Kesi pou

Anonim

Kesi pou

Kesi koluma masini

O se pou kesi o se sili atu galuega, lea, ma le faaeteete tausiga ma le tausisia o tulafono e mafai ona tautua mo se taimi umi. Ae o le vave poʻo le taimi mulimuli ane, o na poʻo isi poʻo le tele o le kesi o le kesi koluma e mafai ona tupu. Aemaise pe a e amanaia le lelei o le kesi ma le vai, lafoina e le aoga auaunaga i fale mautotogi ma i le fale.

Kesi pou

Filifilia o se Loga Papa, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le eseesega i faʻataʻitaʻiga e ono eseese foliga mai e naʻo foliga, ae faʻapea foi ma le faʻamalieina o le vai.

E tusa ai ma tulafono o le saogalemu, o le malepelepe o kesi masini e tatau ona faʻatuatuaina e ala i tagata gaosi asa, ae ia iloa e uiga i ni mafuaʻaga masani, ona o ni mea e manaʻomia pe a manaʻomia.

I le iloa o ni matalefa foliga, e mafai ai ona iloa le mafuaʻaga o le faʻafitauli ae leʻi taunuu o tagata tomai faapitoa, ma i nisi ituaiga e mafai ona toe faʻaleleia ai le koluma o le kesi.

O a mea e sese ai le kesi? I le amataga, e manaʻomia le iloa pe faʻafefea e le koluma ona faʻatagaina le toe faʻaleleia i le tele o itu. O ni mataupu lautele nei o lana galuega.

Kesi pou

Polokalame o le faʻafesoʻotaʻi o le kesi o le kesi i le inisinia fesootaiga: 1 - kesi paipa; 2 - kesi alatoto; 3 - Painging alatoto; 4 - pai malulu vai; 5 - paipa ma le vai vevela; 6-8 koluma le pule; 7 - Paluma o le tino; 8 - Chimeney paipa.

O le faʻagaioiga o le kesi o le kesi e aofia ai le vevela o le vai ma le kesi. Ia faʻavaveina le faʻamafanafana, o le vevela o le vevela tautua, i totonu o le tafe vai o loʻo tufatufaina atu i luga o le kesi manifinifi. Ona o lenei, e aliali mai i le vave tele le vai, tuusaʻo lea ile auala e le manaʻomia ai le vai vevela.

O le vaega autu lea o le kesi kesi, o loʻo iai pea le faʻatumu o loʻo fuafuaina e fetuunai le auala savali, faʻamautinoaina le saogalemu o le kesi. Faʻamalie i le autu o le burner e tupu:

  • Pyzoorozhig e aunoa ma se faailoga;
  • Mai le le gaoia. O le taimi masani ona susunuina ma le taofi ma se piozorozhig (tusi lesona poʻo le otometi mai le faʻamau) poʻo moli mai le taʻaloga tuai (i le tuai o tagata faʻatau
  • Faaeletoroniferenisi. E tusa ai ma lona faʻavae ma le masini, e tutusa ma le afi o le taʻavale.

Toeitiiti o soʻo se koluma e faʻaogaina i se masini tulagalua - masini fusuaga i le va o le alatoto i le kesi paipa ma le membrane i le vai o le vai. O le kesi alatoto o loʻo tatalaina pe a na o le vai o loʻo unaʻia i luga o le membrane ma lava le malosi. E faigofie lava le mataupu faavae: E leai se vai - le kesi e le tautua i le afi, ma liliu le vai ile taimi.

E le o le laina kesi

O le mafuaʻaga masani o le kesi o le kesi e le o le mumu, atonu na o le le toesea o le faʻaititia o le vete o le vela. Masalo o le geminey i luga o le taimi ua na o le uafu ma le paʻu poʻo se laʻau ese na paʻu i totonu. I lenei tulaga, o le faiga puipuia ua i totonu o le koluma o loʻo faigata, ma o le kesi suauʻu otometi i le mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni fusi mo puipui ma o latou lava lima - 60 Ata o Manatu

Kesi pou

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le kesi pou.

Siaki le chimney cravings. O lenei mea faigofie tele: O le taʻele mu e ao ona faʻaitiitia i le vaieli, afai e sulufaʻi i lana itu, o lona uiga e i ai se ituaiga, o loʻo lelei mea uma.

