Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Anonim

Ina ua uma ona ou suʻesuʻe i auiliiliga ituaiga sa nofo ma filifili ai o lenei mea ou te faʻaaogaina mo le feagai ai ma loʻu fale ma le laititi. I lalo o lenei mea laiti o le suʻesuʻeina o le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o oe lava faʻapipiʻi ma tapena le laʻasaga mo se fou teuteu. Talu ai o ni faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o le pusa tusi, o le faʻapipiʻiina o faʻatonuga o le a lautele mo ituaiga uma. O Mothese o le nofo ai ma ou lava lima naʻo le pau muamua o le leo e foliga mai e manaʻomia se gaioiga faigata, ae o le poto na mafai ai ona ou aumaia le kilo i luga.

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Montage siving ma ou lava lima

I le tulaga muamua - o se tala a le DOMLETH, ona faʻapipiʻi lea o le vaega o le vaega

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Montage sivine

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga o le sili ona gafataulimaina o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o tekonolosi, ae e aunoa ma le i ai o se manatu o mea faigaluega o le a faia saʻo, o le a le galue saʻo lea e faʻapipiʻi ai le galuega. O le faʻavaʻa o le vaega muamua o le fogafale. O lenei faiga e tatau ona faia mamafa. E mafai ona faʻatino le masini e faia i ni auala se lua:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a laupapa laupapa - o loʻo faʻamatalaina o elemene ua faʻatagaina i lalo o ni ituaiga uʻamea uʻamea. Peitaʻi, e le mafai e tagata uma ona tautefolu le laʻau ma teuteuina le su'ā ma teuteuina. E ui lava i le pito i luga o le pito i luga o le fale o loʻo faʻagaioia, e pa'ū pea i lalo o le aʻafiaga o le leai o se lumanaʻi.
  2. Ma uʻamea faʻamatalaga - O lenei filifiliga e sili atu le manuia i tuutuuga o le faʻatuatuaina. E le fefefe i le vai o loʻo usuina le vai, aua le taaloina ia meatotino a faʻalauteleina ma faʻafanua, ma faʻafaigofie foi ona laualuga i puipui le masani ai. Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻamalolo, ua faʻatagaina ona tamoʻe eseʻesega ma tuʻu se faʻamatalaga i le tulaga

I le tulaga o se laupapa faʻapipiʻi, o mea uma e sili ona faigata. A faʻatau ni fafie, e tatau ona e mulimuli i ai, ina ia leai ni suia, faʻateʻaina, faʻapea foi ma manatu o le pala. A o le i faʻapipiʻiina le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻamalamalamaina mea faʻaaogaina le Antipyrin ma le Aftiseptic. Mo fale mai se laʻau, lava ia e manaʻomia foi.

TAUA! E tatau ona faia le mea e tatau ona faia le masini. O le faia o lenei mea, o mea tuai e tatau ona aveeseina mai luga, pe o le tagata e ave, ma e tatau foi ona inu valenoa, mea ma lanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Black faletaele - agavaa le faia o le lanu

Mo taiala uma, e tatau ona faʻapipiʻiina - e tatau ona faʻapipiʻi i le mamao tutusa o le 30-40 cm. I le va oi latou e le tatau ona i ai i le venifution o loʻo puipuia ai le venitions - ona o le venis e taofia ai le venis e puipuia ai le vernis e puipuia ai le vevesi e puipuia ai le veniti. Uamea sivisi leaga e le i ai i meatotino a le vevela o le vevela. O le mea lea, e manaʻomia mo le tauofoga e faʻatulaga se maʻa o le puʻeina. Ae afai o le faʻapipiʻiina o le vevela o le vevela-soʻotaga mea e le manaʻomia, ona manaʻomia lea o le a o le a o le matagi o le matagi. Uamea le faʻapipiʻi e sili atu le maua o se auala faalava. O le mafuaʻaga lena o le faʻamatalaga e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le mea. Afai o le faʻavae o loʻo faia o fafie, ona o le faʻaaogaina lelei o le faʻaʻailoa o le faʻaʻaisa poʻo fao, ma o le a fesoasoani o le a fesoasoani mo fausaga i puipui. E le faigofie lenei galuega, ae e atoatoa.

TAUA! Ina ia mafai ona galulue i le maa mafanafana i fafo, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni faʻasalalauga se lua. O le tasi o le a mo le vaega o le faasesea, ma le isi e malupuipuia ai uamea pou.

