Frost-Forstrent laau mo le facebookmoni

Anonim

Faatasi ai ma le amataga o le taumalulu, o le tele o le polcony laau maliu, aua O aganuu tau o fuga o aganuu e le o fetuunai i le malulu. E mafai ona lofituina le potu e tasi i luga o le tatala faapapeʻapela, ae i tapunia tapuni, e mafai ona e tupu ai ni fugalaʻau fetuutuunai i le vevela vevela.

Tau malulu

Aganuu mo le faʻamalosia o palconpies e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o tulaga tau o le nofoaga o nofo ai ma aiaiga o le laʻau lava ia lava. O le vaʻaiga o le potu e le mafai ona faʻapopoleina le vevela mai le 0 i le + 5c e le moni i le aʻa. E i ai le numera o le tagata i totonu, o le mea e manaʻomia i le tau malulu e tusa ai ma manaʻoga o Acrodenchology.

Sese Hacti - Brave Sprany "Hedgehogs" e le fefe i le maualalo o le vevela, i le sili atu - mo le taufetuli o le taumalulu filemu i se tau malulu. Glazed ma le faasaʻoina o le faapaologa - o se nofoaga lelei i le Winter Cacti.

Frost-Forstrent laau mo le facebookmoni

I luga o le tapu o le tapu o le pamu na sili atu ona sili atu le sili atu nai lo i totonu

E taua tele ile taimi malulu ina ia faʻaititia ai le suavai i le tele e mafai ai, ma tuʻu se aoina i se nofoaga la. A maeʻa ona faʻatulagaina lelei le taumalulu, o le a faʻaalia e Cucti le matagofie uma i le taimi o le agitoth vaitaimi.

O Clarus Rolls e matua taumalulu i le vevela o le + 7 °, na maua ai e le aunoa o le tau o le 0, O nofoaga masani o le Medierravean, o lemoni ola i luga o auala o taulaga. I luga o le faletusi, e faigofie atoatoa ai laʻau i se faaitiitia o le vevela, e taua le faamautinoaina o le vai i lea taimi sa le tele tele.

Mo citrus roops, taumalulu i luga o le faapaologa o le sili sili ona lelei i fafo, aua o laau e sili atu lagona i totonu o le potu pogisa pe a ki le Heady Corting. O le ea mago o loʻo solia ai le moli ma le moli o le moli, ona o le faʻamamaina o le ea o le ea i luga o laʻau, o loʻo osofaʻia ai taʻaloga: o le talita a le talita.

Tusi: Paul Mai Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le omea i le fale, o le mamao e faaaoga

Frost-Forstrent laau mo le facebookmoni

O le Laurel Laʻau e aunoa ma ni faʻafitauli o le a faʻaliliu ai le taumalulu i luga o le faapaologa

Fualaʻau ma le Talimalo ma laʻau faʻamoe, pei o le Lauren, e pei o le Laurel, efuina, Hollah, Pamber Lamber, mafai ona ave le tau malulu ile vevela mai le + 5c. Afai o le Loggiia ua faʻatuatuaina o loʻo lagolagoina, o se vevela faʻatapulaʻaina i totonu o le potu, peitaʻi o le faʻaleleia o le malulu, e manaʻomia le mataituina i le vevela o le taimi.

O mea e fuga ai fale e le o le leoa uma, e pei ona manatu e mafaufau ia i latou. I le taumalulu paepae, laau e pei o Fiuchsia, Pelarson, Hydranhia (Hydyanca) e atoatoa ma fuga; Chrysanthoustums ma i totonu o rosa i totonu.

O le vevela e amata mai +5 i le +6 e talafeagai mo le faʻateleina o nei laʻau i le taumalulu o le taumalulu. E manaʻomia le vevela ma le kamela, o lona ofoofogia o fugalaʻau luʻiina se pa puipui i tua o le faapaologa o le faapaologa.

