Faʻafefea ona teu ni pateta i luga o le faapaologa i le taumalulu

Anonim

O le teuina o pateta i luga o le faapaologa e talafeagai mo le Lusia uma, ona o lenei fualaʻau o loʻo aofia i le meaʻai i aso taʻitasi i le taumalulu ma taumafanafana. Le auala e faia ai se drawer mo le teuina saʻo pateta, o tali i fesili autu uma - i lenei mataupu.

O le teuina o le seleselega

Faʻafefea ona teu ni pateta i luga o le faapaologa i le taumalulu

O pateta e mafai ona teuina i le fale

Aisea i le itu o onapo nei e masani ai o le masani lea e teu ai pateta i le taumalulu i le fale? O le siomia ai fetaulaiga o supamaketi ofoina eseese o fualaau faisua fou, latou tatau aofia pateta o le tele o ituaiga eseese.

Peitaʻi, i tulaga o teuina o alamanuia, o le lelei o patete o loʻo faʻamalieina tele le manaʻo - masani ona aisa ma funk faiga manogi, ofo atu tagata faʻatau i se tau maualuga. E masani lava, o pateta ua tupu i a latou lava vaega ma Dachas, o lea o le a le teuina o le seleselega ua matua matua le mafaufau, aemaise pe a le faaauupegaina le cellar.

I le atinae o le taulaga, e mafai ona tuuina atu tulaga e silisili ona lelei mo pateta i le vaitaimi o le taumalulu na i luga o le faapaologa po o le loggia, lea e mafai ai ona faatumauina a vevela faapitoa.

Tulaga taua mo le taumalulu Warehouses o fualaau faisua

Tausia le seleselega o fualaau faisua i le taumalulu vaitaimi ua talafeagai tuuina manaoga talafeagai uma ina ia e le aisā i le fualaau o le malulu, latou te leʻi amata e faataalise atu i le tautotogo ina ua amata le mausali e tu mai i le vevela.

Faʻafefea ona teu ni pateta i luga o le faapaologa i le taumalulu

Boatto teuina pusa fausiaina

Lisi o mea taua mo le teuina o oloa fualaau fai oloa i le taumalulu:

  • O le fua o pateta o pateta e tatau ona teu i totonu o le malulu mai le malulu. E le tatau i tibers ona faʻafesoʻotaʻi ma puipui malulu ma fola.
  • E le tatau ona sili atu le faanoanoa i le fale teu oloa
  • Tuʻuina atu o le orplow o le ea fou - e aunoa ma le vent of thece ato tupe teu o fualaʻau, e le mafai ona faʻamaonia le maualuga o le lelei o oloa laveaʻi oloa. O le faatosinaga o le ea fou e le faʻatagaina ai le uʻu o le a feola ma le popole.
  • Mo pateta, e taua tele o le tubers te le pauu atu i le malamalama o le la po o le eletise, i lalo o le uunaiga a lea tubers ua roaming, i latou ua faia se mea e ala i se mea ei ai meatotino oona. Afai ua faamafanafana le pusa pateta i luga o le poletito i lamepa incandescent, e tatau ona faia plaffones ma se dimming.

Tusitusiga i luga o le autu: Cent Courts: Filifiliga o le filifiliga ma le mafai ona tuʻufaʻatasia

Vevela

Faʻafefea ona teu ni pateta i luga o le faapaologa i le taumalulu

O le faʻalumaina o le a sefeina pateta mai le faʻaleagaina

O le taua taua o le matauina o le sili ona lelei vevela i totonu o le fale teu oloa o fualaau faisua. I le a le vevela e teu ai pateta i le taumalulu e sili atu? O le sili ona lelei o le saoasaoa o le teuina o le teuina o patetoo e tatau ona mai +2 i +7 tikeri. O mea laiti laiti i faʻailoga e le afaina ai le fugalaʻau fua oona ua taoto i lalo. O le faʻaogaina o pateta e amata ona faʻaleagaina pe a faʻaititia le vevela i lalo ole 0 ° C, ma faʻateleina sili atu + 10 ° C.

Faatasi ai ma se faaitiitia o taimi-o le tasi maai i le vevela (eseesega pea vevela), e mafai ona e teuina pateta i pepa malo pusa po o le pusa fafie, ufitia i palanikeke mafanafana faataatia e pepa o pepa foam.