O nisi matai e fai mai e mafai ona e faia le fale vevela i lalo o le pusa. E sili lea po o lenei mea e mafai ai, ae e le fetaui. E ui lava pe afai e te filifili e faʻaaoga lenei metotia, o le a le sili ona sili ona sili ona faʻaleleia e faʻataunuʻuina ana matafaioi e puipuia le vevela i totonu o le fale.

Faapipiiina o taiala vaega

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Oti Taiding

I le lua laasaga, e manaʻomia ona maua le vai. Talu ai o se mamanu malosi, e le mafai ona faia ni faʻafitauli. Ina ua maeʻa lena mea, e amata galuega i mea leaga - latou te faʻamautuina ma le fesoasoani a le faʻaaogaina o mata o le tagata lava ia.

O le faʻapipiʻiina o le amataga talaaga o loʻo tupu i luga o le susu, ae o le faʻamalama o le faʻamalama e faʻaalu i le tulaga o le faʻamalama o le faʻamalama. Mo le au puipui ma faitotoa, ua iloa uma e iloa e le au faʻamaonia, ma o le N-Debime ua faʻapipiʻiina i le tulaga. O le faʻaumaina o le pa e faʻasaʻo i le pito i luma ae leʻi faʻapipiʻiina le laina mulimuli o le laina mulimuli o panela.

TAUA! Faatasi ai ma le faʻatulagaga o metalyly ma isi ituaiga o panels, e tatau ona e faʻapipiʻiina le amataga talaaga i se taimi vave. O le faia lea o le a fesoasoani i le laser poʻo le tulaga. O le galulue faʻatasi ma lenei talaaga o le sili ona taua, aua o le amataga fuafuaga fuafuaga o le faʻagaeʻetia mo le sili atu teuteu. Mo le vaega, o le amataga talaaga o le faavae mo le nanaina.

O loʻo fai ma le toe faʻaleleia o mea

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Matou te tutoʻatasi muamua

O le siitaga o fale e tutusa taua tele mo foliga ma o lea ua mafai ai ona suia atoa aufasi o le fale. Ae mo lenei mea e tatau ona e puipuia ai le tusi, uma lava mea lelei ma le talafeagai tino. Laʻasaga A o le a fesoasoani ai i faʻatonuga o le a fesoasoani i le amataga e faʻatautaia ai lenei galuega.

Mataupu i luga o le autu: homemade stretus mo crowting filifili mai chainsaws (efuefu iloa)

E pei ona manino ona manino, o le faʻapipiʻiina o le laina muamua o le uʻamea-laina vaega o loʻo tupu i le amataga talaaga. Faʻapipiʻiina uma panels e tutusa lava, ae e iai ni taleni:

  1. E le manaʻomia le toso ma faʻamau le uʻamea sivine
  2. O le panels e tatau ona fai si nai - ona o lenei, i le taimi o le vevela, o le togafiti e le o suia
  3. Mo le faʻamamaina o panels i le umi, o le masani o le faʻaaogaina o le H-talaaga. Faafetai ia te ia, e leai sau mea e tiaʻi e tatau ona e teuina. Filifili le elemene i lalo o le lanu o sivifo

Ae le i faia le laina mulimuli o le nofo ai, o le faʻauma o le propk o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le taualuga, lea na amata ai le pati. Aua le tipiina le sivine sitaili ae e te lei faʻapipiʻiina. E sili le maua o galuega uma i le nofoaga. O le ufiufi o le fale ma faʻapipiʻi. O le faʻapipiʻiina o le tele o le lelei o le tau o le tau - mo le tele, o se aoga sili lea o le mea o loʻo i totonu o isi ituaiga o loʻo iai i isi ituaiga o loʻo iai i isi ituaiga o fausaga?

Ina ua faia le galuega faʻapipiʻi na ave ia te aʻu, sa ia te aʻu o se mea taua: Faʻafefea le faʻaleleia o laupepa, ma mafai ai ona faʻatino ia faiga oe lava? Mo le tali, sa ou faataali atu i laʻu uo, o le na fai sa fiafia i le fale ma si atu i le fale mo le 10 tausaga. Ma a o avea ma na o mea, e sili atu i le faʻata ona fai le toe faaleleia ma suia ai fale ua faʻaleagaina lava ia. Na ia malilie ma le faamaoni e fesoasoani ia te aʻu o le amo i lenei lomiga, ae muamua lava muamua na ou avatu se fautuaga lelei. Sa ia vaaia i le mea moni o le a faatau e tatau ona faatau atu oloa ma se laina e le gata mo otaota ma teuteu, ae mafai foi ona toe faaleleia i le lumanai. O le mea moni e le o le iloa i se tasi pe a o nisi mea leaga o loʻo aliali mai i luga, ma pe o le a aliali mai, ae e tatau ona e alu ma i le taimi O le a suia lona paolo.

