Starus style i totonu

Anonim

Starus style i totonu

Talosaga i totonu o le itu o onapo nei o le tuai-crimating style e fetaui lelei, aua o mea uma e toe foi mai i le folauga. O lenei faiga e tupu aʻe ai le amio lelei ma le siosiomaga, ma o le mea tonu lava lenei o le aso nei e manaʻomia e tagata talavou. O le mea moni lava, ia e tuua se staili i lona lava fale pe tusa lava pe o se tagata fai aai e le faigata tele.

Uiga taua

Ina ia mafai ona avea le ata o lou fale i le tuai o le sitaili Rusia, o le mea sili lea o ni uiga o lenei stylists e tatau ona auai i ai.

  1. Old Rusia fale mautotogi e tatau ona faʻatumuina mea mai le fafie masani. O le mea moni, o le "vasen" mathlifony poʻo mea sili o le a vaʻai, e tuʻu ai le malie, ma le talafeagai. Tuu atu i le fiafia i le aganuʻu masani o laʻau Rusia - ASH, ok, chery, pine.
  2. I totonu o le pule, tusa lava pe o se teuteuga o puipui po o meaafale, o se teuga fao-fale e tatau ona i ai.
  3. O le a aoga tele pe a fai e te faʻaopopoina mea teuteu tino meafale i totonu. O lenei meafale e mafai ona faʻatau i faleoloa, aua o loʻo agaʻi i ai nei, ae e te tutoʻatasi lava se mea taugata tele tele.
  4. O le ogaumu o le tulaga masani o le i totonu o le tuai o le sitaili tuai Rusia. I le nei lomiga o nei, e mafai ona e faia se magalafu (masani pe eletise) i lalo o le ogaumu. Faʻaaoga le lanu pupula ma omea mo le afi mumū.
  5. Ioe, o le ae manaʻomia ituaiga uma o mea e fai i le sitaili o tusi faʻamau o tagata fagota. O le lisi o ia mea e sili ona lautele. Atonu o le ace, omea ipu, ulaula ulaula, OrenBurg churgs ma sili atu.
  6. O nofoa faigofie ma sofa i totonu o le tuai-Lusia i totonu e mafai ona suia e tagata laupapa lautele. O le a foliga masani ai.
  7. Ma le mulimuli ane, o le a fesoasoani e maeʻa lau numera numera. Aua o ie puipui, filifili ni ie faigofie, pei o Hhoriaian ma Flax. Aloese mai le faʻatapulaega faʻapapaga, ia manatua o mea uma e tatau ona faigofie e mafai ai. I se faʻaopopoga, faʻaaoga le UICK Ucter Masts ma Patchwork Plusket i totonu o totonu. Afai o loʻo e tausisi i le malamalama, matagofie, e matagofie ai masoa, o le a o masoa ma tagata solosolo o le a avea ma se sili atu le faʻaopoopoina i le Lusia mamanu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se kapoti i luga o le loggia ma le palu o le laina

Starus style i totonu

Subpesies style

O le tuai o Rusia faiga o se manatu muamua. E tuʻufaʻatasia le tolu mamanu e tafe ai. A maeʻa ona latou faitauina taʻitasi, e mafai ona sili atu lou malamalama i mea e te manaʻo e vaʻai i totonu o lou fale:

  1. O le muamua faiga e sili ona taatele. E iloa gell lautele i le lalolagi atoa. O lenei ituaiga o "o le la o le la" ua valaauina. O le faavae o le sitaili o se ituaiga ma tagata o le tino. Oʻu maputaga, o le vafealoaiga o Sasatele, o pulu ma isi faʻailoga masani o Lusia - Mo lenei faiga o le a talafeagai. Tele o mamanu o onapo nei e le manaʻo e faʻaaoga le sitaili o le "o le la o le nupeʻa", e pei ona matua lanu ma tumu i mea faigaluega mai tagata tupuaga. Peitai, e ui lava i lenei, "o le ruse" o loʻo tumau pea ma le masani ai.
  2. O le sitaili lona lua e sili atu le mafaufau lelei ma "aoga." Ua taʻua o ia "Rusia Hut". O le faʻailoga autu o le "Lusia isob" o le leai o se mea e le aoga ma le le aoga o le le aoga ma le le aoga latou te fiafia e faʻatumuina le "a coselist. Na faia e Rusia Yzba i senituri-tuai. Ae e te leʻi faia mo lona faʻatinoina, e tatau ona e mafaufau totoʻa i sina taimi itiiti.
  3. O le lona tolu sitaili - "Trem" - e sili atu pei o le fiafia o se tagata sili ona faigofie o Rusia, ae mo potu tusi a le perenise. O lenei styligstics o se mea mataga tele, ae mautinoa tele tele.

Starus style i totonu

Potumoe ma potu malolo

O le sili ona manaia o le matua-Lusia faiga o le a ofi i totonu o lou fale pe a e faʻapauina ia te ia e le o se tasi potu faʻatasi, ma le fale atoa. O le mea moni, o se foliga tutusa foliga lelei i potu uma.