Ua lava lea e faʻaitiitia ai le mafuaʻaga, ma o le a toe aoga le pou kesi. Ia, e mafai ona e faitauina oe lava pe mafua ai ni tagata.

O le isi mafuaaga mo le le lelei o le kesi i lenei mataupu atonu o se faigofie le faʻailoaina o maa, ae o le va o mea faʻapitoa o loʻo avea ma opraties poʻo le breaters). E ui lava i faʻamasinoga o tagata gaosi, o finauga o le olaga o le tino o le 1 tausaga, e tatau ona suia tele lava.

Debugg:

  • Siaki le mana o le mana i luga ma fafo ki o le kesi kesi;
  • Sui maa.

Lona tolu, o le kesi koluma e le o le le lava ona o le le lava le totogi o le vai. Siaki se mea e tatau ai ona tatala le Crane o le Vai Malulu vai. A faʻapea o se laʻititi o le faʻamalosi e mafai, o le mafuaʻaga e leai se mafuaʻaga e leʻo i le koluma, ae i totonu o le vai o le vai ia lava pe i lona isi vaega.

Afai o le omiga i le malulu vai e sili atu le malosi nai lo le vevela vevela, atonu, o le mafuaʻaga o loʻo taoto i le tau o le kesi o le kesi (o le membrane na suia pe faʻamamaina o loʻo suia pe ua suia o loʻo suia poʻo le faʻamama uʻamea). E masani lava, o le tala na faapipiiina ma le sili atu o le au exars faamama ua avea.

Debugg:

Kesi pou

Polokalame o le kesi masini.

  • Muamua e tatau ona e valaʻauina au a talafeagai e suʻe le mafuaʻaga o le leai o se faʻamalosi;
  • Fufulu faamama tippirs pe sui i le paluluga;
  • I le tautua a le faʻalapotopotoga, e mafai ona e tuua se talosaga mo paipa faʻamamā e tuʻuina atu vai vevela;
  • fufulu le ato kesi mai le pulu ma mai le 'oloa malosi;
  • Sui le diaphragm o le vai node koluma.

Lona fa, e masani ona tupu pe a liligi vave le pou kesi ma alu loa. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻaavanoaina o le tafe o le vai (malulu ma vevela).

Faamolemole matau: Leai se mataupu o se auala e faʻamamaina ai le vai malulu, e tau atu i le vave fualuga, ma gaioiga faʻapena e solia tulafono o le faʻagaioiga o le koluma.

Faʻalavelaveina: E manaʻomia le faʻaititia o le tafe o vai mai se malulu malulu.

O le isi mafuaaga mo le lauiloa o le afi e ono avea ma ofu o le vai membrane. I le aluga o taimi, o le mrambrane mai avega tumau o loʻo faʻamatalaina, pe a tuʻuina le vai, o le burner ua leiloa le lagona malamalama ma e le aoga. E le mafai ona faia se mea e uiga i ai, e oo lava i pou o taʻutaʻua ua faʻatau atu o le toe suia o Membrane e tatau ona suia uma i le 5-7 tausaga.

Tatala le vai crane i le pito i luga pe afai o le koluma ua ki le maualuga o le faʻamalosi, o lona uiga e naʻo le membrane, e tatau lava ona suia.

Koluma alu i fafo i le faiga o le galuega

Polokalame o le kesi kesi.

Afai ua liliu le koluma, ae o lea, e foliga mai, e foliga mai, o le mafuaʻaga o le vevela o le vevela vevela e taofia ai le koluma i luga atu. Legesegese, pei o se tulafono, ua 2 faʻaaliga:

O moli tetele, o le koluma e masani lava mo sina taimi, a leai se taimi alu ai ma leai se taimi. O taumafaiga e ala i le ignition e le faia ni taunuuga. A maeʻa le 15-20 minute, o le koluma e toe liliu i luga, o moli ua mu, ina ua maeʻa le taimi e tasi e toe alu. E tupu lenei mea ona o le faʻateleina o le lagona o le seso.

