Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

Anonim

O loo fai e le aofia i onapo nei mo puipui, o pa puipui o le fale o le fale, e pei o le vaega o lotoa ma le pelyfol o meatotino. O filifiliga uma e lua o mea sili ona lelei ina ia faʻapopoleina ai puipui. Ae e leai se iʻuga o i latou, e taugata tele i latou, ma o le faʻagaioiga o le latou faapipiiina faʻafaigofie, tusa o le mea e tasi mo le faʻaaogaina e sili atu faigofie, Ma o le tau e sili atu ona taugofie.

O le mea moni, o le tau o mea leaga e mafai ona fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e faʻaaoga masini taua e manaʻomia ona faʻaaogaina pe a galulue ma vaega tele o le laufanua. Ae, o le mafaufau foi i lenei mea, o le tau ua seʻe, ae o le faʻafaigofie o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o vevela vevela.

E faʻaopopo atu i le faigofie o le talosaga, o le faʻafefeteina ma se fua o le tele o isi lava lelei, o uiga o ituaiga taʻitasi o le soʻotaga. Tatou o faʻataʻamilo i latou taʻitasi, ma saili poʻo le a le mea leaga i le fusi o puipui.

Ituaiga o Foam ma latou lelei

Fefaʻasoaʻi o lelei mo ituaiga taʻitasi o le fuʻa

  1. O le Humarml Cuslash i nisi taimi e sefulu taimi e sili atu nai lo le faʻailoga o le fulufulu fulufulu ma le faga, o le tutusa e faʻatatau i uiga o leo o leo;
  2. E le afaina se mea leaga i soo se mea ", o luga o luga o la luga ma lana mea e le afaina, o le tuusaunoaga o loo vagana ai i pondlyyleman
  3. O le lē lelei lava le faavavau lava e faʻavavau. Faatasi ai ma le saʻo aulosikitusi, e tele tausaga e mafai ona tautua ai e aunoa ma le manaʻoga e sui;
  4. Faapolokiki. A maeʻa mautu, o le mea e le tuʻufaʻatasia ni vaega leaga i le ea e ono afaina ai tagata o tagata;
  5. Puipuia le uamea mai le oxdives, ona o le atoatoa faamau o le laualuga;
  6. Afai e te faʻaogaina le ita tele i luga o laupapa laupapa, o le a latou puipuia mai le faia mai i le faia o le funga ma puipuia le pala;
  7. E mafai ona faʻaaogaina ma faʻaaogaina ma le matua vevela ma maualuga vevela.

O faʻamanuiaga faʻamoemoe ua fuafuaina, ae e le mafai ona iai ni mea sese? E saʻo, e le mafai. Oe lava, e naʻo le le lava o le faʻalavelave e tupu i le mafaufau, o le leaga lea e le o le mea o le ultraviolet. I lalo o ana aʻafiaga, e suia muamua le lanu mai samasama i le pupula o moli, ona faʻanofo ai lea lava. Ina ia puipuia, o mea e tatau ona faʻaesea mai le la aʻe o le la.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga le lipine mo pupuni: Faʻafefea ona suʻi

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

Ma le isi, ua tuʻufaʻatasia e manaʻomia le mautu i le faʻanoanoaina mai le Modies mai le ulufale atu i ai, aʻo ana mea leaga ua matamuli tele. I se soatau, o le feteʻenaʻiga tautoga e le mafai ona tuʻulafoaʻiina, e manaʻomia tele le faʻamaopopoina.

E tusa ai ma le tuʻufaʻatasia o le puao, o le tasi ma le lua-vaega ma vaevaeina i ni ituaiga autu se tolu:

  • A faapotopotoga;
  • Fomimizole;
  • Polyaurethane.

