Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Anonim

Uamea sivides ua faʻapipiʻiina i soʻo se auala ma puipuia mai le matagi ma timuga. Tusa lava pe leai foʻi, ia faʻaleleia le microclite i totonu o le fale. O puipui e faʻamamago ma sili atu le faʻaleleia o le vevela. O le dew post agai i fafo. Uamea ma mama i lalo o le timber cylindented ma le teuga tupe o loʻo fausia ai le taufaasese o puipui mai se mea moni faʻamamaina ma le ata lanu. E le manaʻomia le faʻavae i le tausiga faʻatasia ma tautua i le 50 tausaga.

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Uamea:

Uamea: Sanuisi Cynds Coating talaaga

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Uamea: Ram

Uamea sivii i lalo o le pa e faia i le maualuga-malosi pepa uamea. I itu uma e lua o loʻo i ai le multi-soae o meaʻai. O le puipuiga o le 'eleʻele ma le zinc e gaosia e se auala vevela i le faʻaiuga o le faʻaliʻi. O le mea lea e faamautu ai le malosi ona o le faʻapipiʻi i le tulaga o le faʻalauiloaina i totonu o le tioata.

O le itu pito i tua na ufitia i chrome ma palasitika. O le tagata muamua e faaluaina i le uluaʻi vaalele, fausiaina seisi puipuiga mai le 'malulu ma faʻaleleia atili e tausisi ai. O le faʻatatau i mea faʻalenatura e faia e le au faʻatau:

  • Coating faavae;
  • Ata tifaga ma le faʻamatalaga ata - faʻataʻitaʻiga o mea;
  • Lamination Polyester;
  • vaega o le manino mautu malosi.

O tagata gaosi ia faia a latou suiga i le mau e gaosia ai uʻamea sivisi i lalo o le lapotopoto ma le polo laupapa laupapa, vaa ma le laupapa mautu. E faʻaleleia atili ai le faʻatekinolosi faʻapitoa o le talaaga. O le faʻaaloalo i le mea masani ai e le eseese mai le laʻau moni, o le volumaric mamanu e faʻaliliu ai le malosi ma foliga o fafie.

O le lacquer faʻaaogaina mai luga, e masani ona vevela-tetee-tetee ma puipuia le teuteuga o le suauʻu mai le faʻafitauli o le afi. O le anti-star ua faʻaopopoina i ai, uafu pefu. Uamea: O le fuafuaina o se lapotopoto pa mo se taimi umi e tumau le mama, e le o le fiafia i le la ma e faigofie ona mama ma le vai mai le hose.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona taoto pa puipui

Talosaga o Metallic Siding

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Faʻaiʻu i le fale e le uʻamea rim i lalo o le pa

Uamea o ni fasimoli moli ma se loka ma faigata tele i luga o itu. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le tusi i le auala o le vaʻa. O le faigofie o le faʻapotopotoga ma le faʻatuatuaina o le mamanu e mafai ai ona vavaeeseina le vaega o fale o soʻo se ituaiga. Faʻalauiloaina ma le toomaga mo le lapotopoto laupapa laupapa ma isi mea mautu fafie na fausia le ata o fale na fausia i le masani masani o le auala mo Rusia - o loʻo i ai mai loggenical ma le faʻatapulaʻaina ogalaau.

Uamea: Faauma le tele:

  • Fale ogae toatasi-falepau;
  • fale talimalo a le aufaatoaga.
  • nofoaga faatau;
  • Fale Nofofua Soifua Maloloina;
  • Pisinisi.

O laupepa i luga o le laupapa ma uʻamea faʻapipiʻi pe a fatuina le tuʻufaʻatasia i luga o le faʻavae o le ventilanfide ratia. E mafai ona faʻapipiʻi metalydanding na o le puipuia ma teuteu le mamanu o le fale i fafo atu. I le taimi lava e tasi, o le vevela vevela i totonu o le alu atu i le malulu o lea i le 40 - 10 tikeri, ma i le vevela ua ia faʻatagaina.

O le faʻaumaina o le faʻasolo i le faʻaupuga o le lelei o le faʻaaogaina.

  1. O pa puipui puipuia e le uamea) e ono mago i le taimi o le timu ma e le aisa i le aisa.
  2. Latou te le faaumatia le matagi ma le leo tele.
  3. O le tautuaina o le ola o mea faʻavae ma pa o loʻo faʻateleina tele.
  4. O le tau o le faʻaleleia o pa puipui ua faʻaititia.
  5. O le vaʻa o loʻo faʻatagaina ai oe i le ea o pa ma aveese le tele o le susu mai fafo. E taofia ai le faʻavaeina o le ata ma le fungang.
  6. O le fale e faigofie atu le tausisia o le sili ona lelei o le scroclite.
  7. Ua faaitiitia le tau o le malu.
  8. O le faleoloa e manaia se vaaiga o se fale o fafie po o maa masani.
  9. O pa e mama pea, aua le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.

Faʻapipiʻiina o uʻamea mama ma o le fausiaina o se faʻamaufaʻailoga ua fausia e faʻaaoga ai se tele o lelei. Amata ma faʻamamaina faʻamatalaga, tulimanu, fetaui lelei uma e fetaui lelei ma fasi fasi o le faʻauma i le lanu. O elemene uma e faia mai i le lava uʻamea e pei o maʻa. inisiua o vaega uma e tutusa. O loʻo avea ma uamea ua faia e le pupuga o le pulupulu poʻo le hacksaw mo uʻamea ma se tamaʻi nifo.