Mataupu i luga o le autu: pepa ma ou lima mai ie ma mamanu: Mittens ma Butterfly, Statement, Cradic Adminry, ata vitio

O lenei mataupu e masani ona tumau. Ae o le mea tutupu o le mea lea o lenei faʻafitauli, ma e faʻapena foi ona tupu i le taumalulu, pe a uma ona tapunia pupuni o faamalama, pe i le taimi o le taumafanafana. I taimi uma, o loʻo siʻitia le malae o le vaʻa, ma e laʻeina lelei le koluma. Atonu o le a tupu o le a faʻaalia ai le faʻafitauli pe a uma le taimi o le faʻatonuga. Ma o le toe faaleleia o le a tatau ona i ai i lou lava tupe alu.

O le tape o le koluma o le autau o le amio, e le malamalama le masini i nisi taimi. O sea amio lelei e ono tupu ona o le ofuina o le sensor Convener iseration. O le tapunia e tupu i le tino, e taitaiina atu i le mea na tupu ai le auala le saogalemu. E leai se aoga o le avetaavale - o le faafitauli e le o le kesi vaega. Aua le uma oe foi. E fautuaina e faʻasino i le nofoaga o auaunaga poʻo le tagata gaosi o lenei faʻataʻitaʻiga.

Vaivai vai oona

Kesi pou

Le polokalame o le leo o le kesi o le kesi.

Afai o loʻo tupu le sapalai kesi, o le mea lea, i le vai sapalai masini, o le vai o le vai e masani ai, o le faʻafitauli o loʻo taoto i le vevela o le freol Sado. O se tasi o mafuaaga e ono pisia ai le taofiga mo se taimi umi. O le taimi faʻaalu e vevela ai le vevela o le vevela, mafua ai ona faʻatupuina ai le faʻaolaina o le suavai o le vai. O le faʻaputuputu fua e le o fufuluina ona o le leai o se vai i le taimi nei ma maua le taimi e alu ai seʻia oʻo i le isi itu i luga o le koluma. O le iʻuga, e le aoga le koluma.

Ata Tubes e mafai ona tupu ona o le faigata vai. I le vevela vai, sili atu nai lo le 80 ° C o le teuina o fua, ma i le 82 ° C, o lenei faiga e amata alu ma le malosi. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻateleina o fua, e le tatau ona e faʻaogaina le vai vevela tele. Toe faʻaleleia o le sui pe faʻamamaina le vevela vevela.

Fufuina le vevela vevela schange i nisi tomai e mafai ona tumau tutoatasi. E manaʻomia ai:

Kesi pou

Polokalame o le kesi masini.

  • o se seti o ki o ki;
  • Koluse ma mafolafola sikulukalaiva;
  • paʻu paʻu;
  • Seti o paroi pad;
  • Antinequitini poʻo le faʻatupu mafaufau;
  • Tazik po o palasitika pakete.

Muamua, aveese mea lelei mai le koluma, ona sosoo ai lea ma le tagi. A uma, i le faitotoa e tatau ona poloka le vai ma latalata atu i le koluma e tatala ai soo se vaieloto vai vevela. Ona tatala mai lea o le fafagaina o le faasee mai le vevela vevela ma ave i le itu. Ina ua uma ona le taliaina le nati mai le vevela vevela, vai mai le vevela o le a alu ese. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le lita.

Ina ua maeʻa, i luga o le vevela o le sao o loʻo saota, tuʻu ae i luga aʻe i luga atu o pou, tago lava i le mea faʻapipiʻi i totonu ma le manifinifi. E manaʻomia le sasaa lemu, a leai se mea o le a toe tu mai ai le annikin. O le fofo i le vevela vevela e tatau ona totoe mo ni nai itula. Ina ia mafai ona toe vave le tali mai i le pasi i le pasi, ma e leai se taimi, o le vailaau e mafai ona faamafanafanaina i luga o le story stall.

Submold se palu pakete poʻo le pesini mo le crane ma tatala le suavai lemu lemu i le kesi kesi. Ua ou faalogo i le mea o le a sau mai le manatu. Afai e tele le manogi ma le ulu pe a maeʻa fufulu o le a lelei tele, o lona uiga ua uma ona liliu uma mea, afai e leai, o le a le, o le a le mea e tatau ona toe faʻafoʻi ai. A o le faʻaogaina o se taimi, e le manaʻomia lenei mea.

