Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

Anonim

I le olaga i aso uma o le tele o mea, o sea ituaiga e masani ona maua o se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. I le avea ai o se tulafono, o lenei maasiasi e le o ni leo malie, o lona uiga e manaʻomia le aveeseina o le vave. E i ai mataupu o loʻo iai tagata o le fale poʻo le fale mautotogi e faʻalogologo i le faitotoʻa faitotoʻa, ae le masani ai, o loʻo masani lava, o loʻo faʻaaoga pea tuaoi i lenei mata. O le a le mea e fai i lenei tulaga?

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

Lubriction matasele faitotoa

O le a se mea e mafai ona faʻaoga e faʻaseseina ai le faitotoʻa?

Afai e te fetaiaʻi ma se faʻalavelave o se faitotoʻa o se faitotoʻa, muamua lava, e tatau ona e faʻatupuina elemene uma, o se tasi auala pe o le isi mea ma mafuaʻaga o pupuni. I le tele o taimi, o se matasele.

O se liliuga paʻu, o soʻo se ogalaau mo afi eletise e mafai ona faʻaaogaina, Lubricant mo suisui ma sui o faʻapopoleina, e pei o le cyamim, Pau lava le mea o le mea moni o tagata atamamai e le fautuaina e faʻaaoga le fiafia, e aofia ai le kapeti.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

O le isi, o auala lelei tele o se vai faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina uila - wd-40. Afai e lubricte le matasele, o le aafiaga e vave sau.

Ioe, afai e lupuna mea uma na pau i mea, ma sa mou atu le tele o le mea e mafai ona ou faaauauina le ola lelei i aso uma. Ae paga lea, e le o taimi uma e maua mai le taumafaiga muamua. Faʻataʻitaʻiga, a e leʻi faʻalauteleina lops mo le umi o taimi, ona mafai lea ona maua se auala, pe, o le a le malosi. I lea tulaga, o le suauʻu poʻo le isi librictant e fesoasoani tele tele. Faʻapefea ona fai i lenei tulaga?

Mataupu i luga o le autu: Austrian Crturt: matou te suʻi ou lima

Ae faʻapefea pe a faʻatoʻilaloina le uaea?

Afai na e vaʻaia o loʻo ufiufi le fusi i le elemene, aua le popole. I le tele o taimi, o lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia vave.

Muamua lava, e tatau ona e ave ni suauʻu ma se tamaʻi maile. Le isi, o loʻo matou susu lelei le tisu i le suauʻu ma faʻaaoga i le tele e mafai ai i nofoaga e ufiufi i le totiuti. Mafaufau i le mea moni o le sola o le sola ese auala e umi, o le mulumuina ie e tatau ona tuua mo sina taimi.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

Ina ua mavae le 3-4 itula, ma o isi taimi e sili atu, e mafai ona e aveeseina le ie ma tilotilo i le Loseton State. Afai e amata le taua i le taimi nei, o le a naʻo le tapeina. Afai o le oxide na aliali mai i nai tausaga ua mavae, e ono umi se taimi o le taimi e aveese ai.

Afai e mafai lava ona faʻatautaia pea le faʻamamaina atoa le povi, ona e tatau lea ona e mafaufau i ai e le ofi mai i le lumanaʻi. Ina ia faia lenei mea, fai ni nai auala faigofie:

  • Muamua o mea uma, e le faʻafeasiasi le faitotoʻa, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o vaega uma faʻagaioi o loʻo faʻaaogaina uma vaega o loʻo faʻagaioinoina ma suauʻu, pei ona faʻaalia i le ata;
  • A faʻapea e faia le fipe fie, ona fai lea o se tulaga mai le tulaga o le tulaga faʻatagaina e fai ma faʻatuina ole Tlata. O le faia o lenei, faʻaalu sina tamaʻi pasi-e oʻo i le pu ma oti le filo. E le gata i lea, o se taʻavale televise o loʻo tosoina i totonu o le pu kuka ia, i le lumanaʻi, o le suauʻu e mafai ona faʻaopopo i le lotoa ina ia aua neʻi le faʻafefeteina le faitotoʻa.
  • Afai o le fale gaosi e le mafai ona i ai o le a le i lima, e mafai ona faʻatumu i totonu o le avanoa i totonu o le atunuʻu ma le paʻu o le paʻu, lea e talafeagai mo se tamai fusi.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

Aisea e amata ai ona fatuina le faitotoʻa ma e faʻapefea ona tatau ona tiʻai?

