Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Anonim

Ina ia mafai ona faia se tulaga maualuga o lona fale o nisi sivifo e le lava. Mo soʻo se elemene o loʻo feagai ma elemene vaega, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o panels e le mafai. Faʻaogaina Jands Tound e pupuni ai lou fale, na ou taumafai ai i se gaioiga faʻapena o le faʻapipiʻiina o tulimanu. O lea, o le a ou taʻuina atu ia te oe mea latou te manaʻomia i mea latou te manaʻomia, o a latou lapoʻa na i ai, faʻapea foʻi ma ou lima.

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Tulimanu mo fusiua o uamea

Vasega o elemene

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Uamea feagai

O le mea moni, e le gata i filo e tasi o vaega o mea mo le taofiga o fusi. E mai le gaosi oloa e faalagolago lava i le tele o luitau. O le tuuesega o lea mea e mafai i ituaiga ma mo le faamoemoe.

TAUA! E tatau ona iloa o le vaega uma o le vaega o se vaega o loʻo vaevaeina i le 2 ituaiga: faigofie elemene ma lavelave. E leai ni eseesega o latou gaioiga, ae o a latou faʻapipiʻi e taua i ni auala eseese.

E tele atu le tele o mea i sautefilima, oi latou uma na saofaga i le fesoʻotaʻiga tulaga maualuga o le panelise ma o se vaega teuteu. I le taimi nei e iai ni fasi pepa:

  1. Amataina ma maeʻa faʻamatalaga
  2. P-foliga
  3. Docking placks - pito i luga ma lalo ifo
  4. Deackeng Fesootai Plank
  5. Faʻamatalaga mo fafo atu pito i luga ma lalo ifo o tulimanu
  6. Fuafuaga mo le pito i luga pito i luga ma lalo ifo o tulimanu
  7. O le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga o fafo ma totonu tulimanu

O uʻamea ma ofu o le avea o se mea sili ona taʻutaʻua, e pei ona i ai se lisi umi o penefiti. Ona o le mea moni o mea o le mea faaseai ma e le lagolagoina le taufesootai, ua leva na ou maua ai se galuega a le malo, fale gaosi ma faletalimalo uma. Talu ona avea upu moni ma le malamalama, e le mafai ona ave se avega tele i luga o le fausaga ma lona faavae, ma o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi ma tulimanu e mafaia ma o latou lava lima. Uamea: E lelei uiga lelei tele, ona o lenei, e le o lelei lava i lalo o le malosi o le galu tele. O le fai mai o loʻo fai mai le faʻapipiʻi o pepa i le ultraviolelet - o le a le tele o tagata gaosi tala. Peitaʻi, e pei ona faʻaalia mai i lalo o le laina, o loʻo laʻeina ai pea lalo o le la, e ui lava i le uluaʻi vaʻaiga pe a le o matauina.

Mataupu i luga o le autu: Wire Fugalaau

Faapipiiina o faʻamatalaga o loʻo tupu mai lalo ifo, ae i luma o lena, o le faʻapipiʻiina o le amataga talaaga o le a manaʻomia, o le a faʻavave ai le potu i le faʻavaʻa. O le amataga pa e tatau ona tuʻuina atu i le faʻaaogaina o se tulaga ma le plum, talu ai e faʻatu ai le stroke mulimuli ane o le laina muamua o laupapa. O le faʻaaogaina o oe ma le fesoasoani a le uamea ua mautu. E manaʻomia le faʻaliliuina i le ogatotonu o le tulaga. Ona o lenei, i le taimi o le vevela, o le vaega e mafai ona gaoioi saoloto.

Atamai ma faigofie fuafuaga

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Faaleleia le sividi e faaaoga tulimanu

Afai e te filifili e faʻaaoga vaega faigata, o le faʻapipiʻiina o le tulimanu e tatau ona tupu pe a uma ona faʻapipiʻiina le amataga. Mo le pito i fafo o le tulimanu, o le slittening Laasaga o le 20-30 cm - o se mamao mamao e tatau mo le maualuga-lelei faaleleia le tulimanu.

Peitai, e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamagoina o tagata. O loʻo faʻaaogaina ni fale mananaia. I lea tulaga, faatulaga tulimanu ma suia i le tulaga o le leaga e sili atu faigofie. Faapipiiina o le i fafo o le i fafo o faigofie ituaiga e tupu i le pito i luma o le sivisi. Faia le faʻapipiʻi o totini ma ou lima ma ou lima, ou te leʻi i ai ni faʻafitauli, ma mo le talitonuga lautele na ou vaʻaia i le faʻapipiʻi uma o taimi o loʻo faʻailoa ai le auala e faʻapipiʻi saʻo ai.

