Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Anonim

Fausiaina o le potu i totonu o le potumoe o se mea faʻapitoa o le mea taua, e taua le filifilia o le lanu o le pepa puipui, lea e le faʻavaivaia, ma faʻatagaina le tele o taimi i lenei potu. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le faʻalatalata i le filifiliga o le lanu, ae aua le ave muamua.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Ina ia fausia se tutusa i totonu, o le a tatau ona e galue lelei ma puipui

O le asō matou te fia mafaufau i le faʻaaogaina o le lanu efuefu o le potu puipui i le potumoe, ma e mafai ai ile fesoasoani, e foliga mai, o le le fetaui mafai ona faia se potu lelei potu.

Foliga lanu efuefu

E pei ona e iloa, o lanu taʻitasi e mafai ona aʻafia ai le mafaufau o le tagata. O nisi lanu e aʻafia lelei, o nisi e le lelei, ma lanu efuefu e le o se faʻaletonu. Auai i totonu o le lanu efuefu e le mafua ai ni lagona, e iloa ai o se fatu, ae le o se isi mea e fiafia iai.

A matou mananaʻo e faʻamatala se mea le fiafia, ou te leʻi valaʻauina, e masani lava ona matou valaʻauina e lanu efuefu, pe a e le faʻailoaina mai mea uma o le tele o tagata e masani ona taʻua o se leo lanu efuefu.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

O le pepa puipui o pepa laupapa i luga o le pa

Ae, e ui i nei tulaga mautu uma, e matua mafanafana lava i totonu o le efuefu totonu. O le efuefu o le Watepaper i le potumoe o le a fesoasoani ia te oe moe lelei, aunoa ma le faalavelaveina oe mai lenei faiga.

E pei ona faʻaalia mai ai le tele o lanu malamalama e vaʻaia i luga o talaʻaga o le lanu ulaula, ona faʻatino lea o la latou faʻaaogaina. O le Muliulin lanu e mafai ai ona e fetuunai oe i le tele o tuʻufaʻatasiga, ae afai e te le mafai ona filifilia le soa saʻo, o le potu e mafai ona mataga ma faanoanoa.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

O le lelei flizelin weldpaper i totonu o le potumoe

E fetaui lelei le efuefu mo le potumoe i le potumoe, alatavali, umukuka, ae le lelei tele mo potu malolo, ma sili atu. O le Igilisi e seasea lava faʻaaoga ai, e masani ona faʻaleagaina ma isi lanu.

Mau i luga o le autu: o le a le lanu lanu pupuni o le a o gatasi ma le lanumoana puipui: fautuaga faapitoa

Tuʻufaʻatasiga

Monochrome mamanu, o loo fausia i ai pe a faʻaogaina ni mata eseese o le efuefu, o le a fesoasoani e fatu ai se siosiomaga matagofie ma filemu. Faʻaopopo meafale lelei, decor, ma maua ai se masani masani i totonu.

Afai e sili atu lou manatu i le eseesega, e mafai ona e masani ai i le uliuli. O le a tuʻuina atu le malosi i laina potumoe, faʻasolosolo le totonu o le potu, o le faia manino o mea na taʻua ai. O le tuʻufaʻatasiga o lanu e masani ona faʻaaoga i totonu o le itu i onapo nei, pei o se maualuga-tekonolosi. Ae afai e te nofo i totonu o se metropolis, e sili atu mo oe le faʻamamaina o le lanu gaʻoa i sili atu le mama lanu ina ia aloese ai mai le faʻanoanoa.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Puna o le Greast Grey Walpaper ma Andstact Pact

I le pito i luma o le Black, ei ai lava le lanu paʻepaʻe. I le tuʻufaʻatasiga, o le a fesoasoani atili ai se isi faʻaleleia potu, fai le lanu faʻaali ma mama. O se malupuipuia totonu lava o taʻutaʻua ma tagata e ona itu i saute, talu ai i nisi e mafai ona tauia mo le malosi o le la. I le fausaga autu o loʻo aumai i ni mea se taua, poʻo le a le lagona lautele o le potu.

