O le a le thermoclayy? Faʻafefea ona faʻaaogaina le DRMMCIS?

Anonim

O le a le thermoclayy? Faʻafefea ona faʻaaogaina le DRMMCIS?
E masani lava mo a latou meaaoga, matou te mauaina se tala manino, faʻaigoaina "Canonan" poʻo se isi igoa ma le afifiina i tamaʻi ufi. Na o le mea moni lava e le mafai ona mafaufauina o lana super-kuluse, o le mea moni, e mamao lava mai mea e sili ona mautu e pei o musumusuga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a siosiomaga o suauʻu fale mamanei, toetoe o ni mea e mafai ona faʻapipiʻi: Plaster ma sima ma sima, polyvightl chlodide ma isi mea. Pe a fai o le tala, e matua maulalo lava le lalagaina o mea o loʻo faʻagaioia, lea i le lumanaʻi o le a le ono avea ma vaega o le tasi ma le isi. Ae, o le a le mea e tupu ai le moe po o le a tupu i tafatafa o le nofoaga o le gugu. Ona o lea o uiga faʻapitoa e mafai ona taʻua lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona taʻua o se mea moni-kelu.

O le sili atu atoatoa o le thermoclasia

I le faʻaopopoina o le mamafa-tiute mata, o le tormoclayer e tele lava le aoga foliga:
  • I totonu o le mea autu e mafai ona matauina le maualuga maualuga tumau i le malologa. E tusa ai ma le au gaosi, ina ia mafai ai ona ee atu mea eseese, o le faaaogaina o le malosi i le 150 kg o le a manaomia.
  • I se faʻaopopoga, o le faʻaseʻe o le kuki e mafai ona vave matutu, talu ai o le faʻagasologa o le polymosization o lenei mea e faʻalagolago i luga, faʻapea foi ma le vevela o le ea. Afai o vaega laiti e faaputuputu, o se meatotino lelei. Ae a e faʻafesoʻotaʻia mea uumi poʻo le lautele, o se manatu talafeagai o tomai o le a manaʻomia e fesoʻotaʻi ma i latou saʻo.
  • E i ai le olaga umi o le au mai le undocles. Le o le taimi poʻo le aʻafiaga o ituaiga eseese o vaega o vala, pei o ni manu feʻai, o le la, o le tele o le susu e le mafai ona mafua ai se faʻaleagaina o nisi meatotino.

I le faʻaopopoga i nei meatotino e fesoʻotaʻi ma le aofaʻi o le mea sili ona taua, e aoga tele le faʻailoa mai ona o ni uiga sese tele o latou. E aofia ai le atoa o le leai o se palasitika ma le solomuli - e mafai ona fai se mea e mafai ona faia ai se fesoʻotaʻiga atoatoa. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina ai ni togimomomocol mo mea taʻitasi. E iloa le tele o Mea o Faʻamaeaina I Aso Nei O le fausiaina o loʻo iai le faʻalauteleina tele, o lona uiga, pe a faʻaaoga se faʻasesega o sea faʻaopoopoga.

Mataupu i luga o le autu: utaina i luga o le loggia ma le palu

O tulaga lelei o le tormocolase e aofia ai lona aoga. E faʻatau mai ile vaʻai ile anufa na faʻaaogaina, i totonu o 'ie ma le lautele o loʻo iai ma le lautele, lea ua tele lona taua ile tau ole glue.

O le ituaiga o le tormoclasia

O le a le thermoclayy? Faʻafefea ona faʻaaogaina le DRMMCIS?

Le maketi mo le fausiaina o mea i aso nei o loʻo faʻaalia ai le lautele filifiliga o le Mermocolase: Opau ma mea faʻapipiʻi ma fetuʻunaʻiga faʻapipiʻi, lanu uliuli, Black, Black. E tofu i latou ma lona finagalo.

O le Warlulcess White Gluue E iai meatotino lautele ma ua faʻamoemoe e faʻapipiʻi se lautele o le lapotopoto o mea. E mafai ona faʻaaogaina uma i totonu o le fale ma mo le gaosiga faʻamoemoe.

Valivali opaque glue E iai foʻi le faʻaaogaina lautele, ma la latou lanu e le faʻailoga, pei ona tautua i le kelu o lanu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, lua mumu vaega mumu na faia i palasitika e mafai ona faapipiiina ma se pepa mumu, o le fesoʻotaʻiga o le a sili ona le mafai ona sili atu.

