Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Anonim

E tafao faamasani, e tele le tele o le tele o ituaiga i luga o le maketi inisi vai. Ua maeʻa ona tofo, lau tala, lau tala, laupapa, tin Saina faitotoʻa na iai o matou olaga, ma o ituaiga taʻitasi na te masani ona ala. Mafaufau i se manatu lauiloa - Alumisina ulufale faitotoa.

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Faitotoa ulufale i le fale

O le a lenei mamanu? Aluminin na o ia lava o mea e malu ma malamalama. Ia faʻaaogaina o se faʻamatalaga o loʻo i totonu, uamea ua pasia le numera o taʻitaʻi. O le talaaga e le naʻo le faʻafanua o le Sword, e tele naua ivi o le malo e le aumaia e faʻailoa ai le mamanu. Uamea lava ua faʻagaioia ma le faʻatiga ma le eletise eletise, ia faʻaleleia atili ai foʻi le malosi o le fausaga.

E i ai foʻi isi ituaiga o faʻamatalaga. I lalo o le Sowory31, i lalo o le Soworphild33, i lalo ifo o 35- talaaga iloga. Latou eseese i le numera o le le fiafia o rigs ma le mafiafia o le almininum pepa.

Faamatalaga fautuaina

A o le filifilia o se '' '' '' autu ulufale faitotoʻa, e manaʻomia le amanaia le taimi e masani ona fesoʻotaʻi le mamanu i mea e mafai ona tali atu ai i le au-almininus. ma a latou tulaga faapitoa. A o alu ese mai le tulaga, e mafai ona e faʻaogaina se samala, paʻu ufiufi. E faamatalaina e le maualuga avolding, tetee e susulu ma le lagi;

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Ae faʻafesoʻotaʻi ma isi metals e matua le manaʻomia lava, atonu o le le atoatoa i soʻoga o faʻaupuga. E sili atu o le Alminim ulufale faitotoʻa o se tasi uamea elemene i le ulufale atu i le fale poʻo le fale mautotogi.

O le eseʻesega i le va o le totonu o le talaaga ma le sao o loʻo i ai foi i le mea moni o le faʻamatalaga o ia lava e lautele.

  1. O loʻo iai le faʻamatalaga o loʻo i totonu 7 cm.
  2. Input Export 12 cm.

Mo le malosi sili ona malosi, o le almininum stra e faʻamalosia e le tulimanu faʻapitoa vaega, e sili atu le faʻaaogaina o pine o se tueso o loʻo tulaʻi. E sili atu tulimanu uma o loʻo misia ma le sili ona lelei-lelei le faʻailoga o le sami.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se lapotopoto tisiki iloa

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

A o le filifilia o se faitotoʻa, e tatau ona e maitauina i foliga o lona faʻatulagaina.

  • Siaki le lelei o le 'au uma' aʻai.
  • O le lelei gaosi oloa o le a le faʻaaogaina ni mea faigaluega e oʻo lava i le sili ona faʻaletonu le le lelei: E leai se mea e mafai ona faia se mea e tafafao ai pe galue manino. Naʻo le faʻaaogaina ma le maualuga-tulaga lelei o le ulufale ulufale o le a galue manino ai, umi ma e aunoa ma faʻafitauli.
  • Mafai masini ma se tasi ma sili atu loka. Mo le tele o le saogalemu, e mafai ona e faʻaogaina le auala o le itu itu tasi itu-lima, po o le po.

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

  • E manaʻomia le gauai atu i matasele - e tatau ona latou anti-aveese, e tatau ona e faʻamaninoina le gaosi oloa, o le a le auala e puipuia mai ai. O le faʻataʻitaʻiga o le le-le-le-le-matape e mafai ona vaʻaia i le ata.
  • Afai e vali le faitotoʻa, e tatau ona e fuafua lelei le vaega o vali: E tele lanu o lona uiga, e aunoa ma le le mautonu: faigata, overshes. O le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o loʻo faʻatino e faʻaaoga ai mea lelei faʻapitoa ma o se tulafono i se potu faʻapitoa o le vali, o le a mautinoa le tofa o vali.

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Faateleina le talitonuina o faitotoa

O se tasi o auala sili ona lelei e faʻateleina ai le faʻatuatuaina o faitotoa o le faʻapipiʻiina o se mea lelei lokaina le uccanism. O lenei faiga e aofia ai le tele o, interconction loka, lea e mafai ona mafaufauina i le ata. Latou te puipuia le gata mai le mamafa ma le faʻaaogaina o le malosi faʻale-tino, ae faʻapea foi mai le taumafai e tatala i latou ma ē.

O le filifiliga sili ona lelei o le a lua ituaiga o loka.

  1. Suwald.
  2. Ogāumu.

Ia, pe a fai latou te fesootai ma otometi faiga, ona ma le taumafai lea e teu i loka taʻitasi o loka, o le isi o le a poloka foi.

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Tusa lava ia faʻaleleia atili le faʻatuatuaina o faitotoʻa o Alminininum ma le tioata, e mafai ona e setiina le fusi, o le a le lelei le fale, pe o le tumigi, pe o le tuminumi poʻo le tu i luma o hacking.