Mo le fugalaʻau o kamela, o le omea o le okela e taua tele e faʻatatau i le puna o le malamalama, o lea pe a foliga mai o le ulo ma le laʻau ma se laʻau e le fautuaina.

Faigata mo le fagota

Frost-Forstrent laau mo le facebookmoni

Juniper o se palu sitaili le teuteuina

O se isi talanoaga faʻapitoa e tatau ona iai se vaega tele o faʻailoga, o le mea e masani ona faʻaaogaina e teuteu ai le taumalulu o vai inu.

Tele o faʻailoga atoatoa na sili ona faʻataʻitaʻiina le taumalulu i le vevela mai le +6 i le +10 tikeri, sa 'ai, o punis, arakara, arakara, arakara, o le aracaria e lagona le atoatoa.

Auala e Tupufia Ai Tyu

Thuja i luga o le faapaologa i le tau malulu o loo tupu tele. O lenei aganuʻu e faigofie ona faʻaloʻaina mai le fatu, e le faigata tele ona tupu tele mea. Mo le tuputupu aʻe i le pot, o ituaiga nei o Tui Western i se isi ituaiga o le pale e talafeagai:

  • "Danica" - O lenei turi ituaiga e faʻaalia i le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, o le tagata matua ua taunuʻu i le maualuga o le 1m. Mo povi ma ogalaau, e taua tele le faʻaolataga e iʻu ai i ni ituaiga tetele, a leai e tatau ona tuufaatasia.
  • O le "Theddy" ituaiga - e faasino i le Dwarf Triperies o lona maualuga e le sili atu i le afa o le mita. O le pale ua fausia ma le lauulu, e masani ona ave i ai le vaega o le polo.
  • "O le toe mauaina o Nana" - e oʻo atu i le maualuga o le 1.5 m, ae o le laʻau e tupu lemu. I le autalavou, o Krone Tui ei ai sona foliga susulu, tau mulimuli ane - toso i fafo, fausiaina se coone-foliga foliga.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe i totonu o le fale laupapa ma o latou lava lima (ata)

Faʻapea ona tausia le vitio, faʻafefea ona tausia lelei le tuya ma ou lima.

Faʻaopopo i le lanumeamata pepa, e iai ni ituaiga o Tui o le TUI ma le tele o lanu. E aoga le matauina o le laʻau sili o le atinaʻeina o se malamalama mativa e aʻafia ai foliga o le laʻau - o Uua na aumaia i fafo. Aemaise le mamafa o le moli o le Tui ituaiga ma lanu sisi.

Afai e taulaʻi le faapaologa i le itu i matu, e ese mai si ni sivageso, e sili le mumusu e ola ai. I le itu i matu, o lo o tuputupu aʻe Samasoe i le tuputupu aʻe ma le atoatoa, e le manaʻomia loa le malamalama lelei.

Mo le faʻatasiga, tuu i le pts ma pusa, e lua faʻafitauli: lofituina ma taʻavale. I le taumafanafana, e manaʻomia le gaoi e aunoa ma le ita, o se tuʻinanau o le tele o taimi i le aso. I le tau malulu, e taua le matauina o le fua pe a fafagaina laau. I le taimi malulu, o le susu o le susu excavendal seluvae umi, o lea o le vai o le vai ua faapipiiina faapitoa mo le taumalulu taimi.

E le mafai ona ola ese atu laau taualuga i le taumalulu, o lea latou te le taofi le mou atu o le tuputupu ae o laau toto. Ina ia mafai ona puipuia le ova o feterikazers i le taumalulu, e tatau ona e faʻaogaina se cranilar fetilaisa mo le masani a le mafaufau.

Matou te fautuaina le matamata i le vitio, faʻafefea ona tausi ma le faʻaeteete tausia mo Thay.

Ina ia puipuia le faʻaʻaisa o le aʻa o le aʻa o le tui, o mata ma laʻau e tatau ona tuʻufaʻatasia, o loʻo ufitia ai le koneteina ma isi mea.

Faitau atili