Faʻafefea ona fai se faʻalelei lelei le pa o le pamu o le palakalafa

Anonim

Tele tagata mamanu e faʻaaoga se paleti o le paluga o le laupepa i totonu o latou suʻesuʻega o totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ata 1. Ina ia mafai ona e faia oe lava, o le a tatau ona e galue teisi. Ina ia faʻafaigofie le gaioiga o le fausiaina o se septit ma ou lima, aʻo leʻi amataina galuega, e tatau ona e masani i fautuaga ma faʻagasologa o galuega, ia o le a tuʻuina atu i lalo.

Faʻafefea ona fai se faʻalelei lelei le pa o le pamu o le palakalafa

O le paluga e foliga foliga le masani ai ma manaia, e mafai ona faia mai le drywall.

O le mea e tatau ona e iloa e fai ai se parger comport o plasterboard

O le mea sili ona faigata i le fausiaina ma faʻapipiʻiina o sea mamanu o loʻo aofia i mea nei:

Faʻafefea ona fai se faʻalelei lelei le pa o le pamu o le palakalafa

O le PAN BONG Line ua faia e se penitala e faʻaaoga ai se maea pei o se lapotopoto.

  1. Mo le malosi o le fausiaina, na o le steel talaaga e tatau ona faaaogaina.
  2. O le malosi o Presters e i ai le malosi maualalo, o lea e manaʻomia le faʻaaogaina o ni ata faʻapitoa mo lona punou.
  3. Afai o le puipui o le pa puipui ei ai se tamai pipili, aʻo leʻi faʻapipiʻiina le sima lea e manaʻomia le susu - O le a mafai ona punitia ai i soʻo se itu.
  4. E manaʻomia le vaeluaina o le puipui o le tau mafanafana, e faigofie atu ona mou atu iai.

Afai e le oʻo atu, ona mo le faʻateleina o le mautu o le a manaʻomia e faʻaaoga ai uʻamea uʻamea e malu ai le lio mai luga.

Tekonolosi o galuega gaosiga

O loo taoto i mea nei:

Faʻafefea ona fai se faʻalelei lelei le pa o le pamu o le palakalafa

O le faʻavae o loʻo faia mai i le U-Dism, o loʻo tipi ese ma faʻamau le lapoa o le lapoa.