Pusa mo fualaʻau: Faʻafefea ona fai lau lava lima le teuina o le saʻo

Faʻafefea ona teu patchtooes i luga o le faapaologa i le tau malulu ina ia le leiloa e le au aʻoaʻo le sapalaiina o mea aoga aʻo leʻi oo i le tautotogo? Mafai filifiliga o le gaosia o se faʻapitoa o le teuina o se tala tutusa. pusa e teu ai pateta i luga o le poletito i le taumalulu (tapunia, insulated) e tatau ona faia e tusa ai ma ituaiga faapitoa e tagata taitoatasi.

Faʻafefea ona teu ni pateta i luga o le faapaologa i le taumalulu

O fale puipui o le fale o le a fesoasoani e tausia le seleselega i le taumalulu

Faia i le tele drawer mo pateta, e mafai ona ia faatinoina le matafaioi o le teuina o meaai mo fualaau faisua, faapea foi ma auauna atu mo le tele o isi faamoemoega (nofoaga e malolo ai; tu atu mo le mea atoa).

Oketa oka o le pateta e masani ona faʻatinoina mai i mea tau faifaaletonu o loʻo aofia ai laupapa laupapa, i le mafiafia o Plywood Plywood, laina.

Mo le gaosiga o se faʻaputuga o se faʻaputuga tino, o le laupapa laupapa e talafeagai, o le ofe o le fale teu oloa mo fualaʻau na gaosia e le 'aina ma fale moe. A faia se kapoti mo pateto, e taua le tuʻuina atu o se avanoa avanoa i lalo o le pito i lalo o le puipui, e manaʻomia e faʻaesea le laina pito i lalo o le pipiʻi ma le sima.

O loʻo tuʻuina mai e le ata o le Kapeneta faʻamoemoe i tuutuuga o le 'eleʻele nisi o le pailate poʻo le Loggidia - e mafai ona faia i fafo, e mafai ona faia ma le faʻatafunaina o loʻo tautau i luga o le puipui.

E mafai ona ufiufi le pusa faalava i palanikeke tuai poʻo se isi mea, ona liliu atu i le meaafale taumatau.

Faʻafefea ona teu pateta i totonu o le potu faʻatumu faitotoʻa? I le tulaga lea, ua maua ai e le pusa mea tutusa ma le faʻataʻitaʻiga muamua, ae ina ia faʻasaoina le fusi e aunoa ma le faʻaʻaisa, e manaʻomia e faʻaalu ai le pusa.

Mataupu i luga o le autu: Violet lanu i totonu, o le tuʻufaʻatasiga o lanu viole

Vaʻavaʻai i le vitio Faʻafefea ona fau se pusa teuina ma ou lava lima.

Pusa palasitika

E mafai ona teu pateta i pateta masani pe a le faʻatagaina le tele o le faapalepale o le faia o se laupapa laupapa? O lenei filifiliga e talia mo tapuni o vai inu ma logsias. Ina ua le teuina masini e mo pateta i pusa palasitika, e taua ai le tuuina atu o se masini faaee laupapa ma se ea faamafanafana, lea ua tuuina i lalo o le pito i lalo o le pusa i lalo ifo.

ua insulated pusa ma pepa foam, palanikeke tuai, pepa malo, latou momoe pateta mama ma mago - o le a le tali i le fesili, e faapefea e teu pateta i pusa palasitika.

Fautuaga Lelei

Faʻafefea ona sefe pateta i le fou fou i le tautotogo? I le taimi o le taumalulu, o le a tatau ona e o feau i le tele o taimi, e le o faʻatagaina downloadina.

Matou te fautuaina e matamata se vitio faʻamatala ni mea sese e le tatau ona faʻatagaina pe a teu pateta.

Afai e amata ona tuputupu ae le pateta, o lona uiga i le pusa susu ma le mafanafana, o lea e aoga i le tatupu, e faʻasavili o se fagu ma siaki le tulaga o faʻaʻesega. O isi vaega o le faʻamaliega o le aveeseina mai o le pusa, ae maise i le tautotogo.

Faitau atili