Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

Anonim

I totonu o le ata o totonu, o auiliiliga e matua taua tele, o le latou o loʻo faia ai lena ituaiga fale leaga o le siosiomaga, lea e manaia tele le faʻaaluina o le taimi atoa ma le aiga atoa. O le faʻavaʻa i luga o le puipui na faia e o latou lava lima mai le uo teine, e le gata e teuteu le fale, ae ia e aumaia ia i totonu i se manatu tutasi ma le taʻitoʻatasi. O ia oloa e ono mafai ona tauva ma galuega a le tagata poto faatufugaga.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

Ina ia faʻatonutonuina totonu o le fale, e le manaʻomia le faʻatau atu o taugofie ata, e mafai ona faia i o latou lava lima, ma le ono onosai ma mafaufauga.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mai le taualuga

O le a aveina:

  • savali i le faalauteleina o polysyrene;
  • Lautele polymec gluue;
  • Tolopo i luga o le alavai
  • Matui naifi;
  • tagata matamata;
  • acrylic vali;
  • Corrugged cardboard (pusa mai mea faigaluega a le aiga).

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

Mai le pepa puipui, o se ata talafeagai o loʻo tipiina ma faʻapipiʻi i luga o le ogatotonu o le palu, lea e tatau ona 1 cm. Vasega ata mai itu uma.

Fai faʻavaʻa i luga o le puipui e mafai ona maua mai le corrugged cardboaddy ma le taualuga upu. Muamua lava, e tatau ona e tipiina faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi. O se faatafafa o loʻo tipi mai i le Corrugged cards, o le faʻamalama ua tipi i totonu o le ogatotonu mo se ata poʻo se ata. O le tele o le oloa o le a faʻalagolago i tapulaʻa o le ata e te manaʻo e faʻatulaga i totonu o le faʻavaʻa. Mo lenei faiga, o le tutusa o leala o loʻo tipi ese, ae o le faʻamalama e sili atu nai lo le 5-8 mm i itu uma, o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi le vaega. O lea, e aliali mai se nofoaga e faʻaofi ai le ata. Afai o le faʻavaʻa o loʻo faia i lalo o tioata poʻo le subframe, o le a tatau ona e tipiina se isi 1-2 card chemtangas ma le faʻamalama lautele ma faʻaputuputu uma i le isi itu).

A maeʻa ona sauni le faʻavae, alu i le teuteuga o le faʻavaʻa ma le taualuga o le igoa. O pito o le ato i luga o itu uma ua tipi ese i se tulimanu o le 45º. Faatasi ai ma le fesoasoani a le felauaiga, tusi lefaailuga ma le togi i luga o pepa i luga pepa, tuu se pa, e mafai ai ona tipiina le naifi, e tatau ona tipiina le naifi, e tatau ai ona tipiina le naifi, e tatau ona tipiina le naifi. Laʻau ato i luga o le avanoa mai le pepa laupapa mai le pito i luma. Afai na e maua avanoa i tulimanu, ae le tatau ona le fiafia, o lenei mea sese e faigofie ona fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le fola ma le vali. Ua tuua le galuega seia atoa le kulimi.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

E fa vaega mo le faʻavaʻa ua tipi ese mai le faʻaʻauloina o le faʻaupuga, umi, faʻaopoopo.

Le isi, e manaʻomia le faʻaopopoina o nofoaga o fesoʻotaʻiga o le taga o le tagavai ma le cardboard gaogao, faʻapea foi ma le faʻafeagai o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. O le a tuʻuina atu le tele o le malosi ma o le a natia uma sese. O le itu i fafo (pito) o le faʻavaʻa o le a faia ni taimi e tatau ona tuʻu ai ni taimi ma le faʻamalosi o le faʻamamaina ma faʻamamaina taʻitasi vaega e faʻaaoga ai le oneone. Ae e mafai ona e alu ma isi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o le cardboardcpoard ma le basuttete (i le itu pito i luga) fasi vailaau, ona masimu loa lea.

Tusitusiga i luga o le autu: Turquoise pupuni i totonu o le potumoe po o le potu malolo

A mavae le mea ua matutu, alu atu i le atavali. Mo lenei mafuaʻaga, e sili le faʻaaogaina o ata o le apoliona poʻo se vai-emlilsion. Ina ia mafai ona vali le faʻavaʻa i le paolo paolo, e tatau ona e faʻaopopoina sina mea laiti i totonu o le paʻepaʻe vali. Afai e te manaʻo e fai se ata pogisa, ona ave lea o le uliuli vali ma faʻafefiloi ma mumu ma lanu enaena enaena. A uma le valiina, o le oloa e ufitia i vai-faavae vai vanina.

E na o le faia o le Mauga, aua e ave se mapusaga ma le masaga, tipi 10-14 cm. Mai le taʻele i le isi itu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faafanua, fetaomi le uta e faamaea le oti. Ua saunia le faʻavaʻa i luga o le puipui!

