Rating o frozen fabs ma auala e tausi ai oloa

Anonim

Seia ou taua i le taimi nei i le fale. O le mafuaʻaga mo lenei faigofie - lavalava, ie lavalava faʻapipiʻi ma fale na faia i ie faʻalenatura. Mo soʻo se taimi uma e le tele o afi masani, mea o loʻo i ai se tasi le pala. Ina ua tele na utaina, latou te fausia ni maualuga ma foe i nofoaga e le manaʻomia e aveʻesea na o le ieafu masani. Ole aofaʻiga o 'aʻai o' ie e le faʻaitiitia, ma o le fesili o le mea e fai, pe a fai o le mea pele ma talafeagai e faʻaauau ona talafeagai.

Meafale Tufu i Fabrics

Toetoe lava o ie uma e i ai le tui. Ioe, o le fausaga o febthec fibre saofaga i lo latou Toefuataiga pe a uma le faʻatapulaʻa o le taliaina o le ea, ae o le le mautonu o le ea o le leai o le ea.

Rating o frozen fabs ma auala e tausi ai oloa

O le fausaga o ie lino masani, cotton, silika ma boolen filo e le o se mea e sili ona fiafia i ai. E i ai a latou ea e tumu i luga o le ea e fausia ai le mafanafana pe a faʻafesoʻotaʻi le paʻu, ae ua faʻaleagaina pe a utaina, o loʻo afaina ai le lamolemole ma le matagofie vaʻaiga o le lamolemole.

  1. O le siamupini i totonu o ie e sili ona faʻaʻaita ai e manatu flax.
  2. Maualalo maualalo ifo ia te ia ma sili siliki.
  3. O le lautele o le viʻiga ma le sili ona taufaʻaleaga (faʻailoga) e vave foʻi.
  4. O se mea e tatau ona i ai i le vevela, homine o le aulelei ma ofu matagofie na faia o le manifinifi o le cotton (damiy, basuas, o bauita, o muslin, e manaʻomia le tumau uʻamea.
  5. O fulufulu manifinifi e iai lona meatotino e vave faia ai maualuga. Mo taumafataga o loʻo teʻetia o le ituaiga lalolagi, e le talafeagai, ae, mo le taimi e nofo ai i le ofisa, o le faʻaiuga o le aso e mafai ona faia e le pito o le kapeti poʻo ofuvae.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

I le avea ai o se tulafono, o le mafiafia ma le mafiafia o ie e itiiti ifo nai lo le manifinifi ma ea. Tele faalagolago i le metotia o le umuta filo filo - o Jacquard taofi le lamolemole lamolemole sili atu sili atu nai lo Natin ma satin, ma le tele, i ai, tele, tele, tele, tele, tele, tele, tele, e sili atu, ma le sili atu, e sili atu, ma le tele, i ai, e sili atu, e tele, e sili atu, i luga, e sili atu, ma le mamao, e sili atu, e sili atu, ma le sili atu, e sili atu, e tele, e sili atu, ma le sili atu, e sili atu, ma le mamao, e sili atu, i luga, e sili atu. O lea, ina ia lelei le lavalava ma le ie puipui ma le ie puipui, e tatau ona tele se taimi ma taumafaiga i le ironing. O le mea lea, o le faʻafitauli o le mea lea e fai pe a fai o le ie, ma pe o loʻo iai le faʻasao o lenei mea.

O afea e le mafai ai ona le iloa le taimi

Siaki mo le fiafia

Rating o frozen fabs ma auala e tausi ai oloa

I le faʻatauga o se mea fou poʻo se mea mo lona gaosiga, e tatau ona siaki pea le tele o le tele. Ia faia lenei mea, o pito o le ie e malosi malosi i le alofika o le alofika o le alofika o le alofika, ma ia le itiiti ifo i le 10 sekone . Afai o elemene ua fausia e le faʻavasegaina, o le a e manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa e faʻatumauina ai le oloa i se pepa lelei.

