Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Anonim

I le taimi o le toe fausiaina i totonu o le potu, ae masani ona ia taua i tuʻu puipui puipui ma le laupepa laupapa. O leneifaʻaupu o mea ua lauiloa mo ia meatotino faʻafaao: e malosi tele, afi, e sili ona matagofie SPPPPTPRES. O le tau maualalo ma o le laʻititi o le maualuga o lenei faʻavae na faʻaosofia ai le tulaga o le sili ona lauiloa o le pepa fausiaina. E ui i nisi o uiga lelei, o lenei mea sa i ai le tulaga maaleale, lea e mafai ona vave toulu lafoina ma faaosofia ai suiga. I lenei tulaga, e alagata ona taofia ai pa o le laupepa o lo o. E faigofie lava, ma e mafai ona e faia i ou lava lima.

Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Paga lea, o se mea leaga, maʻafa ma le faʻaauauina mea, ma e faigata tele ona faʻateʻa le pu i totonu.

Mafuaaga o le foliga mai o le elefane i luga

O le mafuaʻaga autu o ituaiga uma o mea sese i fafo o le vaega fafo o le solia o tulafono o fegalegaleaiga ma se gypsum faʻavae ma le le usitai i fanua.

  1. Mautinoa tuutuuga le talafeagai mo le teuina o mea. O le iʻuga o le maualuga o le vevela ma faʻateleina le suavai i luga o le papa mea, o faʻaputuga foliga vave, latou vave faʻaleagaina le laufanua.
  2. E tatau ona teuina i le fale i luga ole HCL i luga o le fale gaosi tulaga i luga o le mafolafola tafailagi, i se mea matutu, ma le tausuaga masani. I le afiafi o le faʻapipiʻi galuega, o le mea e tatau ona suʻesuʻe i le tulaga o le atoatoa o le atoatoa promemmazation o le faavae. O le faʻapipiʻi e faia i le ea vevela i luga o le 10 tikeri, o le le atuatuvale e faʻamalosia e fesoʻotaʻi ma le 60% pe itiiti.

Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Teteega matagaluega faitioga i Mrwall.

O pa puipui na faia i le maea ai o le palakalafa e mafai ona faaleagaina tele ona o soliga i le faapipiiina o tekonolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, aoga o mea teuteu e le o talafeagai mo mea nei: faʻasalalau, upu faʻaumatia, tuʻu, toʻilalo, sa fai aivale.

O le mea lea, o faʻamatalaga i luga o se uʻamea faʻavae e tatau ona faʻamai ai, o latou le mafiafia e tatau ona fetaui lelei ma le 0.6 mm. O lenei uamea pe a faʻafesoʻotaʻi le ea e tatau ona puipuia le faʻatulagaina o le oona o le faʻamaʻi i luga. Faaitiitia ia numera e tau atu i se suiga i le malosi o le fausaga atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: fatu fatu ma loggia - mea, tekinolosi ma fesoasoani

Mo le teuteuina o puipui, o faʻamau faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina lea e le o fausia le Ruutu. O nisi o ata o loʻo fuafuaina mo le faʻaleleia ma se elemene faʻapitoa.

Le tausisia i mea mamao. O se valen mamao i le va o vaega o laupepa o le a 57 mm, ma le matagofie o le fola ma o elemene o le 10 mm.

A iai se manaʻoga e faʻapaʻiaina se mea i luga o puipui o le palakalafa o le laupapa, mo lenei mea, faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina. O a latou lausi e tatau ona lata i lalo o le mafiafia o le taaiga. O avega ma se tamai maoaʻe o loʻo tautau i luga o le sipelaina panela ma matau poʻo fao. O le tele o kapeneta o le kapeneta poʻo fata e faʻaulu mai i le palasitika liligi poʻo fao.

Manaomia le Mauga o Mea Tofia

Ai:

Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Polokalame o le shacing o sui o plasterboard.

  • naifi;
  • vili;
  • manai.
  • otaota;
  • tono;
  • oneone pulu;
  • Suauu vali;
  • Plasterboard.

