O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

Anonim

O matagi o tamaʻitaʻi o loʻo i ai le ituaiga o aga masani ma ata faʻalelei. Scrollbreaker - E foliga mai, o se tamai peleue "e faigofie atu nei." Peitai, o lenei vaega o le uarota e mafai ona fesoasoani e fausia se sili sili ona lelei sitaili pe sili atu foi le sili atu o le tele. O le mea autu o le iloa lea o le mea e tuʻufaʻatasia ma filifili le lanu manaʻo. E uiga i ai - o le tagata iinefter.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma ata matagofie 2019

Mo se taimi si umi, a tamaitai windbreakers sa faavae faapitoa e faaaogaina i o le ofu, ua faamoemoe e puipuia ai le tagata e ona mai e tutupu faafuasei o le intersellies o le ese-vaitau. Peitaʻi, i le tausaga a o matou o ese mai, ua taʻato ai na latou tipiina ia latou, aumai le tele o suiga talafeagai ma le masani ai. Ma o le aso nei faʻafetai ia i latou fafine uma e mafai ona fatuina lelei ma le masani ai ata mo le malulu o le tau.

I totonu o loʻu moega o loo i ai matagi i le taimi e tasi - e foliga mai ia te aʻu lea mea e le mafai ona le tele. E taugofie tele lo latou taugofie, ina ia mafai ona pikiina ni filifiliga masani i le taimi e tasi, aunoa ma le fefe mo le setete o le paketi a le aiga.

Masani faataitaiga

Ona o le mea moni na manaʻomia e tagata faigaluega e talaʻi ai le vaitau o le faigofie ma le faigofie, o se fafine faʻaiʻuga e maua e faiʻiina mo i latou lava, ma i le taimi e tasi e fetaui lelei ma faʻalelei. Faatasi ai ma lenei faiga, o le matagi o le a avea ma se filifiliga lelei o se mea lelei i fafo. Faigofie, Ergonomic ma le Universal Windbreders i le aso i le tumutumu o lauiloa, a o le masani ai o lenei vaitau o le a manatu o oloa i le masani ai. Aua le le amanaia le leaga.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

Afai e te manaʻo e vaʻai i le ultrasveve, ona saʻiina i le faʻataʻitaʻiga i le laina pito i luga o suilapalapa, o le iai o le ufi e talia.

Longson Sndurbreaker mafai ona toeititi lava. I le taimi nei, e tele lava manatu e ulufale i mea e maua e le au sailiili i se fafine, ae e olopalaina ai se fafine fofoga. Muamua o mea uma, ole mau masani ma muamua foliga e taua.

I totonu o ituaiga lauiloa lauiloa, i latou e faʻaopopoga i le faʻaopopoina o au fanua o loʻo avanoa foi.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

1. O filifiliga susu o le vai - faia mai le ofutino, membrane fabic po o ninlon. E pei ona faʻaaogaina se fusi faʻapipiʻi. Faʻafetai i meatotino o mea, o le mea na gaosia ai le vai o vai, latou te le o pasi i lalo o lavalava matagi poʻo le susu, pe a taofia le paʻu o le paʻu avanoa o foliga o le "lanumeamata express".

Tusitusiga i luga o le autu: O le aso o le tama o le initaneti: Mafuga ma ata ma vitio

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

2. Faʻaaogaina - O ia faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e maua ai se isi tulaga o le saogalemu pe a feoai solo i le taulaga. Muamua, o le lanu lanu e mafai ona mauaina e mafai ona maua i le taʻaloga (mo cyclists poʻo le fiafia o taʻaloga auala, tamoʻe), faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga a tamaiti. O nei o loʻo i ai i le tele o filifiliga mo aso uma laei, e aofia ai i luga o le laʻau ma taʻaloga o matagi. O faʻataʻitaʻiga foʻi ua iai uma vai o loʻo ola.

