O le faitotoʻa e le tapunia i totonu o se masini fufulu: mafuaʻaga ma metotia o le faʻateʻaina

Anonim

Ole masini fufulu oneone o le sili sili ona taua fesoasoani i aso uma le olaga, o lea tatou te faʻaaogaina ai la tatou masini otometi mo le ofuina. Matou te le talisapaia lenei vavega faalemafaufau ma manatua ana tautua pe a oʻo mai le mauga o linn tinn ia matou.

Faatasi ai ma le metotia, ma e tusa lava ma taimi o taimi nei faʻafitauli e lava, ae le mafai ona feʻaveaʻi 'upu leaga. O le mea e tupu i le fufuluina o masini foi e tele, ae le gata ona faʻatagaina e se tasi e faʻatatau i latou, faʻatinoa i se manatu masani: e aoga, o lona uiga, o lona uiga, o lona uiga, o lona uiga, o lona uiga. Leai se mea e toe faaleleia. Ae afai o nisi mea malepelepe o le a galue ai le masini, ma se faitotoʻa tatala - o se fofo, e le mafai ona.

O le faitotoʻa e le tapunia i totonu o se masini fufulu: mafuaʻaga ma metotia o le faʻateʻaina

Aua le tapunia le faitotoʻa o le a le mea e fai?

Aisea o le faitotoʻa i totonu o le taʻavale - O le masini ua taofia?

O tagata atamamai ua fautuaina na o le tolu mataupu, o le pulou e le mafai ona tapunia:

  • Pamu fofoa.
  • Ua faʻamautu Luka, ae leʻi poloka.
  • E le faʻasaʻo le hatch.

E le faʻaleleia le faitotoʻa ina ua oti le tusi palasitika mo le faʻasaʻoina o le palasitika, a aunoa, o le fofota o le a le latalata i ai. E masani lava vaevae lenei vaega ona o le palasitika palasitika, lea na faʻaaoga mo le gaosiga ma ona o le tatou masani ona fesoʻotaʻi o le masini. E faʻasaʻoina le malologa o le malologa i lenei mataupu: o le sui o le vaega.

O le fofo e le polokaina i le mataupu pe a fai o lona vevela le poloka. O le masini o le a le poloka pe a uma le liliu i le faitotoʻa, o le a fufulu e aunoa ma poloka e le mafai foʻi. Leai se poloka - O le masini masini fufulu e le amataina. Ae o le toe faʻaleleia e faia e aunoa ma ni faʻafitauli, o le sui o le vevela o le fale.

O le faitotoʻa e le tapunia i totonu o se masini fufulu: mafuaʻaga ma metotia o le faʻateʻaina

O nisi taimi e mafai ai ona faaleagaina le aufaʻi o le fofoa, aemaise lava pe a fai o lenei fasi fasi palasitika. O le malologa e faʻasaʻoina e le sui o le 'au.

E masani lava, o tagata o le masini fana na feagai ma faafitauli pe a le mafai ona latalata le faitotoʻa o le hatch i le iʻuga, pei o se mea e faʻalavelave ai. O le mea moni lava, o le Ofisa Faʻafoi atu faʻalavelave i se paʻu paʻu. O le mea lea, e taua le siaki o le tulaga maualuga, o le malosi o latou fao. O le tasi filifiliga e faigofie ona malamalama. Ma e mafai ona faatinoina e le pule o ia lava, mo se faʻataʻitaʻiga, ala i le ata mai le Initaneti.

O le mea moni, toe faʻaleleia le vevela o le fufuluina masini e masani lava ona masani ai ma toetoe o tagata gaosi uma. Tele i le mamanu o le taugofie o le taugofie ma le palasitika ma le faʻaeteete i le faʻasologa, masalo, pe faʻapefea ona faʻamatalaina e tagata fai fale gaosi, tatou te leʻi aʻoaʻoina.

Ina ia puipuia le pogisa ma e leʻi mafaufauina o le faʻafitauli o le masini fufulu, e tatau ona e faia se asiasiga faʻapitoa, ia e siakiina uma elefasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻataʻalo se paʻu vaivai

O le faitotoʻa e le tapunia i totonu o se masini fufulu: mafuaʻaga ma metotia o le faʻateʻaina

O fea e amata ai ona toe faaleleia?

Toe faʻaleleia le faitotoʻa o le faʻatopetope ono aofia ai le toesea:

  1. Troubleshooting fofoa.
  2. Troubleshooting tapunia fofoa.
  3. Luka.

E taua tele le sui o mea uma o laei i fafo atu i le taimi: lops, lima, tioata.

O mafuaaga uma o le le o le tapunia faitotoa e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua o le leaga:

  1. Faafitauli i le eletise. E te faʻalogo i se kiliki, ae e leʻi tupu le loka, talu ai o le lona lua kiliki mai le eletise eletise e leʻi tupu.
  2. Faaleagaina o le natura natura. Le faitotoʻa e le mafai ona lokaina, kiliki e te le faʻalogo.

Afai o le faʻafitauli i le faʻamutaina o le fofo e fesoʻotaʻi ma le eletise, ona lapataʻi ai lea o le masini faaonapo nei, le saʻo o le faʻaaliga o le taʻavale.

O faʻafitauli o le tino o loʻo mauaina e le mea moni o le masini "e le amataina." Tasi le fiafia e leai se malepelepe i le eletise ma malepelepe o vaega i le taimi e tasi.

O le faitotoʻa e le tapunia i totonu o se masini fufulu: mafuaʻaga ma metotia o le faʻateʻaina

Faʻaletonu le faʻaleagaina o le faʻatagata o mea sese ma le le fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi o le masini, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le malosi o le fofoa.

O nisi taimi o taʻavale taʻavale e faʻasaʻo e le pule i latou lava. O le mea moni, o le tele o avanoa ma le toe faʻaleleia o le lavelave o le malepelepe ma mai agavaʻa a tagata. Faʻataʻitaʻiga, pe a suia le matasele SKEW, naʻo le sikulukalaita e manaʻomia, ae i le eletise, o le pili e sili atu le paʻu o lou isu. Mo se tauaso, o le le talafeagai galuega o le urorist uʻamea e mafai ona oʻo atu ai i se mea faʻapitoa o le eletise atoa o le eletise.

O lea la, afai e le toe gaoioi le harch i lau masini, ona sili lea ole faʻafesoʻotaʻi o se fomaʻi faʻapitoa e mafai ona faia ni maʻi i le fale.

Faitau atili