Ma le pale atoa o pastel lanu, lanu efuefu o tatou oona. Afai e foliga mai ia te oe o loʻo e ova le potu ma begue ata, aumai le sili atu le mafanafana - faʻaopopo le efuefu, e faʻatagaina mea uma. I totonu o le Faʻapipiʻiina Ole Auina atu o le Group World Worldssists a e masani ona i ai i se lanu.

E foliga manaia i lanu suamalie ma suamalie, ae o le itu lea e alu i tua atu, ma ia ai le avega a le taʻitaʻi.

Piniki atoatoa fusi ma lenei galuega, aumai le agamalu ma matagofie i totonu. O sea tuʻufaʻatasiga e sili ona alofagia e le wobbilly accounts, gaosia se tele o numera o faʻapipiʻi i lenei lanu. Mo le potumoe, o ia tuufaatasiga o lanu e le mafai, aemaise lava pe a nonofo ai le tamaʻitaʻi i totonu.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Afai e te le faʻaogaina ni leo pupula, e mafai ona e maua se faʻanoanoa faʻanoanoa

Mataupu i luga o le autu: ata i luga o puipui i totonu o le fale mautotogi

I le tuʻufaʻatasiga ma le efuefu, ae le naʻo le faʻatagaina, ae e manaʻomia tele le faʻaaogaina o le lanu meamata ma ona lanu. Mo Tagata Nofoʻau, ose tuʻutuʻuga ua fautuaina e ala i le poto masani o fomaʻi, talu ai e mafai ai ona e faʻamanatu maia le natura ma lona aʻafiaga ile tagata. Green i totonu o le a faʻatagaina e maua le filemu o le mafaufau, aumai le malosi ma le malosi e agai i luma, ma o le efuefu o le a fesoasoani ia te ia i totonu.

Faʻatumu le potu i le mafanafana, o lea ua avea ai le malulu o le malulu o le efuefu, e faigofie i le fesoasoani o le samasama pepa. O nei lanu e lua ua faʻamamaʻi atoatoa, fatuina o se paleni tino.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Mamanuina poloketi le-potu

O le lanu mumu o le tuʻinanau e mafai ona faʻamamaina ma le lanu efuefu nai lo le faʻaititia teisi o lona tosina. I totonu o le potumoe o le potumoe, o lagona o le a faʻalavelaveina ai oe mo nisi tagata o le a avea ma se malosi malosi fafagaina. E mafai foʻi ona e taumafai e faʻaaoga le cherry wellpaper, lanu ma maataua.

Lanu lanumoana faʻatasi ma le grey o le a fausia se mea fou, faʻalelei. O lenei fofo e atoatoa mo se potumoe ma faamalama i le itu i saute, o lo o faaletonu e le malamalama masani. Faigofie ma fou arara mai le Wallpaper o le a fausia se ituaiga o le vevela o le paleni ma le malulu.

Talosaga i totonu o le potumoe o le lanu efuefu

Talosaga o Vinyl Wallpaper ma le mapusaga i le potumoe

O ni nai upu e uiga i meaafale ma pupuni O ai le filifiliga o le a aafia ai le lautele o le tagata e ona le tagata ulufale:

  • Meataʻalo mo se potumoe ma le WAS WEDPAper e ala ma tele mafai ona filifilia soʻo se mea. Lelei foliga paʻepaʻe, enaena, filifiliga uliuli. E fautua le faʻaaogaina o laupapa laupapa poʻo uʻamea, e fetaui lelei ma totonu.
  • Ua faaaoga pupuni o pupuni mo le malamalama o moli, mama ma ea. Latou te le leoleo ia i latou lava, ma ia avea ma se fesoasoani lelei i le toʻafilemu, toʻafilemu i lenei atunuʻu.

Ole filifiliga sili ona lelei e faʻaaoga ai lanu efuefu i totonu o le potumoe o le a avea ma talaaga. I luga o le puipui o le puipui, e masani ona i ai i le ulu o le moega, o le pepa malamalama o le a tutusa o le a sili ona lelei. Taumafai e aua le faʻaaogaina na o le efuefu, ae o le faʻamama i ai ma isi ata.

Mataupu i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa masini: O le a le mea e sau ai?

Faitau atili