Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Anonim

E teuteu puipui i totonu o le fale o le a iai vinyl ullpapers. O le mea lautele lenei, o lenei faʻatinoga, ma le iloa atu, o loʻo mafai ona fiafia ai i aʻu i lona lava ituaiga. E naʻo le filifilia o se lanu talafeagai ma faʻaali, pei o oe ma talafeagai i totonu o se potu faʻapitoa.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Tuʻufaʻatasiga o pepa puipui e mafai ona i ai i lenei pepa

Matou te fia faamatala ni nai lanu sili ona lauiloa o vinyl Wallbs, o tagata e filifili mo o latou puipui, faapea foi ma le mea e alualu ai i lenei filifiliga.

Toafilemu

Muamua lava, ou te fia mafaufau i le vaega o le sili ona lauiloa lanu, o pakete masani pastel ines ma le tele o le toafilemu pupula.

lanu paʻepaʻe

Vinyl Wallpapers i luga o se pepa po o se faʻavae faʻavae mafai o le tele o lanu, faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe. Ioe, e mafai ona ia filifilia le paʻepaʻe pupopa mai viinel vevela, aua latou faigofie ona tuʻinaʻu le matagofie, o le a faigofie ona toe faʻafoʻi mai le matagofie matagofie.

White Wallpaper ua filifilia e faʻalautele le avanoa, i se isi, e leai se tasi na faʻamaloloina o ni soʻoga ma le mama. O le mea lea, o le faʻaaogaina o paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le potumoe e saʻo ma sili ona lelei mai le tele o itu. I se faʻaopopoga, i le paepae, isi lanu e faigofie ona tuʻufaʻatasia, e mafai ona sainia i totonu.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Potu moe i le malamalama lanu

Afai e te le fiafia i paʻepaʻe paʻepaʻe, taumafai e filifili se ie ma se maualuga maualuga. Ia lava filifiliga e masani ai i totonu o vinyl uppapers i luga o se ofu manaia.

Samasama

Beige Preppapers mo puipui o le sili ona lelei o le filifiliga o le filifiliga. Filifili se upega tafailagi ma vensels, stripe ma maua se mafanafana ma le lelei i totonu, lea e tatau ona toʻafilemu ma le tulaga faʻaleagaga.

E le afaina le BEEGE lanu o le tupulaga, e le talafeagai i lanu uma.

O le mafuaʻaga lea o le Beigy e maua ai le sili ona tele, talu mai lenei lanu e mafai ona avea ma faavae mo se isi tiga sili ona lelei. O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o tagata e pigeo o loʻo maua i potumoe ma potu tele.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

E oʻo lava i se tamaʻi potu, e faʻatagaina ona faʻaaoga le pepa puipui ma venisters

Iloaina lenei, tele o mea fai a le Wobbies e maua ai Monophonan Vorient of Vinyl Wallpaper i luga o le Flylienic faavae ma talaaga lanu i lenei lanu. I totonu o le pepa puipui o loʻo iai le ata, o mea uliuli ma enaena o meamata, e sili mo lenei lanu.

Mataupu i luga o le autu: fausia se atunuʻu faleuila: Poloketi, ata, lapoʻa

Lanu moaga

E masani lava ona faʻaaoga le potu lanu moana lanumoana. Ua talitonuina o lenei lanu e sili ona talafeagai mo tama tane. O le a matou le finau ma lenei faʻamatalaga masani, matou te matauina o lanu lanumoana e atoatoa mo se potu faʻatumu. O le lagona o le fou o le a sau mai le Wallpaper o le a tauia mo le ogaoga ma le le-ala ile ea.

Afai e te filifilia pepa puipui i le vasega pepe, e aoga le mafaufau i filifiliga pepa, talu ai e le mafai ona faʻaleaga faʻaleaga le siʻosiʻomaga mai.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Lavelave lanumoana mamanu i luga o le mamafa vinyl pepa puipui

Blue Wallpaper mafai ona tuʻufaʻatasia ma lanumoana ma paʻepaʻe, ma e mafai ona e alu i soʻo se potu pe a fai, o le mea moni, e le o maa na tosina ai le sami.

Piniki

Afai o le Blue Wallpars e fesoʻotaʻi ma tagata mo tama, ona pink faapitoa mo teine. O ia lanu e matua lauiloa tele, o loo faʻaogaina i soʻo se mea.

