Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 v

Anonim

E fesoʻotaʻi i le laupapa eletise eletise o le taʻavale, o mea totino e manaʻomia se tagata e teu ese le tali mai le 12 v i le 220 V. i luga o fata o faleoloa, ae e le faʻafiafiaina o latou faleoloa. Mo i latou e talavou na latou masani i le eletise eletise o loʻo i ai le avanoa e faʻaputuputu ai lea o se suiga voltage ma vowards ma o latou lava lima. Lua fuafuaga faigofie o le a matou auiliiliina.

Tagata liliu ma a latou ituaiga

E tolu ituaiga o tagata liliu mai 12-220 V. Muamua - Mai le 12 V 40 V. O tagata lava ia e lauiloa ma tagata faigaluega, o mea e mafai ona fesoʻotaʻi ai i latou - TV. Toe faʻaleleia le suiga - mai le 220 V 12 - E manaʻomia le seasea ona i ai i potu ma nofoaga faigata o loʻo faʻagaioia (faʻateleina) e faia ai le saogalemu eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, i palisi, vai poliva poʻo faletaele. Ina ia mafai ona lamatia, o le tapulaʻa faʻavae i le 220 B ua tuʻu i le 12 faʻaaogaina masini talafeagai.

Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 V

Voltage liowers o loʻo i ai lava aofaʻi i faleoloa

O le filifiliga lona tolu o se stibilizer faʻavae i luga o le toʻalua o loʻo liliu mai. Muamua, o le tapulaʻa 220 vi ua liua i le 12 v, e toe foʻi mai i le 220 V. o le suiga faaluaina e mafai ai ona e maua se mea leaga. O masini faapena e tatau ai mo le masani masani gaioiga o le tele o mea faigaluega ma le puleaina o le faaeletoroni. I soo se tulaga, pe a faʻapipiʻi se kesi po o se kesi pole, e fautuaina e ala i le mana o le tagata liliu mai - o ona faʻatekinolosi e matua nofouta i le afa o le kolisi.

Pulse liliu le 12-220v 300 w

E faigofie lava ile polokalame lenei, o faʻamatalaga o loʻo avanoa, o le toʻatele oi latou e mafai ona faʻamatuʻuina atu mai le eletise mo le aoina o le 'aufaigaluega poʻo le faʻatau i soʻo se faleʻolekanike. O le faʻaogaina o le polokalame o le faigofie o le faʻatinoina, o le le atoatoa o le le moni o le le moni o le infedsoid i le vaitusi ma le taimi i luga o le tapulaʻa o le HZ. O le mea lea, e le mafai ona fesoʻotaʻi faʻateiga o loʻo manaʻomia se pule malosi i lenei tagata sii. E mafai ona e fesoʻotaʻi tuusaʻo e le-talaʻaga i le galuega i le galuega i le galuega - incindandintnunt amemp, uʻamea, faʻatautaia o uʻamea, tiaʻi mai le telefoni, ma isi.

Mataupu i luga o le autu: Sauniuniga o le lime-faavae sipela

O le ata na faʻaalia i le masani faiga e maua ai 1.5 a pe toso le uta o 300 W, o le aofaʻiga o 2. O le a faʻapea, a

Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 v

Voltage Lifeder 12 220 V: SchM-Conston-Backlor-faavae

Na fausia se polokalame i luga o le lauiloa Tlt494 Plide Controller. Land Transtistors Q1 Q2 e tatau ona tuu i luga o roaditors, manaomia - vavaeese. A faʻapipiʻiina i luga o le tasi le laʻei, i lalo o le au faʻasolosolo e faʻasaʻo ai se kesi kesi. Nai lo le Irfz244 faamaoti mai i le Irfz244 polokalame, e mafai ona e faʻaogaina le mea nei irfz46 poʻo le RFZ48.

O le taimi o taimi i lenei tagata liliu mai 12 V i le 220 V o le seti e le tetee r1 ma le Captorives C2. O faʻailoga e ono eseese teisi i luga o le polokalame. A iai sau tagata faitau e leai se galuega mo se komepiuta, ma o se galuega galue Tranformer, e mafai ona e tuʻuina i totonu o le polokalame. Afai o le transformer e le o le galue, aveese le mama mama mai i ai ma matagi o savili ma se apamemea uaea ma le lapoa o 0.6 mm. Muamua, o le matagi muamua na galulue - 10 Talia le i luma mai ile ogatotonu, ona, lea i luga - 80 afe o le lona lua.