Tusitusiga i luga o le autu: taumafa pupuni i totonu o totonu - lelei ma ata

O le koluma o loʻo faʻatasi ma le cotton

Cotton ma microzers o loʻo auai i le aofia o le koluma mafai ona tupu mo mafuaʻaga nei:
  • O loʻo malosi tele le faʻamalosi o le kesi, o moli e mu e faʻasolosolo malosi ai, ona o lenei mea, o le afi malepe;
  • E vaivai tele le kesi, o le na te i totonu o le uila, lea na o faatasi ma se microcros;
  • Ona o le le lava o le le lava i le ventipelation i le auala poʻo le lelei, ona o se mea e mafai ai le gibber poʻo isi elemene o le koluma o le kesi.

Debugg:

  • valaʻau i le sauniga agaalofa;
  • Sui o ni maa;
  • mama mama;
  • Valaau Chopper.

I isi mataupu, e sili atu le valaʻauina o se tagata faʻapitoa e faʻaitiitia ni sese.

Kesi koluma afi ae le mafanafana vai

Mafuaaga e mafai ona eseese. Le lava le mafanafana o le vai o le vai e mafua mai i lalo ifo o le palun mana. Ina ia faʻamaninoina, na o le faitauina ma le faaeteete le Tusifolau o le masini faʻapipiʻi, faitau le faʻatekinisi faʻapitoa, ma isi. I le taimi lava e tasi, aua le tatalaina le ofu vevela i le taele, i le umukuka ma magoto pe faʻatau le iunite sili atu malosi.

Vai e le mafai ona mafanafana ona o le pa puipui masani, o le faʻamaoniga o le lanu samasama o le afi ma le faʻaaliga i lalo o lona galuega. Vai o le a vevela foi i le tulaga o le maualalo maualalo le sapalai o kesi.

Tafafa i ai:

  • le faamamaina o le koluma po o le telefoni Wizard;
  • fetuunaiga o le crane i le sapalai o le vai vevela;
  • Valaau i le kesi kesi.

O le manogi o le kesi pe a ki le koluma

E matua ogaoga lava lona tulaga, ma e le tatau ona ia faʻafetaia le. Manatua: A e liliu i luga o le kesi manogi koluma e le tatau ona i ai! O le taimi lava e tape ai le komiti kasa o le kasa ma le vaega o le kesi, ina ia mafai ai ona vela i totonu, valaʻau le faʻalavelave faʻafuaseʻi (i le valaʻau 104) ma faʻatali mo le Borgide. E leʻi i ai se tulaga, o le toe faaleleia o le pou kesi e le o uu o latou lava lima.

Leai se sika

A faʻapea o loʻo ki le koluma i luga o le kesi, e tatau ona i ai se leo faʻapitoa. Afai e le manaʻo le koluma e faʻamaloloina, e tatau ona e faʻalogo ia malamalama pe ulufale ai le kesi. Afai e te le faʻalogoina se leo tele, o lea, e le taunuʻu mai le kesi.

Troubleshooting: Valaʻau i le kesi tamaoaiga poʻo se tautua a le tamaoaiga poʻo le tautua e saili ai pe o soʻo se galuega toe faʻaleleia e le faia i luga o le upega tafailagi. Afai latou te le faia, e tatau ona e viliina le inisinia kesi.

Levai vai i le kesi pou

O isi taimi o loʻo i ai i totonu o le kesi o le kesi o loʻo tupu. O loʻo faʻatautaia vai i totonu o le masini e faʻaaoga ai ni nati o nati i le faʻapipiʻiina o pakete paketi. I le aluga o taimi, o nei kesi e leai ni latou manaia, ma matau ai, ma le tafe tafe o vai.

Ina ia toe faʻaleleia le pou kesi, e manaʻomia le sui o le kaka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faalosiina le pulou nati, aveese le kapeta kaka ma faʻapipiʻi se fou. O nisi taimi e iai sina kasa manu, o le nati o loʻo milo seʻia oʻo i le taofi, ma o le a lagona pea e le vai. Ma e manaʻomia le tuu o se pusa kesi.

Nei o mea uma na faia i le kesi pou. Ae ui i lea, afai e te le talitonuina i ou tomai poʻo ni meafaigaluega talafeagai mo le toe faʻaleleia o le kesi, ona sili atu lea e suʻe i tagata tomai faʻapitoa ma lenei fesili.

Faitau atili