Faapipiiina

O pa o pa e ala i alavai e fausia ai i totonu o nofoaga laiti, aʻo le matua le mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina i nofoaga tetele. E moni uma ona o le samging Foam ua faʻatau atu i le faʻatapulaʻaina o le aofaʻi i le 200, 350 ma le 750 ml. O le tasi e oʻo lava i le palu sili ona tau paluni, ae na ona paʻi atu i le 1 sikuea mita. m. Faʻatulagaina o luga, saunia pe afai o le sili mafiafia e oʻo i le 8 centimita.

O le puipui o le pa ma le faʻapipiʻiina o 'oa o loʻo i lalo ifo o le sili atu o le faʻaaogaina nai lo le faʻaaogaina o Foamizole ma Polysurethane Beam, o loʻo iai le tulaga o le 90% o loʻo i ai o le posterethane e mafai ona mitamita.

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

O le fouvale o le Stiang Foam e tupu ona o le sapalai o le ofi i luga o le omiga i lalo o le omiga, faʻapea foʻi ona o le tali i le susu, o loo i ai i le ea. Faʻaoga se kimling Foam e tele mo le faʻamaufaʻailoga, malifa i le faʻamalama uila ma pe a faʻapipiʻi faitotoʻa uʻamea-palasitika. O loʻo mafai ona faʻaopoopoina le faʻamalosi, peitaʻi pe afai o le nofoaga e laʻititi, faʻataʻitaʻiga, i luga o le faapaologa poʻo loggia.

Pesosop

O lenei tuʻufaʻatasiga ua uma ona faigata i le faʻi o le 'au. Ua avanoa, ese lava, i foliga o papatusi, ma e pei lava o se 'autau masani, ae le o le. I le vai vai, o lenei mea ua uma ona aumai saʻo i luga o le upega tafailagi o loʻo faia ai galuega. Lenei ua faia e faʻaaoga ai se taʻavale faʻapitoa, lea i lalo o le faʻamalosi e liusuavai le mea ma fefiloi ma se resin.

Pa puipui e Namizol e faia e ala i le faaaogaina o le laualuga ma se fana fau. O le tau o mea na tupu i totonu o le taʻavale, ina ua uma ona faʻaaoga le puipui malosi mo le 15 minute, o le atoatoa frost i lua i le tolu aso. O lenei matata o le a tupu vave pe a fai e le o aofia ai le resin i totonu.

Mataupu i luga o le autu: Lafoa le taele: E fia le tau?

Ona o le mago mago, e faʻaaogaina tele mo le faʻafefeteina o le pili, ma le fausiaina o le vevela i le faʻatumuina o mea faʻatino e ala i se pu faʻapitoa e ala i se pu. O le taofiga o le pa e ala i Vagamizole ua faʻaaogaina lautele i totonu o fale.

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

O le tuʻufaʻatasia o lenei vevela o loʻo tuʻufaʻatasia e aofia ai o taʻavale ma faʻataʻitaʻiga. Ona o lenei, e toʻatele foi e talitonu o lenei mea e iloga e ala i vailaʻau leaga pe a 'aisa. Ou te faʻailoa atu, e le o le tulaga lea, o lenei meatotino a le fofogaina o le fomu ua taofia atoatoa ma e le faʻatagaina se faʻamataʻu i le soifua maloloina o tagata.

Polyearthhan

Polyaputhane Finam mo le Wall Creous o le o lo o i ai le tagata o lo o vevela i le polofesa. Talu ai o le lua-vaega ma aofia ai o le isfaiona ma Polyol. O le tau o loʻo tupu ona o le tali atu i nei vaega e lua. O le pa ae leʻi faia le faʻaaogaina o le a le soʻona fai o le le fiafia o le vevela, e te le manaʻomia ni sauniuniga, e naʻo le manaʻomia e tufatufaina lelei le tele o le 'au.