E le gata i lea, piniki moli o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tele o isi lanu:

  • masani tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe lanu;
  • O le lanu efuefu ma siliva o se sili atu le tauaiga;
  • O kulimi e faʻaaogaina i le sitaili o le faʻamaonia;
  • Ma lanumeamata, o se faʻatasiga masani o matata maua e mauaina;
  • Ma le pogisa lanu, e pei o se eseesega, e le aofia ai lanu uliuli.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

E foliga mai o le potu o loo malulu lava i atavali

E pei ona e vaʻai, piniki puipui e mafai ona faʻaaoga lelei tele i le tele o ituaiga ma tuufaatasiga.

Lanu efuefu

E toatele tagata e manatu i le Washpappaper Pardiocre, ae o le aso nei vinyl Canvas i luga o le pholielin-faavae faavae Faamaonia o le faafeagai. Le faʻaaogaina o se mapusaga iloga, o se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe, fatuina o le manaia, valevale i totonu o soʻo se potu.

Afai e te le maua le lanu efuefu ma ata o le tutusa lanu i luga o isi mea teuteu mea, meaafale ma faaopopoina tagata uliuli, o lea o le uluai monochrome in. A e manaʻomia se leo pupula, faia i soo se mea, o pa lanu o le a faʻamamafa ai o ia, manatunatu loloto i le aafiaga.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Mo le umukuka, o le lanu o le pepa puipui e sili ona talafeagai

Peitaʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le lanu efuefu pepa puipui, e aunoa ma le tuʻuina faʻatauaina i auiliiliga, e mafai ona e pisaloto i aso uma ma moni o aso uma.

A o le i filifilia se kapisi tovaia, matou te fautuaina le galue i totonu o le atunuʻu atoa mo le i ai o isi lanu i totonu.

O tiga o le mafaufau

O nisi taimi ou te fia vaʻai ai i lou potu o le vevesi o vali, pe o le a le pepa puipui talafeagai e manaʻomia.

Lanu meamata

Green Wallpapers Faʻatagaina oe e fatuina se siosiomaga manaia, mafai ai ona maua ni lagona le lelei, suia i latou ma mea lelei. O le lanu masani lea, o le fea lea e masani ai ona leai ni tatou lanu efuefu i totonu o le emepopoliis, ma ua matou taumafai malosi i le lagolagoina o Lonao i o latou ala.

Tusitusiga i luga o le autu: Sii le moe e te faia ia te oe lava: gaosia ma le fono

Green Childpapers o loʻo faʻatau atu i se tele o le tele o le tino, e le gata i lea, o le lanu lea e tele igoa taʻutaʻua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a Emerald, o loʻo fausia ai se eleele aulelei, ma le malamalama lanumeamata lanumeamata, e uiga i le faia o mamanu.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Juicy Green Wallpaper ma le lelava

I totonu o le au gaosi malosi e faʻaalia ai le tele o laʻau vinyl vinyl o pepa puipui i luga o le fatufani, semanu tatou te faʻaaluina ai le Siamani, Farani, Italia. Rusia Woeyoraness Actoristsies e le o le asi i tua atu o isi masaniga ma fausia foi a latou mea lanumeamata adpaper.

Lanu samasama

O puipui lapopoa, e fautuaina faʻatasi ai i latou e faʻaaogaina faʻatasi ma le lanu o le fuʻa, o le afea e sauā, o le a faʻatumuina i le faʻamafanafanaga, ae e lelei le i ai. O loʻo faapipiiina ni laupepa samasama i le tele o potu: potu moe, potu moe, e faʻaaogaina tamaiti, latou te faʻaaogaina i soo se mea.

Vinyl Wallpapers i luga o le manaia o le mea e masani ona i ai ni mea samasama i o latou lanu. E faigofie tuʻu faʻatasi ma isi ni tamaʻi masani, pei o le lanumoana, mumu, lanumeamata, uliuli.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

I luga o le lanu samasama, paepae ata foliga lelei

O se tasi o le sili ona lauiloa lanu na faʻaaogaina i mea ua maeʻa i soʻo se mea - auro, o se tasi o foliga o samasama. Uliuli ma le auro pepa e foliga manaia ma mauoa.

E lautele lautele e fai si faʻa lautele i totonu o le tele o mekasini o loʻo i ai, pe a fai e te le talitonu, ia mautinoa o oe.

lanu mumu

O loʻo faʻaaogaina uma puipui mumu, o se tasi o fugalaʻau sili ona lauiloa ma alofagia. Mafano o le mumu na te fetuunaia lenei alofa ia te ia, o le mumū matala e manatu sili taugata, ma piniki agamalu ma malamalama.