  1. I luga o le fola tusia se laina lea o le a faia ai le pa le puipui. Mo lenei ua e manaʻomia se maea ma faʻailoga (penitala). O le tasi itu o le maea (o le muamua tusi tusi) o loʻo ootia i le foloa, ma le isi ua tosoina e le umi e tutusa ma le lotoa o le lumanaʻi. I le nofoaga lea tuʻutuʻuga le makapi o loʻo mautu ma, paʻia o le maea i le tulaga e tafe, faʻaalu ai se pamila i luga o le fola.
  2. Mo le isi gaioiga, o le metallic u e manaʻomia se faʻamatalaga mai le seti mo le faʻapipiʻiina o le digwall. E faia tipi ma seleulu mo uamea. Ile tele ituaiga o faʻamatalaga o loʻo iai ni tagata gaosi oloa, ina ia mafai ona faʻaauau pea i le tulaga manaʻo.
  3. O le aofaʻi o elemene e tatau ona faʻasaʻo i luga o le fola ma uumi fao pe uʻamea.
  4. TAI TATOU TAGATA E tatau ona faia le faʻatonuga o le amataga i le faʻauia. E faia lenei mea, faʻaaoga se pamu poʻo se umi lamolemole lamolemole. Le matauina o le faʻailoga na maua i le faamaopoopo, faaalu i le taualuga ma le maea ma le penitala (pei o le palakalafa muamua) lio.
  5. O le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o le tasi ituaiga o uʻamea talaaga o loʻo faʻaaogaina mo Merwall, igoa, o lona ituaiga e tatau ona fesoʻotaʻi i le u-roby ua mapu i le fola. Ina ia faʻamaonia le saʻo o le tulaga o le stattic rack, o le plumb poʻo se sikuea uʻamea e 90 tikeri.
  6. Saunia se u-talaaga mo le taualuga, ua tipi i nofoaga sao. Ua tuʻufaʻatasi e le faʻapelepeina o le fata i le faasalaga, ae latou te le o vaaia i luga o le faʻatamaʻi, e fesoʻotaʻi ai le lua faʻaiʻu i le tina. E tusa ai ma lenei polokalame, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le isi U-Roul i le ogatotonu o le faʻataʻamilosaga fata.
  7. O le pu e tuli i totonu o se comidonductor talaaga i luga o le taualuga ma sikulu i se meaai uamea.
  8. Faʻaaogaina C-Desigles, e tatau ona e mutia i luga o le 'aʻai o le afa o le afa o le afa. O le sitepu ua filifilia i le laina o le 18-25 cm. Latou te fesoʻotaʻi e ala i le fao i luga o fusi uma i luga o le foloa, pine ma i le ogatotonu o le mamanu.
  9. O le iʻuga na faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga o le faʻavae o le faapipiiina o laupepa o mea. O galuega e tatau ona faia i le itu i le itu o le simi. Faʻasusu le fao e tatau ona i totonu o le 12-16 cm.
  10. A uma lena, o laupepa e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui mai totonu. Afai e tatau, ina ia e faia le pisa, o lea i le va o faaputuga o mea e mafai ona e faʻasaʻoina fulufulu tino i faʻamatalaga poʻo se isi lava leo pe o se isi leo e faʻaaogaina. A faʻapipiʻiina i totonu, o le galuega e amata mai le ogatotonu o le afa o le vae i luga o pito.
  11. O loʻo tipiina uma le vaega o loʻo tipi ma le tipiina.
  12. O le pito o le vaega o le mamanu e latalata i le gcl stripes.
  13. O soʻoga i luga o le faʻailoga e tatau ona faʻataʻitaʻia e se faʻailoga faʻapitoa-lipine.
  14. O se putty e faia i luga o tulimanu uma o le mamanu ma se tulimanu o le tulimanu o loʻo faʻapipiʻiina. A maeʻa, e fesoʻotaʻi uma tagata ma se tulimanu o le vaʻa. O le galuega lava e tasi e faia i lalo ole sioali, i le tagata. O se tuʻutuʻuga o loʻo faʻaaogaina i luga o le puipui puipui, ma pe a uma ona susunuina, o mea uma e malamalama i ai ma le leai o le oneone.
  15. O le vaega mulimuli o le eleele o le ata o le ata ma pisia i le lanu manao.

Tusitusiga i luga o le autu: o le savali mo le faapaologa i luga o le auala. Matou te filifilia mea talafeagai.

Mea ma Meafaigaluega Faaaoga

Faʻafefea ona fai se faʻalelei lelei le pa o le pamu o le palakalafa

Ituaiga o faʻamatalaga manaʻomia e faʻapipiʻi ai le puipui.

  1. O laupepa i luga o le gell.
  2. Uamea talaaga.
  3. Fao ma totini.
  4. Totoa.
  5. Primer.
  6. Vali.
  7. Eletise eletise.
  8. Seleulu mo uamea.
  9. Spatras - masani ma tulimanu.
  10. Faasee po o le pulumu.
  11. Fausia naifi.
  12. O le samala.
  13. Plum, o le fausiaina tulaga.
  14. Sikulukalaiva.
  15. Ronalette, Faipule, penitala.
  16. Maea ma faailoga.

Tutoatasi fausia o se sesega o sesega o seopless mai GLC pepa - o le galuega e foia lelei pe a fai e te fetaui lelei i luga o fautuaga ma fautuaga mai le tekonolosi o loʻo faʻaputu ai mea.

Na faia e le mamanu o le tele o tausaga.

Faitau atili