Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

Anonim

O fetuunaiga, e tele lava manaʻomia manaʻomia i aso uma o le olaga, e mafai ona avea ma tatou masani, faʻaaogaina le sitepu-ala, tatou te faʻasaoina a latou lava paketi. Afai o se mea aoga, pei o se sulufaʻiga ma ou lima, o le a faia i fafie, o lona uiga o ia i fafie, o lona uiga o le tele o uiga e ofo atu mo le faʻaaogaina o le moli moli o loʻo ofo ai.

Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

O laupapa laupapa na faia e lona lava lima o le a le tumau e le itiiti ifo nai lo oloa na faatauina.

Laupapa laupapa laupapa

Faitau:
  • O pa o laupapa ma le koluse vaega 5x3 ma le atoa le umi o 14 m;
  • Lataʻau Laʻau: E mafai ona avea ma ni faʻamalama uila ma papatusi o loʻo i ai, o le atoa umi o 10 m;
  • Saunoa mo le saogalemu sili atu;
  • Faʻamaumauga - nati, nati, fao;
  • Papatusi mo maa faapipii i le tasi ma le isi;
  • Uamea filifili - 1 m 20 cm;
  • Afusi epoxy.

Mea faigaluega:

  • Burgarian po o seleulu mo uamea;
  • vaaia-naifi;
  • galu;
  • vili;
  • Roulette ma faailo.

Vaega o galuega ma o latou foliga

Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

Laupapa laupapa laupapa.

Ae e te lei amataina se faʻamalosiʻau, e tatau ona e suʻesuʻeina se ata lata mai mo lona gaosiga. E manaʻomia le vave tuʻusaʻo uma ituaiga. Naʻo le maualuga o le aoga faʻailoga e mafai ona faʻatagaina e galue e aunoa ma se ata. Aua le manatu o le steppoddner ma o latou lava lima o se mea e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga sili. Muamua, o le saogalemu o le galue i le Grand e faʻalagolago i ai, e matua talafeagai pe a le manaʻomia le fuaina i taimi uma o tagata faigaluega, tau vaʻavaʻai i le ata.

Le isi tipi laupapa. O le a ave 4 avanoa ma le umi o le 175 cm taitasi. O le tele tele o loʻo fuafuaina e le maualuga o galuega: Afai e manaʻomia le Steptodder i le togalaʻau, e tatau lava ona aʻe i luga, o isi tulaga o le a manaʻomia. E galulue i luga o le taualuga, o lenei ituaiga o sitepu e faʻaaogaina o se skating stemptodder. E iloga e le mea moni o le lona lua afa o clamheels ua toulu i tua o le taualuga, ma pa e fafagaina mo le gafataulimaina.

Mataupu i luga o le autu: O fea le malu e talafeagai mo le alumini moli?

O le apefai avanoa o loʻo tipi ma le grinder. E sili le faʻaaogaina o se uʻamea talaaga mo lenei, nai lo le tolopoina o elemene, toe mo le saogalemu o le galue. Taofi i luga o le ata mafolafola o le a sili atu le mautu nai lo se vaapiapi cylinder. O Blillets e tatau ona tutusa i le itu e tasi mo itu uma o le Steppodder - O le fale gaosi e gaosia na o le tasi itu, ae o lenei faʻataʻitaʻiga o le a i ai lua faigaluega. E faigofie pe a manaʻomia e le galuega ni tagata se toʻalua pe faigata-i-taunuʻuga nofoaga e te manaʻomia ai se auala vave.

Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

Ata o stepladers ma fua.

O le umi o ituaiga elemene e faʻalagolago i le mamao i le va o le mamao itu o pa. O le pito i luga e tatau ona 40 cm mai le tasi ma le isi, ma le pito i lalo - i le 60. E tatau ona i ai ni billets e lua i le 57, 47, 42, ma le 3 cm .

Ma o elemene umi, o pu e toilalo i le lautele o laʻasaga, pe a fai elemene ua taʻamilosaga, ma uamea uʻamea e tumau mo mafolafola. O le loloto o le faʻailogaina e le tatau ona i lalo ifo o le 2 cm. I le tutusa auala, o pu i lalo o nini o loʻo maualalo ifo. Ona aoina lea o le mamanu e aunoa ma le faʻaaogaina o fusi e vaʻai ai i le tele o mea uma ma saʻo. O elemene uma e faʻamalosia i le faʻagaioiga, ona O mea e mafai ona vete e ala i le teuteuina po o le taliga.

Aoina faasitepu. Mo lenei faʻamoemoe, e sasaʻa e le EPOXXY i totonu o le malologa, o le Hallsen Hammer ua faamaapeina. Ona faʻasolo ai lea o ni mea e faʻaaoga ai ni mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi i le lua o loʻo malamalama i le lua itu. Faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i le uafu. A maeʻa ona potopoto le kelu e te manaʻomia le taimi, o lea ua tolopoina avanoa mo le aso. Afai o le faʻapipiʻi na aunoa ma ia, o le taimi lenei e fai ai papatusi.