3. O Jambrane peleue o loʻo maua ai le faʻateleina o le lauiloa i vaitau taʻitasi. O le a le uiga o le lauiloa lauiloa o le hembrane pobric i aso nei:

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

- E iloga i le le lava mafiafia, aʻo i lona fausaga e tele ni microscopic pu. E laʻititi lava e laʻititi e leai na o ifo le vai e le mafai ona alu i lalo o le lavalava;

- E le mafai ona mataala. Vai na suiina i se tulaga faigata faigofie i totonu o ni pu na taua i luga. Lea e faʻatagaina ai le toe oso ese mai le tino mai le tino mai le tino (o se mea moni o mea totino, aemaise i taimi o taʻaloga). Ina ia faʻaititia le ono mafai ona o loʻo i luga o le auvae mai fafo, o se nofoaga puipuia o le mafiafia o mea e masani ona tuʻuina atu i luga o le humbrane.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

4. Faataitai e aunoa ma le laina. Atoatoa mo aso malulu o le taumafanafana poʻo le amataga o le tautoulu. E masani ona puʻupuʻu ni ata masani ma le lepela e aunoa ma le laina e masani ona faapuupuuina pe o le umi o le umi. I le taimi lava e tasi, oti e mafai ona o ma sasa. I le uiga o le saoasaoa o le moli, o le uila e masani lava, e mafai ona e feiloaʻi i filifiliga i faʻamau poʻo faʻamau.

Foliga foliga ma lanu

Ioe, mo le faʻavaeina o se ata nei, e tatau ai ona amanaia le naʻo ni sitaili i fafo atu, ae o le lanu sigine o Gamut e manaia foʻi le vaitau. Soo se mea, muamua lava e tatau ona mafaufauina po o le a le lelei o le ata o satauro, aua o loʻo tuʻufaʻatasia i lenei tuʻufaʻatasiga o le ata.

E le pei o le amataga o le 2019, a o mata tioata na fetaui lelei, 2019 na avea ma se vaitaimi o lanu pupula ma maataua. Mo matagi ua fuafuaina mo le vaitaimi o le tuai o le tautotogo, i le amataga o aso o le taumafanafana, o lanu nei e manatu ua fai togafiti:

Mataupu i luga o le autu: pale i luga o le tautoulu polo ma ona lava lima ma ata ma vitio

- Lanu paʻepaʻe: O fafo atu o lenei mea o loʻo i ai i le uluaʻi vaʻai matapa lanu e maua ai le ata o loʻo maua ai le matagofie ma le matagofie. Paʻepaʻe paʻepaʻe e mafai ona ofuina fafine o soʻo se tausaga, pei ona leai ni mea e maua ai le faʻaopopoina o isi tausaga poʻo le le mautonu e paolo. O le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma se ofisa mautu o foliga foliga sili ona manaia. Ma afai e te manaʻo e fai se faʻailoga o le taulaga i le taulaga, ona mafai lea ona tuʻufaʻatasia le wroupbbreaker i se pulou ma lanumoana paoa uila. I totonu o lenei mataupu, o seevae e fautuaina e fiafia i Snewerers paepae;

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

- Le uliuli : O lenei lanu e talafeagai i taimi uma - toetoe a leai o ni masani masani ma aga masani. E manatu o le Universal-Black Washbreaker o le a avea ma se sili atu le faʻaopoopoina i soʻo se ata: mai le faʻapitoa pisinisi poʻo ni taʻaloga malolo e fiafia i ai poʻo le urbant. Filifili o ofu pito i luga o le uliuli, e taua le manatu e mafai ona ia faia le tele o le paller ma faia ai le vaivai. E aloese ai mai lenei mea, e mafai ona vavaeeseina le lanu uliuli o le satauro mai le foliga ma foliga matagofie poʻo ni faʻataʻitaʻiga, o sina sikafu o le lagi poʻo le kulimi lanu;

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

- Lanu mumu : O le tausaga lea i le masaniga o le mageso o le mumu. Ae paga lea, o lanu ia e mamao atu mai tagata uma - o le toʻatele o fafine ma le o loʻo taʻua o le "ogatotonu o le" Rusia "i le pito i tua o se mea manaia. Ae o le platitum blondes ma mu bringettes i mumu foliga na o se ofoofogia;

- lanumoana ma lanumoana - O se mea faʻa-natura lanu mo matagi na faia i totonu o se masani poʻo se taʻaloga sitaili. Afai tatou te talanoa e uiga i le lanumoana faʻataʻitaʻiga, o le taimi nei i le tausaga nei o le lanumoana-Tarquitise sinquoiʻeseʻesega o loʻo talafeagai tele, faʻaigoaina le "Biscay Bay". I totonu o Shades o Blue Greyndy o le a avea ma lanu o le tautotogo Snow.

