Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Anonim

O nei leoletele ma toetoe lava o ola fugalaau o loo faia i totonu o le saoasaoa metotia.

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Ole faia o la fugalaʻau, lava o loʻo mafua ai ona sosoʻo ma le fautuaga a le tatou vasega vasega, o loʻo faʻamatala auiliili o le faia atoa o lenei galuega.

Muamua lava, e tatau ona e saunia uma mea taua: uliuli pepa pepa mo masiofo, ata faapitoa ma lio, maka, uaea ma le pamu.

Faamolemole ia matau o le sunflower o loʻo aofia ai laina o pesini e lua, o le numera e mafai ona eseese mai le sefululua i le sefululima i le sefululima fasi. I le faia o se lauga, ave le umi o le 60 cm le umi, pe a fai e te maua le 30 cm fasi, e tatau ona muamua geed faatasi.

O lenei o lo o mimilo solo lenei metotia faalemafaufau i le masani ma faʻapipiʻi le lapoa o le sauniaina o sauniuniga i le tolusefulu colmies. Ina ua faʻaaoga le pito o le fasi pepa, e tatau ona ave e le tagata faigaluega se faʻavasegaina o se pepa. I le taimi lava e tasi, o le ogatotonu o le auiliiliga e tatau ona suia i se tasi o pito.

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Ma le isi, o loʻo faʻamautu mai le vaega e faʻaaoga se pine, ma i le nofoaga na aveʻese ai matou tutu o matou faʻaili le kulimi. A oʻu matuā mumu le ogatotonu, o le pito o le pefu tatau ona avatu i le maʻai o loʻo faʻaaogaina le seleulu. Faʻatinoina atili le tele o pela o loʻo manaʻomia i le atoa faʻavae.

Mo le magoto o le sunflower, e manaʻomia le tipiina o se lio ma se lapoa o le tolu seneturi muamua mai le pepa uliuli. E tatau ona faʻapipiʻi ma tamai laina e i ai le tele o le convex foliga. O nei kapeti o loʻo faʻataʻitaʻi i fatu matagofie, o lea e tatau ona faʻatumuina le avanoa atoa o le Black Brom.

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Sunflower stems aofia ai uaea tipiina le umi umi. Uaea o loʻo afifi ma se mea manaia, o le mea e mafai ona faʻaaogaina o se fupe faʻalelei.

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

O mea uma o le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga ua saunia, o le taimi o le tuʻufaʻatasia o le tuʻuga o le oloa. E sili mo lenei mea ma se vevela glue fana, pe a fai e leai se tasi, e mafai ona e faʻaputu lanu i luga o se faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o le fusuʻaga o le fusuaga. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se pepa malo mai le mea e te manaʻomia e tipi ai le liʻo o ata o le tolu seneturi. Oti le lio i luga o le faataamilosaga, kelu le feenel. Ina ua uma le mago, ou te faʻalelei le pito o le sunflower i le itu itu.

Mataupu i luga o le autu: O ni mea tetele e fai ma ata o cap ma plads

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Taumafa lelei la matou fugalaʻau, e tatau ona e aʻea le tasi laina o pela i luga o pito o le futuau, ona o le uliuli o le ogatotonu, ma le maeʻa o le lona lua o pela o pegi o pela o pelaina. Mai le itu o le stalk i le feenel, o le fefe i lanumeamata lanumeamata e tatau ona tuu.

O laulaʻau e faʻatino mai le masani ai laʻau lanumeamata, ma e mafai ona tosina mai ai ni vailaʻau o le lanu o le lanu tutusa.

Sunflowers quilling: Matai vasega o lio

Ona o lea, ina ua uma ona o atu nai lo laʻau o ni lapopoa laʻau, tuʻu ia i la matou faʻavae.

E mafai ona e ave se faʻavaʻa mo ata o se faʻavae o le galuega, laititi le pamu i luga o se masani masani.

Faitau atili