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

E faigofie ona fai pe a fai o loʻo e faʻaaogaina se fale faʻapitoa o le tino ma se masini o loʻo i lalo o le mamafa o le a tuʻuina atu i le faʻaiuga o le puipui. A uma ona faʻaaoga, polylythane ma suavai maʻua i totonu o nai minute, faʻateleina i le 40, ma le 120 taimi, faʻatumuina uma avanoa avanoa, e oʻo foi i aso faigata uma. Dana Ose HearmAL Insulation o lelei mo le faʻaaogaina i vaega tele ona o le maualuga maualuga o le faʻalauteleina ma faʻatumu.

A e aoga ma puipui lapopoa, ia manatua o le faʻaaogaina o se polyuarethane Foam, i lenei tulaga e mulimuli i le tele o vaega. Afai e te faia mea uma i se tasi nofoaga, e mafai e le puao ona pepelo le le tasi, ma ona o le mamafa o le solia o mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaʻa.

Faatumu o le asam - faatonuga

E ma tele, faʻamaumau pupuni o fum mai i totonu e faigofie, ae o taimi e faʻalogo ai. Muamua lava, o le Saʻo le saogalemu o le galuega. Po o le a lava le ituaiga o vaam e le o faʻamalosi, e tatau ona tapunia i totonu o se suti puipui mai polythylene, aua o le mea lea e le faʻapipiʻi ai le 'upu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale vevela: 8 mamanu ma le sami

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

O le teuga e tatau ona i ai ma se ufi, aua, afai e pa'ū le fofo i le laulu, e tatau ona tipi. Aofia ai foʻi totigilima, auoata ma le manava, puipuia lima, mata ma manava manava vaega, faʻatasi.

E manaʻomia le mafuiʻe, aua a faʻalauteleina ma faʻasaoloto le gutu, kesi, faʻafuaseʻi, tamaʻi vaega o mea o loʻo i ai i le ea.

O le itu lona lua e fesoʻotaʻi ma le metotia o le faʻaaogaina o fuʻa i le va o tuaoi o le nofoaga o loʻo taofia ai, e mafai ona latou galulue e pei o puipui e lua pa puipui i sone i sone. O metotia e lua, faatasi ai ma le fesoasoani a se fa faitaaga fale ma se pa puipui. O le filifiliga lona lua, e pei ona e taumate e ono aʻafia ai le faʻaaogaina o le faʻi o le fasi.

Fautuaga mo le faʻaogaina o le FEAM mo puipui puipui

A faʻaaoga se fale fai fau fale, e tatau ona e totogi le manaʻomia o le vasa o le puao, polyarethane poʻo le foma, ma faʻaaoga se toniga o le pa. O le puipui o loʻo taofia, e tatau ona oʻo mai i le pito i lalo, o le a faigofie tele le pulea o le faʻamutaina o le avanoa. E tusa ai ma le iʻuga, o le pa e tatau ona fausia ai se ituaiga o mea leaga ma sina ualiina.

Galulue ma le Mauga o Aam, e tatau ona e manatua e manaʻomia e le Cylinder o le taofiofi o le pito i lalo ma e le mafai ona puipuia oe o le fale puipui.

O le taimi lona tolu e ootia ai le mafiafia o le vaega o vaega. Afai o le maualuga o le tele sili atu 8 cm i le mafiafia, o lana talosaga e tatau ona vaevaeina i se vaega. E tatau ona faʻamamago uma mo le tasi le isi vaega ae e te leʻi faʻaaogaina le isi. E masani lava, mo le atoatoa o le fuʻa e te manaʻomia i le 24 itula.

E pei ona taua muamua, e tatau ona faʻaaogaina le vaʻa i ni vaega se tele, ona o le malosi o le faʻamalosia e ala i le faʻalauteleina e mafai ona gagau le laupapa pe o le 'auvae pe o le afu o le fafie.

Vitio "Polyrearethan. Faʻasaina ma faʻatumu »

O le vitio manino faʻaalia ai le aafiaga o polyrethane vam pe a faʻaaoga i luga. E mafai ona vaʻaia ma le le lavalava mata, a o faʻalauteleina ma faʻatumuina uma le avanoa manaʻomia.

Faitau atili