Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Anonim

Laʻau ma Prick e manaʻomia le puipuiga ma faigata mataala faauʻai. O laupapa sivine foliga manaia, aua le faatagaina le sumesu ma teu le mafanafana. O le talaaga i lalo o le laʻau ma le maa e masani ona faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o totonu o potu nofomau. I le faletaele mo fasi fasi fasi vai tafe vai. Fasimoli vai ma spishes e leai se mea. O le filogia e faigofie ona fufuluina ma solo i se solosolo. Toe faʻaleleia o le a alu vave pe a fai o le itu na aveesea saʻo, o le uʻamea ma uʻamea faʻamatalaga e faʻatau i le tele o mea.

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Sivisi

Matou te filifilia le sivisi, ave i le tele o puipui

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Sivine sipela lautele lautele le umi

Na mauaina e laʻu uo tomai o le sivifoina i le nofo i totonu o le teuteuga o le totonu o le totonu. Sa matou feagai ma puipui o le faletaele ma le faleuila i totonu o le fale mautotogi na ia saunia e alu ese ai. Sa manaʻomia le maua o se tau manaia ma taugofie toe faʻaleleia. O le taimi nei o le taimi e tausi ai le matou uso. O tamaitai matutua e matua tamaoaiga. Latou te leʻi manaʻo e faʻatau le tele o mea ma fesili ia Vadik o le matematika, ia saʻo lava.

O le laupapa e sili ona taugofie. O le tau tele o le faʻamaeʻaina o le vaega o loʻo iai nei mo le faʻavasegaina ma le teuteuina sivine ma crate.

Oʻu tiutetauave e aofia ai fua o nofoaga o nofoaga ma tuʻuina atu o faʻamatalaga i luga o laupepa, oa a latou lautele ma uumi latou. Talu mai le tulaga nofo toatasi talu ai ona o mea palasitika mo le teuteuga i totonu e leai, sa ou tusia ai le tele na masani ona faaaogaina mo se uo.

Gauai atu! Fuaina o le tulaga o le potu ma le maualuga o le taualuga, aua le galo e uiga i le tei ma tofa. Mo i latou, e tatau ona e faʻatau nisi o tulimanu ma J-faʻamatalaga.

Sitaili sivisi e sili atu taugata. E matua laulu ma faamalosi atu, o le lautele o fusa e sili atu. O loʻo fuafua i le Exprior Profil Desiceing i le aʻafiaga:

  • aisa;
  • timu timu;
  • Ultraviolet le susulu o le la;
  • savili.

Tusitusiga i luga o le autu: Porcelain ipu: O a ni tulaga lelei?

A manaʻo i ai, e mafai ona faʻaaogaina i le i totonu o le alatele o le alatele ma le potu malolo. Faʻaaoga le panels mo le fale i potumoe e le mafai. Tupe faʻaalu, faʻamalosia ma le tetee e mafai ona tufatufaina vailaʻau na afaina ai laiti. Mo desior deciration, o le sitepu i le va o nofoaafi e masani ona faia 400 mm tusa lava pe a le itu o le paʻu. I luga o le auala, o vai e mafai ona siʻitia i nisi tulaga e oʻo atu i le 800 mm, faʻalagolago i le metotia o le teufaʻaliliuina.

Vinyl panels mo fafo ma totonu o le teuteuina teuteuga

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Pa puipui o lo o sivisi

Vinyl panels e eseese lautele. O le lautele o le mafiafia ma le mafiafia o loʻo fuafua i luga o le faʻavae o le manaʻomia i le agi ma le malosi o le malosi. E faʻaaogaina le mafiafia o pepa pe a oʻo i le faʻalavelave. O ituaiga uma o faʻamatalaga e talafeagai mo le faʻatulagaina o le totonu. O le umi ua faia i luga o le faʻavae o le mafai ona faʻatagaina ma tulaga mo le maualuga o le taualuga.

O le laulau o loʻo faʻaalia le tele o le tele o le vinyl o loʻo faʻapipiʻi ai laupapa o ituaiga eseese.

Igoa o le ituaiga o panelsTulagaLautele, mm.Umi, mm.
Blackboard Grass Amerika.Laina maaleale203.3000.
BOBber poloka faleYu-plast230.3400.
Laulau i luma o le eaDolomite180.3000.
Faleoloa Pal Rock VinDolomite260.3000.
Aufaigaluega a le Komiti FaatonuManuia.205.3660.
Looper Block House GelicakaLaina maaleale244.3600.
Aufaigaluega a le Komiti FaatonuYu-plast230.3050.
Vaa laupapaAlta talaaga230.3660.

O se laulau tutusa na faia e Vaik mai mea e te fiafia i ai. I totonu, na ia faʻaopopoina o faʻamatalaga ma le tau mo tulaga taʻitasi. I le koluma mulimuli, tuu le tau o mea i luga o se faletaele patino ma ala savali. O mālū laupapa, e faigofie ona faʻapipiʻiina i latou, faʻapena foʻi mo faletaele, ua matou fuafuaina le faʻamaligiina o le siʻitia o le faʻasologa.

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Tutoʻatasi teuteu o puipui

O le alatele o le tent o le a manaʻo e faʻatulaga i se ituaiga Rusia sitaili. O le mea lea, na latou talosaga ai e mafaufau i le Foafoaga le Foafoaga a se pusa laupapa. O le talaaga o se tasi-faʻaauau pea hauus poloka e maualuga ma e sili atu tau taugata ona ua faia mo le faʻafou. O le lua-sosolo panels i lalo o ogalaau e tapunia le itiiti ifo o le avanoa, pei o le tele o lalo ma le sipili lautele umi. O ia malu e faigofie ma vave oso ai ile mauga. Latou te taugofie nai lo fafo.