TAUA! Ua avea le uʻamea laʻau mai isi ituaiga o loʻo faʻaalia i totonu o le mea e mafai ai ona okaina vaega ma soʻo se itu. O polofiti faʻaupuga e faʻatapulaʻaina naʻo le umi ma e le mafai ona sili atu ma le 2 mita. O isi vaega uma e mafai ona faia i lalo o le tagata faʻatau, o le mea autu o latou e le sili atu i le 125 cm i le lautele o le plapon uma o le plapon uma o le promons o le prop of the plan uma o le pronk o le promons o le plapon uma o le plapon uma o le pronk uma o le propter o itu uma o le laupapa.

Meafaigaluega mo le faaleleia

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Toaga mo Metangading

Mo lou nofo, na ou faʻaaogaina ni faolu ma faʻailoga. O ia lisiti e sili lea mo le safisiina o vaega faigofie. Talu ai o le Mauga e faia i le pito i luma o le pito i luma o talatalanoaga ma panels, e sili atu le filifilia o se tagata o le feoaiga o ia ma faamau mo lau fou felauaiga.

Tusitusiga i luga o le autu: e mafai ona sasaina le fliesline wallpaper ma glue mo vingl

Talu ai o le faʻauiga o le faʻauiga e mafai ona faʻaoʻo le tele o le tele e manaʻomia le faʻaaogaina o tagata leaga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e leai se mea e te fiafia ai uʻamea, pei ona faʻapipiʻi i pu o loʻo faʻatasi muamua. O le pu e tatau ona sili atu le lapoa o le Rivet e le sili atu nai lo le 1 mm.

Palil tele, o latou mamafa ma isi uiga talafeagai

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Fafo o le vaega mo le sivisi

Uamea-foliga faʻavae faʻavae, ma o le faʻateleina o lona faʻateleina e tutusa ma se tasi. O lona uiga e mafai ona e faʻatau fua e te manaʻomia mo oe - leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai le afifiina. Ina ia mafai ona sui le tasi elemene. I le auala, o se tagata ua tatau ona e faʻavaivaia ai le fevaeaʻi ma toe faʻafesoʻotaʻi ni pane ua leaga, ou te manaʻo e faʻailoa vave le taʻaʻalo ma se laina. I le faʻaopopo atu i le mea moni o le a aliali mai, o le a mafai ona e faia le toe faʻaleleia galuega, ma le laulaufaiva tatau i lima poʻo le faleoloa e le tatau.

Uamea potu vaega:

  1. O le mafiafia e mafai ona maua mai le 0.48 i le 0.61 mm
  2. E mafai ona e filifili i le 4 m - sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina o oe lava e faʻaaogaina 2 mita panels
  3. Mea Siterit - 200-250 MM
  4. Sikuea mita le mamafa mai 2.4 i le 3.5 kg

O le tele o mea e mafai ona fuafuaina i le manaʻo o le tagata faʻatau, e mafai foi ona faʻatonutonu ai itu taʻitasi o vaega o vaega o vaega - o le vinel o loʻo le mafai ona suia.

Talu ai na maua le uamea le tele o ituaiga o inisiua, na ou filifili ai e fai se laulau o le tutusa o le olaga tautua mo i latou uma:

Polymer coting, matamataLe itiiti ifo auaunaga tautua
Polyester pe.10-20 tausaga
Mate Polyester Pema.15-20 tausaga le matua
Pvc-200 plc-200Sili atu nai lo le 30.
Mea lilo25-30
Pvdf pvdf.Sili atu nai lo le 50.

Matou te manatu o le anlimast, tulimanu ma isi vaega

Montage siving ma ou lava lima

Ua manino le faamasinoina mai le laulau poʻo le a le tavanatai e matagofie tele ai tautua. Polymer Cometed Sound Ponels nofoia pe a ma le 70% o le uamea atoa o loʻo feagai ma maketi. O lea ua gaosia e le au vaega e tusa ai ma mea e manaʻomia e iloa ai o le eseʻesega i le tau o tagata gaosi e eseese ona o le lelei o vaega o le European o le vaega o Europa. O le mafuaaga lea e tele ai le tele o tagata gaosi Rusia na manumalo i le tau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pa mamago mo link ma ou lava lima

I le faʻatauina o panels ma vaega, mulimuli i tulafono mo le filifilia o mea uma mai le tutusa fale gaosi. E taua tele lenei, talu ai na o le stude lea o mea lelei uma e mai le tutusa tutusa o le a ola agavaa.

Faitau atili