O le faʻaopoopo o faitotoʻa o faitotoʻa o le ogaumu maualuga o loʻo faʻatautaia, e aloese ai mai soʻo se faʻateleina o faʻafitauli, e masani lava ona alu i luga o le auala.

Mataupu i luga o le autu: o manatu o le mamanu o le afi afi

Nai taimi pe a filifilia se faitotoa

E le mafai ona taʻua le faʻaalia o le foliga o le almininim mamanu. O faitotoa ulufale i totonu o le tioata o le a faʻatagaina ai le faʻaleleia o le faʻamalosi ma le ao ma le ao ma o le a avea ma filifiliga sili ona lelei mo le fiafia i se taimi faʻalavelave poʻo le tekono-telē-telē-telē-teltic stare).

Faʻataʻitaʻiga ma tioata poʻo le sanuisi o loʻo iloga e le faʻatuatuaina ma le aoga. Manaia tele i le tausiga ma le le masani ai. Maua le tele o mea lelei meatotino.

  • Siosiomaga saogalemu.
  • Aua neʻi iai ni elemene atonu e le saogalemu mo le soifua maloloina.
  • O oloa e onosai lava, e le afaina ai le faaoo lea, ma ana tautua olaga tele.

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Muamua lava, ona o le mea moni o mea moni ma mea faapena e pei ona matua faigofie tele le galue, e mafai lava ona filifilia ni faitotoʻa o le toetoe lava o soʻo se tele, e mafai ai ona e maua mai ni lapoʻa, e mafai ai ona e maua ni lapoʻa, e mafai ai ona e maua mai ni lapoʻa, e mafai ai ona e maua ni lapoʻa, e mafai ai ona e maua le tele, ona mafai ai lea o oe ia e o loʻo i ai i le tele,

Faapipiiina o Aliginum ulufale faitotoa

O le faʻapipiʻi faiga e mafai ona vaevaeina i le tele o tulaga.

  1. Sauniuniga o le tatalaina. E manaʻomia le le faʻatulagaina o le faitotoʻa tuai. Faʻamama le tatalaina mai le pefu ma lapisi.
  2. I le pito i lalo o le tatalaina, laupapa po o palasitika na faʻapipiʻiina. O le taimi talafeagai o nei 2-4 cm, fuafua i luga o le tele o le amataga ma le manaʻoga e siʻitia le faitotoʻa i le tele o sene i luga.
  3. Ua faʻapipiʻi ese le pusa mai le faitotoʻa. Ua aveese le faitotoa i luma atu ma le lopas. I tua o pusa o loʻo tagofia i totonu o le 'au pulupulu. Fefiloi i luga o metalzed metal mo uamea ma se tamai laa o filo.
  4. O le pusa ua faʻapipiʻiina i le amataga i le taimi muamua na saunia ai. O le pusa e te fiafia i tulaga o le tulaga. O le faalava, na tu i lalo le tulaga ma le maualuga o le faitotoa. Fautuaina le itu o le auala (ma le vapipa) laititi. E faia lenei mea ma le fuafua o le autu atoa o le a alu i lenei itu ma taimi o le faʻagaioiga o le faitotoʻa e mafai ona oʻo teisi.
  5. E i ai pu mo le viliina i lalo o ni pu. O papatusi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui ma le tagata lava ia-tulei ma le toe foʻi i le fale e 6 * 60 pe 8 * 60. Faʻapea foʻi, o se taula o le leo lava e tasi e mafai ona faʻaoga e faʻalauteleina ai le faʻatuatuaina.
  6. O le faitotoa o loo tautau i luga o le matasele. Asiasi i Stems o Arepaies, sa mafai ona maua le pefu poʻo se lapisi lapisi ia i latou, lea e mafai ona mafua ai faʻafitauli i le faʻagaioiga o le faitotoʻa.
  7. A faʻatuatuaina le faitotoʻa, o le vaega mulimuli o le galuega e tupu - ua totoina le 'aʻapa. Arish le faitotoʻa i le vai - o le a fesoasoani sili atu i le puʻeina o le gutu. Tuu le folauga ma le fuafuaina o lona lautele lautele o lua pe sili atu taimi. O le a mulimuli ane le 'aisa i le 12 itula. E tatau ona tapa le faitotoʻa ina ua maeʻa le pamu ma e le fautuaina le taotoga aʻo le tau o le vai o loʻo le faʻaʻaisa.

Tusiga i luga o le autu: faletaele Walpapers: Ata, Iloiloga, Mosisre Rusties, Matagofie, e mafai ona kelu le faletaele

Auala e Filifili ai Ala Agavai i faitotoa

Faatasi ai ma le faʻapipiʻi lelei, e tautua ma le faʻatuatuaina e le faitotoʻa le faʻatuatuaina ma sili atu nai lo le tele o tausaga. O le atoa Faʻapipiʻi faagasologa atonu e mafaufau i le ata.

Faitau atili