E pei ona talanoa, o se voltage Ranter 12-220 i le mafai ona galulue ma se avega, le mautonu i le tulaga lelei o taumafa. Ia maua le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai masini sili, o le toe faʻatulaga o loʻo faʻapipiʻiina i le galuega faatino, i le galuega faatino e latalata i le masani (ata i lalo).

Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 V

Ina ia faaleleia le galuega faatinoina

O le ata o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le her307 ituaiga dodis, ae mafai ona suia i le fr207 poʻo le fr107 faasologa. O le agavaʻa e manaʻomia e filifili ai le taua faʻapitoa.

Tagata i luga o le Microchem

O lenei voltage Liverner 12 220 v o loʻo potopoto e faʻavae i luga o se faʻapitoa chip kr1211eou1. Ole taulaga faʻamalosi lenei e aveeseina mai i fafo o le pito i luma 6 ma 4. Aneti-laʻasaga le tamaʻi taimi o le taimi uma e lua. E fafaga i le 9.5 v Horm Ship, o loʻo faʻamatalaina e le parametric Stabilizer i le stabilron d814b.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se sofa ma ou lava lima? Ata. Ata.

Faʻapea foi i le ata e lua o loʻo i ai ni vaega o le maualuga o le malosi - IRL2505 (VT1 ma VT2). E maualalo a latou motusia o le tatalaina oloa faatinoga o loʻo tatala - tusa o le 0.008 oona, e faʻatusatusa i le teteʻe o le ki masini. Faʻatagaina taimi uma o loʻo iai nei - e oʻo i le 104 a, tosoina - e oʻo i le 360 ​​A. tutusa uiga faʻatagaina e maua le 220 v ma uta i le 400 W. Faapipiiina auala e tatau ai mo le lapotopoto (ma le mana e oo atu i le 200 w, e mafai ona e aunoa ma latou).

Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 v

Rapid Voltage Livener 12-220 i

O le vaega o le vaega e faʻamoemoeina i tapulaʻa o le teteʻe i le REXORD R1 ma le C1 Condoseser, o le C6 Condoseser ua faʻapipiʻiina i le galuega o loʻo taofia.

E sili atu le transformer. I le ata, e liliu i luga o le faafeagai - o le maualalo-faʻavae ai lona faimalaga i lona lua, o le Peraimeri, ma le voltage o loʻo aveʻese mai le maualuga maualuga-voltage.

Nofoaga e mafai ona sui i le elemene database:

  • O le D814V Stabilin na faailoa mai i totonu o le polokalame e mafai ona suia e soʻo se isi nofoaga, 8-10 V. mo faʻataʻitaʻiga, com 191, CS 210.
  • Afai e leai se C4 ma C5 o le K50-35 o le 1000 μf, e mafai ona ave le fa 5000 μf po 4 400 μf ma liliu i latou i le tutusa,
  • Nai lo le faʻaulufaleina C3 220m Patrictor, e mafai ona e tuʻuina se ituaiga i le atunuʻu i le 100-500 μf ma voltage e le itiiti ifo nai lo 10 V.
  • Transformer - soʻo se tasi ma le malosi o le 10 w i le 1000 w, ae o lona malosi e tatau ona le sili atu ma le faʻalua i le ata fuafuaina.

A faʻapipiʻiina le Faʻalauiloaina sootaga fesoʻotaʻiga, o tagata faʻatau ma fesoʻotaʻi i le Punavai 12 V, e manaʻomia le faʻaogaina o le lapoʻa tele-vaega e mafai ona oʻo i tulaga maualuluga (ma le malosi o le 400 w i le 4000 w).

E le mafai ona iai ma le mama

O ata o le au faʻalauiloaina e matua faigata lava tusa lava poʻo le poto leitio o Amateni, o le mea e le faigofie ai ona faʻamalosia latou ma o latou lava lima. O se faʻataʻitaʻiga o le polokalame faigofie i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Lilac Wallapers: O le a le ie puipui piki

Faʻafefea ona fai ni tagata i le tagata matala (tagata litaea) 12-220 v

12 200 tagata mativa ata ma le mama vai

I lea tulaga e faigofie ai ona aoina se isi tagata liliu mai mai le uma laupapa. Faʻafefea - vaʻai i le vitio.

I le isi vitio, ua taʻua ala o le aoina o le 220 Volt Lifers ma se mama. Naʻo le sao o le faʻavae e le o le 12 v, ma 24 v.

Ma i lenei vitio ua uma ona faamatala pe faʻapefea ona e suia le mea i le faʻavae o le tulafono, ae ia maua le manaʻomia 220 V.

Faitau atili