O le lanu mumu o loʻo faʻapipiʻiina i potu malolo, potumoe, umukuka, alavai ma o faletaele. Mo le susu ma le ono ono pamu, o le tino o le tino, o viseyl wallpappers i luga o le phlisline faavae o lo o faaaogaina.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Red Wallpaper ma Monograms e masani ona fesoʻotaʻi ma mea taugata

O mea e faatusatusa foliga foliga sili, lea e mafai ai ona faʻamama ala tetele mumu ma papaʻe papaʻe poʻo ni fasi. E aliali mai se mea le masani ai, ae leai se paleni.

Lanu moaga

Ua uma ona matou manatu o le lanumoana lanu, e faigofie ma faigofie, ae o le lanumoana e sili atu le mautinoa ia ia lava ma susulu, e manaʻomia le faʻaaogaina ia sili atu. O le BLUPPAPAPAPAPANA o faʻaaogaina ma le faaeteete, faʻafiafiaina o latou ma le malamalama ma le malamalama ma paʻepaʻe paʻepaʻe. I se tuʻufaʻatasiga, o le totonugalemu foliga matagofie ma e tele lava.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Loloto lanumoana foliga sili ona lelei

Mataupu i luga o le autu: Fale taʻele e faia oe lava

O le Blooppaper Passpaper e sili atu i potu o le aiga, latou o le a atoatoa o tatou sao i totonu o le umukuka, o le a talafeagai i le faleuila, lelei, i le faletaele, o le taʻele lea e talafeagai i taimi uma.

Lilac

Lilac Wallpapers e le masani ona tupu tele i totonu o le atunuʻu. O le faʻaaogaina o lenei lanu o loʻo faʻaalia ai le i ai o le manuia lanu o le soa e mafai ona piki i luga mala le faigata.

Tele lava o loʻo faʻatau mai ai o loʻo i ai Lilac Wallpars ma Florale mamanu, talu ai o lenei lanu e fesoʻotaʻi ma le muamua tautoina o fugalaʻau. Ae faapea foi filifiliga o ie e iai ni ie i luga o le faleoloa.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

A fausia se atoa-flated i totonu o Lilac Wallpaper, lanu lanu o le a manaʻomia.

O le mea lea, afai ua e vaʻai i lilc wendpappers, taumafai e piki se isi filifiliga ia i latou, ma pe a maeʻa ona mauaina. O loʻo ia mafaufau faapitoa i le lelei o le tino o le lelei o le tino lea, aua, o lona faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona filifilia se soa pepa i luga o le vinyl puppaper i luga o le taufulimaina. Mo le potu malolo, umukuka, e le o le filifiliga sili a tamaiti, ae i totonu o le potumoe o lenei filifiliga e talafeagai.

lanu enaena

Brown Wallpars o se tasi o sili ona lauiloa i le aso. O loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻaopopoga i le tapoleni o pastel lanu. I totonu o se potu ma mea masani laupapa laupapa ma lelei o ie, lanu enaena e fesoasoani e fatu ai se mafanafana ma le manaia, masalo e ui lava i se pisinisi pisinisi.

O se tasi o le sili ona lauiloa foliga o lenei lanu o se sukalati, lea e masani ona faʻaaogaina ma se tuʻusaʻo o le beige-kulimi.

Faʻaaoga le Watch Bookper e tatau ona i ai ma le faaeteete, Taumafai ia aua e te soona fai ma le le fiafia o lenei lanu.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

Aulelei lanu enaena ma le palealii mamanu

O le uliuli

E leʻi faʻaogaina le Black Wallpaper e le aoga, e manaʻomia tele soa mo latou. Black ma White Tounnes o se tuʻufaʻatasiga malosi.

O le Black Wallpaper e tatau ona faʻaogaina lelei ina ia le aoga le potu. Ia fuafua lava e faʻaaoga le pupula poʻo le susulu o se isi o se isi pe faʻavae foi. O elemene uliuli e matuaʻi vaʻai i le tele o le lanu wellpaper: uliuli fasi, monose, fua masani.

Valivali Vinyl Wallpaper, lauiloa lanu

I le afiafi i lenei potu ua pogisa

O le a le avea ma se faʻaʻeseʻese aloaʻia o le lanu uliuli e faʻavae, e aunoa ma se tasi o pepa pepa ulufale.

Vinyl Wallpapers i luga o le FTIsnic faavae o faia i le lautele ituaiga o lanu. O lanu fiafia e masani ona faʻaaogaina e Farani Alamanuia, A o le tele o Siamani ma Italia e masani ona fiafia i filifiliga masani. Lusia Verinym Wallk o loʻo gaosia i le tele o lanu lanu.

Faitau atili