E i ai ni mafuaʻaga autu, ona o le faitotoʻa ulufale amata ona tala fatu. Mafaufau i ai i auiliiliga:

  • O le mea e sili ona taʻagatasi o le sese gaosi o le faitotoʻa lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua le saʻo le mata o lou nifo. O lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia na o oe, pe faʻasino atu i tagata faʻapitoa. I le avea ai o se tulafono, mo le maualuga-tulaga toe vaega o le tepas, e tatau ona faʻaoʻo le taimi e le faitotoʻa ma faia le galuega talafeagai. Faʻalauiloa malosi ia le fautuaina, ae le o faʻataʻitaʻiga ma tutoʻatasi tupua o matapale, ona o lenei faiga e taua tele mo isi faʻagaioiga;
  • E leai se mea leaga i le matasele. O lenei faʻafitauli e matua faigofie lava ona faʻaʻoleina ma ou lava lima. O le laupepa o le faitotoʻa e faʻamatuʻu teisi i luga o le tuina o ia, ma le gaʻo ua faaopoopo i le loloto o gaʻo. Afai e saʻo mea uma, o le faʻafilemu o le faitotoʻa vave;

Mataupu i luga o le autu: Septic Tank: faʻatusatusaina o le fetuunaiga, le lelei faʻamatalaga, mafuaaga

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

  • Le saʻo filifilia. O se faʻataʻitaʻiga susulu e mafai ona mafaufauina o le faʻaaogaina o le malo masani mo le faʻamalosia o le pusa i fafo. O le mea moni o loʻo i lalo ifo o le vevela, o nisi o soʻotaga o soʻo amata amata mafiafia ma liliu i totonu o se vasega lautele. A e le faia lenei faʻafitauli i se taimi vave, o se tele atinae tele o le a aliali mai i luga o le hinges, lea e mafai ai le latou toe sui;
  • E leai ni polo i le matasele. Ina ia aveese lenei faʻafitauli, e tatau ona aveʻese ma le faaeteete le faitotoʻa mai le loleo, tuʻu i luga o matatoina o polo laiti ma faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa;
  • O le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa e lavea ai le matasele. O le sili ona talafeagai fofo o lenei faʻafitauli o se leaga "fetaui" o le faʻagaioiga. Pei o se tulafono, e mafai ona faia e faʻaaoga ai se naifi masani. I nisi o tulaga, o nisi taimi e le talafeagai, o le feagai ai ma le aiga e manaʻomia e aveese ai.

Fautuaga a Tagata tomai faapitoa

E fautuaina malosi e tagata atamamai le tausisi i tulafono faigofie.

Muamua lava, tatou te talanoa e uiga i faitotoʻa fou o loʻo faʻaaoga le lapataiga a le tagata gaosi oloa. E i ai taimi e amata ai ona amata le faitotoʻa pe a uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le faitotoʻa ina ia aua neʻi televave

Tele taimi, o tagata faʻapipiʻi e faʻamautinoaina ai le tagata e ona le fale poʻo se fale o loʻo faʻapipiʻiina vave le faitotoʻa, talu ai o le matasele e le o le sili ona fou ma e le atoatoa le mata o le mata. O le mea moni, o le Lains fou o le a le faʻaʻaisa, o le mea lea, e manaʻomia ia e faʻailoa vave le faleoloa e uiga i lenei mea leaga.

O le isi mea taua o le le mautonu o se tutoʻatasi tutoʻatasi o loʻo taofia. E pei ona taʻua muamua atu, o lenei galuega e sili atu le faʻasalaina o tagata faʻapolofesa. O le mea moni o lena mo le aoga tatau, e tatau ona i ai le mataua i luga o le axis. O le mea itiiti o le a oʻo atu ai i taimi le lelei ma le le lelei, ma o taumafaiga uma o le a le manuia.

Faitau atili