Faʻavaʻa i luga o le pa o nusipepa

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

O vaega na faia mai le ogatotonu o le Tyubtion o loʻo tipiina e le faʻaletonu ma o le kelu o loʻo fesoʻotaʻi ma le tasi.

O le a aveina:

  • nusipepa tuai po o mekasini;
  • tusi folau faʻapipiʻi;
  • talafeagai gifonery;
  • tagata matamata;
  • Pnva kelu;
  • paepae lanu vali;
  • Fafie fafie;
  • Le lautele.

O le faʻavaʻa i luga o le puipui na faia i nusipepa e le sili atu le ese mai le faʻatauga. O lona iʻuga, o le oloa e malosi atoatoa, ma i foliga e faigata ona mate, o le mea lea na tuʻuina atu ai le faʻavao. Muamua lava, e manaʻomia ona e faʻasoa mea, mo lenei mafuaʻaga e mafai ai ona e faʻaaogaina uma nusipepa ma lelei mekasini.

O le nusipepa e tatalaina, tuu i luga o le laufanua, ua uma ona latou amata liliu le faata piopi. Ina ia mafai ona maua se faʻavaʻa e le atoatoa, e manaʻomia le faʻaogaina o nusipepa. Ina ua toetoe lava faʻaititia le suauʻu, o se nusipepa fou ua faʻapipiʻi i se penitala faʻapipiʻi ma faʻaauau ona ou faigaluega. E taua le mimilo o le nusipepa ma le tutusa tutusa, a leai e le maua auiliiliga mai le mafiafia mafiafia ma o le a faigata ona fesoʻotaʻi.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

Ina ua uma ona mago le kelu, e manaʻomia le vali le faʻavaʻa o le aerrool vali o siliva poʻo le auro lanu.

O le faʻavaʻa e aofia ai le 4 spets, mo le tasi lima, o le a manaʻomia mai le 3 i le 8 tubes, o le a kelu, o le lautele o le vaega o le a liliu i fafo). Ina ia maua se vaapiapi basutte, ave 2 tubes, gluse o latou itu itu. Ona faʻapipiʻi lea o le 1 sili atu mai luga, o le mea na faʻatoʻilaloina ai le vaega o le auvae. E manaʻomia le faia o 4 billets, tuu i latou seʻia maeʻa le kulimi (mo le aso).

Mataupu oi luga o le autu: leai ni meafale ma au lava lima: leai se manogi

Le isi, e manaʻomia le tipiina o pa uma i le tulimanu o le 45º mai le 2 itu, aua e sili le faʻaaogaina o le papuʻe, ae mafai ona leai se mea masani ai. Tuu se laupepa o loʻo i totonu o le sela, tusi le Lotoa, ma faʻafesoʻotaʻi ona tulimanu, tuʻu le peʻa i luga o le faʻailoga, ma le fesoasoani a le felauaiga tele.

O lenei e manaʻomia le faʻaseseina o faʻamatalaga i se tulimanu o le 90º. Muamua, latou te faʻafesoʻotaʻia 2 laupepa, pe a maeʻa le latou matutu faʻapulu faʻamau o totoe.

Mo se vaega tele, e mafai ona e puʻeina se laupapa laupapa i le tasi itu o le tulimanu (mo se faʻataʻitaʻiga, le nifo, ma le isi - e faia le togavao.

O slots i le va o tulimanu tapunia e faaaoga ai laupapa laupapa.

A maeʻa ona potopoto le faʻavaʻa, e manaʻomia le faia o se nofoaga e faʻapipiʻi ai le ata mai le isi itu. Mo lenei, o le 4 suauʻu o loʻo faʻapipiʻiina, solomuli 5-8 mm mai le faamalama. I le taimi lava lea, fai se masini mo le faapipiiina o le faavaa i luga o le puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani a le sui o le tui 2 pu i le pito i luga o le ube, na mamanuina e faaofi le mamanu, latou te faia se uaea i latou i se auala ua fausia ai le mataseina.

O lenei e manaʻomia le amataina o le oloa, o le a maua ai le faʻavaʻa se isi malosi. Mo le eleele, latou te ave 1 se vaega o le vai, faʻaopopoina 2 vaega o Pva ma le tele o paʻepaʻe prorylic vali (mafai ona suia i se vailaau o le vai. O le oloa o le eleele 2-4 taimi ma le taugofie mago. O le mea e faʻaosofia ai le faʻavaʻa ma ia mautu, ma le paʻepaʻe, ma paʻepaʻe vali o le a poloka le typographic fornt. Ina ua mavae lena, o le faʻatulagaina o ata vali apogiko vali i so o se lanu sili ona fiafia i ai i soo se lanu. Faʻaofi le ata mai le itu i tua o le faʻavaʻa, nonoa i tamai tapuni poʻo le pepa faʻapipiʻi. Ma se faʻavaʻa, soʻo se puipui o le a taʻalo ai ni vali fou.

