, pe a fai sina a o le a latou pa'ū lava i lalo o le faʻatosinaga o lagona le lelei.

I luga o le faʻamaeaina laualuga, o le moli o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o puipui ma faʻamatalaga. O se tasi o tulaga taua mo le saʻo faʻapipiʻi o le mamao i le va o poloka. E masani lava, o lenei mamao i le va oi latou oscillates i le vaega o le 40-60 cm. Aua neʻi galo e tatau ona e faʻapipiʻiina se uʻamea tutusa i le mamao e tasi. O le lamp Auauna e tutusa ma le puipui ma i le lumanaʻi e mafai ai ona e faia le faʻapipiʻiina o le faapipiiina o le sivisi. Mo fale tuai ma pa pupuni, o lenei filifiliga o se sili sili ona lelei ma vave auala i le tulaga maualuga.

TAUA! Stucconsings o puipui mo fale ua leva ona le lauiloa pei o muamua. Ina ua suia, na tumu le maketi fausia i mea ua uma faʻaiʻu e faʻafaigofie ai le faʻagasologa o le mamanu.

Faapipiiina o le Crate e faia ona o ia faamatalaga:

Tusitusiga i luga o le autu: o le taua o le tusi folau o le stadD

Faapipiiina o le Crate e faia ona o ia faamatalaga:

  • Amataina faʻamatalaga - manaʻomia le faia o le pito i lalo o le tuaoi faʻaiʻu mai le sivifo. O le uluaʻi sivine muamua o loʻo faʻapipiʻi i lenei pa, e tatau ona faʻatulagaina se faʻamatalaga o se faʻamatalaga ma le lagolago o le maualuga ma le plum
  • O le faʻaumaina o le faʻatulagaina o sea mea e manaʻomia e faʻasaʻo ai le vaega mulimuli o le sivine, o loʻo auai ma le cornice
  • I fafo o le tulimanu - o le strimical nonoa i tulimanu o fale
  • Totonu - mo ni peches i le fale
  • J-talaaga-mo le tatalaina matala matala
  • O loʻo iai le alatoto o loʻo i ai - o le alavai i luga o le faʻamalama poʻo le potu i lalo
  • Malupuipuia - teuteuga vaega mo le Opera
  • Fesootai Fuafuaga - Doinge SILD CALAND
  • Sofi - ma le, e tuueseeseina e le pito i luma
  • J-Chamlefer - Faigofie mo Cornice

A e filifili e faʻapipiʻi tagata ulufale ma ou lima, ona mulimuli lea i nei tulafono:

  1. O le faʻavaʻa e tatau ona tuʻuina atu i luga o mea e le o i ai ni mea leaga. O lea o lamepa uma po o platbands e tatau ona aveese
  2. Tonu mea tuai, pe a fai o le tupulaga mai le puipui e tatau ona aveese. Uamea le faʻavaʻa e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le palaka luga
  3. Tele e le mafai ona ogatasi o le tulimanu e tatau ona fesoʻotaʻi i le tele e mafai ai. O le mea moni o le faʻapipiʻiina o le a saʻo ma mo le tele o faʻafiafiaga o le a toetoe lava a le mafai
  4. Sosoo ai, e tupu le faʻailoga o le faʻailoga ia ala ile faʻavae o le taʻiala o le a tupu. Aua neʻi galo o le aoina i le va o faʻamatalaga o le a 40-60 cm

Aisea e te manaʻomia ai se faʻamatalaga amata

Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Fanua Fanua Stepting Faavaa

Afai o le sivine o le sitaili o loʻo faʻaogaina i se tulaga faʻa-faʻaupuga, o le amataga o le a i le pito i lalo o le pusa. Amataina o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu e faʻaaoga ai se paluga ma le maualuga. Taofi le amataga laulau o se taimi vave, o le a matou setiina le kosi mo le laulau muamua ma isi mea uma.