O puipui, fola le fola ma le kolumaluga potu malolo e tatau ona ufiufi fafie. O le laualuga o le fafie e tatau ona maua ai le sacqumed poʻo le ufiufi i le ofe. E taua tele le faʻamalosia o le tino ma le mapusaga o le laʻau. O le mafaufau faʻapitoa e totogi e le fola o le potu malolo. Mo ia, e mafai ona e faʻaaogaina tutusa ma le laupapa o se laʻau, poʻo se laʻau gaseʻe, ae leai se palisi po o lametate. O mea mulimuli e lua o loʻo i totonu o le aso nei ma Europa, latou te le ofi atu i totonu o lau ata tuai. Afai o le puipui e ufiufi i fafie mo oe e taugata tele, e mafai ona e faʻaaogaina le pepa mo nei faʻamoemoe. Peitaʻi, e sili atu le faʻasaoina o faitotoʻa ma faʻamalama faavavali. Fiafia PINE Stammes. I se faʻaopopoga, i le ono mafai o faʻamalama, e mafai ona e teuteuina ma uluaʻi vaneina ma pupuni faʻamafanafana mai le matata.

Mataupu i luga o le autu: malamalama malosi mo le Sauna

Starus style i totonu

O meaafale mo le potu malolo i le tuai o le sitaili tuai e tatau ona aofia ai le maualalo sofa, tele nofoa, o le auauna ma se laulau faigofie. O isi vaega o meaafale mea e mafai ona faʻaopopoina ai lau tofo, peitaʻi o le mea sa ia manatua e le tatau ona latou ova tele. I luga o le fola o le potu malolo e mafai ona vavaeeseina le kapeta Rusia, ma e sili atu - o le paʻu o le manu (o le mea moni, e le o se peʻa ae le o lepota). Mo puipui, o atavali e talafeagai mo le ata o le natura o Lusia, mo laulau - Tatala Tatala. Fuafua i luga o le faʻaaogaina o vaega o le stylistics, e mafai ona e faʻaopopoina ni mea masani masani - maryoshki, o le vaipuna ma isi.

Starus style i totonu

O le ogatotonu o le malae o Rusia anamua e tatau ona avea ma se sili ona faaluaina moega. O le ulu ulu e mafai ona faia i fafie pe faia foi. Taumafai faʻataʻamilomilo laupapa laupapa. Taumafai e sui i tamai fatafata, ma aua neʻi galo o mea uma o le meaafale o le fatafata o le papala, o se ie lea, e tatau ona faia i lalo o aso tuai E leai se mea e talafeagai mo le ofe o le potumoe e pei ona lelei pei o tamaitusi. Lanu malamalama malamalama i luga o faamalama i luga o faamalama, i luga o palanikeke ma aluga. Liliu le masani o compolated, i luga o le laulau o le a le masani ai o le laupapa.

Starus style i totonu

Umukuka ma faletaele

A faʻatuina le mamanuina o le masani masani-matagaluega clisine, o le faʻamamafa e tatau ona faia i le itu taumatau o meaafale. Woodsen ma vali ata, pusa, kapeneta, laulau uumi ma nofoa e talafeagai mo le umukuka. Afai o le umukuka vaega e lava le tele, o le afi afi na statlized i lalo o le ogaumu mafai ona tuu iinei. Pa i totonu o le umukuka e mafai ona ufiufi i laupapa sili. E tatau ona puipui ia i se taimi malu. Pe a filifilia ni mea, mulimuli i tulafono: Soʻo se mea o le pala e mafai ona faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina saʻo. O lea, laei a le matagofie o ato, o ato ma ituaiga uma o libu oloa e mafai ona faia o ni suctor.

Mataupu i luga o le autu: Vaelaton Vase mo Fua: O oe lava (ata mo le inu)

Starus style i totonu

O fafie mo le tapolo faletaele e le o le sili filifiliga (pe a fai o oe, o le mea moni, aua le manaʻo e liliu lou faletaele i totonu o le faletaele). Ina ia maeʻa le faletaele, e sili le faʻaaogaina o le "fafie" poʻo le fufuluina o lanu o laʻau masani. O le fale taʻele o le taʻele o le taʻele o le tuai o se tuai. E sili le tuʻuina atu o le manaʻomia i se palu o le taʻele o le mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le ogatotonu o le potu. Uma paneta e fautuaina e faʻaaoga i totonu o le apamemea poʻo ni naifi ines ina ia le o ese mai le aotelega o le mamanu. Mo le faioloa o le faletaele, faʻaaoga le taele lapoʻa ma ata, faʻata i laupapa kapeti, ie puipui ma pupuni laiti omea. O le a sili ona lelei le foliga pei o se birch choom i lau tuai-soli le faletaele, pe o se nofoaga iloga.

Starus style i totonu

Faitau atili