Ina ia o le ie e le itiiti o le taamilo, krasch e faia oe lava

  • O se togafiti lelei mo lavalava itiiti faʻaalia, o le tipi i luga o le filo filo.
  • O le mea e le taua tele pe a fai o se faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaoga i le taimi o lona gaosiga, ae o tagata faʻatau oloa e ono mou atu pe a maeʻa le fufuluina muamua.
Kamupani o loʻo gaosia le maualuga o le tulaga masani o mea e faʻaaoga ai mea filifilia e filifilia ma le mimilo maualuga o filo ma maualuga lalagaina tekinolosi. I lea tulaga, o le moli uila e foliga manaia tele ma o se faailoga e sili ona taugata lona tagata.

Ma le isi, o krash ie e foliga tutusa ma le galuega alamanuia. O lenei taotoga e mafai ona faia i le fale.

Vaega o le "Fata na faalavelave":

  1. O le faia o lenei mea, o se ie manifinifi (mafai ona fefiloi poʻo le synthetic) aʻo le i ai o le mea e tatau ona susu i le vai malulu ma taʻoto.
  2. O le mea o loʻo avea ma faʻaleagaina i luga o le mafolafola luga ma luga o itu taʻitasi e aoina e tamai pipi, pe a latou liliu i le gaioiga (e sili atu ona nonoa faʻatasi) ma mimilo i totonu o le noden
  3. O le mimilo o le fabric ua tuu i totonu o le microwave mo le 4 minute (maualuga auala), ona fai lea o se malologa mo le 4 minute ma alu i le lima taimi.

Mataupu i luga o le autu: Passpart faia oe lava mo ata mai le ie: Master vasega ma vitio

Mai i sea ie, e mafai ona e tuiina se ie mama poʻo se ofu o le a taofia ai ni nai fatuga, pe a uma ona toe faia le gaioiga o le "fale krash.

Manuia le matua maualuga - ma e le gata

Rating o frozen fabs ma auala e tausi ai oloa

Auala e fai ai ina ia suia le ofu, ma le ie linou mumu, ua uma ona i ai ni nai seneturi mo le tele o seneturi - o le uʻamea ma le uʻamea.

Strist Empolsion i lalo o le aafiaga o le vevela vevela e mautu, ae o le manava ata, e le gata e foliga matagofie, ae e puipuia foi le ola o le oloa. I se faʻaopopoga, e faigofie tele ia te aʻu le mea o loʻo tata ai, o metotia o le punou i le ie.

Mo le tulaga masani, latou faʻaaoga se lauti poʻo le sipuni tele o manoa i luga o se lita o vai. Ina ia le o le pogisa se lanu uliuli, o le vaifofo o gelatin ua faaaoga; E fautuaina foi mo le silik ma vicoose. Peitaʻi, mo le tele o tamaʻitaʻi onapo ina ia faʻamalieina le lava, o le taugata lea o le taimi e tatau ona e faia ai mo ni mea taua tele. Mo le masani ai le fufuluina o le fufuluina, e tele ona faʻaonapo faʻaonapo nei oloa na faia i nofoaga eseese.

  1. O lona uiga o le aofia ai fesuiaiga masani masani starch o loʻo faʻagaioia "mai le fufuluina o fufulu."
  2. Sauniuniga faʻavae i luga o pv-emlilsion ei ai le semi-tumau aafiaga, ma e faʻalagolago i le tulaga lelei, mafai ona faia ni ie i luga o le tele o fatu.
  3. Meafaigaluega ma se Carbomool, o loʻo iai se mea totino e faʻaititia ai le fibers.
  4. Tuʻufaʻatasia tapenaga ma le anotusi o mea uma o mea uma o loʻo i luga vaega.

E matua talafeagai le faʻaaogaina o se penitala penina, o le a le spray i luga o le ie ae leʻi faia . O lona faʻavae o se faʻavae filifilia faʻapitoa. E iai ni sprays e ono aofia uma ai le tulaga masani o le vaega ma le syththetic e fausia ai le tele o aʻafiaga o le leai o se tino, faʻapea, matagofie, matagofie, ma isi vailaʻau.

Faitau atili