Amataina faʻamatalaga e ese le umi ma le lautele. Ma ia i latou uma e i ai lona lava mafuaʻaga. I se tamai laulau, na ou faia se taimi amata amata ona amata ata:

Tusitusiga i luga o le autu: Laminate o le faʻapipiʻiina o faʻatonuga i totonu o le potu: Nuces

Lautele amataFaaaogaina mo le mea moni o le paʻu paʻu i lalo ifo o le paʻu
UameaFaateleina le le mautonu o le pito i lalo o le laina o sivifo. Apalai nai lo vinylovye
Lautele gaoiMo le toe fausiaina o le ata tuai, e tatau ona e alu i le mamao mamao
Faapea foi mo le malu o pu tele i luga o le puipui

Mauga Alta-talaaga

Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Montage siving ma ou lava lima

Ou te manaʻo e fai vave mai i le taimi muamua o le faʻamatalaga o Alta na fuafuaina mo le vaega faʻavae. Ae ui i lea, o lenei e mafai ona faʻaaogaina mo le maeʻa atoatoa o suʻega. O le sini sili lea, o se filifili lelei lenei, talu ai o le tulaga faʻavae e sili atu lona malosi i soʻo se aʻafiaga o se natura masani.

O alta faʻamatalaga e mafai ona fausia faʻataʻitaʻiga e le gata i laupapa laupapa e le gata laupapa, ae o le maʻa foʻi poʻo le piliki. O Alta Strates e ala i le sasaa maualuga o le mamafa, e mafai lava ona e filifilia i taimi uma le maualuga sili ona talafeagai o le lautele o le lautele, lanu ma ie puipui mo oe. O le mea lea, e oʻo lava i manatu sili ona faʻapitoa ua faʻaogaina ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai nei mea. A o le i amataina le faʻapipiʻiina o Alta-Faʻamatalaga, e manaʻomia e le gata i le sauniaina o mea faigaluega, ae faia foi mafuaʻaga talafeagai. Faʻatau e le aunoa mea ma se laina i tua atu o otaota e ono tupu i le taimi o le teuteuina. O le faapipiiina aofia ai le 'auai o le mafolafola laufanua, o lea, afai e i ai nisi o fesuiaiga, e sili le aveeseina o latou i le faavaa.

Faapipiiina o Alta Planka e amata i le teuteuina o le amataga pepa. Mo lenei faʻamoemoe, o se peʻa ma le maualuga faʻaaogaina, e mafai foʻi ona faʻaogaina le isiser. O le tagata lava ia o le faʻafefeteina poʻo le galuega e tatau ona faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi. Mo i latou, e i ai pu faʻapitoa, i le va o lea e leai se manaʻomia e tuʻimoina pu fou. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le muamua alto o le pa e faia, e manaʻomia le faʻapipiʻi o elemene uma, ona alu lea i le isi laina. O se ata tipi ua faʻatagaina ona faʻaaogaina se lapotopoto na vaʻaia poʻo le hacksaw ma nifo laiti.

Mataupu i luga o le autu: mai le mea i o tatou taimi e i ai bomoms mo salu

Auga

Amataina o faʻamatalaga mo le sivifo, lona mafuaʻaga ma le faʻapipiʻi metotia

Obetka mo sivifo

I le taimi o le mamanu o le faʻafouga, e tatau ona vave ona e fuafuaina mea uma mafai ona po ua soli uma. A faʻatau se mea, e manaʻomia le siaki lelei o lelei oloa, faʻapea foi ma oloa uma oloa lelei. O le faʻavae, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau ona faʻaaogaina le sipaiaina o loʻo faʻaaogaina. I le va o faʻamatalaga, e te manaʻomia e tausisi i se mamao, ma mo le tulaga lelei e sili atu le faʻaaogaina o se uʻamea talaaga. O le amataga o le pito i luga e taua tele, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina faʻapipiʻi laupapa i se taimi vave ma le saogalemu. E le pei o le faʻavaʻa o le laupapa, o le uamea talaaga e le noatia i mea le lelei ma e le fefe lava i le vai, faʻapea foi ma le suia. O le ala i le va o vaega e tatau ona avea ma 40 pe 60 cm.

Faitau atili