Tekonolosi o gaosiga tautau mo lavalava faia oe lava

Anonim

O le pa tele o le pa mo lavalava ma o latou lava lima e faigofie ona gaosia mai le laupapa laupapa laupapa, nofoa ma Plywood. O matau e mafai ona faʻatau i le pepa maeʻa. Muamua ua manaʻomia e filifili i luga o le foliga vaʻaia o le 'aiga.

Tekonolosi o gaosiga tautau mo lavalava faia oe lava

E mafai ona faia le ofu a le fale o le fale o laupapa laupapa o Plywood, Rails.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

Wall-orted ofu fata e aofia ai vaega nei:

  • faavae;
  • otaota;
  • Fata.

Tekonolosi o gaosiga tautau mo lavalava faia oe lava

Waver gaosi oloa polokalame

Mo le fausiaina o sea ata, hamumer, sisi, Nairb, patosrolybiz, otaota, vali, tamai, tamai magutu, vali, vali, tamai, vali, vali, tamai, kulimi, faaelu. Muai faia le talita mo matau. Ina ia faia lenei mea, latou te manaʻomia ni fusi poʻo se laupapa, o loʻo tuu i le faʻaaloalo i le tasi ma le isi. Ua faapipiiina i latou i ele eleega o loo i ai i le tele. O le pito i lalo o tautau, e mafai ona faʻaaoga le Braneur ma le mafiafia o le 8-10 mm.

Afai o matau o loʻo faia i o latou lava lima, ona faʻaaoga lea o le masani o le almininum. Mai le au fai le galuega o le galuega o le matau. Mai nifo e mafai ona e faia ni mamanu eseese. I lenei iuga, o le mafiafia uaea ua faʻaaogaina, lea ua tuʻufaʻatasia ma tioata polo ma tata. O le uluai fofo o le gaosiga o matau mai tuʻituʻi fasi. Ae, ua soloia le laʻau ma faʻamama i luga o le paʻu. Ona ufitia lea o le oloa i le vale. O le pito i lalo o tautau e teuteuina i le tele o le tele o le acrylic. O le puipui o le puipui o loʻo faʻapipiʻiina ma fao poʻo le faʻaofuina o le tagata lava ia.

Tekonolosi o gaosiga tautau mo lavalava faia oe lava

O lala mo le gaosiga o tautau e tatau ona faʻamago ma faamamaina.

Ina ia faia se i fafo o le tautau ma ou lava lima, o le a manaʻomia ona e mauaina le lagolago sili ona talafeagai ma se faʻavae malosi. Afai o le uamea meafale ua gaosia, ona faʻaaoga lea o le faʻavae mai le moli. O le hoop mai le moli e talafeagai lelei mo le faaleleia o matau. A leai, o mea lata mai o le tautau e faia i le mafiafia uaea.

O le faia o se laʻau manulele, faʻamago laʻau o le a manaʻomia. O mea ua faamamaina mai le Cortux, na gaosia ma ufiufi i varnish. O le faʻavae o loʻo aiaia mo se lagolago mai le 3-vae. O le pito o le fausaga e tuleia ma le tagata taitoatasi e fiafia i ai. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina lala curven, laupapa polo, pulu ma isi mea teuteu oloa. Mo le faʻasaʻoina o elemene o le fogafale tao, fao ma fao ua faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: O le a le ie puipui o le a fetaui i le Beige Wallpaper: Valivali, mamanu ma mea

Tutoatasi

Tekonolosi o gaosiga tautau mo lavalava faia oe lava

E sui ma faʻafou le tuai o tautau, e mafai ona latou valiina i le tasi sitaili.

Ina ia suia le foliga mai o tautau mo lavalava i luga o le tauau, o le a e manaʻomia ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le tagata fai mea e te faʻaaogaina. E mafai ona faʻatulaga i latou i le tasi sitaili ma lanu. Ia faia lenei mea, ia amanaia le totonu lea o loʻo tuʻuina atu ai le fale poʻo se fale mautotogi. O mea faataulala laupapa e valivali ma ata faapitoa mo vali po o se varnish. Faatasi ai ma fao pole-fao taʻaloga, soʻo se tamaʻi ata ata faʻamatalaga e mafai ona faʻaalia i luga o le ata. I le i ai o le poto masani i luga o le fafie fafie, o se ata faʻapitoa ua susunuina.

E mafai ona e teuteuina laupapa laupapa ma palasitika tautau e faaaoga ai se decopuge. O lenei manatu e faasino i le ituaiga o talosaga mo le malaga ma isi pepkins o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona faʻatau i fale faʻapitoa. O le solosolo e vaevaeina i ni faaputuga. O le ata o loʻo tipi ese mai le pito i luga o le pito i luga ma faaee atu mo le tautau. O le kulimi e faʻaaoga i le mea i se auala i se auala e pei o le ata atoa e susu. Ona matauina lea o le solosolo. Afai o le ata e mago, e le faaaogaina le tele o faigata.

Tautau vali le mafai ona fai i le tala e fiafia ai tagata. O le a pa'ū teine ​​i le tofo o tagatatau ma fugalaʻau ma tagata, ma tama - ma tane ma tane ma vaalele. Ina ia faʻafetaui le tusi uaea, matou te faʻaaogaina aufana, fasi, loseni, coans, pipili, atigilima, atigi ma isi paso. Superclarad o loʻo faʻaaogaina e faʻasaʻo ai mea faapena.

A faʻapea o loʻo faia e le lavalava o lavalava o le mafiafia, ona mafai lea ona afifi ma lipine poʻo lipine, filifili le faʻaopoopo i le satin libbbons.

E suia le foliga o le uta, o le ie o le a manaʻomia. O ofu lalaga e faigofie ona teuina i lenei oloa. E manaʻomia ai le tipiina o le lapoʻa. O mea e liliu i luga o le oloa o loʻo iloiloina. Mo le faʻasaʻoina o le syntthotics, o se filo ua faʻaaogaina. 2 Symmetric Coovers o loʻo koleni mai le ie (aofia ai ma le foliga o le ofeʻau o le 'upega tafaʻilagi). O pito o loʻo faʻaofi i le mataupu ma le faʻamalosi tino. O le Seam e mafai ona natia le faʻaaogaina o le pa.

Mataupu i luga o le autu: tauaso mo se gazebo: O le tele o mea ma uta auala

Faitau atili