O le umi o le naifi e tatau ona 15-30 cm.

O le foliga mai o le auvae i luga o le ie

O ia faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma le le usitaʻia ma le tekinolosi i le faʻagasologa o le supolomoni ma laupepa ma ni mafaufauga sese. Peitaʻi, o se tasi o mafuaʻaga e ono leotele foi le vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taumalulu.

Ia aveese lenei faafitauli, e tatau ona e faia nei:

  1. O tuaoi o le aulofimomoli teisi atu luga luga o le loloto ma le loloto, o le a lava tele lava o le tele o millimeters. Mo lenei, o se naifi po o fao ua ave. I lenei auala, o le fasimoli ua kilia, pe a maeʻa le mea o le a faʻataʻamilomilo i lalo o le solo i le prewall.
  2. Puipuia le talepe.
  3. Spocks o auala ma se vaega faapitoa. E manaʻomia le faʻatumuina o le avanoa i se tulaga faʻapitoa, e faʻailoa ai le mea moni o le faʻatumuina o mea o le a vaʻai i sina mea. Mo lenei, o se tamai spatha poʻo se tini ua ave. O le tele o mea e tatau ona aveeseina.
  4. O le taimi lava e mamago ai le uafu, o loo olo i le oneone papau. Afai e tatau ai, o le faʻavae o le eleele ma faʻamau.

Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Ae le i faia le galuega, e tatau ona e liliu le nofoaga o le galuega mo le lumanaʻi o le lumanaʻi.

Ina ua faʻatinoina se toe faʻaleleia, e mafai ona suia le oti i le acrylic. O le Syvi Inforsi Metaitonu o le a tutusa. E le fautuaina le silicone e faʻaaoga: E i ai le gaʻo gaʻo, ma e le mafai ona valiina.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu ma "i totonu o le" Indor "vaega i totonu (35 ata)

Afai o le taʻe o le fale o loʻo nofoia ai le lapoʻa o le laupepa, o le toe faaleleia o le puipui o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le mesh o faberglass. O loʻo tuu i luga o le pito i luga o le puipui ma se pu o le faʻagaioiga o le faʻaaogaina o sui o GLK. O le laufanua o loʻo togafitia i le faʻamaeaina o le pu. Ona pati ai lea ma le promang le leaga vaalele.

Ona faigofie ai lea ona e faʻaitiitia pu o se tamaʻi laʻititi. O se faʻavae malosi lea na mafua ai le faʻaleagaina o lenei ituaiga o le faʻafitauli o le tulaga taua o le tasi vaega. O sea pu e taʻua o se nifo poʻo le pu.

O le toe faaleleia o pa i lenei mataupu e fesootai ma le peritomeina o nofoaga ua faaleagaina, lona faavae ma le manamea.

Faʻafefea ona aveese ni pu o lapoʻa lapoʻa?

O le toe faʻaleleia e tupu ai i lenei pepa:

Taumatau le toe faaleleia o le plasterboard pa

Polokalame faʻamaufaʻailoga pu i le Pa o Plasterboarsen: 1 - Sauniga o le ufiufi, 2 - tipi i lalo o le ufiufi, 3 - tulaʻi tulaga, 4 - taofi.