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Sivisi faapipiiina ma ou lava lima

Le sui o Ponels, o le a manaʻomia oe mea faigaluega:

  • Faapipii matau
  • Fao-tagata
  • Sikulukalaiva

Toe faaleleia, pei o le faapipiiina o le singla e le o se mea mataga tele pei ona foliga mai. Afai o iai sau mea talafeagai i lou lima, e le tatau ona e popole. Afai e te matua gafatia e faʻatino ou lava lima, e le faigata ona sui le vaega na faʻatafunaina. E tupu e foliga mai o le sipelaina o foliga po o pu. E ui lava o mea e i ai le meatotino o le teteʻe atu i le faʻaleagaina o faʻalavelave, ma se uta tele e mafai ona suia pea pe pa'ū. E masani ona i ai o le ogatotonu o le vinyl sivine. Ina ia mafai ona aveese se vaega le talafeagai, e tatau ona e faʻaofi le mauga i le va ma le laupapa pito i luga. Ia faʻamatuʻu le nofoaga o faʻapipiʻi e mafai ona tosoina i lalo o le matau muamua, ona faia lea i luga o le laupapa - ia faia sili ma le faʻaaogaina o nisi taumafaiga. Faaaogaina se sikulukalaiva e tatala uma ai le afi. I le ala, pe a fai e te masani ai ona faʻasaʻoina o fao, ona faʻaaoga lea o se fao. Ae peitai, i le faagasologa o vaega taʻavale, ua aoga le mafaufau i le mea moni faapea ma le faʻailoga ia lava e toeititi ma o latou lava lima o le a tupu vave i o latou lava lima.

Mataupu oi luga o le autu: Mossore-Forthest MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

A uma ona e aveese le paketi tuai ma faaleaogaina, ua lava le faia o se fou ma tuʻufaʻatasia ma faʻapena. Afai e faʻaaoga fao, ona fao lea o fao, ma pe afai o fao, ona o le tagata taʻitoʻatasi. Aua neʻi galo pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le fao, aua pe a vevela, o le mea o le a suia ma manaʻomia avanoa mo sina faʻalauteleina. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le vaega, ona toe foʻi ai lea ma le maʻai o le faʻapotopotoga, e aoga le toe foʻi i le tipi i le nofoaga ma sipaina mea.

Afai e aliali mai ni vaega o loʻo faʻaalia i luga o lau tali, ae le tatau ona le vave oso ai le alia. O le mea moni o le mea moni lea o le masani ai o le phnomenson mo fale e le mautonu. E faʻasaʻo ai le faʻaleaogaina panec, e tatau ona e faʻaofi se manoa. O le toe faʻaleleia o tulaga e mafai i le fesoasoani a se matau, penitala ma amata ai ona faʻaseʻe le uʻamea. Matou te ave le sagitogiina hook ma ma le flexing o le curved elemene mai le maota. E manaʻomia le faia o lenei mea i le umi o le fasi pepa. I le va, lea pe a uma ona aliali mai i luga o le steel elemene ma fai ni faʻailoga taua e tipi ai le vaega taua o le laupapa. Ina ua faia se mageso, ona faʻapipiʻi lea i le va o le ata faʻaputuga, o loʻo i le pito i luga, o le gaugau o le sivisi i luga o le sivine, o lo o i lalo ifo. Faʻafetai i lenei metotia, toe faʻaleleia tulaga o loʻo itiiti mo sina taimi.

Faapipiiina ma toe faaleleia le faia o oe lava

Pa puipui o lo o sivisi

E pei ona e vaʻai i le toe faaleleia o le vaega o le fale o le fale ma o latou lava lima, e matua faigofie lava ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona maeʻa saogalemu oe lava. O le mea taua e le o le galo le mauaina o se malaga muamua ma aua le amataina lana faʻapipiʻi vave pe a uma ona faʻatau. Ma le faʻaaua le faʻapipiʻi o le pepa, e te le manaʻomia se galuega toe faʻaleleia mo se taimi umi. O le o loʻo sivifo ma ou lava lima o le a faʻatagaina ai oe e sefe le tau i luga o le tau o le faʻauma i lau fale.

Faitau atili