O le tasi itu o elemene o loʻo faʻapipiʻi i le laʻau, ma ona pulupulu taliga o le mamanu ma le tasi ma le isi ina ia mafai ona faʻapipiʻi fua pe matala. Lelei fetaui lelei mo se tulaga o se tulaga o le auala i le masini o le sofa tuai.

Mataupu i luga o le autu: Aitu o le Steichs Scrokes Schoots: Free ata laiti, tisang ma ata, download roseship fua

Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

Ituaiga o stemptodder.

O le isi, e tatau ona e tausia lau oe lava saogalemu - O le uʻamea filifili ua tipi e le seleulu i ni vaega se lua ma o lo o faʻapipiʻi i le pito i lalo o le isi vaega. O le a ia le faʻatagaina le tele o le pala, pe a amata ona faʻasolo vae i luga. Masani, o lenei i le pito i lalo o le faasitepu. O le ā le tulaga o - o le Matai lava ia o le a filifili, ae masani ai o le umi o le filifili atoa, o lona uiga, pe a taoto o vae, o le sikuea e sili atu le lelei "o vae" e faʻavae ai le 60 ct. o se lamatiaga o le a le o le shiircase o le a alu ese ai i se masepela tele pe susu inisiua. Ua uma le faapipiiina.

Ina ia ō le scampmtodder mo le umi o le tagata e ona, e mafai ona tuʻuina atu i fafo atu o le itiiti ifo ma le itiiti ma le mapuea.

Mo le teuina, e mafai ona afaina ai i le iʻa afi ina ia mafai ai ona tu le faʻasolo mo le togalaʻau o le taumalulu e le o le taumalulu uma

Nofoaga faaopoopo

Firewall Wooden: Gaosi oloa faia oe lava

Polokalame faʻaputuputu laupapa laupapa laupapa.

Ina ia mafai ona galulue ma le faʻaaogaina o se steppodder e faʻamalieina, e mafai ona e faia se isi mea faʻaopopo o le laupapa laupapa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ni maa faʻapipiʻi na fagota e ala i le pito o le aupito umi o le a faʻatagaina oe e tausisi o le paket i ou lima ma faʻateleina le saoasaoa o galuega.

Le isi, e mafai ona e faia se lautele laasaga e tuu ai lenei pakete pe tu i luga ma uma vae, alu atu i nofoaga maualuluga. Ona faʻapipiʻi lea o le peni e faʻapipiʻi i le stepmtodder mo sili atu puipuiga.

Mea sese i le gaosiga o se stepladder

  1. Ina ia puipuia le skew pe a faʻapipiʻi faasitepu i totonu o pu, e tatau ona e viliina latou i le tutusa ma le isi itu. O lona uiga, e tatau ona fai le galuega i luga o elemene uma. Ia faia lenei mea, faaaoga le taimi umi.
  2. A faʻapipiʻiina nati, e le mafai ona faʻagaloina e uiga i tagata faʻamaluta, o le a latou fesoasoani e faʻafaigofie le tausua ma faʻafaigofie le malosi. Afai e lapoʻa pu, ona le faʻapipiʻi ai lea o le pulou o le poto, ae o le a nofo aʻe i luga, ma o le maua o le taif faʻafeiloaʻi e mafai ona fesuiaʻia.
  3. Faʻaaogaina le fetuʻunaʻiga o tuatusi e le mafai foʻi: o loʻo tulia i itu e lua ma nati, latou te le paʻu'ū atu o laʻasaga mai o latou lava taigaga mai o latou lava togafiti. Afai e le mafai ona ou mauaina le fale gaosi oloa, e mafai ona e tipiina le filo i luga o ni elemene uamea.
  4. Mafai ona faʻaaogaina ae le o se uʻamea uamea o le ulu o le ulu. Peitaʻi o le faʻamalolosi o loʻo faʻamalosia, ma o le cord i le avega faʻateleina o le a le tausia.
  5. E manaʻomia le ofuina o paʻu paʻu i luga o vae, tusa lava pe o le stepmtodder o loʻo tuʻufaʻatasia ma se filifili. E mafai ona e faʻaogaina le auala savali mai i se mea poʻo se afifi e leai se tulaga e muta i le tele o vaega o le lipine tisu. Ona e mautinoa lea o le faʻaosoina o le uʻamea i se uʻamea filifili e le o seʻe i le sili atu ona tatau ona gafatia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻatuatuaina aviary mo se maile faia oe lava

O lea, faʻaaogaina uma gaioiga saʻo, o le laupapa laupapa o lona lava gaosi oloa e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se ituaiga o maualuga-fesoʻotaʻi: faʻaleleia le togalaʻau, o le a le mafai ona ofi i le fale, o le soadc le auala. O le faʻataʻitaʻiga ua saunia e le tagata gaosi oloa mafua ai ni faamalamalamaga ona o le faigofie o le Atamua Debulli, o le a sili atu le faʻatuatuaina o le a sili atu le faʻatuatuaina ma sili atu ona mautu.

Faitau atili