Mataupu i luga o le autu: mamanu o le tiʻetiʻe faletaele. Lelei ma le faamaopoopo!

Lua-amolls sivine i lalo o le ogalaau e eseese itu. O le laulau o loʻo faʻaalia ai le lapopoa i luga o uʻamea pou ma vinyl mai isi tagata gaosi oloa.

Vaʻai o le TaʻauLautele, mm.Umi, mm.
Uamea ma le tuuga i lalo o le ogalaau360.8000.
Vinyl docke.240.3660.
Manuia, brevno232.3660.
Vinyl alta-sivine320.3100.

E mafai ona e faʻaaogaina lea tulaga mo fafo atu o fafo ma totonu. Vinyl planels ua uma ona faatau atu 12 ma 20 fasi. Uamea fusi e okaina e okaina, o lea e tatau ai ona e sauni le tele o puipui ma le taualuga. O le mea lea, e leai ni falefifilemu, ma ua tau le tau o tipi tipi. O le lautele o loʻo faʻasaʻo ma e faʻalagolago i le numera o afi.

Feagai ma se nicho ma le avanoa i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o Vaik e faia mai i fafo o le talafeagai toega. Mo lenei, sa taua ia te ia le iloa o le umi o le pepa.

Acrylic sa sivifo mo le sefeina o le sefe

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Tao mo puipui

Tumau ma o mea e fai o loʻo faʻaaogaina mea e faʻaaoga mo fafo ma totonu o le totonu o fafo. Acrylic panels ono i ai le tele o tutusa ma le vinyl talaaga ma tagata taʻitoʻatasi. O fale gaosi uma e faia sivine i lau tekonolosi. O le lautele ma le maualuga o loʻo tuʻuina atu e ala i le puʻeina o rollers. E mafai ona suia le faʻapipiʻi o se mea fou. O le mafiafia ma le umi e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi e ala i fetuʻunaʻiga i le manaʻomia o le faʻagaioia auala.

Acrylic ma vinyl pa puipui tutusa uiga tutusa. O polofiti e mafai ona gaosia i luga o le tasi meafaigaluega. O le mea lea, o le lautele e eseese sili atu i le va o oloa o ituaiga eseese ma ituaiga o le tulaga o le tulaga e mafai ona mauaina e le mea faigaluega.

Sa ese le sivine mo le teuteuina o le Dairaliction mai le tasi gaosi oloa o le alta-talaaga e eseese lautele.

IgoaLautele, mm.Umi, mm.
Stredical quadrohous.205.3100.
Vaa laupapa230.3660.
WHFFWER BROWHOOS.320.3100.
Tasi-faifai pea le poloka.200.3100.

O le uuina o le numera o laupapa, filifili i le itu faatonuina o pou. Ona mafai lea ona e faʻamaonia le numera o fasi mai le fasi pepa ma toe foʻi e ufiufi ai tamaʻi nofoaga. O le tele o le nofoaga e mafai ona avatu ia te oe se tau talafeagai o mea. Mo taugofie palasitika, e mafai ona e faʻaopopoina le 20 - 30% i luga o le tipiina o loʻo fuafua i le lavelave o le puipui o le pa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le Gelu Phlizelin Walpaper ma ou lava lima: Technology (ata ma Vitio)

Uamea: tipiina i le tele

Fai mai fua: lautele ma le umi le umi

Uamea: puipui

Na maua le uʻamea i fale uaea ma le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tau o le tele o le tau E mafai ona e aveina se vaega ma le umi o le 8 mita na o le faapitoa felauaiga. Ina ia aloese mai le faʻamamaina ma le suia o lona lava mamafa, e fautuaina e tagata faʻatau le umi o le 6 mita.

O pito i luga o panels e mafiafia ma puupuu le umi. O e faʻamalosi a latou, e faigata tele ma e eseʻese mata e fuafua i luga o le gaosi oloa ma mea. O loʻo faʻapipiʻiina i latou ma le fesoasoani a le faʻapalepaʻoina o le lava feoai i le i ai o se pepa faʻapipiʻi, kimio ma le faapipii i luga o le sima. I le va o latou lava e fesoʻotaʻi e ala i locks o ata eseese.

Fuafua i mea ma mafuaʻaga o le fale, latou te maua ni tapulaʻa i totonu o nisi tapulaʻa. O loʻo faʻaalia le laulau le ituaiga autu o le nofo mo le faʻamalositino o le teuteuina ma le potu i lalo.

MeafaitinoLautele, mm.Umi, mm.
Laau Pure60 - 220.2200 - 3000.
Oneone-counds stresss200.3000 - 3600.
Vaalele, PVC2009 250.3200 - 3810.
Alumini100 - 300.3800.
Galvation pepa120 - 550.2000 - 6000.
Sima190.3600.
Polymer, tutotonu450 - 470.1000 - 1130.

Oti uamea oloa o loʻo faia i luga o mea faʻapitoa. Na o ia e tipi ma le faamamaina faigata. O le mea lea, o tagata tomai faʻapitoa i totonu o le vaʻalele faʻaavanoaina mo le lelava poto masani ma tipiina atoa le faʻamatalaga i le lapoʻa mai le 80 MM i le uumi.

Pe a fatuina ma fafie faʻalenatura, e faigofie ona tuʻufaʻatasia le fuafuaga ma le faʻamau mulimuli ane o loʻo faʻamaufaʻailoga. O le mea lea, mo faʻatulagaga i luga o le nofoaga ua lava lea e faʻaopopo ai le 5% i luga o le tipiina.

Faitau atili