Dream Catcher ma ona lava lima

Anonim

Dream Catcher ma ona lava lima

O le Hity Catcher o se mama aʻiaʻi e salalau solo i le lalolagi e le faigofie, o le fir bimulet e mafai ona tauina se tagata moe, ae o se mea fiafia e mafai ona tautau ai le moega i luga o le moega i totonu o lona moega.

O se miti matagofie o Care Hasecher e matua faigofie, ae o le mea sili ona taua o le suamalie.

E mafai ona e faʻatasi ma lou aiga ma tosina lau fanau i ai. O le a latou maua le tele o le fiafia, aua o mea eseese ma mea e masani ona naunau i tamaiti.

Miti shercher

Afai o puapuaga o le mafatia, o le miti alofa ma o latou lava lima o le a avea ma sili atu fesoasoani i lenei mataupu. E mafai foʻi ona faʻatauina i totonu o se faleoloa faʻapitoa o meafaitino o le fale, ae tatou te tele naua le faʻafefe e faigofie ona faia lenei mea.

Dream Catcher Atoatoa fetaui i le Igilisi Initaneti

o le mea e sili ona le fiafia i le malamalama, o se siosiomaga toʻafilemu, i se mea e sili ona matagofie. O le moli uila, magalafu, mafanafana, mafanafana ma le au paie ma le masani ai o leo e tuʻufaʻatasia atoa ma lenei mataupu. Afai e teuteuina lau puipui ma paʻu manu, e mafai ona e faʻaosofia le miti faʻaseʻe ia i latou, tusa lava pe le o le potu i totonu o le potu. O se lelei lelei lea mo i latou na mamanuina o le ofisa faigaluega i le Igilisi sitaili, faʻapea foi foʻi o se lelei lelei mo se aiga masani, e le manaʻo e tautau i le puipui masani ma le manaia .

Dream Catcher ma ona lava lima

Faʻafefea ona e faia se miti puʻe

Amata ona faia se miti catcher, e tatau ona e maua ni mea faapena:

  • Wooden Lilo mo Wority Catcher ma o latou lava lima. O totonu o ipu e atoatoa mo totonu foi, faʻapea foi ma le liʻo e mafai ona faʻatau toetoe lava i soʻo se fale o mea faigofie aiga, lea e tautua i totonu ma le lalagaina o ata ua fufusi;
  • Mafiafia filo po o le manifinifi maea ma le mafiafia o le 2 milimita. O le umi o le umi o le maea o 12 mita, ae e sili le ave ma se laina, aua e faʻalagolago uma i le lapoʻa ma le mafiafia o le lio ua selesele ai;
  • O filo mafiafia, e manaʻomia tele ai lanu (tasi lanu e mafai ona faʻaaogaina, pe a e fiafia iai);
  • Lapisi tele po o lopa;
  • Ua faapipiiina le tele o le super sper, e talafeagai vave mo le ma miti fana;
  • Fulu (e mafai ona faʻatau i le tata ma mea faigaluega mo tusi lesona);
  • seleulu.

Mataupu i luga o le autu: o puipui i totonu o le faletaele, metotia o filifiliga

Ia malamalama pe faʻapefea ona faia se miti catcher, e tatau ona e faʻatinoina manino ma laʻasaga i le laʻasaga.

I le taimi muamua, ave le ie, nonoa se maea faataamilo i ai (poo le filo, e fuafua i mea na saunia). E tatau ona fusifusia ina ia avea ma siʻusiina na matou aioi ai i se filo ma le umi o le itiiti ifo 15 cm. Le isi, fufusi i le atoaga o le houp o le houpita o le hoop i le taimi o le laupapa le vaaia uma.

Ina ua maeʻa le matagi, e tatau ona fai le filo i le node. Ia faia lenei mea, matou te faia se node masani mai le amataga ma faaiu. O le foai lea i augatupulaga, e mafai ona e togi le mama ma ni filo lanu lanu, pe sui lanu, suia le filo. Peitai, e aoga o ia i le faaeteete, e leai se mea e mafai ona vaʻaia, vagana ai mo le isi e taulai i le amataga.

Afai na e filifilia fala ma ou lava lima, o lenei galuega o le a faigofie sili ona lelei mo oe. Ua amata loa ona matou le lalagaina. Fua ma le 4-5 Senituri mai le matou Nolove, lea ua ave le amataga, ou te tosoina ese le filo, faia se matamulisi, ma matou ma le manava, ua faʻapipiʻi i ai.

O lea na matou lasi ai i le laina muamua, e fai ni Elegutu tetele o fusi i luga o ni filo.

Ina ia aua neʻi i ai ni faʻafitauli ma le geometry i le pito o le muamua laina lalagaina, e mulimuli mai mai le amataga o le a e faʻapipiʻiina i le hop e iloa ai.

Le isi, alu i le laina lona lua. E faia e ala i le nonoa o node i le ogatotonu o laina muamua laina.

I lea lava, o laina o nei ua faia, ma o a mea e sili atu, o le le itiiti ifo le faigata o le gaioiga, ma o lea e sili atu ai le galuega. O le a le isi mea o le a e iloa ai o le 'upega tafaʻilagi o loʻo lalagaina.

Aua neʻi galo e taofi le manava poʻo ni ofu. O tagata anamua na latou lalagaina i luga o le lauulu mago na o le ofu paʻepaʻe, aua afai e te talitonu i se upu tuai, e mafai ona e faia tutusa. Sa talitonuina e taua tele le laau, sa i ai se malosi toaaga, o loo ulu atu i le miti stock mo le manuia o se tagata moe. Peitai, i nei pe o totonu, o lenei tulafono e le amanaiaina, ma mea e fai, palasitika ma taʻitaʻi o le a faʻaaogaina e pei ona faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Crrete TableTotop Faia oe lava

E aoga foi i le manatua o le a maeʻa le faia o galuega, e tatau ona e selesele filo latalata i node. Ina ia le mafai ona 'alofia foi leo, e manaʻomia ona feagai ma faʻamatalaga manino.

Dream Catcher ma ona lava lima

Dream Catcher ma ona lava lima

Ina ia mafai ona faia le miti le puʻeina o foliga, i le tele e mafai ai ma Initia tagata, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le pito i luga o fulu i luga o fulu. Ina ia faia lenei mea, ua lava le kord, fusi faataamilo i le nofoaga saunia ma aveina atu ia te ia le au. Sili ona lelei pe a fai o le au o le a maua se ese lanu, foliga ma tele. I le pito i luga, malu puipuia. O nei siʻula e tatau ona tolu.

Dream Catcher ma ona lava lima

Ina ia mafai e le miti ona feosofi ma ona lava lima, e mafai ona e tautau i luga o le puipui, matou te faia se matasele i luga. Aua le nofoaga o le faʻatulagaina o le miti miti, e mafai ona avea o latou ma puipui o loʻo fetaui lelei le moega, poʻo le mea e leai ai ni ata, ata ma faʻataʻoto Faatasi ai ma le fesoasoani a le miti catcher, e mafai foi ona e mafaufau i le lelei, manaia ma muamua desor o lamepa.

Faitau atili