Plad Cropchet ma le fofo

Anonim

Plad Cropchet ma le fofo

Ou te le iloa pe o a mai oe - Ua na o aʻu o se taufetuli mai se crochet proid. O lenei ua ou lalagaina o le prid mai le sikuea mogafa i lenei vatating ata. Na ou mauaina se isi filifiliga e mafai ona e fesoʻotaʻi ma se crochet, naʻo le taimi lea ma le mataituina o le hexagon moliga.

E mafai ona fesoʻotaʻi se fanua e mafai ona fesoʻotaʻi mai i le tolu ituaiga o varn - pe faʻapefea ona foliga, e mafai ona e fua i ata. Taitasi tagi ma le tasi lanu o le vulu. Faʻafesoʻotaʻi faʻailoga e tusa ai ma le polokalame. Le faaitiitia i lalo.

O le pusi e mafai ona o se tele - mai le kapeta i le nofoa, i le moega pepe i le moega faalua - e faalagolago uma i lena. O le a le tele o le taimi ma le vulu e iai sau faleoloa?

E mafai ona e fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga ma eseʻese - e faʻaaoga ai ni lanu eseese i le tasi mafuaʻaga, poʻo le vice o loʻo i ai - e faʻafesoʻotaʻi le mea uma o le tagata e lanu o le tasi lanu. O le mafiafia o le filo e mafai foi ona iai - o le mea taua e piki ai le matau o le sili talafeagai i filo.

Afai e te filifilia ni filo mafiafia, o ou manatu o le a sili atu ona tele, ae o le fafine talosaga o le a faʻafesoʻotaʻi vave, ma pe a manifinifi - o le a e manaʻomia e nonoa atili mafuaʻaga.

Ua atili ai le fofo

Sootaga o le polokalame o moffifs o eseese lanu

Vitio i luga o le autu

I totonu o lenei vitio, o le vasega aʻoga i le lalagaina o laʻau sala tupe mai sikuea o loʻo faʻaalia.

Mataupu i luga o le autu: Master vasega i luga o le tele o le lalagaina mai le matafaga o Beads Beads "Baroque"

Faitau atili