SIP uaea: foliga ma ituaiga

Anonim

O le CIP uaea (lava le lagolago lava uaea uaea) o se tagata faʻatau lelei. O lana galuega autu o le tufatufaina atu o le eletise atoa o le tulafono atoa i tuʻufaʻatasiga o fesoʻotaʻiga, lea e iʻu ai le voltage foretal mai 0.4 i le 1 sikuea.

Uaea le uaea foliga

O le lautele faatatau i le lautele na mauaina i le taimi o le fausiaina o lisi mautu o laina, ma le tele o lala i le talafeagai o fale ma fale tumaoti.

O le uaea o le uaea o le SIP uaea e maua ai le gaioiga e mimilo mai i le vavaeeseina o alatoto o isi vaega, o loʻo faia o le agemini ma maua ai se faʻaeli e leai se aoga. Uma Falefua Masani, Faʻaauina Atu i Faʻaisetia faʻapitoa, e faia i Pesethythyne ma le maualuga o le mamafa, o le uliuli uliuli, e fetaui lelei ma le tele o le anoanoai o le ultraviolet I le ogatotonu o le ogatotonu o le leai o se tasi o se vaega faʻapitoa, o loʻo avea ma mimilo i lala o le alumini. Tutusa cabble pva.

Cable Sipo Tonu ma faailoga

Fuafua i luga o le mamanu, o le uaea uaea e mafai ona vaevaeina i ituaiga nei. Ou te fia taʻutaʻu atu e le gata i le mea e ese mai, ae faapea foi i mea latou te faia.

Sip -1i 1a 1a uaea

Latou aofia ai ni auala faatauga o vai, na faia ai i le Alumininu. O le poto masani o loʻo aofia ai le aofia o loʻo ufiufi, e mautu i aʻafiaga uma o le lumanaʻi, ma e le o fefe i le ultravolet. O le mamanu e aofia ai le leai se ola, e iai se uiga lelei. E mafai ona i ai uma le areto ma na o le manava. Tusi "A" ma o lona uiga e iai se feisa pe leai.

CIP 2 uaea 2, 2-

O lenei ituaiga uaea e iai se foliga faapena, o le eseʻesega o le eseʻesega ua na o le tuʻufua, e aofia ai pocychylene. O na uaea o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o laina eletise e i ai le voltage i le 1000 volts. Ua leva ona lauiloa uaea mo lo latou olaga atoa, ma e mafai ona sili atu ma le ogaoga avega mai le tele o mea mai fafo.

Mataupu i luga o le autu: O a mea e vaʻai ai i le taualuga

O le isi eseʻesega mai le muamua filifiliga o le CIP 1 uaea mafai ona tatalia le vevela o le 70 tikeri, ma le faigofie ma le faigofie le 90 tikeri. Ile faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le CIP Cable e tatau ona gauai atu i le mafai ona i ai i le mafai ona punou. E le tatau ona i lalo ifo o le sefulu fafo atu o le uaea uaea. Faitau e uiga i le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le CIP uaea.

CIP 3 Uaea

E aofia ai le tasi le alatoto. E aofia ai se pitonuu pire, ua lofituina i le uaumina uaea. A tatou talanoa mo le faʻaesea, ona tago lea i le postethylene iinei. E i ai le sili ona puipuia meatotino ma e mafai ona tatalia i luga o le ultraviolet malamalama.

I le avea ai ma pulega, e faʻaaogaina i le fauina o laina tetele e palu ai, o le mapu e faʻamamaina ai le masini i luga o pou. O le uaea e mafai ona tatalia le vevela mai - 20 i le 90 tikeri.

CIP 4 ma le SIP-4n uaea

Latou te nonofo i taimi uma ma paga, o le vaega autu e le o le leai o le leai O le tusi tusi i lenei mataupu o lona uiga o le uaea o loʻo faia i le Aluminim eyoy, afai e le o le tusi lea, o lona uiga e tasi le tasi-fasi almininum. Iseration e faia i le Sormoplastic PVC, e mafai ona oʻo mai ma ultraviolet ma tetee i isi mea i fafo.

Sip 5 ma le 5-n uaea

E faapena foi uiga faʻapea, ma se uaea o le uaea 4. Na pau le eseesega i le faʻaesea, o lea ua puʻeina mai le poshipyne. O le faasee e mafai ai ona tatalia se vevela o 30% sili atu. A tatou talanoa mo le faʻapipiʻiina o se uaea o le sipi, o lea e leai se eseʻese eseesega i lenei tulaga.

Faapitoa uiga o le SIP Scheme

Uaea le uaea lelei ma le le lelei

O na uaea e tumau e tu i fafo i le mea moni o loʻo latou sili atu le faʻamalosia, e sili atu le lelei nai lo le "paʻu" uaea, aua e mafai ona faʻapipiʻiina i latou i sili atu masani mataupu.

Talu ai nei, na amata loa ona latou faʻaaogaina soo se taimi, aua o le kesi ma faʻapipiʻiina o cip uaea ma sili atu ona aoga e uiga i fuafuaga uma

Mataupu i luga o le autu: O le a le eseesega i le va o le tulaga mai le laser tulaga?

Isopration o loʻo i le va o alatoto o le uaea uma mafai ona puipuia faasaga i le puʻupuʻu matagaluega i le faʻagasologa o le faʻataʻamilosaga i luga o fale gaosi eseese, pe a alu i le va o laʻau. E i ai mataupu pe a "le lavalava" uaea na taʻitaʻia i se afi.

Naʻo le vaʻai i le koluse o le uaea o le uaea o le sipai, ma e vave ona e malamalama tele.

Ma le isi, o lenei mea e mafai ai e tagata ona faʻapipiʻi se uafu o soʻo se faʻailoga. Lenei o le a avea ma mafai ona sefe le sili atu.

Faitau foi: Faʻafefea ona fuafuaina le kolosi o le kolosi o le uaea si suauʻu, pe a leai ni faʻailoga faʻailoga.

Faitau atili