Oparatic paʻepaʻe papa Atonu e lua ituaiga, o lea a e faʻatau ai, e tatau ona e mataala. I le tulaga muamua, e mafai ona avea o se kuli e mafai ona avea ma vaega o loʻo i ai se lanu paʻepaʻe. A leai, o le kulimi e faʻaaoga pe a faʻafesoʻotaʻi le ipu. A faʻatau, e tatau ona e iloa le mafuaʻaga o le kulimi mai le tagata faʻatau.

Laʻasaga lanu samasama E tele taimi e faʻaoga pe a faʻaaoga pepa faʻamau, pepa malo, fafie. I le taimi lava lea, e tatau ona le tagolima i se sela o se lanu samasama samasama, o le tufuga e iai ma le lanu lautele, ma o le lanu e na o se faʻapolopolo.

Mai Epie po o uliuli uliuli O loʻo iai le fesoʻotaʻiga ma le faʻapipiʻiina, o se gata na faʻaaogaina mo le faamaufaʻailoga o le ie, faʻapea foi ma le tolopoina o eletise eletise. E i ai meatotino asoa, e le masani ona faʻaaoga mo le kulimi malosi.

E naʻo le tele o taimi na mafua ai ni eseʻesega o loʻo i ai nei toʻotoʻo. I nisi taimi e mafai ona i ai ni isi eseesega. Ma talu ai e leai se uiga manino o lenei oloa, aʻo leʻi faʻatauina le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina e manaʻomia e feutagai ma le tagata faʻatau poʻo le faʻamasani ma le gaosi oloa.

Mataupu i luga o le autu: Transformer Transformer 220v / 220v, 380v / 220v, 380v / 120v

Gun mo Lermoclauus

O le a le thermoclayy? Faʻafefea ona faʻaaogaina le DRMMCIS?

A filifilia se fana ua fuafuaina e faʻaaoga ai le kulimi, e manaʻomia le faʻavaeina i luga o ni manaʻoga faʻapitoa ma uiga faʻapitoa, e pei o le malutaga faʻavae, faʻamafanafana foʻi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

Mo fana fana, rods o loʻo i ai se lapoa o le 7 ma le 11 Mm e masani ona faʻaaogaina. O le Rods o loʻo i ai se lapoa lapoa e faʻaaogaina i fale gaosi oloa, ma o le fana mo i latou e sili ona maualuga le tau. O le umi o le au laʻei e faʻaaoga pe a fai o mea o loʻo mafai ona maua mai le 4 i le 20 cm. O lenei umi e sili ona lelei mo soʻo se ituaiga fana.

Le manaʻomia o le vevela o le faʻamafanafana . I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le thermoclay, ua faʻaleagaina i le vevela o 80 tikeri ma sili atu, ae o mea uma e tupu lemu. Mai lea mea e mafai ona tatou faʻaiʻuina le maualuga o le vevela o le vevela, o le sili atu le aoga o fana. O le mea lea e i ai le tele o ni fana o le afi o le vevela o le poloaiga a le 150-200 tikeri.

O le saoasaoa na fafaga le kelu . I le averesi, o le fana e mafai ona gaosia le 5-20 g o le gured glued i le tasi minute, o le saoasaoa e faʻalagolago i le vave o le papa o loʻo vevela, faʻapea foi ona vevela. E i ai ni taupulepulega ma le tele o fua, ae tusa ai, 20 g i le minute mo masani galuega.

O le taua taua o le aufaatasi pristol o mea faigaluega na faʻaaogaina ai le taimi, e mafai e le eletise, isi ona avanoa. E i ai ituaiga fana e mafai ona faʻatino galuega mai le eletise eletise, a o i ai le latou maa - o se pule tutoʻatasi.

O le sili ona manaia faʻataʻitaʻiga o le mea faigaluega o se pistol o loʻo i ai se galuega faʻapipiʻi. Lea faʻatagaina oe e faʻavaveina le faʻatinoga o le galuega i luga o le tele o le tele o luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faigata aunoa e aunoa ma le taimi e faʻatino ai le ofu o puipui, aua o le a faʻaaogaina se tamaʻi vaega. O le faʻapipiʻiina o se ie, o le manaʻoga e tatau ona utia na o le palapala seia oʻo ina pipii pipii i le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Steam Hatting maa: Ituaiga ma tofiga

Faitau atili