Tusitusiga i luga o le autu: o se faʻaopopoga o le veranda i le fale e faia oe lava

O le sili ona lauiloa talaaga ma le faʻataʻitaʻiga o le laupapa laupapa laupapa

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Feagai ma puipui o le fale i le uamea

Le sili ona lauiloa mo le faʻamaeʻaina uʻamea sivine i lalo o le pa. Ole faʻatusatusaga o le laʻau moni o laʻau e le gata i le ata puʻe, ae faʻapea foʻi le lanu o ituaiga eseese o fafie. O le convex secral strip i lalo o le lapotopoto laupapa e taua o le fale poloka. Na te faia le taufaasese o se laupapa autu. E mafai ona e aumaia le uluaʻi ituaiga o fale mai piliki, fafie, maa ma isi mea.

I lalo o le laʻau, o lo o afio faʻatasi ma le faʻaaloalogia:

  • Fale poloka - faapipii laupapa;
  • laupapa polofiti;
  • Reiki;
  • Vaa folau;
  • laina.

I le magoto o le laupapa tele, siving l bar. Faʻalautele faʻauluumi faʻasolo i luga o le faʻataʻitaʻiga o le chammfer. Na faʻaaoga e le au Marketers le igoa o le uamea o le uamea-tulaʻi i le Lusia ma le igoa Elbbrus ma feagai ai ma se talaʻaga fiafia. Latou finau o le sivine faʻatulagaina mai le iʻuga o le talaaga e talitutusa ma le lauiloa mauga. O le faamaeaina o uʻamea ma ua o mai uma igoa ia i matou mai Europa ma leo i le uluaʻi auala. Na o le talaaga o le ata o le tusi l pe a i luga o le itu. O loʻo tuʻuina atu le sivii mo le lua vasega:

  • tamaoaiga;
  • Totogi.

E i ai le malosi o le pito i lalo, lelei o le ogatusa ma le tumau. Paketi Healthy ua mautinoa mo le 30 tausaga. O le tau o loʻo fuafuaina e tagata faʻatau mo le 50 tausaga.

O le lelei o le sivine l-b pa i lona foliga. O le vai ma le pefu e le faʻatuai i luga. O le fetauaiga ma se taimi umi e tumau ai mea mama ma susulu. Fale i fafo foliga pei o laupapa fufulu. Tele taimi e masani ona fai e tagata faʻatau e manaʻomia le faʻaaloalogia o le auro Birch, larlar Pine. O le Mony Oaky ma mea sili ona manaia, ae na o le tele o ona e aofia ai le tele o fale e gafatia. Faʻamaeʻaina o femalagaiga e le gata o fafie. O le teuteuga o le kuka e iai le mea ma palu. O le ata na fausiaina voluma, i le faʻailoaina o uamea o uʻamea laʻau mai le laʻau moni na o lea e mafai ona taʻalo i le puipui.

Teuteuga teuteu i lalo o maa, plaster ma isi ituaiga o suauu

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Uamea: puipui mo puipui

Mataupu i luga o le autu: o le a le 'au saua mai le masgif

Faʻasolo le fale laupapa tuai i se maota tuai o le a fesoasoani sivine i lalo o le maʻa ma le matua. Fai se fausaga ma sitaili, e foliga mai o mea fou e mafai ona avea ma fetuʻutuʻunaʻi o le faʻataʻitaʻiga o piliki popo poʻo le paʻu o eleele.

Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o le faʻatulagaina o le vaega mo se lapoʻa maʻa lapoa i luga o le faʻavae. Ona foliga ma le mautu le fale. O puipui o loʻo ufiufi i se faʻamatalaga mo le lapotopoto laupapa, o se laupapa tele poʻo se piliki.

Faataitai ma le le mautonu ma na o le puipuia o le fesā

Uamea: o le ram mo soo se ituaiga o tomai

Matou te faia le ogatasi o puipui i le sivisi oe lava

Siʻosiʻomia i le tele o tulaga o loʻo faʻaaogaina e pei ona maeʻa pe a maeʻa. O le moli ua faia uma i luga o le tulaga. O le mea sili o le mea o le laupapa laupapa ma le malosi o le vevela. Uamea ipu mo le maea o le fanua o loʻo faʻaaogaina o se mea masani o le paketi. O loʻo filifilia le faʻasesega e tusa ai ma le tau talafeagai i luga o le faavae: minata poʻo le puaa, ma tuʻu i le va o fata tipi.

Ina ia fausia se avanoa i le va o le faʻamalosiʻau ma le nofo ai, ave se RAM i le lautele maualuga atu nai lo le mafiafia o le faʻamalamalamaina poʻo le mafiafia o le 1.5 - 2 cm. O le faʻamau o loʻo tu i luga o le faʻatonuga i le itu o le faʻamatalaga. O loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga o le fasi pepa i totonu ma le faʻapotopotoga poʻo se faʻapotopotoga.

A sauni le paʻu, o avanoa uma ua tapunia i le tulaga o le tino, o loʻo amanaia le tulimanu o le aluga o le malifa. Ona faʻapipiʻiina lea o le faʻauma, faʻasolosolo ni faʻamatalaga. E i ai le siisila sima. O mea uma e filifilia mai le tasi aoina ma ni faʻailoga ma lanu ma le ata.

Faitau atili