Faʻafefea ona fai se tino puʻe?

O le a aveina:

  • Grese cardboard;
  • Lad New Newspaper (mekasini);
  • mimilo;
  • Vali auro i le paluni;
  • acrylic vali;
  • seleulu.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i luga o le puipui ma ou lava lima?

O le Convex o faʻamatalaga o le faʻavaʻa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le acrylic valiina le lanu talafeagai ma se pupu.

Fai se faʻavaʻa i luga o le puipui mo ata faigofie. E tatau ona e ave se pepa laupapa laupapa, vali Oval, otootoga i le ogatotonu o le faamalama i lalo o le ata, ona tipi ese lelei mea uma. Ua sauni le palapala mo le faʻavaʻa. Aua le faitauina, ma e manatua e pei ona tatau ai, ona taia lea ma fasi ma tapuni le faavaa. Pito i luga o le itu sese ma le tai. O le tele o laumei e te mauaina, o le sili atu le manaia o le ituaiga o le faʻavaʻa pe a uma le vali.

Mataupu i luga o le autu: O le eletise e susunuina i lalo: O le a le mea e fai

Ona ave lea o le vaega atoa ma kelu i luga o le ata faamalama, ina ia liliu ese ai le manaia o le lima. O le nofoaga o le faʻafesoʻotaʻi pito o pito o le filo ma le vaega o le faʻavaʻa e tatau ona toe alu. Ina ia faia lenei mea, tipi le nusipepa (digginon) i luga o le manifinifi manifinifi i le 2-3 cm, ona taʻe lea i luga o le hellix ma mimilo i luga o rosa, o loʻo nonoa i latou i le faʻavaʻa, e ati atu i latou i luga o rosa. E mafai foi ona e faʻaaogaina le ie, faʻapipiʻi, kuki mai filo, viti uaea ma ofu. O le mea taua o le faʻavae e foliga lelei ma e leʻi leiloa le faʻavaʻa.

Ave le auro auro i le apa saito ma vali ai le oloa faʻatasi ai ma le pule, tuʻu seʻia maeʻa le avega atoa. Ina ua maeʻa, faʻafefiloi le lanu uliuli ma enaena enaena, vali le ua o le faʻamalama ma nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai le mills o le nusipepa. A maeʻa le 10 minute, o le a matou tapē le vali ma se ie susu i se auala e tumau ai i le mauaina o le mauaina o le laupapa.

E naʻo le faia o taga o le a faʻapipiʻi ai le ata. O le faia o lenei mea, ave le fusipaʻu o atigipusa, tipi le tafatafa. E tatau lava ona faʻaalu i le isi itu o le faʻavasegaina mai 3 itu, o le itu vaega e tatau ona tumau fua fua, ala mai ma faʻapipiʻi le ata. Fai se matasele mai le maea pe a e faapipii lau taga, faʻaofi i le va ma le vaega autu o le faʻavaʻa. Afai e lamolemole le puipui, a le o le faʻapipiʻi e mafai ona e faʻaaogaina le mea lua-itu. O le Deggian stu i luga o le puipui ua sauni!

Teuteu le faavaa i le sitaili o le "Terra"

O le a aveina:

  • Billet mai le fiberboard;
  • Pnva kelu;
  • varylic comptuty;
  • Mamago atigivae ma lanu o se mea manaia.

O le faʻavaʻa i luga o le puipui i le telra metotia o le a avea ma o se teuteuga moni i totonu. O le faia o lenei mea, o le a e manaʻomia ni spimet sparsutts ma fugalaʻau e i ai se matagofie tele lapoa foliga. Ina ua uma le fesoasoani a le Jigsaw i lalo o le Biilitt i lalo o le faʻavaʻa, o loʻo sefe ai pito ma le Emery pepa. Ina ua maeʻa, utaina le laualuga ma PV kelu e tele taimi.

Faatonu le Acrylic Statty PV kelu i le vaega 2: 1, faʻamolemole faʻaopopo vai pe a tatau ai. E tatau ona i ai le maso e tutusa ma le paluga i luga o pancakes po o le mafiafia isumu kulimi. Faʻaoga lenei paluga i le faʻavaʻa, ona tuʻu ai lea i luga, ufiufi i latou i le tele o maso, tuʻua mo ni nai aso seʻia oʻo i ni nai aso?

Ina ua maeʻa, tuu ese mai le Convex o nofoaga o le lanu enaena, malamalama lilac poʻo le efuefu vali. Faʻasaʻo le iʻuga ma le AEROCOCG ARnish. Fai se taga mo se ata e mafai ona tutusa tutusa pei ona faamatalaina i luga. O lenei faʻavaveʻoga o le a naʻo ni teuteuga o puipui, ae avea foi ma tulaga maualuluga o lau totonu. E le o se mea e manaʻomia le mulimuli i poloaʻiga moni, e faʻaalia ai mafaufauga mataʻutia, fausiaina, ma o mea uma o le a manuia!

Faitau atili