E mafai foʻi ona ou gauai atu i le sili ona lelei lanu samasama poʻo le mea lilo o le laulu. I lea tulaga, o faʻataʻitaʻiga o le maalogia ma susulu o leo e tatau ona filifilia, ae le galo e tuʻufaʻatasia ai i latou i le neuram backrobe. Faatasi ai ma falaoa oneone laiti, e fautuaina ai le mataala faamalositino, pei ona latou mafaia teisi tele ai, na te usuinau atu ia te ia "le le lelei. O lenei faʻafitauli ua foia i le auala lava e tasi ma mea uliuli: naʻo le vaʻai vaʻaia o foliga ma luga o ofu pito i luga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu se ofu paʻepaʻe

O ni nai upu e uiga i lugā

Lomiga o le sili ona eseese - o le mea moni, talafeagai pei o muamua. Fualaʻau, e aofia ai ma le fugalaʻau moligaʻo o le a sili ona lauiloa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia e le gata i le masani masani ata (pe a e manaʻo lava i se croubbraker ma se lolomiina - filifili lanu piniki poʻo le faʻataʻitaʻiga fanau a tamaiti.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

Geomera le manatu o se faʻaolataga moni mo fafine e le mafai ona faʻaleagaina atoatoa ata, e le tuʻuina atu foi o latou tulaga. Uma ituaiga o laina, taimane, lio ma zigzags o lanu eseese ma lapoa e mafai ona tuʻufaʻatasia i le mea lava e tasi - aua le misia.

O manu e avea foi ma lauiloa. Peitaʻi, i tulaga o tulaga taua o lenei nofoaga o loʻo iai tupe leiloa. O le tausaga a sau na avea ma epoch o le "pule o tagata faiʻai", e le pei o le faafoliga o le Tiger Skinkes poʻo le nameri, e le toe i ai i luga.

O se filifiliga fiafia e mafai ona avea ma filifiliga e fiafia i le satauro i se lolomiina - faʻataʻitaʻiga o le vaipuna. O lenei faiga e aliali mai talu ai nei ma o se mea sili ona lautele lautele mo faʻataʻitaʻiga ma faiga ma sitaili.

Faiga masani ma tuʻufaʻatasiga

Afai tatou te talanoa e uiga i aga masani o le lalolagi faiga, e mafai ona e nofo i luga o le tele.

1. O le taimi o le faia o le afiafi o le afiafi, faʻapea foʻi ma le aniani mo pisinisi pisinisi i se siosiomaga aloaʻia e aʻafia ai se ofu laei, e fautuaina e filifili Le matagi-peleue-peleue Le faaituau foliga: uliuli pe paʻepaʻe. Mai lanu lavelave, e mafai ona e gauai atu i le lanu o "pefu o le" poʻo le "paʻu paʻu": Latou te foliga lelei foʻi i le lanu o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o tofi o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui o sui o tofi o sui o sui.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

2. O loʻo i fafo atu o loʻo i atunuʻu uma ma le le mautonu lavalava. Afai e te fiafia i ni mea masani, ona filifili lea o se matagi i le lapotopoto tauau. E mafai ona e faia se ata muamua ma le matagi, pe a fai e te tuʻuina i luga o le malu o se ofu manaia, ma seevae e fiafia ai seevae o le moa.

O le matagi o le matagi o fafine - masani masani ma foliga lalelei ata

3. Mo ata fiafia ma matagofie na fuafuaina e faʻamamafa ai le lelei o le matagofie ata, o le puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga ma le lima o mea lelei. O ia tipiina e mafai ai ona faʻamamafa le lalelei o lima agamalu ma feʻai vae. Aua neʻi galo e uiga i totigilima manifinifi ma alavai maualuga o seevae i luga o le manifinifi mulivae.

Faitau atili