  1. Le faʻatulagaina o le le mautonu o loʻo suesueina. Ma, taulaʻi i lona fono, faʻatino se faʻatagata, tafatolu pe faʻataʻamilosaga. O le faʻaaogaina o sea metotia o le a mafai ai ona faia se faʻataʻitaʻiga e faʻafaigofie ai le tele o galuega ma le tatalaina matala.
  2. Faia stentic mo pu. E gaosia i lenei auala: E faia se pepa pepa o se nofoaga tuusaunoaga ua faia i luga o le pu i le pa, faailoga uila e mulimuli i vaega tipi. O lenei ata e mafai ai ona e faia se fasi pepa fou o le laupepa.
  3. O se tamai vaega o loʻo ave mai le CD Expription: o lona umi e tatau ona sili atu lona sili atu nai lo le lautele o le pu, o le eseʻesega o le 5-10 cmpiles. Ua faʻasaʻolotoina i le isi itu o le vasega, ma faʻapipiʻi ma le tusi mai ia lava mai fafo.
  4. O le taimi lava e faia ai vaega, e mafai ona e toe faaleleia atili le toe faaleleia. Mo lenei, o tuaoi uma o le puipui o loʻo tipi i se tulimanu o le 36 °. O ia faiga o le a faʻatagaina ai i le saogalemu saogalemu ma faʻatupulauina luga o le faʻavae o le tuʻuga o le pulupulu ma ie faʻapipiʻi o le HCL.
  5. Ma le isi, o le nofoa e magoto ifo i le pito i luga atoa ma le fesoasoani a le lipine lipine. O na mea e tutupu e fesoasoani e le aofia ai le tupu o le Craking Cracking i le itu atoa.
  6. O le taimi lava e alualu ai i le vaega o Fitugafulu, ina ua uma ona toe faʻaleleia le nofoaga o loʻo faʻatino i fafo le upega tafailagi.

Tusitusiga i luga o le autu: tapenaina le pepa puipui Klue

Ina ia faʻaititia le numera o le aiga masini faʻafitauli i luga o laupepa sima, o le vaega faʻalua o lenei mea e tatau ona faʻapipiʻiina.

Taimi faaopoopo ma fautuaga

Toe faaleleia o vaega o tupu. A o galulue ma laupepa, GLC e masani ona faʻaalia le faʻafitauli o tulimanu o chip. Ia faia lenei mea, fai:

  1. Manino ua faʻaleagaina mai le pefu ma le faʻamamaina ma le faʻaeteete.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a Shipian tatala le tulimanu, o le a saunia ai le malosi o le aʻi o le uafu ma le faʻavae.
  3. Ua faʻapipiʻiina le pefu i totonu o le sone ua faʻaleagaina, o se mea faʻapitoa, o le mea mulimuli ane tuʻuina mai.

Lenei e manaʻomia le mulimuli manino i le saʻo o laina, a leai e le tutusa le tulimanu.

Toefuatai o le Plaster Base i lalo o le lanu. O loʻo faia le metotia o le toe faʻaleleia o galuega o loʻo faia i fafo e se aoga faʻapena ona talanoaina muamua. O se nofoaga taua iinei e nofoia le faiga o le faʻaaogaina o le vali i luga.

O le faʻafitauli autu o le a saʻo le filifiliga o le manaʻomia o le paolo o enamel.

Afai e le mafai lava ona faʻatino ia gaioiga, ua toe vali atoa le laʻau.

O loʻo faia foi le toe faʻaleleia o loʻo faia pea i lalo o le pepa puipui. Ina ia faia ni gaioiga faapena, e tatau ona susu tele le pavale e mafai ona aveesea ai. O le taimi lava e aveʻesea ai le pepa puipui, o le natura o le leaga faʻaleagaina e tatau ona talisapaia. Taua le faʻaleagaina o mea e faʻailoa ai lona sui atoa. O lenei metotia o le a sili ona faigofie ma taugofie.

E masani lava, o se taunuuga o le aveese mai luga o le pepa puipui, o se avanoa o le pepa o le digwall o le digwall e mumu. O le iʻuga, e maua le laualuga e se lapoʻa ma le faigata. Mai i latou nofoaga le mautonu e mafai ona e aveese le masani o le susu susu o le laualuga. Ina ua maeʻa le mustening i le pito i luga o le pito i luga o le Drywall ua taʻua o se naifi. Na o le pipii ma le faʻalavelaveina o elemene e tatau ona tape. Pe a ave ai vaega o le '' aina, e le manaʻomia le uʻumiloina tele tele, lea e mafai ona mafua ai le faʻaalia o mea fou foliga matagofie. Mo le faamamaina o se pepa faʻavae e mafai ona faʻaaogaina e le Samepaa.

Faitau atili